![]() |
Cytuj:
Przyjmowanie ludzi nie bylo bledem, wrecz przeciwnie synergy potrzebowalo wiecej ludzi, bo mieli znacznie mniejsza sile od Tengu i Octal. Bledem okazalo sie wywalanie nie zaufanych ludzi. |
Skoro tak mowisz.. to pewnie to i ty miales do nas passy na vt.. w koncu cala xerena je znala.. bardzo latwo jest mowic ci o tym co my [a raczej czego nie] zrobilismy.. wiemy ze bys zrobil wszystko lepiej itp.. tylko ze nie rozumiem jednego.. po wyrzuceniu seya~ vt sie zmienilo to z jakiej okazji Mitzum wszedl na nasze vt jak tyferius kupowal blessy i dobrze wiedzial kiedy sie zalogowac? Mowisz nie bylo szpiega.. to skad oni wiedzieli ze robimy akcje mimo ze tylko "zaufani" byli na vt [ i byli aktywni ] .. Czlowieku przestan mowic ze nie bylo spy bo tylko sie osmieszasz..
Mlody'Willk - rl dastera Mastda - Urza za niego poreczyl Zokos~ - bardzo dawno byl w inferno, sam znam go od 50~ lvla Zeptoo - Mispex dobrze sie z nim przyjazni Kacapus - dzien w dzien powtarzal robmy akcje robmy akcje Berserker Ostrzy - nawet nic o nim nie wiesz |
Wiem wiecej niz myślisz, kumplowałem sie z dwoma poprzednimi ownerami. Ten nastepny oczyścił konto Seya Aurius'a =)) W sumie to sam juz nie wiem jak to bylo, ale ten kto ostatnio grywal na Berserku wykorzystal zaufanie Seyi i oczyscil mu chara ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozniej wasz kochany zeptoo ojebal Wiz'a~ z calego eq, dh itp, mimo ze to byli zajebisci kumple :) nie zdziwie sie jak kolo ojebie i was |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mozliwe ze on dal passy dla tengu. Na venta czasami wchodzili koledzy szwedow z partille. Watpie ze to oni dali passy, ale jest to mozliwe. Tak samo z kolegami kacapusa i innych. Byc moze Azunith mial nowego ownera(kogos z Octal) i to od niego mieli passy, bo pobyl kilka dni na vencie, pytal kazdego co i jak, na akcji zadnej nie byl, niby mial hacka i wiecej do nie widziano. "to skad oni wiedzieli ze robimy akcje mimo ze tylko "zaufani" byli na vt" Ktos mogl wejsc na chwile, zobaczyc ze jest was duzo i wszyscy na jednym kanale, albo poprostu zrobili trapa i czekali az zaczniecie akcje. Moze byl szpieg moze nie, ale na pewno rekrutacja ludzi chcacych walczyc nie byla bledem. |
nie ma co juz wypominac bledów innym stalo sie wojna zostala przegrana. Mówi sie trudno i zyje sie dalej
|
Cytuj:
Cytuj:
Ziomek nie gadaj jak nie wiesz. |
Niccccccccccccccccc Ciekawego:]
|
Cytuj:
|
Dlaczego gildia Synegry się rozpadła?
|
Czesc osob sie splacila, czesc Retired itd. itp
|
Nie retired tylko swój honor mają i nie bedą płacić za to, że są Polakami. Proste nie?
|
A poza tym ci co mieli sie sprzedac to sie sprzedali i sa dziwkami na Xerenie. 8o Coz ich wybor, nie? Niech graja sobie te pol roku czy rok wiecej zanim sami zostana wyjebani. Have fun, thats all.
|
If you want to play, you have to pay! Cytuje tutaj Skramera którego zapytałem kiedyś czemu sie spłacił :)
|
Mialem wybor grac tu i zaplacic 150k lub konczyc z gra wolalem grac;)
Pare tygodni temu(moze miesiac) mowiles ze nie pogramy miesiac a jakos sie udaje:) Nie gadaj o honorze bo dluzszy czas nie walczyles i nic o tym nie wiesz;] |
Cytuj:
|
A moze poprostu chec bawienia sie tibia? Majac 100~lvl ma sie wiele perspektyw. A zeby nowego chara zrobic i wbic 100lvl (biorac pod uwage ze ma sie rl zycie i nie siedzi przed tibia 10h+ na dobe) troche czasu zabiera.
Moze poprostu maja tu wielu kumpli i chca z nimi grac? To ich chary i ich wybor. Moze przyjdzie czas ze znowu bedzie wojna ... vs. Tengu i wtedy majac o wiele wieksze levele niz teraz beda mogli wiecej pomoc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
co prawda teraz troche "przypalam" ale to dlatego ze za pare dni szkola i lipna pogoda u mnie;| Dla mnie honoru nie maja ci co nas wystawili w tej wojnie. Mam na mysli osoby ktore tak naprawde chuja walczyły wogole nie wchodzac na ventirlo itd. okey rozumiem zycie rl...Ale jak to sie stalo ze miesiac wczesniej grali po 6-8h? Tak to dziwne nie potrafiac sie zebrac na dana godzine i poswiecic(2-3h?) Mowcie sobie co chcecie ja tu gram i jestem zadowolony:) Tak naprawde to Tengu nie jest wcale takie zla jak sie potrafisz dogadac;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Mispex
masz racje ci co byli spy to juz przesada ci ludzie dla mnie sa niczym ja bym nie mógl z kims normalnie rozmawiac a pózniej o wszystkim opowiadac wrogowi (chodzi mi o tobie jak i o rl) Próbowalem dogadac sie z Tengu (nie jestem polaczkiem który odrazu sie kluci i wyzywa od noobów zawsze próbuje dojsc do porozumienia droga pokojowa) ale z Tengu jedynie Xazez okazal sie wporzadku. Z reszta ludzi z Tengu nie moglem sie dogadac @Pavvulonik nie gram na non pvp poniewaz uwazam tego typu serwery za noobowskie i wedug mnie nadaja sie dla graczy, którzy boja sie pa,pk Fakt na serwie na którym obecnie gram mialem raz PA (mam tam aktualnie 100lvl) na xerenie doszedlem do 71 lvla po czym dostalem hacka i spadlem na 68 lvl i przez te 71 lvli co nabilem na xerenie Tengu zrobilo na mnie 3x PA Tak wiec widac ze Pa na serwie na którym gram aktualnie jest o wiele mniejsze niz na xerenie i ludzie którzy sa w dominujacej gildi sa o wiele bardziej wporzadku niz na xerenie. Bynajmiej idzie sie z nimi dogadac:) (ofc nie z kazdym ale z wiekszoscia :)) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zreszta wiem troche co sie dzialo z Toba na xerenie ( chyba ze inny owner to byl) bo byles przez jakis czas (1 dzien ? ) ze mna w Last Bastion. Moze to malo, ale zdazylem obadac co i jak. |
Cytuj:
Teraz odnosnie wyplacania. Kto chce ten niech sie wyplaca, jego sprawa, nie wszyscy musza isc na inny serw. Teraz przynajmniej wiemy, ze mamy pewna i zgrana ekipe jest nas troche i mozemy liczyc na siebie wzajemnie. Ja osobiscie zawsze jestem gotowy pasc za pewnych ludzi i bede im pomagal dopoki nie przestane grac w tibie (co moze niestety stac sie niebawem ;s) Jako ostani, jednak nie najmniej wazny, chcialbym poruszyc temat jezyka angielskiego. Ktorys z was napisal ,ze szwedzi posluguja sie angielskim lepiej od polakow, ze w synergy nie ma osob potrafiacych mowic poprawnie w tym jezyku. Otoz po raz kolejny okazuje sie ,ze nie wiecie o czym mowicie. Wasi super szwedcy przyjaciele popelniaja mase bledow a mimo tego kreuja sie na ludzi ktorzy pozjadali wszystkie rozumy. Nawet w postach w ktorych zarzucaja polakom brak znajomosci angielskiego robia bledy. Przez pewien okres im je wytykalem na forum tibi com jednak po kilku dniach mi sie znudzilo. Skoro szwedzi tak dobrze mowia po angielsku to czemu nomsi tworzy przeczenia w stylu : "dident" "hasent" ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wrogonastawiony- mistrz cietej riposty! :D |
Cytuj:
|
Mam pytanie:P jak wygląda sytuacja na xerenie? uspokoilo sie/:. bo nie wiem czy jest sens wracac;p
|
Cytuj:
|
Nie wiem Vacek kto ty ale chętnie bym poczytał twoje "angielskie" teksty :p
|
Cytuj:
Certyfikat CPE oraz TOLES :) |
Cytuj:
|
Jak niektórzy już wiedzą , nie przepadam za Wr00nem,ale akurat tutaj muszę się z nim zgodzić.
Angielski można miec opanowany w stopniu lepszym lub gorszym, ale jesli jest na poziomie umozliwiającym komunikacje, to po co sie przypieprzać? Jedni maja wieksze możliwości(kasa ,czas,zdolności językowe)na szlifowanie angielskiego, inni mniejsze. Ważne żeby przekaz był czytelny, a puryzm językowy zostawmy dla prof.Miodka :) |
Cytuj:
Miltiades sie słacil i RETIRED ;) nie wiem po co on placil |
@Dadinz
Jezeli chcesz to moge Ci napisac na priv nick mojego chara z innego serwa i sie przekonasz ze mam 100lvl. @st1L Kere'amagorius nigdy nie mial i raczej nie bedzie mial innego ownera gram nim od samego poczatku i nie mam zamiaru go sprzedawac ale nie przypominam sobie zebym kiedys byl w Last Bastion. Zawsze bylem w gildi w której byli moi przyjaciele z Lucery i na Xerenie bylem w 2 gildiach (Unwanted i w Furious Family) tak wiec nie wiem skad Ci sie to przywidzialo ze bylem z toba w Last Bastion. Tak wiec nie znasz mnie i nie wiesz co sie ze mna dzialo. Znaja mnie tylko najlepsi przyjaciele których znam od poczatku gry na Xerenie a niektórych znam jeszcze za czasów Lucery. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |