![]() |
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę.
Powinni rozlosować nagrody z pośród ostatnio aktywowanych premium account. Powinien się niedługo pojawić news o zbliżonej treści:"W ostatnim tygodniu doszło do zakupu największej ilości pacców.." |
A ja pierdole te ich nagrody. Zawsze kupywalem u nich pacc ale teraz to przegieli pale. czekam na nastepnego juz 16 dni. nawet nie racza odpowiadac na emaile. omader ma nieprzeczytanych wiadomosci 5000+ wiec cos o tym swiadczy(leserstwo), zlewka na maxa. firma drom spada na psy. przezucam sie na allegro. bye nieroby!!!
|
moim zdaniem to jakas sciema... ;)
ale jak juz to mysle ze to moze byc blassed shield :) a moze jednak mls albo warlord sword ;) a byc moze... to bedzie... golden boots xD albo golden helmet ;) zobaczymy zobaczymy ;D pozdro dziadek wulle |
A ja obstawiam ,że prześlą szczęściarzowi oryginalną Srajtaśmę z CipSoft'u. :)
|
Go, go model siedziby CipSoftu!
You see miniature CipSoft HQs. You can see some people inside celebrating purchase of 100'000th Premium Account. Probably you are that fool who bought it. Thank you! ;d Ewentualnie: You see sculpture. It shows busts of CipSoft's founders. You can be happy now. Bo tak się zastanawiam czy faktycznie daliby użyteczny przedmiot czy coś w stylu ozdoby czy medalu... |
Cytuj:
16 dni....? Omader opier**** sie już kilka miesięcy w kwietniu mu kasę na r-keya wysłałem i ch*j, dobrze że znalazłem starego. PM do tego nieroba sie nie da wysłać bo skrzynka zapchana. 16 dni a prawie 4 miesiące to też różnica. Co do pacca, tylko tibia.com, @Topic Jeśli będzie to polak to dostanie dsl czy inne gówno i wyjebie je do wody i skończy grę, bo dostał pacca na urodziny(tibia.com), i rare wygrał, chce drugiego, za*******a u wujka na farmie 3 tygodnie, zamawia na tibia.pl i chooj bo omader sie o*******a. |
Cytuj:
no i boje sie że dostałby go jakiś 15lvl na którym gra 8latek z Brazyli któremu ojciec kupił PACCa. A że mu sie nie spodoba itemek to go wyrzuci w depo albo sprzeda za grosze. (na własne oczy widziałem jak koleś wymienił BoHy na zwykłe buty bo BoHy miały "0 arma") ogólnie pomysł Cip nie najgorszy - jeśli masz kupić Pacca to i tak go kupisz, a do tego może masz farta i dostaniesz za to jakiegoś itemka ;] |
Ta, oni chcą tylko, żeby sobie zarobić.
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak juz chcą robic coś takiego to powinni rozlosowac to pomiedzy wszystkimi osobami majacymi aktywne pacci. X(X(X( A tak naprawde to przypomina mi to troche jakby reklamowali pacca jak chipsy i piwo do ktorych dodaja jakies karty albo drugie piwo gratis. |
Cytuj:
|
A wyobrazacie sobie cos takiego - gośc kupuje stutysięcznego PACCa kartą starej bez pozwolenia, dostaje item, ona wycofuje kase i perm. ban za invalid payment xD. A to byłby dajmy na to jakiś dzieciak, którego normalnie z kieszonkowego nie stać. I tak zakończyłaby się sprawa wielkiej nagrody...
Ktoś podziela moje obawy? |
po pierwsze NIKT procz cipow nie wie co to za prezent. wiec przestancie pie***olic o dsl'ach itp!
po 2. przeciez ta gra to biznes, taka smutna prawda, wszystko na tym swiecie kreci sie wokol pieniedzy. i wcale sie im nie dziwie ze proboja sobie jakos przyrobic:D po 3. to bardzo dobry pomysl. taki bonus, bardzo dobry dla osoby, ktora i tak by kupila teraz pacca bez wzgledu na ten prezent. a moze jej sie uda i cos wygra. ale jesli ktos kupuje pacca tylko po to zeby cos wygrac. to jest idiotą. tyle... cya ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Będzie to medal z napisem "For all who spamed topic on tibia.pl, ,,|,,
Signed, God Steve'' ;] |
według mnie to bedzie pobyt w willi axe xD na majorce ^^ albo po prostu jakies ulepszenie konta/postaci...
|
Denerwują mnie te wpisy 'wszystko dla pacc'
Wy*******ać bando rozleniwionych dzieciaków do roboty. Owoce zbierać! Idioci.. |
wnerwia mnie to wasze glupie gadanie.. CIPSOFT KOMERCJA, NIE MAJA CO ROBIC TO ITEMY ROZDAJA ZA PACCE , OMG DEDŁEM A 10 LVL DOSTANIE DSL
Skoro kuzwa jestescie tacy cwani to wysyłajcie im co miesiac po 50 zł z dobrej woli zeby mieli za co utrzymywac serwery i samych siebie to nie beda robili takich rzeczy |
@up
dożę gadasz. cipy ze cipy ale żyć za coś muszą bo to też ludzie Jaja by były jakby jeden z tych "cipsoft niema co wymyślać na promocje" dostał by to coś.. po prostu chce zobaczyć niebiańskie nawrócenie |
@up
No co ty, ani jeden z tych "DzIeSiOnTy LeWeL DoStAnIe DeEdEl" ani razu nie miał pacca. I nie zamierza mieć, bo to "DaWaNie KaSsY CiPkOm Na NiC LoLoLoLo" Ja tam uważam że to komercha jakich mało, ale co tam, oni też muszą z czegoś żyć. |
Sprzedanie przedmiotu jest raczej nie możliwe bo gdy ktoś wystawi przedmiot na allegro (powiedzmy dsl) to wszyscy będą wiedzieli o kogo chodzi - wtedy ban gwarantowany i 90zł i item warty dużo więcej przepada. Postac też
|
Myślę ,że to będzie dead rat w którym będzie dead rabbit w którym będzie dead wolf w którym będzie niekończący się torch :P
|
hehe pewnie jak zwykle na takie rzeczy dadza coś w stylu medal of honour.
|
Cytuj:
Nie pomyslales ze ta osoba moze sprzedac ten przedmiot ?? Zwyciazca sprzedaje item za mln gp a kupiec sprzedaje go w rl za setki zl, euro itp :P |
Cytuj:
|
Ja mam tylko nadzieję, że zwycięzca się pochwali co to było albo przynajmniej cipsoft da nam znać... ;)
|
Cytuj:
|
Najlepiej by było gdyby nic nie mówili o tym prezencie -.-'
Co im to dało? Mówienie jaka to komercha, jakie to straszne, oh, ah jakiś 10 lvl dostanie jakiś uber item, a ja nie, dlaczego ja nic nie dostane?!1111 Przecież przyczyniłem się do tej liczby~! Piszcie tak dalej, przynajmniej jest się z czego śmiać ;* |
Gracz, który będzie właścicielem 100 000-nego konta z aktywnym PACC, będzie miał powody do radości - dostanie specjalną nagrodę! Będzie to najbardziej kosztowny, wartościowy i poszukiwany przedmiot, jaki ktokolwiek, kiedykolwiek dostał w grze.
I co mu po takim przedmiocie, jak i tak długo nie będzie się nim cieszył? Dostanie hacka, zabiorą mu wszystko i będzie wspaniale nagrodzony :/ |
Mnie sie wydaje że to jest za błahy powód aby rozdawać rar itema takiego jak dragon scale legsy.
|
no i następny tandetny sposób na wyłudzenie kasy od graczy ^.-, było 10-lecie a teraz będą świoętowa 100k ludzi z paccem, a to że mega hiper ultra przedmiot dadzą to jest bezsensu bo wydac kilkaset zł aby dostac kilka pixeli? totalny bezsens, każdy kto by specjalnie kupywał pacc aby dostac tego itema to jest totalnym noobem i tyle, jak dla mnie cipy przeginają
|
Przecież nie musi się ujawniać 0o
|
Ehh , niewiecie o co hodzi ehh wystarczy troche na tutor board posiedziec i sie zobaczy ze to ma byc nowi outfit;p lub 3 addon zalezy jak zwyciezca se zazyczy.
|
Cytuj:
|
ale po co komuś taki item?? więcej wyda na PACC przez parę miesięcy...a co z resztą która też ma PACC ?? powinni dostać wszyscy jakiś prezent ;/
|
założe się że osoba która wygra ten item o ile ktoś w ogóle wygra cokolwiek to pewnie bedzie to jakis h lvl prawie na pewno nie będzie to osoba, która ma 10 lvl bądź 20 :) to tyle. Pozdro
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
I jeszcze jedno... postaw się na miejscu takiej firmy... Mają do opłacenia programistów, grafików i innych ludzi z grupy towrzącej tą grę, oczywiście serwery (które już są stabilniejsze i pojemniejsze) + nowy projekt jak gdzieś było wspomniane... Każdy musi jakoś reklamować aby zarobić... Wszystkie chwyty dozwolone aby legalne i skuteczne... |
no narzekajcie dalej, przeciez to TAAAAKIE ZŁEEEE, ale jak to WY byscie dostali to przeciez to takie glupie ze tego itema do wody byscie wyrzucili nie? Bo przeciez CIPSOFT to komercha i ten item jest nieuczciwy bo kazdy powinen dostac
|
wedlug mnie to nie uczciwe, bo niektorzy gracze kupuli pacca na np. rok jakis czas temu, kiedy jeszcze nie bylo informacji ze bedzie nagroda dla 100000 gracza ktory kupi pacca... i dla takich graczy niema mozliwosci wygrania czegokolwiek
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52. |