![]() |
Dobre! Musieliscie sie napracowac nad nowymi grafikami. Big GZZZ dla Speed'a i Thor'a. Czekam na next part.
P.S. Head shot w 26 kadrze wymiata :p |
Tylko jedno mam do powiedzenia...ZAJEBISTE !! :D 9/10 Bo Protossi mają takie dziwne ryje :P.
|
@sir speed : Dark templary walczą z high templarami. Dark templary są uważani przez high templarow jako heretyków.
|
W normalnym multi playerze to nierobi roznicy... a w moim faku sie lubia.
|
9/10
Jestem pod wrażeniem, te bazy, czołgi, outy... tylko jeszcze fabuła mało rozwinięta. |
bardzo mi sie podoba ten fake, bardzo dobry pomysł z nim :D:cup:
|
Spoko 10/10
Tylko na cholerę w Prologu w tych bazach mięli kratki żeby mogli uciekać?8o @Down looooooool ale chodzi mi o kratkę w podłodze @Sir Speed Aha rozumiem wychodek 8o |
Cytuj:
Pomyśl...tą bazę zergowie przejęli od terran(ludzi)...budując ludzką fortece trzeba pomyśleć o powietrzu...więc wentylacja jest niezbędna... _ @Fake 3 słowa... Cud,miód,orzeszki Tak można określić ten fake ;] |
Wież mi nie chcieliby by tamtędy uciekać bo tam szczali xD... Nest part natchodzi po tym fake szykuje sie do kolejnego projektu xP
|
Next part plx :)
|
Bardzo fajne grafika zaczerpista i co du wiecej chciec ^^
|
Ok, jak juz napisalem na gg, fake mi sie podoba(osobiscie nielubie fake'ow w przyszlosci czy terazniejszosci, ale ten mi sie spodobal), dlaczego? Niesamowite grafiki, outy, to jest w tym najlepsze.
Co do ucieczki, ja bym nieuciekal kanalem do ktorego sikam, no moze gdybym byl Skazany na smierc.(nieukrywam, moze latwiej by mieli tym wlasnie kanalem) |
Gratuluję świetnego fake'a! :) Widać, że naprawde się nad grafiką napracowałeś. Budynki bardzo dopracowane. Dużym plusem jest ciekawa fabuła, wreszcie fake nie będący rpg świata D&D (chociaż za nimi przepadam, jednak co za dużo to nie zdrowo).
Pozdrawiam i czekam na więcej fake'ów! :D |
Cytuj:
PS. Speed, przemyśl to, co pisałem na pw. |
Hmm... 9,99/10 ;] czemu?
MORE PLX :D + Starcraft + Jak ci się chciało robić te budynki o0 + FABUŁA!!! :S:S:S TO czego nie lubię :] - Następna część pewnie wyjdzie razem z premierą Starcrafta 2 :< |
heh ja chce next part :D 10/10
|
No nareszcie fajny fake ale kiedy zrobisz next-part.
Logo tego fake zostało zrobione z fragmentu tła Ogame, na jakim uni grasz? |
bardzo ciekawe , czekam na kontunuację...
+ za starcrafta. :) |
Aj łant niiu part!!!
no ładnie ładnie graficzka wporzo :P dużo pracy musielisice włożyć 9/10 Hmmm albo inaczej It's Fucking 9 ^.^ |
nawet niezłe wbijać http://s1.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=61809;):)
|
Super fake ale z ocenom wstrzymam się do war B) .
|
Czekam na następną cześć;]
|
Congratulations ^^
Zajebioza grafiki broni, outfitów, baz wojskowych i innych. Wymiatasz gościu ;] |
Yeah! Nowy part! Ilesz musielismy czekac... xD
Btw Part od 16 lat! XD za duzo krwi. Caloksztalt 10/10 part 10/10 grafiki az zachwycaja. |
O ja pierdziu!!! Ale wywalone! Tena part ownuje wszystkie! Super. Niektore screeny takie troche niewidoczne no ale tak pewnie mialo byc ;). Wasze nowe grafiki normalnie wymiataja.
Ile dam?! Hee? Tyle: 10283/10 :D |
-Grafika ładna,może nie jest to Avager,ale ładne.
-Po co goniec?Istnieje takie coś jak technologia do komunikacji przecież.... -Drewno.....Skąd te drewno?! -Po co się spotkali przy sobie,jak mówiłem istnieją takie rzeczy jak komunikatory! -Te "Aaaaa" mogłeś sobie darować. -Czemu czołgi z tyłu jadą?Ze względu na swój mocny pancerz powinni jechać przodem,a nie wystawiać piechotę na linie strzału. To tyle coś by się na siłę znalazło(właściwie już znalazłem)Ale to już by było upierdliwe ;p Fake ambitny,ale trochę powyżej przeciętnego. @Edit: Cytuj:
A w porównaniu z Avagerem to jednak Sir Speed wypada gorzej...Dużo gorzej. |
Fenomenalnie to to nie wygląda, ale jakoś strasznie też nie (no chyba że ta baza po zniszczeniu xD)
Zobaczymy co dalej :P Cytuj:
Ja tam nad tym rozpaczać i wspominać tych czasów zamiaru nie mam. W gruncie zeczy nie zrobił nic czego my byśmy nie umieli, był poprostu jednym z pierwszych. A z Efektów, czy Grafik, to lepiej wspominam Kwasa, był jakiś... bardziej przyjazny ;) |
Fake zarypisty tymbardziej że jestem tam dowódcą Protossów xD
Grafika- 8 Fabuła- 8 Ortografia- 6 Ogólnie 7/10 :P Więc wcale nie tak źle ^^ |
+ STARCRAT
+ bardzo ładne + grafiki + fabuła - literówki 9/10 Cód miód i orzeszki! Em0 - Na pierwszej stronie tematu Accebowi chodziło o kolesia up nad tobą a nie o Ciebie nawiasem... |
Anglicy po wymyśleniu czołgu mieli problem do czego mógłby się przydać, ale szybko wykombinowali, że przydaje się jako tarcza do piechoty. ;<
@ileś tam up "cud nie cód" Yhy. |
No wiec tak , komentuje to za prośba Sir Speeda :D
Dopiero zauwazylem tez ze thor jest wspoltworca fake'a xD niezle :P Pozdr0 A wiec tak , zaczne od plusow :P + Rożnorodność :D + Ciekawe Grafiki + BUDYNKI , zajefajnie wyszly Gratulacje + Ogien :D fajne wyglada + i cos tam jeszcze Nie chcialo mi sie czytac bo jest za pozno i ledwo zyje Tera minusy - Może i budynki wypas są ale troche nie proporcjonalne do ludkow , powinny byc troche wieksze , wszystkie :P - Czolgi i Te od protosow dragony czy jak im tam , rowniez ciut wieksze powinny byc :P - Nie dopracowane outfity , nie ktore nie sa do konca przycieniowanie dajac paintowe efekty od ktorcyh raza mi oczka :P Tyle Ogolnie mi to sie podoba.Powodzenia w realizacji i popracujcie nad niedoskonalosciami :D |
Zajebiste!
10/10 Najlepiej podoba mi sie ten ogien najbardziej zajebiasty. (Nie umialem wyrazic tego bez przeklenstw.) |
Dobre! Ciekawy pomysł z Lurkerami, zwisy... ee Overlordy też niezłe, Hive świetny... uczta dla starcraftowców. I dla obłąkanych maniaków Starcrafta. ;)
Ocena jak ocena - Grafika: Czegoś mi tu brakuje...krew z Marine zarżniętego przez Lurkera taka trochę cienka, (swoją drogą Lurker powinien go pod ziemię wciągnąć i zjeść, klimacik by był. BTW. Jak oni go wykryli?) Overlordy trocyhę plastikowe... ale lepiej by to zrobil (chyba) tylko Avager, więc 9,5/10. Historia: No, postaraliście się, choć nie raz już był motyw "dwie wrogie armie połączają się, by wyrżnąć trzecią (a potem siebie nawzajem)", a rozumni Zergowie... no no, to już coś. Choć widziałem podobną kampanię w SC. Więc 7/10. Efekty: Graficznie bez zarzutu, choć jak wyżej ta krew i trochę sztuczne wyziewy Defilera. (chyba, że to nie Defiler, to ja przepraszam. ;P) Soundeffect takie jak być powinny - czyli brak. 9/10. Plusy dodatnie i plusy ujemne: Starcraft (+1), ciekawe grafiki (+2), z deczka sztuczne Ultralisk Caverny (-1), same Ultraliski trudno poznać od martwych (-1). Ocena ogólna: 8,5/10, po uwzględnieniu plusów 9,5. |
Nie będę się opierniczał i zacznę robić next part jak najszybciej! :)
Błędy są, ale będę próbował je usuwać, a historia nie jest taka jak myślisz poczekaj to zobaczysz :D. Będzie on rozbudowana a to dopiero Episode I... ;) |
Ten fake jest do kitu, jesteś maniakiem komputerowym spędzającym godziny przy kompie. Siedzisz przyklejony do monitora, od 9 do 22-23 malujesz sobie piksel po pikselu 2D w paincie. Nie odrywasz się od kompa ręka ci niedługo do myszki przyrośnie, o przepraszam,są przerwy na obiad i wc. Nie spotykasz się z ZNAJOMYMI z szkoły tylko gadasz sobie na gg z wirtualnymi kolegami z forum. Nie wychodzisz z domu na powietrze, 0 zainteresowań i sportu oprócz tego na wf.
Bracie zastanów się nad sobą - maniaku komputerowy. Modek pierdol się za usówanie >>> |
@up
Moze ty tak robisz, Sir Speed wlasnie nie jest az tak czesto na forum. PObadz troche dluzej na forum a potem pisz takie tworcze posty. |
No no :D Walka Mega :P
Kreww krewww :D ostatnio staje się psycho na pkt krwi :D 10/10 za WALKE! xD ^.^ Grafiki ładne ładne :P Ha a mi widać musk a wam nie :P |
Potrzebuje jeszcze 1 Grafika żeby szybko skończyć Fake ;p.
Proszę nie zgłaszać się jeżeli wie się, że się niedostanie, bo potrzebuje dobrego grafika. :D |
Cytuj:
Też tak mam:] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44. |