Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Powód do radości! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=140441)

Yugo 21-07-2007 11:53

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę.
Powinni rozlosować nagrody z pośród ostatnio aktywowanych premium account.

Powinien się niedługo pojawić news o zbliżonej treści:"W ostatnim tygodniu doszło do zakupu największej ilości pacców.."

VdG 21-07-2007 11:57

A ja pierdole te ich nagrody. Zawsze kupywalem u nich pacc ale teraz to przegieli pale. czekam na nastepnego juz 16 dni. nawet nie racza odpowiadac na emaile. omader ma nieprzeczytanych wiadomosci 5000+ wiec cos o tym swiadczy(leserstwo), zlewka na maxa. firma drom spada na psy. przezucam sie na allegro. bye nieroby!!!

Psycha 21-07-2007 12:19

moim zdaniem to jakas sciema... ;)
ale jak juz
to mysle ze to moze byc blassed shield :) a moze jednak mls albo warlord sword ;)
a byc moze... to bedzie...
golden boots xD
albo golden helmet ;)
zobaczymy
zobaczymy ;D

pozdro

dziadek wulle

Dziundzior 21-07-2007 12:36

A ja obstawiam ,że prześlą szczęściarzowi oryginalną Srajtaśmę z CipSoft'u. :)

zoliax 21-07-2007 12:39

Go, go model siedziby CipSoftu!
You see miniature CipSoft HQs. You can see some people inside celebrating purchase of 100'000th Premium Account. Probably you are that fool who bought it. Thank you!

;d

Ewentualnie:

You see sculpture. It shows busts of CipSoft's founders. You can be happy now.

Bo tak się zastanawiam czy faktycznie daliby użyteczny przedmiot czy coś w stylu ozdoby czy medalu...

Alix 21-07-2007 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VdG (Post 1561096)
A ja pierdole te ich nagrody. Zawsze kupywalem u nich pacc ale teraz to przegieli pale. czekam na nastepnego juz 16 dni. nawet nie racza odpowiadac na emaile. omader ma nieprzeczytanych wiadomosci 5000+ wiec cos o tym swiadczy(leserstwo), zlewka na maxa. firma drom spada na psy. przezucam sie na allegro. bye nieroby!!!

16 dni....?
Omader opier**** sie już kilka miesięcy w kwietniu mu kasę na r-keya wysłałem i ch*j, dobrze że znalazłem starego. PM do tego nieroba sie nie da wysłać bo skrzynka zapchana. 16 dni a prawie 4 miesiące to też różnica. Co do pacca, tylko tibia.com,

@Topic
Jeśli będzie to polak to dostanie dsl czy inne gówno i wyjebie je do wody i skończy grę, bo dostał pacca na urodziny(tibia.com), i rare wygrał, chce drugiego, za*******a u wujka na farmie 3 tygodnie, zamawia na tibia.pl i chooj bo omader sie o*******a.

sallceson 21-07-2007 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibia.com
Be prepared for the most expensive, most valuable and most wanted presents that have ever been given to a single Tibia player

moim zdaniem wyraźnie zostało napisane że będą to Itemy w grze (napisali presents) a biorąc pod uwagę ich opis to mogą to być najbardziej poszukiwane rary. Osobiście sądze, że ten ktoś dostanie Amulet of Life i jakiś rar "z 2 klasy" - tzn gdyby to był rook to daliby Poison Daggera a nie Spike Sworda, na mainie daliby powiedzmy Great Shielda ale nie Blessed Shielda (ogólnie - wciąż rar ale nie najlepszy)

no i boje sie że dostałby go jakiś 15lvl na którym gra 8latek z Brazyli któremu ojciec kupił PACCa. A że mu sie nie spodoba itemek to go wyrzuci w depo albo sprzeda za grosze.
(na własne oczy widziałem jak koleś wymienił BoHy na zwykłe buty bo BoHy miały "0 arma")

ogólnie pomysł Cip nie najgorszy - jeśli masz kupić Pacca to i tak go kupisz, a do tego może masz farta i dostaniesz za to jakiegoś itemka ;]

draenei 21-07-2007 12:58

Ta, oni chcą tylko, żeby sobie zarobić.
Cytuj:

Myślenie takiego nooba, który myśli, że coś wygra:
Haha, dostalem kase z komunjii i se kópie PACCA i wykram hipersuperantymegazordodeltaforco fajny item i sobie go na allekro fystawie i spżetam i bente mial kaske na nastempne pacce i KRYSTALE. HAHA
Ja bym tak nie pomyślał, ale sobie tak wymyśliłem.

dybos 21-07-2007 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1561189)
ogólnie pomysł Cip nie najgorszy - jeśli masz kupić Pacca to i tak go kupisz, a do tego może masz farta i dostaniesz za to jakiegoś itemka ;]

Pomysł jest beznadziejny!! Kupilem PACCA miesiac temu i czym sie roznie od newbie ktore kupi go teraz (no moze nie jestem newbie)??!!
Jak juz chcą robic coś takiego to powinni rozlosowac to pomiedzy wszystkimi osobami majacymi aktywne pacci.
X(X(X(
A tak naprawde to przypomina mi to troche jakby reklamowali pacca jak chipsy i piwo do ktorych dodaja jakies karty albo drugie piwo gratis.

P0nury 21-07-2007 13:07

Cytuj:

no i boje sie że dostałby go jakiś 15lvl na którym gra 8latek z Brazyli któremu ojciec kupił PACCa. A że mu sie nie spodoba itemek to go wyrzuci w depo albo sprzeda za grosze.
Och, jakie to szlachetne, że boisz się o los jego itema. A może po prostu obawiasz się, że w tym momencie Ciebie nie będzie w depo?

EMbet 21-07-2007 13:12

A wyobrazacie sobie cos takiego - gośc kupuje stutysięcznego PACCa kartą starej bez pozwolenia, dostaje item, ona wycofuje kase i perm. ban za invalid payment xD. A to byłby dajmy na to jakiś dzieciak, którego normalnie z kieszonkowego nie stać. I tak zakończyłaby się sprawa wielkiej nagrody...

Ktoś podziela moje obawy?

Goku_Sayian 21-07-2007 13:13

po pierwsze NIKT procz cipow nie wie co to za prezent. wiec przestancie pie***olic o dsl'ach itp!
po 2. przeciez ta gra to biznes, taka smutna prawda, wszystko na tym swiecie kreci sie wokol pieniedzy. i wcale sie im nie dziwie ze proboja sobie jakos przyrobic:D
po 3. to bardzo dobry pomysl. taki bonus, bardzo dobry dla osoby, ktora i tak by kupila teraz pacca bez wzgledu na ten prezent. a moze jej sie uda i cos wygra. ale jesli ktos kupuje pacca tylko po to zeby cos wygrac. to jest idiotą. tyle...
cya ;)

Thero 21-07-2007 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duerroz (Post 1561083)
becous mayby you be the 100.000 people who have pcc.

Brawo, świetnie umiesz po angielskiemu!!!11one
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez draenei (Post 1561209)
Ja bym tak nie pomyślał, ale sobie tak wymyśliłem.

Super, mamy tu psychologa.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dybos (Post 1561217)
Pomysł jest beznadziejny!! Kupilem PACCA miesiac temu i czym sie roznie od newbie ktore kupi go teraz (no moze nie jestem newbie)??!!

Pewnie niczym. Mu na twoim miejscu też by żal dupę przez tydzień ściskał, że "jakiś newbie" miał szczęście.

Ushka 21-07-2007 13:29

Będzie to medal z napisem "For all who spamed topic on tibia.pl, ,,|,,
Signed,
God Steve''
;]

Galeon 21-07-2007 13:32

według mnie to bedzie pobyt w willi axe xD na majorce ^^ albo po prostu jakies ulepszenie konta/postaci...

Fremen 21-07-2007 13:38

Denerwują mnie te wpisy 'wszystko dla pacc'
Wy*******ać bando rozleniwionych dzieciaków do roboty. Owoce zbierać!
Idioci..

raven 21-07-2007 13:47

wnerwia mnie to wasze glupie gadanie.. CIPSOFT KOMERCJA, NIE MAJA CO ROBIC TO ITEMY ROZDAJA ZA PACCE , OMG DEDŁEM A 10 LVL DOSTANIE DSL

Skoro kuzwa jestescie tacy cwani to wysyłajcie im co miesiac po 50 zł z dobrej woli zeby mieli za co utrzymywac serwery i samych siebie to nie beda robili takich rzeczy

Duerroz 21-07-2007 13:51

@up

dożę gadasz. cipy ze cipy ale żyć za coś muszą bo to też ludzie

Jaja by były jakby jeden z tych "cipsoft niema co wymyślać na promocje" dostał by to coś.. po prostu chce zobaczyć niebiańskie nawrócenie

Michoss 21-07-2007 14:05

@up
No co ty, ani jeden z tych "DzIeSiOnTy LeWeL DoStAnIe DeEdEl" ani razu nie miał pacca. I nie zamierza mieć, bo to "DaWaNie KaSsY CiPkOm Na NiC LoLoLoLo"

Ja tam uważam że to komercha jakich mało, ale co tam, oni też muszą z czegoś żyć.

grzelu8 21-07-2007 14:30

Sprzedanie przedmiotu jest raczej nie możliwe bo gdy ktoś wystawi przedmiot na allegro (powiedzmy dsl) to wszyscy będą wiedzieli o kogo chodzi - wtedy ban gwarantowany i 90zł i item warty dużo więcej przepada. Postac też

KrEmAs KAc 21-07-2007 14:38

Myślę ,że to będzie dead rat w którym będzie dead rabbit w którym będzie dead wolf w którym będzie niekończący się torch :P

Matti Hautamekki 21-07-2007 14:55

hehe pewnie jak zwykle na takie rzeczy dadza coś w stylu medal of honour.

Dark Knight 21-07-2007 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grzelu8 (Post 1561380)
Sprzedanie przedmiotu jest raczej nie możliwe bo gdy ktoś wystawi przedmiot na allegro (powiedzmy dsl) to wszyscy będą wiedzieli o kogo chodzi - wtedy ban gwarantowany i 90zł i item warty dużo więcej przepada. Postac też

Nie pomyslales ze ta osoba moze sprzedac ten przedmiot ??

Zwyciazca sprzedaje item za mln gp a kupiec sprzedaje go w rl za setki zl, euro itp :P

Uther92 21-07-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grzelu8 (Post 1561380)

Przecież sprzedasz itemów za rl kase nie jest nielegalna.

Harry Xin 21-07-2007 15:22

Ja mam tylko nadzieję, że zwycięzca się pochwali co to było albo przynajmniej cipsoft da nam znać... ;)

grzelu8 21-07-2007 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uther92 (Post 1561432)
Przecież sprzedasz itemów za rl kase nie jest nielegalna.

No a co ja napisałem? Że dostanie bana

Adjan 21-07-2007 15:35

Najlepiej by było gdyby nic nie mówili o tym prezencie -.-'
Co im to dało? Mówienie jaka to komercha, jakie to straszne, oh, ah jakiś 10 lvl dostanie jakiś uber item, a ja nie, dlaczego ja nic nie dostane?!1111 Przecież przyczyniłem się do tej liczby~!

Piszcie tak dalej, przynajmniej jest się z czego śmiać ;*

Alya 21-07-2007 15:44

Gracz, który będzie właścicielem 100 000-nego konta z aktywnym PACC, będzie miał powody do radości - dostanie specjalną nagrodę! Będzie to najbardziej kosztowny, wartościowy i poszukiwany przedmiot, jaki ktokolwiek, kiedykolwiek dostał w grze.

I co mu po takim przedmiocie, jak i tak długo nie będzie się nim cieszył? Dostanie hacka, zabiorą mu wszystko i będzie wspaniale nagrodzony :/

SaDDaM 21-07-2007 15:59

Mnie sie wydaje że to jest za błahy powód aby rozdawać rar itema takiego jak dragon scale legsy.

Warrior_Baso(e)n 21-07-2007 16:02

no i następny tandetny sposób na wyłudzenie kasy od graczy ^.-, było 10-lecie a teraz będą świoętowa 100k ludzi z paccem, a to że mega hiper ultra przedmiot dadzą to jest bezsensu bo wydac kilkaset zł aby dostac kilka pixeli? totalny bezsens, każdy kto by specjalnie kupywał pacc aby dostac tego itema to jest totalnym noobem i tyle, jak dla mnie cipy przeginają

Adjan 21-07-2007 16:18

Przecież nie musi się ujawniać 0o

Segalczuk 21-07-2007 16:31

Ehh , niewiecie o co hodzi ehh wystarczy troche na tutor board posiedziec i sie zobaczy ze to ma byc nowi outfit;p lub 3 addon zalezy jak zwyciezca se zazyczy.

Lisuu-aleniewrl 21-07-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghand (Post 1560264)
Dla zwykłego zjadacza chleba Pacc to wydatek rzędu co najmniej 100 złotych.
GM może stworzyć jakieś cacuszko ,typu MLS albo DSL, w sekundę.

~Ghand

Przeczytaj wywiad z Xadamem debilu-.- Gm'i NIE MOGA robic itemow-.-

BobekKck 21-07-2007 17:08

ale po co komuś taki item?? więcej wyda na PACC przez parę miesięcy...a co z resztą która też ma PACC ?? powinni dostać wszyscy jakiś prezent ;/

Morius najt 21-07-2007 17:28

założe się że osoba która wygra ten item o ile ktoś w ogóle wygra cokolwiek to pewnie bedzie to jakis h lvl prawie na pewno nie będzie to osoba, która ma 10 lvl bądź 20 :) to tyle. Pozdro

Szybki'lols 21-07-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morius najt (Post 1561692)
założe się że osoba która wygra ten item o ile ktoś w ogóle wygra cokolwiek to pewnie bedzie to jakis h lvl prawie na pewno nie będzie to osoba, która ma 10 lvl bądź 20 :) to tyle. Pozdro

No i co żeby czasem 1 lvl który sobie kupi pacca nie wygrał,to może być każdy ^.-

Morius najt 21-07-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szybki'lols (Post 1561700)
No i co żeby czasem 1 lvl który sobie kupi pacca nie wygrał,to może być każdy ^.-

i dlatego też można wnioskować że niebędzie to żaden rare item typu dsl abo warlord sword... czaicie taką banie :D 1 lvl na roku z warlord swordem albo dragon legsami?

Selentih 21-07-2007 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adjan (Post 1561502)
Najlepiej by było gdyby nic nie mówili o tym prezencie -.-'
Co im to dało? Mówienie jaka to komercha, jakie to straszne, oh, ah jakiś 10 lvl dostanie jakiś uber item, a ja nie, dlaczego ja nic nie dostane?!1111 Przecież przyczyniłem się do tej liczby~!

Piszcie tak dalej, przynajmniej jest się z czego śmiać ;*

Masz rację... CipSoft o tym miedzy innymi dlatego też, że się cieszą ile osób już kupiło PACCa... Przeż to tak samo jak jest dziesięcolecie jakiegoś miasta... Są festyny i konkursy i jeżeli ktoś czegoś nie wygra to co powie, że się do tego miasta przyczynił? Jedyne co tutaj widzę to jest ogromna zazdrość. Zresztą jak 50% ludzi moze więcej, którzy tu pisali dlaczego oni nic nie dostaną... Zastanówcie się zanim piszecie...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Warrior_Baso(e)n (Post 1561548)
no i następny tandetny sposób na wyłudzenie kasy od graczy ^.-, było 10-lecie a teraz będą świoętowa 100k ludzi z paccem, a to że mega hiper ultra przedmiot dadzą to jest bezsensu bo wydac kilkaset zł aby dostac kilka pixeli? totalny bezsens, każdy kto by specjalnie kupywał pacc aby dostac tego itema to jest totalnym noobem i tyle, jak dla mnie cipy przeginają

A czy to nie jest powód do świętowania? 100k ludzi, którzy kupili PACC to jest coś! Informują żeby później nie było pretensji, że nic nie mówili po cichu nagorda, a ludzie powiedzą, że wtedy by kupili PACC i może by wygrali. Jak dla mnie ty przeginasz...

I jeszcze jedno... postaw się na miejscu takiej firmy... Mają do opłacenia programistów, grafików i innych ludzi z grupy towrzącej tą grę, oczywiście serwery (które już są stabilniejsze i pojemniejsze) + nowy projekt jak gdzieś było wspomniane... Każdy musi jakoś reklamować aby zarobić... Wszystkie chwyty dozwolone aby legalne i skuteczne...

raven 21-07-2007 18:05

no narzekajcie dalej, przeciez to TAAAAKIE ZŁEEEE, ale jak to WY byscie dostali to przeciez to takie glupie ze tego itema do wody byscie wyrzucili nie? Bo przeciez CIPSOFT to komercha i ten item jest nieuczciwy bo kazdy powinen dostac

MoQ 21-07-2007 18:32

wedlug mnie to nie uczciwe, bo niektorzy gracze kupuli pacca na np. rok jakis czas temu, kiedy jeszcze nie bylo informacji ze bedzie nagroda dla 100000 gracza ktory kupi pacca... i dla takich graczy niema mozliwosci wygrania czegokolwiek

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52.