![]() |
Dobra a co z tym olesem, pojebało ich??
|
Cytuj:
|
;) ja tam wszytskich lubie ;D
|
Revico nie podlizuj sie i tak cię będą bili na rl :D joke ;p
Ja lubie rage i Neriusta :D I dalej czkam na moment kiedy zacznie się ktoś z TD albo Black Future udzielać na forum ;pp chyba że Tras nałozył na nich cenzurę. ja jestem głupi wbiłem z 87 na 92 i pół w 2 dni :p |
Cytuj:
:D hahahaha pozdro Eneris ;* Ja tam do Nyxa nic nie mam i nie mailem;D |
Polaczki mieliby szans wygrać, ale jeżeli BF TD FL nie chcą współpracować ze sobą to szwedsy zawsze będą rządzić. Xindi a ty zamiast gadać weź się za grę ^^
|
Cytuj:
Mnie juz znudzila ta gra:P hunted>zaplata>free i tak w kolko albo siedzisz jak mysz pod miotla albo jestes hunted.. :P pozatym mam prace szkole przyjaciol :) pozatym to tylko gra;p niektorzy to traktuja jako nalog albo co gorsze boga ;] |
hehe czytam tak ten temat i czytam hmm co do BF byłem w tej gildi pokojowa gildia wola placic niz sie bic a TD hmm mialem okazje poznac kilku graczy lepiej nie bede mowil co mysle na ten temat bo moglby sie ktos obrazic Eneris tez lubie rage xD Zaczyna sie ciekawie robic na serwerze cos mi wojenka pachnie :)
|
Cytuj:
niby kto z kim ? |
JA kontra reszta swiata ;] xd
|
Cytuj:
|
Ha WRI ładnie dostało od TIHWD. Zobaczymy czy WRI ma na tyle odwagi by stanąć jeszcze raz do walki :]
|
Moim zdaniem WRI czeka tylko na nabicie jeszcze większych lvli przez członków ich gildii. Potem nawet TIHWD będzie im wisieć. Zabij 200+ek ^^
|
Cytuj:
|
UłAMIE CIE KURWO JUZ 2 BP UHOW STRACILEM ZAJEBIE CI HUJU WYJDZ NA PODWórko
|
|
ale ma koles gangsterskie teksty :D
|
Mój pierwszy post na forum tibia.pl
elo |
Cytuj:
|
Ten server jest stracony dla pl. Dostałem hunt za to, że zjebałem pk z trap na tombie. Potem przyleciał Varle 100rp i kazał płacić za to, że pk'rsy miały waste jak mnie chcieli zabić. Potem go zajebałem z kolegami, za to i mam pograne :D Uwale go one more. Proponuje się przenieść nowym graczom na inny server. Opisze sytuacje tak:
Black Future- Obsrani Falling Legion- Obsrani Trinus Detrinum- Obsrani i liżą dupę swe. WRI, Teddies, Zapa- Swe guilds, panowie servera. Pozdro dla Blood'Brothers. Evil/Wer |
powiem Ci tak, kazdy server rzadzi sie swoimi prawami, tam gdzie gralem, na Valorii, bylo podobnie dopoki nie wrocil gosciu ktory jest legnda Valorii, ktory ma zajebiscie duzy szacunek u wszystkich na servie, zostal liderem najlepszej gildii juz na 80 lvlu i ustalal swoje zasady, nie patrzyl na to, ze ktos byl jego ziomkiem, poprostu lecial wedlug swoich(dobrych) zasad :) Tutaj tez ktos by sie przydal, taki obiektywny :D
|
Cytuj:
|
EEE TAM, o Valorii tez mowili, ze jest stracona na maxa ;) a jednak:), nieee, a jednak dalej tak mowia xDDDDDD
|
Elysia to świat 3 w ilości osób online po dwóch epvp od końca. To mówi samo za siebie. Ja tutej gram, bo ciężko odejść od tego klimatu. Nowym graczom nie proponuje tego servera.
|
Nie sadze,aby 200ek byl ciezkim celem do zabicia dla 40 noobcharow (a miewalismy takie ekipy w TIHWD). Podejrzewam ze wri nie boi sie tihwd,jesli juz to poprostu wqrwia ich fakt ze musza uwazac.
Co do Kafesa,ma prawo stac po tej stronie,po ktorej chce i nie rozumiem po co wnikacie w powody. Elysia jest ogólem przegrana dla polaków,tak jak Kyra dla szwedów,na ktorej aktualnie gram.To tylko gra. Hejze |
Taaa? name na kyrze, jesli mozna.
A co do osob online na Elysii, to popatrz na Valorie... aha, no i nie mowcie, ze dla nowych osob ten server jest zjebany, bo ja jestem przyzwyczajony do tego samego klimatu ;) a jak powiedzieliscie wyzej, ciezko sie od niego oderwac. |
a kogo obchodzi jakas Valoria ?
to jest temat o Elysii |
Valoria podana jako przyklad popierajacy zasade. Na Elysia mozesz grac z tym ze musisz przyjac postawe asslickera,siedziec cicho i sie nie rzucac bo inaczej Cie zniszcza. Ogółem jest to server,na ktorym juz nic szczególnego sie nie stanie,nic sie nie zmieni. Kiedys sprawa byla otwarta,teraz server jest przepelniony rl Lowe's i ich kumplami.
|
Vatian ale sek w tym ze na Elysii nie ma juz takiego super elo kolesia co moglby zrobic kombeka :P
moze taka zabawa, kto by sie najbardziej nadal na takiego super mastaha jakiego opisal Vatian? xDD ja typuje... nie mam typu :P |
hahah nie dziwie sie kafesowi dlaczego jest ze szwe dlaczego jak wchodze na tibia.de nie spotykam prawie zadnych nabow wchodze na tibia.pl 90% naby
co za idiota pisze ze tihwd rozjebalo wri lol co z tego ze ich wchuj zajebali jak oni sobie lajtowo lvle moga odrobic jedyne co im robilismy to ich w*****alismy i utrudnialismy im expienie ja pierdole co wy sie dziwicie myslicie ze gdyby server byl w "waszych rekach" to nie robilibyscie PA? moim zdaniem jakbysmy wygrali wojne server bylby jeszcze gorszy(hehe co ja wyprawiam makilema jakbym dorwal elaro...):D |
PA by było, ale dla swe ^^ Da się tu zrobić coś, ale trzeba chęci.
|
no jasne ze sie da zrobic tylko wszyscy by sie musieli zjednoczyc i zgrac a jakos tego niewidze niewidze w wojnie BF ani TD bo oni raczej nie chca ze szwedami walczyc xD ale jakby sie im cos odmienilo i wszyscy by sie zjednoczyli to kto wie moze by cos z tego bylo ale trzeba zaczac od tego ze polakom szkoda postaci wola byc ponizani płacic za wolnosc itd nie widza w tym zabawy a o to tu chyba chodzi co nie? Nie mowcie ze to przez szwedow jest taki serwer zly to przez nas bo sie zjednoczyc nie potrafimy :baby: Moim zdaniem Elaro byłby najlepszym dowódca ale to tylko moje zdanie :) Pozdro
|
Cytuj:
|
Boże gdyby [CHAR]Elaro[/CHAR] ownował Elysie to Elysia biła by rekordy popularności.... wśród pekerów. nowa wojna co niedziele po mszy w kościele xD
Cytuje Elaro coment : "Players 30+ lvl killed:161" ktoś chce to pobić? więc każdy kto chce żeby rządził ealro niech się zastanowi xD Rocco - One, Two, Three co sądzicie o tym żeby elaro zrobił "Black List" w której były by wszyscy ludzie/gildie hunted i ich pejmenty, my takie coś mamy na selenie i to działa zajebiście niedługo 100 frag wskoczy ^^ Dj Zany - Sky High @Neriust Eloo ! z TD do Zapatiststy ? Awans? mam nadzieje że zostaniesz z nami na dłuzej |
masz racje xDD wojna co niedziele po mszy albo nawet czesciej ale wtedy smiesznie by bylo ^^ a z ta lista to dobry pomysl niech zrobi taka :]
|
Elaro to dobry chlopak,tylko udaje takiego zlego xD
|
...noo popisuje sie przed kolegami z piaskownicy ;D
|
Duża ta piaskownica. xD
Na selenie ukradli nam pomarańczowy tłuczek do schabowych z evul demona madafaka (wie ktoś o co c'mon??) |
Cytuj:
|
[CHAR]Healek[/CHAR] to on :S
kupowaliśmy ihy, hmm a tu cap szwedy były szybsze xD i nie potłucze sobie schabowych.. :S |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:31. |