![]() |
Hopkins z Hopkins FBI Czemu? Bo nikt jeszcze nie wymienił ;)
|
A, zapomniałem o April Ryan z drugiej części Longest Journey, pt. Dreamfall - cute
|
Serious Sam ROX
|
nerevar z morka(no,tu właściwie każdy może powiedzieć że tojego ulubiona postać bo każdy kreuje ją na swoich zasadach)
bezimienny,diego i lee z gothica duke nukem też fajny seriouse sam jak u góry lara croft-każdemu chłopakowi powinna się podobać:D Cytuj:
|
UP:
Skąd wiedziałeś;] A tak jeszcze to podobał mi się ziomal z Far Cry:evul: |
Snake z MGS
Claire,Jill z Rresident Evil Głównka bohaterka z Parasite Eve ;p I Eddy Gordo z tekkena ;p |
Sigmar z Warhammer'a.
|
Mario, Max Payne, ten koleś co sie łazi w Gothicu, Kele (w grach w których nadaje się imiona :))
|
Ja jeszcze dodam Arkhana i Thanandara z Dark Earth. I jeszcze Twinsena z LBA 2 ;)
|
Sonic i Shadow
|
Najfajniejsze postaci z gier:
1. Minsc i Boo (Baldur's Gate) 2. Morte (Planescape Torment) 3. Zell (Final Fantasy VIII) Tak ogólnie to najciekawsze osobowości można spotkać w obu częściach Baldur's Gate oraz Planescape Torment ;) |
1.Leon(Resident Evil 2)
2.Ta babka z parasite eve ;P 3.Solid Snake (MGS) 4.Dylan i Regina(Dino Crisis 2) 5.I koles z Sillent Hill 1 ale tez nie pamietam jak sie nawzywał. |
Moją ulubioną postacią z gry jest... erm... hmnnn... nie mam takiej :)
|
Rayman z Raymena:P
Raziel z Legacy of Kain Defiance/Soul Reaver Kain z Legacy of Kain Defiance/Blood Omen |
Cytuj:
|
Bohater negatywny Nemezis z Resident Evil 3
|
Moim ulubionym bohaterem jest Ligus z Tibi
Looknij na mój profil :D:D:D |
Baldur's Gate 2- Irenicus czycuś takiego..uwielbiam tą tajemniceeksperymentów itd :D:D
Neverwinter nights-Mój indywidualny bohater :P X-men- WOLVERINE!!! muahahahhaa Spider-man-spider-man Warcraft 3 frozen thron -Ilidan :D World of Wacraft - Ilidan :d oraz moja postać gamemastera |
Tommy z gry Mafia.
|
Hk-47 .
|
Kurt z MDK !!!!
|
-Cloud z Final Fantasy 7
-Squall z Final Fantasy 8 -Tommy Angelo z Mafii |
Darth Revan :* ;) - KOtOR
Green Beret - Commandos Grzegorz Rasiak - FIFA 2006 :P |
Atris - KotOR II
Jaden Korr - JK:JA < wersja żeńska > Miłego Wieczoru. |