![]() |
Ja na miejscu wygranego sprzedal bym te dzinsy w granicach 15-20 mln jak najszybciej bo w kolejnych update'ach moze sie stac to samo co z crystal mace w update 8.0. ;s!
|
Cytuj:
|
Nooby mie ma sie co martwic bedzie jeszcze jakas okazja wygrania jakis rzeczy a moze w tibi bedzie jakis blad i bede dsl z demow wypadac
|
Cytuj:
|
Omg juz go hackna.
Taa jasne!! Czy wy myslicie, ze hacker sobie postanowi "a dzis sobie hackne tego i tamtego"?? zenada |
Z tego co pisze na froum tibia.com to posiadaczem jest niejaki
Abertt |
Cytuj:
gratulacje dla tego kogos i zeby odrazu kupil se ze 3 bp aoli, bo jak sie dowiedza o jego nicku... ojj bedzie sie dzialo :evul: |
@Skowerowypallek
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...3&postcount=65 |
Cytuj:
|
2 x Up jakos tego niezauważyłem :p a tak wogule ja bym sie na jego mijescu niechwalił ze mam taki item
|
@up
No tak, trochę nie pomyślał. |
gratuluje tej osobie ;] ktora wygrala to gowno o,0
gdybym ja je mial bym stanął w carlin zaprosil 200 noobkow i wywalil je na srodek jako free itan i bylo by spoko by 8 lvl n00b je zlapal i miał NAJNOWSZE NEWSY: Abertt pokazal te legi w carlin depo i odrazu mu je zasypali parcelaami.. 1 nawet rzucil plate armor na to ;] Abertt na erig net wsadzil screena zaraz go dam tutaj http://images24.fotosik.pl/38/966b7ab9ff4063af.jpg xD @2x down E.R.U,S Nie wiem ja skrina otrzymalem prosto od Abertta abbert jest murzynem ;] i mowil mi ze u niego tibia 8.0 nie dziala i gra na 7.6 ;] tylko nie moze chodzic na te nowe tereny bo to za slaba wersja @Emok Ja tego skrina wklejłem dla podniesienia humoru bo temat jakis nudny i czytac sie nie chce ;] @Krayech1 ;] przecież napisalem ze u niego tibia 80 nie dziala bo ma za slaby komp ;/ i gra z wersjii 7.6;] |
Ciekawe za ile by poszły te legi na allegro
|
Haha
Nie no dobre xD G17 zabawny fake :baby: niedosc ze rh z tibi 7.92 to out postaci troszke stary jak juz robisz fake to chociaz zrob to dobrze :baby:
@ moze powiesz z jakie to otsa? xDD niema zycia i many? dziwne :baby: |
Cytuj:
|
@G17
Abertt nie jest z Brazylii. Pochodzi z Albanii. I nie posiada Dragon Scale Legów!!! |
^up screen
Hahahahah..... A to sie uśmiałem specjalnie sie zarejestrowałem by napisać że to OTS bo od kiedy w nowym update jest ten addon stary paccowy? 7.6 ots do tegoo.... Gratz! |
gz super cIpsoft nabija ludzi w butelke, moim zdaniem zadnych dsl nikt nie dostal, poprostu tak mowia zeby ich wizerunek byl dobry, naprawde to nikt ich nie dostanie, bedzie jak z tym 1000 paccow, wygral ktos wogole??
|
Gdy zło dowiedziało sie o legach abbertta
Demony oraz ich przywódca Orshabaal zrobily Wiazd Na Chate Abertta http://images29.fotosik.pl/38/ed2387a2a1dd6da2.jpg Abertt byl zmuszony do oddania DSL demonom jednak nie oddal otworzyl drzwi poczym Demony wlazly mu do chaty , zabily go i zabraly DSL ! morał : Nie chwal sie gównem póki nie czas.. Jak abbert ich nie ma to kto je MA ? musze wiedzieć xD bo szykujemy zmasowany atak na niego ;] |
Użytkowników czytających ten temat: 93 (zarejestrowanych: 26, gości: 67)
lolz @topic hunted noob with dsl plx plx plx plx plx!! |
Cytuj:
|
G17 wez daj spokoj , OTS to nie RL tibia -.- . Opanuj sie koles ok ? Tylko posty nabijasz i tyle . A poza tym gratuluje (jezeli to prawda) dla tego playera , ktory otrzymal DSL :]
|
Cytuj:
|
cos sie stalo i napisalem 2 posta prosze usunac
|
Cytuj:
|
@G17
Niezłe : P hehehehehe No to czekamy teraz na 200 000 gracza :> ciekawe co on dostanie? :> |
dobra G17 kazdy zna twoją wyimaginowaną historie jak skradzione byly dla niego DSL ale nie spammuj tutaj ok ? N/C -.-
|
Cytuj:
|
dzieci neo nie spamujcie tu zajebancy, wygral to wygral jego sprawa, na pewno nie schowa ich w dupie tylko kupi ladny domek i je tam wylozy, i nikt go za to huntowac nie bedzie bo raczej nie ma 8 lvla i sie was nie boi
|
hahaha Użytkowników czytających ten temat: 109 (zarejestrowanych: 32, gości: 77) zaniedlługo ich bedzie 100 000
|
@.::~Arbuz~::.
Jakby to Abertt je miał, to by miał zdrowo przekichane. Nie znacie Titanii? Unity itp. :D |
Cytuj:
100% signed |
co wy sie tak wszyscy podniecacie ze ten koles je ma ?? jak se je sprzeda za iles tam mln kasy to se kupi wszystko oc najlepsze sie da i dalej mu tego w huj zostanie :) mowie wam przestancie to tak przeżyawac ok ?? jak chcecie tez miec dsl to se na ots zagrajcie :)
pozdrawiam all i prosze sie od debili tu nie wyzywac i noobow bo to jakos tak dziwne ze lodzie co sie nie znaja jada po sobie za jedno zdanie :) pozdrawiam jeszcze raz :) |
Cytuj:
<10 znakow> |
@G17
Jak to zobaczyłem spadłem z krzesła 8o wypas fota:p (fake/ots nie znam się) A nie pomyśleliście że te demony i ich władca go ochraniają ?? żeby nie przyszedł noob z postacia z allegro i go nie za^#$&$@ bił ?? |
Echhh...
Mam tylko nadzieje ze to nie jakis noob ktoremu mamusia pierwszego pacca kupila na wakacje bo sie osmiolatkowi nudzilo w domu. To by byla porazka wieksza jak jest.:( |
Post autorstwa forumowicza o nicku Dawid Mag.Nie utozsamiac tych slow ze mna :p
"przeciez ta statuletka jest drozsza niz te dsl poniewaz dsl moze bedzie mozna zdobyc a statuletki nie a tak po 2 : te dsl to nie gowno jezeli jestescie tacy madrzy to wymyslcie lepsze!? dsl jest unikatowe i pewnie kolo ktory to dostal dostal tez aol albo troche aoli szczerzemowiac fajna nagroda i fajna statuletka (w szczegolnosci statuletka) a po 2 pomyslcie kolo moze zamienic dsl za eq najlepsze w tibi i jeszcze raz + kilka aoli i juz jest ustawiony jeszcze pewnie ktos doplaci nie?" |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Jovere'xik
Jak znasz nick to mi podaj ;) |
ja bym to sprzedal za kuuuupe forsy w tibi a potem polowe z tej kasy sprzedal na allegro tak bym mial kase w tibi i rl i byl by git :D:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00. |