![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
MOje ulubiene to !!
1)wolfenstain ET 2)aoe 1 i 2) 3)tIBIA 4)Simsy 2 5)poastal 2 ;p (lubie so pozabijać łopata XD) 6)soldat (coś jak wormsy) |
GTA (Vice City i SA)
PES 6, Fifa 07, NHL 04/5/6/7, NBA 03/7 Gothic III, Oblivion IV Typia nieszczęsna ;) Heroes V: Kuźnia przeznaczenia, Age of empires III i dodatek WarChiefs Battlefieldy (2 z dodatkami i 2142), Armed Assault, Call of duty (1 i 2) Colin McRae (4 i 5) Mógłbym tak wymieniać non top, bo lubię grać w różne gry xD |
Cytuj:
Cytuj:
Znuaczy juaka grua? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Misiak ma stronkę o Soldacie. W Szałtboksie pisze: Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja właśnie sugeruję, że HL2 ma lepszy model fizyki od Obliviona, ale nie mówiłem nic o tym, że Havok w Oblivionie jest słaby (chociaż świetny też nie jest). Może to właśnie Tobie mózg otrzeźwieje po powrocie do szkoły... |
Planescape: Torment
Seria Gothic Seria Total War Day of Defeat Baldur's Gate Fallouty Diablo II xD |
Cytuj:
Za strategię, w której trzeba myśleć strategicznie, uważam na przykład Hearts of Iron (aka II Wojna Światowa w wersji polskiej). |
Shiray, ty chyba sam nie rozumiesz tego co piszesz.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Od razu napiszę, że tekst zacytowany wyżej typu "Fizyka - śmiech na sali" nie był mój.
Słuchaj, nie siedzę cały dzień na forum i nie czytam wszystkiego w temacie. Owszem, napisałem na początku, że zgadzam się w 100% z Yoh, ale później powtórzyłem Ci (2 lub 3 razy), że chodzi mi tylko o to, że Havok m.in. w HL2 jest lepiej zastosowany niż w Oblivionie. Nie miałem na myśli tego, że fizyka w nim jest do dupy. Sam chciałbym, żeby w WoWie była fizyka chociaż taka jak w Oblivionie -.- Ale ty oczywiście nie mogłeś tego zrozumieć i sprzeczałeś się dalej, kierując się tym, że na początku "zgodziłem się w 100%". Widocznie jesteś na forum tylko po to, żeby łapać ludzi za słowa i wywoływać kłótnie z użytkownikami właśnie w takich tematach. Na koniec, specjalnie dla ciebie, rozwieję wszystkie wątpliwości. Z Yoh Asakura zgodziłem się tylko w kwestii tego, że Havok w Oblivionie jest gorszy niż w innych grach, a klimat tej gry jest taki sobie. Starczy? Nie? Kłóć się dalej, ale nie licz na moją odpowiedź, bo mam dość pisania tego samego w kółko. Pozdro. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Strategia w czasie rzeczywistym to Knights of Honor. Coś jak Medival Total War, ale tutaj bardziej się skupili na dyplomacji, a tam na wojnie. No i w Medivalu masz tury, a w KoH czas rzeczywisty.
Poza tym najlepszą strategią i w dodatku w czasie rzeczywistym jest, posiadająca niespotykaną grafikę i piękny podkład muzyczny, gra o wdzięcznej nazwie Tibia. ^^ |
Cytuj:
|
Nie napisałem, że botterzy to w moim mniemaniu zaleta. Ja jedynie usiłowałem nieco rozjaśnić punkt widzenia Lasoocha.
|
Ech, kreujesz się tutaj na takiego intelektualistę, że nie zauważasz, gdy ktoś sobie prosto ironizuje.
|
Yoh Asakure poparłem w 100%, lecz bez uwzględnienia jego wypowiedzi, że Havok w Oblivionie jest do dupy. Tu przyznaje się, że nieuważnie przeczytałem forum.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Whatever, pozdrawiam. Morał - Oblivion ma Havoka gorszego od Havoków zastosowanych w innych grach, ale nie jest słaby. Btw. wystawiłem ci notę. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przypuszczam, że to koniec. Cytuj:
|
@Żyłka:
Kończ waść, wstydu oszczędź. |
Cytuj:
Nie Powiedzial Bym Jest Fajny Ale Najlepsze Strategie (Według Mnie) to : .Starcraft .Sudden Strike : Forever <<< Prawdziwa Dobra Strategia I Zarombiscie dużo Myślenia .Zaliczana Chyba Do Rts. |
Cytuj:
|
- The Elder Scrolls III: Morrowind + Tribunal & BloodMoon
- The Elder Scrolls IV: Oblivon + Shivering Isles - Guild Wars + Factions & Nightfall - Heroes V - S.T.A.L.K.E.R.- Cień Czarnobyla - Titan Quest + Immortal Throne - Fear |
-SERIA Gothic :cup:
-SERIA Diablo :cup: -STALKER 8o -TZAR: Ciężar Korony :D -SERIA The Elder Scrolls :cup: |
Moim zdaniem najfajniejsze gry w jakie grałem to:
Diablo II Mafia Worms (All części) Max Payne Tomb Rider Indiana Jones (2 Części) Tibia (Numero "Uno" też gra nie ? xP) Tony Hawk Pro Skater (All Części) Dużo by wymieniać ale te są jedne z najleprzych xP jeżeli uważasz że te gry ci nie nie podobają to nie pisz bezsensownych postów typu - co to za gry ! to (cenzura) nie gra ! - to moje osobiste zdanie więc go nie komentuj :] pozdro ! |
ija
1.Flyff (Fly for fun)
2.Wszystkie nfsy. Koniec? |
Unreal Tournament ;)
|
1.Counter-Strike
2.seria GTA (kiedyś tibia ale obecnie nie gram) 3.seria PES |
1. Counter-Strike jakby co Steam. Moze ktos mnie kiedys spotka nazwa konta Steam "ksg | ph0en!x". Nick "PiB | ksg".
2. Guild Wars - ta grafika i fabula mmmmmmm.... 3. Gothic - 1 i 2 czesc bardzo mi sie podobaly, a o 3 czesci lepiej sie nie wypowiadac bo to kałłł. Poprostu nie przypadla mi do gustu. 4. Tibia - zaczyna sie robic coraz bardziej nudna. 5. Diablo II - juz od dawna nudna gra. |
Cytuj:
Fajne jest ;P Ale nudne po pewnym czasie ; p |
jeśli chodzi o tzar:Ciężar korony to tylko na sieci :>
Seria TES,Dark Messiah of might and magic(takkk te odpadajace głowy wrógów ) |
1. Aliens vs Predator 2 + Primal hunt expansion Pack [moja ulubiona]
2.Area 51 3.The Elder Scrolls 3 : Morrwind i jej dodatki Egzekwo dla War Rocka 4.Gothic wszystkie czesci 5.Gta wszystkie czesci 6.hitman blood money 7.Resident Evil 4 Bio Hazard 8.Need for Speed od under ground 2 do Carbona 9.Hal Life Wszystkie czesci i Dodatki 10.25 to life 11. W huj i jescze trohe nie chce mi sie wymieniac........ |
Gothic
Gothic 2 + Noc Kruka Gothic 3 The Punisher Fifa 07 18 Wheels of Steel (Cała seria oprucz pierwszego Hard Truck-a) Need For Speed od Porshe Call Of Duty + United Offensive Call of Duty 2 Call of Duty 3(sie ma xboxa sie gra) GTA cała seria KalOnline www.kalonline.pl Far Cry *Wszystkie gry mam orginały od kolegi z niemczech i to większość po polsku |
Grand Theft Auto : Vice City (lepsze niż SA)
Need For Speed : Most Wanted (duuużo lepsze niż Carbon, którego zresztą można w jeden dzień przejść) Diablo (jedynka ^^', bo w dwójkę nie miałem okazji grać.) Tony Hawk Pro Skater (2 i 3 ;-DD) Emcess. |
Cytuj:
|
Diablo II
Tony Hawk Pro Skater 2,3 i 4. |
Battlefield 2
|
Tibia i Dungeon Siege 2...
|
Hm, Sacred: Underworld. Na zamkniętym Softcore.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:19. |