![]() |
Cytuj:
|
@Alerix
Bo sie nie dalam zabic Twojemu teamowi i od razu wielka obraza ; ( Hihihihihi pozdrowienia od Maciusia |
Karolinko kochana:*
Tego posta napisalem dlugo przed tym jak "nie chcialas sie dac nam zabic", wiec juz mi nie wkrecaj :\ btw jak tam w budzie?;] |
Healek:
Sep 15 2007, 19:45:25 CEST Killed at Level 192 by Despi and by Jodokus Gz Selenas Finest :] Czekamy na następne ;d |
ostatnie fragi:
saxors blademort kyos lovah major westwood healek postujcie troche, robaki sie juz tu zalęgły |
Cytuj:
|
=D wogole cos cicho na tym forum
|
Btw. Dlaczego Blademort zginal?
@Szkoti Lolek 12:45 Scotty Dermyn [63]: Tak wogole to jeszcze sorry za te wszystkie najazdy pojazdy itp :( 13:11 Scotty Dermyn [63]: na gourze rurze na dole fiolki ... WYBACZAM |
czyzby sie szykowal jakis nowy tibijski romans:>??
|
Cytuj:
|
Macavelli nie ma rl i siedzi o 4 na kompie !1!21@!@1!ONEONE!1!!
|
Cytuj:
|
|
wow ale fajne zdjecie!!!!11 gdzie je znalazles?? na www.debilizm/zal.pl?
|
Cytuj:
|
|
gimli conqueror, tris'knight, david szczoteq OWNED. jeszcze troche i na selenie bedzie gralo po 200 osób, bo wiekszosc bedzie bala sie wyjsc z depo - bynajmniej nie jest nudno
|
Cytuj:
|
LOL Ja juz sie gubie w tym wszystkim.. Oni sa na czarnej liscie, czy to taka wolna amerykanka i uwalacie kazdego kto jest akurat online i np expi? Wydaje mi sie, ze paru osobom sie nudzi i postanowili utrudniac zycie innym. Ale ja sie nie dam, bo jestem zbyt inteligentny i przestalem grac w tibie <HAHAHA>
To chyba przez update, bo wiekszosc tych strasznych pk to msy.. Nie dawno uslyszalem zajebisty tekst, w ktorym koles mowil, ze jak tak dalej bedzie to maja zmienic selene na non pvp. Ale sie usmialem z niego i jego glupoty.. Z racji tego ze juz nie gram JESTEM ZA ! |
Nie przesadzasz z tą inteligencją ? -,-
|
Co Was w tym dziwi? Gimli trzymal ze szwedami o ile sie nie myle byl tez w cruoris.
tris'knight to ass licker szwedow i suporter , ktory pewnie gdyby mogl dolaczylby sie Cruoris. DAvida Ujebalo Reco z tego co pamietam i mieli swoje powody. Nie rozumiecie ? Kto nie jest z nami ten jest przeciwko Nam. Nie ma czegos takiego jak neutral ;) P.S. nie koniecznie musi byc czlonkiem Selena fiense. |
a ja trzymam sie rurki w autobusie zeby nie upasc i tez bede huntaded? :|
|
Ajomer, a twoj stary to nietoperz :/
http://img76.imageshack.us/img76/5824/ballhangaq9.jpg |
też chce miec takiego tate
|
Mam pytanko: czy Blademort zmienił ownera? Bo jakoś mi się wydaje że on nigdy nie brał udziału w żadnej wojnie (a znam go, pamiętam tą postać od 1 lvla), a tu nagle zaczął...
|
Cytuj:
|
1. Nie gram w Tibię a już przynajmniej nie na Selenie to też jestem trochę zacofany w temacie.
2. Ostatni raz miałem z nim kontakt jakoś w połowie wakacji. |
wczoraj wieczorem podczas czterogodzinnej walce na mostku dragon lairu, padli master macavelli, despi, edforce teo oraz qielich (czy jak mu tam);p.
|
Cytuj:
|
Saphir Thor
Oct 14 2007, 18:49:07 CEST Killed at Level 183 by Alfis Ahuheuheuhe GZ :D |
Alfis sam to zrobil, czy jakis piekny trap?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To nie trzeba byc chyba zabardzo spostrzegawczym poniewac kolega pare postow up podal to wystarczylo przeczytac ze zrozumieniem -.- Cytuj:
Btw. Wiekszosc trapow jest piekna ;\\ Jeszcze takie z ktorych nie da sie wyjsc Cytuj:
+ To jest mozliwe ujebanie solo 183 msa jak sie ktos postara-.- |
Shifos stary trepie, ty lepiej idz dzieci pilnowac a nie za tibie sie bierzesz
|
Cytuj:
Wiec ubicie solo napewno odpada B) Albo jeszcze nie znamy genialnych zdolnosci Alfisa w pvp |
Ja + wujek + jan klinthzor bieglismy sie wylogowac w bramie na Edron zeby poczekac na Saphir, bo moze bedzie biegl z dp. Akurat biegl Saphir na statek i zamiast wrocic sie do dp, on biegl dalej, wiec powiedzialem ziomalom zeby zblokowali statek... no i reszte sie domyslcie ;) masslog reszty gildii, 20 osob, saphir posrodku nas, 20 kul w powietrzu, wszystkie zabierajace kolejne punkty many, a pozniej zycia... chcialem sfragowac i juz na polowie jego hp rzucilem exori gran, ale zanim zdazylem nacisnac hotkey wbilo sie w jego brzuch jeszcze 5 sd :)
|
o Taka odpowiedz mi chodzilo, a nie jakies glupie pierdolenie o dzieciach :)
|
DZIECI PILNOWAC!!!
A potem sie dziwia rodzice ze nie znaja swojch dzieci ;\\\ |
Cytuj:
Stary zakladajac ze Saphir to noob to mozna duzo zrobic XDD |
Kto będzie 80 fragiem na "Black Liscie" ?? Jakieś pomysły ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24. |