![]() |
A ja mam pytanie do tych bardziej doswiadczonych Rookstayerów:
No wiec, ile stosunkowo bylo botterow jakies 2 lata temu? W porownaniu do dzis? Odpowiedz prawdopodobnie znam, tylko jestem zaciekawiony... czy wtedy spotkac bottera to bylo wielkie przezycie? Czy chleb powszedni? Cytuj:
Jeszcze raz dzieki. |
Cytuj:
Pozdrawiam :D Gunsllinger |
BRAWO BRAWO !
Nienawidze botterów mój kolega uzywa (nie podam nicku bo to by bylo ,,niekolezenskie" powiem tylko ze gra na Neranie i zaczyna sie na [CHAR]Sprandi[/CHAR]) ma 15 lat (ja 19 ale nie zdradzilem tego) i skille 80/80 chce wbic na 30 lvlu lol (na bocie oczywiscie). Dlugo po 12 godzinie jest online, nie odpisuje mi długo, a jak juz to mówi ,,Sorry bylem w kiblu/afk/nie patrzylem na monitor/ogladalem strone/ogladam film. A raz widzialem jak przez 6 godzin czyscil ciagle to samo pietro jakskini nie odpisujac zadnemu graczowi,a jak go zablokowali to stal i nic ,a oni mówili ze filmik i screeny wyśla ,ze on booter ale jakos nie ma dowodów:(. A juto ciagle mi pisze przez pół godziny jaki to on wspaniały a ja jaka ciota ze on ma 30 k w banku i knight set razem z tower shield i warrior helmet a ja biegam w blue robe lub k armor p legach c helmecie i c shieldzie no i w fur bootsach. I Porownuje moje hity z rozdzki do swoich z crystal sworda +sword ring. I sie chwali ze on ma cyca na 3 hity (ja tez ale z quarmire rod). Ale z niego noobson. Podskakiwał tez 80 lvl ek za to ze jak z nim na guardach expilem to ten 80 wszedl na respa nam i zaczal nas trapowac zebysmy poszli wyzej.Ja posluchalem (druid vs 5 dwarf guardów + block to niezbyt ciekawy widok) a ten noob stoi.To jak poszlem on dopiero za mna. Gdy ja mialem 10 lvl gdy on 20 i prosze bardzo juz go dogonilem. A druid jest slabszy od knighta no nie? Prosze wpisac go na liste. |
#Up:
Jak nie widzisz, to kup sobie szkło powiększające bądź inną tego typu pierdółkę. Ten temat/dział dotyczy Rookgaard`u. |
Dzisiaj...
22:13 You see a dead human (Vol:10). You recognize Biscalchin of Pacera. He was killed by a carrion worm. na prawo od siebie dal parcelke zeby go nie przesunac, to wpadlem na pomysl zeby mu carrion worma lurnac. Gdy lurnolem to go zaatakowal z fista chyba ? xD (pall) bo wlail po 4 a to nie byly kamyki itp., potem dednol, co swiadczylo o tym ze ma bota |
@Up
Gratuluję zabicia bottera, ale ten temat jest o botterach na Rookgaardzie ;). |
Nie wiem czy zauważyliście, alee.......... http://www.pskonejott.com/otc_displa...acter=Hellades
Dziwne nie prawda? Xzizzbit. |
@up
Nie to nie jest dziwne... poprostu kolejny "gracz" uważający, że jak gra na bocie to jest lepszy od innych/ewentualnie share. Cóż n/c |
Nie ma sensu ich tepic. Zwatpilem w to ... to tak jak z mordercami, zlodziejami idiotami. Nie da sie tego wytepic. Sa ludzie co to pisza, sa ludzie co to uzywaja, sa ludzie ktorzy chca z tym walczyc - niestety bez pomocy tych z GORY nic to nie pomoze.
|
Na Isarze od około 10 dni nie widziałem żadnego bottera. (A szukam na różnorakie sposoby). Czyżby koniec bottowania na tym serwerze ?
Co do Helladess'a wyczytałem na innym forum że posiada tylko lighthacka. Chodź z drugiej strony trzeba mieć naprawdę dużą wytrzymałość żeby na 72 godziny / 54 godziny grać. No nie wiem co o tym myśleć. |
Sam czasami używałem botów, ale przestałem gdy zauważyłem jakie to denerwujące dla innych graczy, nie da się normalnie dogadać, poexpić, jakiś char lata ci po jaskini i nawet nie możesz go zatrzymać :p Każdy może używać botów, ale na własną odpowiedzialność, gracze mają prawo zgłosić taki przypadek.
|
Ledwo co zrobilem rookstayera na honerze z kumplem z owniliśmy bottera
oto dowód KLIK ____________________________ potem wszedł na tibie i uciekł :( (następnym razem jescze z boxami blockniemy i juz nie ucieknie) 15:16 Ron The Ripper [3]: Hahaha 15:16 Ron The Ripper [3]: You GOT PWN3D 15:16 Looterz [27]: and btw, I wont get kicked... 15:16 Ron The Ripper [3]: BOTTER 15:16 Looterz [27]: well, sure 15:17 Looterz [27]: u should try it too, www.blackdtools.com Pozdro Dla Temuujin'a |
My mamy na Iridi nowego bootera. Jest nim Krumgar, obecnie najlpeszy rookstayer na Iridi. Macie link żeby zobaczyc filma =] http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31590
Widac "mania bootów" opętała rookstayerów Iridijskich. Austin boocil no i niestety mu sie dostalo:). Calandriun ma bana, Gryzusia uczciwie gra ale pg ciśnie :p. Następny jest Michal of Rook, drugi jako czysty. Moim zdaniem booterów trzeba tepic i to RÓWNO! Krumgar zapłaci kiedyś za to banem albo trapem, ale to jego sprawa. Bede go śledził i przysięgam sobie że bedzie mial bana. Narazie żadnemu na iridi sie nie udało, i on NIE będzie wyjątkiem:D8o Pozdro =] |
Moim zdaniem używanie bottow jest nie wporządku, ja widzę przyjemność gry w tym jak sam bije lev i mlv. A nie jak robi to za mnie program bo samemu się nie chce lub coś...
|
Cytuj:
Gryzusie czasem mozna przyłapac na botowaniu, lecz robi to żadko bo noobi w Mino Hell. Michał jest czysty, tak jak i Maffex. Na temat Austina się nie wypowiem bo nic mi nie wiadomo. Krumgar botuje od 1 lvl do obecnego i miejmy nadzieje że na takim się zakończy (byłby to jego 3-ci ban ;)) |
-.^
Wiec,
Kiełek dziekuje za Twoje checi, lecz tak bottowalem ale dostalem nauczke, ze to sie nie oplaca i bardzo tego zaluje, wiec o ile mi wybaczycie to bylbym bardzo wdzieczny. Co do Krumgara... jest on botterem jak ich malo, nie wiem czemu zaden GameMaster nie chce sprawdzic mojego linku: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1853150 Michal jest czysty jak lza, jak i Maffex, Austin tez dostal kare za swoje bottowanie. Lecz ich juz nie ma:( |
Uprzejmie donoszę że Sellas, moj konkurent do zajecia pierwszego miejsca na askarze, zostal w dniu dzisiejszym zabity przez poison spidera na lvlu 46. Ten czlowiek wielokrotnie raportowal mnie i 3 razy zeslal gm'a (ktory ofc nie mogl mnie zbanowac bo nic nie robilem) więc sprawiedliwy Pan Bóg go za to ukarał.
|
To chyba sie musiales modlic xD
|
*piotrek26111
Jak mogl Cie gm na czyms zlapac, skoro majac zalaczonego bota siedziales przy kompie ;) |
Cytuj:
|
No to źle myślałeś.
Bot jest po to abyś mógł sobie np. poczytać ksiąski w trakcie kiedy twój bot expi za ciebie. |
Cytuj:
Pewnie zaraz jakis wielce uczony informatyk wyskoczy mi tu z tekstem ze gm moze wlaczyc niewidzialnosc. To ja wyprzedzajac fakty moge mu sie juz zasmiac w twarz: "Buhahahaha" bo tak naprawde cavebot dziala w oparciu o przestrzenny (trojwymiarowy) uklad wspolrzednych pol w Tibii wiec nawet jak gm pojawi sie niewidzialny i na ekranie go nie widac to i tak w kliencie na danej kratce pojawia sie informacja o jego obecnosci w opraciu o ktora bot zaprzestaje czynnosci. Tak wiec nie ma bata na botterow. I pewnie zaraz jakis wielce uczony gracz mi wyskoczy z tekstem ze zaprzestanie wszystkich czynnosci to ryzykowanie deda. To ja uprzedzajac fakty powiem juz do niego: "Chłopie, pomysl logicznie, co jest gorsze: dostac wiecznego bana i juz nigdy nie moc sie zalogowac do gry czy stracic tylko troche expa?" |
Cytuj:
Po drugie nie ma czegos takiego jak wieczny ban, za pierwszym razem za macro maks 1 miech dostajesz, za drugim razem del acc. A gdzie sa twe filmiki ?? |
*piotrek26111
Wystarczy umiec dobrze zinterpretowac tekst, zeby zauwazyc, ze jestes botterem ;> P.S. Nie odpisuj mi na tego posta, bo wychodze z tego tematu i nie mam zamiaru go (twojego posta) przeczytac ;) |
Tym razem mój imienniku (piotrek xD) zabłysnąłeś. Nawet jak padniesz to dostajesz bana za macro use (wycwaniły się te niebieskie pedałki, już wiedzą o gm safe ...)
|
< deleted >
|
Cytuj:
Niech zgadne z jakiego powodu: 1. Masz na mysli ze afk (away from keyboard) postacia w Tibii jest nielegalny i nalezy sie za to ban? Czekaj, czekaj, skadś juz to slyszalem... aha to ten 12 latek pod depo mówił 2. Masz na mysli ze gm wie ze nie jestem tylko afk ale tez uzywam bota? A niby skad ma to wiedziec skoro nic nie robie? A niby skad mialby wiedziec ze wczesiej cos robilem skoro po jego pojawieniu sie nie wykonalem ani jednego ruchu? 3. Dowod namacalny: daty odwiedzin gma zapisane przez bot: Aug 21 2007, 18:31:14 CEST Oct 03 2007, 22:16:58 CEST Oct 11 2007, 17:52:03 CEST Za kazdym razem postac zostawiona na gm safe. 3 wizyty, 0 banow, masz cos jeszcze do powiedzenia panie zito? |
Po co wy takie durne tematy zakladacie? -.-
|
*piotrek26111
Hahahahahaha, jak ty blyskasz angielskim: Cytuj:
P.S. Powiedz mi ile ty masz lat? Ale tak szczerze, a nie klam ze 16+ ;d Cytuj:
Btw. Popracuj nad interpunkcja, bo jakos nie wygladasz na osobe ktora mialaby zdac za 2 lata mature :D |
Szczerze mowie ze mam 17 lat. (18 koncze za 5 miesiecy) i chodze do 2 liceum
Cytuj:
|
< deleted >
|
Cytuj:
Zgadnac to ty powinienes dlaczego ja nie dostalem bana mimo ze twoim zdaniem juz dawno powinieniem miec. (na pewno nie mam znajomosci wsrod gm) |
Nie ma bata, afkować można TYLKO W DP i jego okolicach. Każde inne jest uznawane za GM Safe czyli otrzymujesz retired na 30 dni pod nazwą banished because of macro use.
|
Cytuj:
|
Wybacz, lecz zawsze kiedy pojawia się GM u mnie odpisuje max po 1 min, i nigdy nie było ani 1 podejrzenia ze strony Gejemuff że botuje.
Mowa tu o czymś takim, że niebieska paua stoi nad tobą a ciebie biją raty etc. To od razu widać, że pure macro. Lat być może styka Ci 17, lecz wiedzy i doświadczeniu o botowaniu zdecydowanie mniej. |
< deleted >
|
Cytuj:
Vial |
Cytuj:
N/C. |
Cytuj:
aimbot to autocelownik:) a to, co opisujesz to chyba auto-responder;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |