Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Nowy War: Outta Control vs. How we living (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=148835)

Heelto 23-10-2007 00:34

Carim pozostawie te twoje pierwsze zdanie bez komentarza, ale patrz na swój tibijski świat.
Co do ostatniego 'deda' Kondy, poczytajcie forum picze które się kłócą.

Cytuj:

przypominam, że Comar jest w Furions.
I chuj z tym Comarem, Konde lała banda Brazylijskich dzieci które jeszcze nie były w Furions, tak jak napisałem zobaczcie forum jaką mają frajdę, chyba orgie nawet urządzili, ale to nie mój problem.

Nara, orajcie się swoimi pikselami ;)

Djin'Kazama 23-10-2007 10:12

br sa tam miesem armatnim, tak btw. new unit juz placi mi :)

Carim 23-10-2007 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heelto (Post 1708345)
patrz na swój tibijski świat.

"WIEM RZE TIBJA JEZT MOJIM ŚWIATEM I CAŁYM RZYCIEM!!!11"

Ale wczoraj siczka była xD 9:0 dla HWL... Nie wiem czemu Furions robicie sobie tylu wrogów teraz tylko czekać jak Rattzor, Xioss, Favete itp itd wbiją do war i dopiero będzie lipka :<

Heelto 25-10-2007 02:01

Czemu nikt nie wspomniał o następnej przegranej Open'ce ?:>
Tu filmik jest:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=113700

Pehava 25-10-2007 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heelto (Post 1711157)
Czemu nikt nie wspomniał o następnej przegranej Open'ce ?:>
Tu filmik jest:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=113700

Bo oni nigdy nic nie wspominają gdy popadaja ;< głosno jest tylko wtedy go oni wygraja battle :P

btw. link do prawdziwej listy fragów

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1873358

cya :)

Juan 25-10-2007 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pehava (Post 1711992)
Bo oni nigdy nic nie wspominają gdy popadaja ;< głosno jest tylko wtedy go oni wygraja battle :P

Spokojnie , Wy nie raz przegrywaliście bitwę , ważne jest by po niej się podnieść .;) A z tymi fragami to bym polemizował . :evul:

Shiddyr 25-10-2007 22:45

Cytuj:

Buahahahaha lepiej mi nie wspominaj o tym "gównie" nawet fragów na Kondzie nie dodaje a poza tym dodaje osoby, które nie były w war a zostały zabite przez HWL a dodaj noob chary (Np Grzbieciqu nie byl w war a dodal jego deda wszyscy wiedza ze dolaczyl dopiero potem)
Pozdro... B)

Toca 26-10-2007 21:00

Cytuj:

BRO <33333333333
MI RETAIREDO AND I NO BACK HERE !

Cytuj:

Nie wiem czemu Furions robicie sobie tylu wrogów teraz tylko czekać jak Rattzor, Xioss, Favete itp itd wbiją do war i dopiero będzie lipka :<
Wiedzielismy ze oni maja dojsc, wiec lepiej bylo ichzabic wczesniej niz wogule :>

Pehava 27-10-2007 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1713363)
BRO <33333333333
MI RETAIREDO AND I NO BACK HERE !

Wiedzielismy ze oni maja dojsc, wiec lepiej bylo ichzabic wczesniej niz wogule :>

Lol widze ze Adelao nie potrafil dogadac sie na forum tibia.com to przezucil sie na forum tibia.pl wsumie nie dziwie Ci sie adelao tez bym sie wstydził na twoim miejscu :P^^ btw. jak tam podlizujesz sie dalej CAtrishii i Boltinie? Tak jak pisalem Ci na gg juz nie pamietasz jak gadalem z Boltina zeby cie nie bil bo mu glegsy zajebales :}? owned.. widze ze 1/2 ludzi na tym forum nie wie całej prawdy o galanie bo wypisujecie tu tylko to co wam sie podoba i uwazacie za słuszne ^.^ Tylko szkoda ze nie przypominacie tego ze przed tym war kazdy z was obiecywal drugiemu ze mu nie da pograc mu na galanie blabla a teraz :baby: ? A najsmieszniejsze sa wasze opisy na gg :D ,,ehh dogadac sie z polaczkami;('' XD!

Toca 27-10-2007 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pehava (Post 1714061)
Lol widze ze Adelao nie potrafil dogadac sie na forum tibia.com to przezucil sie na forum tibia.pl wsumie nie dziwie Ci sie adelao tez bym sie wstydził na twoim miejscu :P^^ btw. jak tam podlizujesz sie dalej CAtrishii i Boltinie? Tak jak pisalem Ci na gg juz nie pamietasz jak gadalem z Boltina zeby cie nie bil bo mu glegsy zajebales :}? owned.. widze ze 1/2 ludzi na tym forum nie wie całej prawdy o galanie bo wypisujecie tu tylko to co wam sie podoba i uwazacie za słuszne ^.^ Tylko szkoda ze nie przypominacie tego ze przed tym war kazdy z was obiecywal drugiemu ze mu nie da pograc mu na galanie blabla a teraz :baby: ? A najsmieszniejsze sa wasze opisy na gg :D ,,ehh dogadac sie z polaczkami;('' XD!

Nigdy nie podlizzywalem sie do Boltiny to po pierwsze :)

Z Golden Legami bylo tak ze chcailem do wojny dojsc, wiec napsailem do Ciebie zebys pogadal co Boltina za to chce i tyle to po drugie.

A po trzecie nigdy chyba nie mialem opisiu na gg zwiazanego z tibia :)

4. Ty tez chyba jestes polakiem ? ;>

Pehava 27-10-2007 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1714367)
Nigdy nie podlizzywalem sie do Boltiny to po pierwsze :)

Z Golden Legami bylo tak ze chcailem do wojny dojsc, wiec napsailem do Ciebie zebys pogadal co Boltina za to chce i tyle to po drugie.

A po trzecie nigdy chyba nie mialem opisiu na gg zwiazanego z tibia :)

4. Ty tez chyba jestes polakiem ? ;>

Haha i wlasnie dlatego nie chce mi sie z Toba gadac bo jak zwykle wszystkiego sie wypierasz, mysląc że 10 lvle Ci uwierzą ^^

ta jestem polakiem a co to ma do rzeczy lol?

Toca 27-10-2007 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pehava (Post 1714688)
Haha i wlasnie dlatego nie chce mi sie z Toba gadac bo jak zwykle wszystkiego sie wypierasz, mysląc że 10 lvle Ci uwierzą ^^

ta jestem polakiem a co to ma do rzeczy lol?

Powiedz mi czego sie wyparlem ?

To ze jestes polakiem a traktujesz innych polakow jak smieci x]

sliver 27-10-2007 19:59

@up

nie chce sie zbytnio wtracac, czy cos ale z tego co wyczytalem to polaczkow, a nie polakow. a to imo roznica.

Oldshollerr 27-10-2007 21:02

Pehava ty kasztanie nie kozacz na forum bo jak zobaczylem twoja rl fotke ,to spadlem z krzesla ze smiechu ,widac ze nieraz po pysku dostales w rl ;]

Juan 27-10-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oldshollerr (Post 1715012)
Pehava ty kasztanie nie kozacz na forum bo jak zobaczylem twoja rl fotke ,to spadlem z krzesla ze smiechu ,widac ze nieraz po pysku dostales w rl ;]

Co ma wygląd do wypowiadania się na forum ? Każdy wygląda jak wygląda .:p

Toca 27-10-2007 23:22

Cytuj:

PwNed ? :<

Cytuj:

Co ma wygląd do wypowiadania się na forum ? Każdy wygląda jak wygląda .
Tylko jego wyglad ciezko uznac jako wyglad kogos kolwiek :<

P.s Plx Link do zdjecia :>

Oldshollerr 28-10-2007 01:05

Rayn Hellsent
Toxo
dredz
bezan daron
MALAKAS

marduc
xes drah
xairax

erhkm GOGO HWL?:cup:

Carim 28-10-2007 09:11

HAIL _______/
Pierwsze fragi dla Furions od dłuuugiego czasu =)))

Djin'Kazama 28-10-2007 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juan (Post 1712100)
Spokojnie , Wy nie raz przegrywaliście bitwę , ważne jest by po niej się podnieść .;) A z tymi fragami to bym polemizował . :evul:

Tez bym spolenizowal
Za cytuje: ,,Hetnanoz dodaje fragi na kazdy ktory ich przesunie na opence"
Tak btw.
Kto teraz campi ("i juz tu nie gra!?!")?

Furrions to polaczki nie polaki : > podniecaja sie commentami z fragami, pewnie sie paluja przy tym

Shiddyr 28-10-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Djin'Kazama (Post 1716887)
Tez bym spolenizowal
Za cytuje: ,,Hetnanoz dodaje fragi na kazdy ktory ich przesunie na opence"
Tak btw.
Kto teraz campi ("i juz tu nie gra!?!")?

Furrions to polaczki nie polaki : > podniecaja sie commentami z fragami, pewnie sie paluja przy tym

Yhy hmmm kto tu "campi" chyba Ty bo stoisz z tym 63 lvl... Ale chyba ta postacia juz nic nie zrobisz na Galanie... ;) Idz do ojca i powiedz ze jestes pie&^&%$%% "polaczkiem" i ze Cie mama zle wychowala... A Furions'i nie siedza w depo bo wczoraj wygrali ;)

Pozdro...

Djin'Kazama 28-10-2007 23:09

@up
nie kazdy ma sile zeby meczyc non-stop ta sama gre ;)

Toca 29-10-2007 08:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Djin'Kazama (Post 1717586)
@up
nie kazdy ma sile zeby meczyc non-stop ta sama gre ;)

Wiec jezeli ta gra Cie juz nie interesuje to s*******aj z tad x]

W huj Pg robi VO jak by tak podsumowac to z kilka milionow exp w plecy :)

Hmm w tym momencie jest chyba najwiekszwojna jaka byla na Galanie :D Jak dojdzie Tharrina i Tyraela gildia O.o

Wczoraj bylo BIG BATTLE !

Djin'Kazama 29-10-2007 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1718002)
Wiec jezeli ta gra Cie juz nie interesuje to s*******aj z tad x]

W huj Pg robi VO jak by tak podsumowac to z kilka milionow exp w plecy :)

Hmm w tym momencie jest chyba najwiekszwojna jaka byla na Galanie :D Jak dojdzie Tharrina i Tyraela gildia O.o

Wczoraj bylo BIG BATTLE !

Jak dojdzie to co? Jak juz mowisz to prosze o przetlumaczenie na polski...
z tad <- to jakies nowe wyrazenie w jezyku polskim? Wiecej szkoly mniej tibi, zreszta to nie ja bylem non-stop online =) polaczki chyba 'szkoly nie maja'.

Carim 29-10-2007 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Djin'Kazama (Post 1718293)
Jak dojdzie to co?

HWL zostanie roz******!!

Ale wczoraj to była sieka na maxa ;] szkoda że tak późno sie bijecie ;/

Toca 29-10-2007 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Djin'Kazama (Post 1718293)
Jak dojdzie to co? Jak juz mowisz to prosze o przetlumaczenie na polski...
z tad <- to jakies nowe wyrazenie w jezyku polskim? Wiecej szkoly mniej tibi, zreszta to nie ja bylem non-stop online =) polaczki chyba 'szkoly nie maja'.

Wiem juz 4 raz siedze w tej samej klasie trudo nie kazdy jest taki MONDRY jak ty :/

Jak dojdzie Tharrin to bedzie BIG BATTLE !

Djin'Kazama 29-10-2007 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1718578)
Wiem juz 4 raz siedze w tej samej klasie trudo nie kazdy jest taki MONDRY jak ty :/

Jak dojdzie Tharrin to bedzie BIG BATTLE !

Oct 28 2007, 23:27:26 CET Killed at Level 156 by Lutore
and by Knight of Zeuz

Open battle king
@btw
Tharrin (pvp god) meczyl sie ze mna od mintwalin i cos jego genialne trapy nie wyszly =D

Jakies nie swierze info masz

Toca 29-10-2007 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Djin'Kazama (Post 1718639)
Oct 28 2007, 23:27:26 CET Killed at Level 156 by Lutore
and by Knight of Zeuz

Open battle king
@btw
Tharrin (pvp god) meczyl sie ze mna od mintwalin i cos jego genialne trapy nie wyszly =D

Jakies nie swierze info masz

No mam bardzo nie SWIERZE SWIERZE info :/ ty pewnie lepiej wiesz :/

A i tak dzis bedzie BIG BATTLE nawet bez tharrina ! BIG BATTLE

I widze ze masz EFUL MASTA PVP jak uciekles do depo z MT :/
PRO JESTES ZAJEBISTY !

Pehava 29-10-2007 21:36

Cytuj:

hahaha, szkoda mi dzieci neo takich jak Ty ^^ Stary moj wyglad mi nie przeszkadza a ze Tobie sie nie podoba gowno mnie to obchodzi, nie jestem gejem wiec mam na Ciebie wyjebane ^^ i jezeli jestes taki SUPER KOKS to gratz - cieszysz sie ? i plx naucz mnie !!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1715295)
PwNed ? :<

Tylko jego wyglad ciezko uznac jako wyglad kogos kolwiek :<

P.s Plx Link do zdjecia :>

BŁAGAM NIECH KTOS TEGO IDIOTE ZBANUJE NA TYM FORUM BO CZYTAJAC JEGO WYPOWIEDZI TO AZ WSTYD MI SIE ROBI :[<(

NIE MAM ;<?! XD

dla niekumatych (pierw pisze ze nie wygladam jak czlowiek a potem zeby dac mu linka do foto ^^)

Adelao twoje foto jest best te z imprezy jak daz~ ktos tam przyjechal do was HAHHA te zdjecia rox ^^ popytaj sie ludzi na vent co sadza na twoj wyglad w rl :D

macie przyklad tego jak adelao jest sprytny !! xD

a i jeszcze jedno pytanko do Ciebie poweidz kiedy nasmiewalem sie albo wywyższałem się przed wami ?o.o bo jakos nie pamietam ;< ale jak zwykle Ty wszystko najlepiej wiesz i inaczej byc nie moze

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carim (Post 1718415)
HWL zostanie roz******!!

Ale wczoraj to była sieka na maxa ;] szkoda że tak późno sie bijecie ;/

Tak jak wczoraj na battle ?:} 20~5 dla hwl XD ?

OOOPS MISSCLICK :S

Toca 29-10-2007 22:38

Cytuj:

BŁAGAM NIECH KTOS TEGO IDIOTE ZBANUJE NA TYM FORUM BO CZYTAJAC JEGO WYPOWIEDZI TO AZ WSTYD MI SIE ROBI :[<(
Bo chce zobaczyc jak wyglada ktos kto nie wygalda jak czlowiek xDD

Cytuj:

Adelao twoje foto jest best te z imprezy jak daz~ ktos tam przyjechal do was HAHHA te zdjecia rox ^^ popytaj sie ludzi na vent co sadza na twoj wyglad w rl :D
Nie mam pojecia kto to jest ten daz~ jak juz to bylo moje eful 16 urodziny i maly wypadek przy tym Elo,
Specjalnie dla Ciebie dam sowje foto :))
http://s127.photobucket.com/albums/p...t=04180425.jpg

Tylko bez samogwaltu PLIX ! pokaz tera swoje :<

Cytuj:

a i jeszcze jedno pytanko do Ciebie poweidz kiedy nasmiewalem sie albo wywyższałem się przed wami ?o.o bo jakos nie pamietam ;< ale jak zwykle Ty wszystko najlepiej wiesz i inaczej byc nie moze
Nom przykladem jest chyba Twoj opis na GG "jesus cry polack Die" czy jakos tak :<

P.s Debilu to mzoesz mowic do Hizopiego albo Dead cerbera a nie do mnie :<

Cytuj:

Tak jak wczoraj na battle ?:} 20~5 dla hwl XD ?
Dzis nam Camuh powiedzial ze Zimpixa byl na Mc Ventrillio i wam wszytko mowil, wiec wasz spy wylecial z venta i zajebalismy mu all Itemy x] thx dal Camuha ;* :)))

Oldshollerr 30-10-2007 00:31

@PEHAVA!!
Widac ze masz kompleksy z powodu swojego wygladu wiec trafilem chyba w 10 :p a tak btw slyszalem ze cie braciszek w rlu broni :<

Iwanek18 30-10-2007 00:51

omg.. to normalny chlopak jakich milony w naszej Polsce wiec o co Ci debilu chodzi ??

Toca 30-10-2007 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iwanek18 (Post 1719354)
omg.. to normalny chlopak jakich milony w naszej Polsce wiec o co Ci debilu chodzi ??

O ten trawaj co nie chodzi. H....a....h....a....h.....a...xD

Pehava 30-10-2007 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oldshollerr (Post 1719316)
@PEHAVA!!
Widac ze masz kompleksy z powodu swojego wygladu wiec trafilem chyba w 10 :p a tak btw slyszalem ze cie braciszek w rlu broni :<

Tak mam kompleksy z powodu wyglądu - mam za dlugie palce u nóg, duże uszy i waże 90kg ;< :D o.o brat ?:D Ja słyszałem ze moja mama mnie broni :} wiec powiedz skad niby słyszałeś to ze mnie moj brat broni ? :D Gówno wiesz i najwiecej gadasz ...
A i co mam zrobić z tymi palcami ?;( xD

Nie mam ;<;/?!

Vienek 30-10-2007 22:39

łołołołoł

Pany co tu sie dzieje żal i smutek widze wjeżdżacie sobie na wygląd nie wiem macie może po 8 lat czy co? kiedy zaczniecie sobie wjeżdżać na rodzine? :>
Każdy wygląda jak wygląda co ma sobie strzelić operacje plastyczną? (dla nierozumiejących pytanie retoryczne)
a i każdy sam wybiera swoją strone konfliktu wiec to że np Pehava jest w hwl nie powinno nikogo obchodzić.

BTW

CO sie dzieje na galanie?? :>

Toca 30-10-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pehava (Post 1720154)
Tak mam kompleksy z powodu wyglądu - mam za dlugie palce u nóg, duże uszy i waże 90kg ;< :D o.o brat ?:D Ja słyszałem ze moja mama mnie broni :} wiec powiedz skad niby słyszałeś to ze mnie moj brat broni ? :D Gówno wiesz i najwiecej gadasz ...
A i co mam zrobić z tymi palcami ?;( xD

Nie mam ;<;/?!

Miales mi odpisac !!! :/

Cytuj:

Dzis bylo BIG BATTLE i 2 : 0 dla nas bo spya nie bylo Zimpixy ktory nas zdradza caly czas :):)

Oldshollerr 31-10-2007 00:45

@Pehava
Ty mi wygladasz na 40kg a nie na 90 :>
btw Mam swoje zrodlo pehavko B)

Pehava 31-10-2007 08:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oldshollerr (Post 1720622)
@Pehava
Ty mi wygladasz na 40kg a nie na 90 :>
btw Mam swoje zrodlo pehavko B)

own3d! stary czy to tak ciężko domyśleć się że sobie żartuje :D? mam wyjebane co sadzisz na moj wyglad bo dla mnie jest ok i mi nie przeszkadza :) juz Ci to pisalem a co do tych kompleksów to sobie beke krece :}

no to masz źłe źródełko :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek (Post 1720428)
łołołołoł

Pany co tu sie dzieje żal i smutek widze wjeżdżacie sobie na wygląd nie wiem macie może po 8 lat czy co? kiedy zaczniecie sobie wjeżdżać na rodzine? :>
Każdy wygląda jak wygląda co ma sobie strzelić operacje plastyczną? (dla nierozumiejących pytanie retoryczne)
a i każdy sam wybiera swoją strone konfliktu wiec to że np Pehava jest w hwl nie powinno nikogo obchodzić.

BTW

tyle ze kolo jest troche inny i nie wie jak wygląda normalny człowiek ;D a podnieca go moja fota to co mam zrobic xD?

Mialem nie pisac na tym forum bo wiedzialem ze ludzie(niektórzy) tu sa mniej sprytni :P i obiecuje ze wiecej tu nic nie napisze bo az mi sie smutno robi jak taki oldschoollerr tak pisze o mnie :(
/pehava

Shiddyr 31-10-2007 10:05

O co chodzi z tym Zimpixem bo juz sie pogubilem... :(
Pehava pisz tu bo przynjmniej cos sie dzieje :)

Toca 31-10-2007 17:44

Kuczerrrrr <3

Toca 31-10-2007 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shiddyr (Post 1720796)
O co chodzi z tym Zimpixem bo juz sie pogubilem... :(
Pehava pisz tu bo przynjmniej cos sie dzieje :)

Normalnie byl BIG szpiegiem i juz!

Dzis bylo 5 BIG BATTLE !!!!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58.