![]() |
A moze mnie wezmiesz ?8o8o
hot eh?:evul: |
Ona nie jest latwa kolo ! nie muf tak o niej !
Eve kiedy idziemy na kakało ? |
Cytuj:
|
Ja nie pijem kakała.
|
Szkoda bo mialem juz fajne plany :(:(:(
|
Eve...skoro wszyscy to ja też wystartuje w wyścigu po Ciebie ;d Strzeżcie się Panowie! Ben wkracza do gry ;p
Skoro nie "kakałuo" to może kogel mogel? :> |
Oni odpadli w przedbiegach i robia to bez mojej wiedzy, ty tez nie zaczynaj ;p
Zreszta ja sie tak nie bawie. Jak juz mowilam ja jestem jedna a was kilku wiec ja odchodze... Ciao :) |
Nareszcie Nara !
|
Cytuj:
|
Eeeeeee luzuj co ?!!?!!?!?
Eve koteczku bronie cie <3333333333 |
Cytuj:
Po 1) zawsze mam na 8.00 Po 2) jak bys nie zauwazyl to mam tylko 33 lvl i nie gram w tibie Po 3) jesli juz sie logne to po to zeby ze znajomymi pogadac Po 4) nic o mnie nie wiesz wiec zamknij morde bo wkoncu ktos ci kiedys jezyk upierdoli bo chuja wiesz a sie odzywasz Ciao balbina, nawet nie zaczynaj pisac na moj temat -.-' Bej. Btw. Moje zycie w rl jest na tyle zajebiste ze nie potrzebuje jakiejs gry zeby pokazac jaka jestem zajebista czy udowadniac cos komus... No ale ty takich rzeczy chyba nie rozumiesz. Wiesz co? Idz poexpij i pozabijaj ludzi w thais! Bedziesz mial duzy lvl i ludzi beda cie uwielbiac za to :rolleyes: NIe lvl czyni czlowieka... |
Cytuj:
ja tez nie musze grac w tibie zeby byc fajnym ja jestem fajny tak jak vv ;];] metek kochanie zdradzasz mnie z ta zdzira ;[ koniec z nami i huj ! |
koham ja ale ciebie terz ale nie wyzywaj jej jusz ok?
|
Cytuj:
Ciao. |
o ja cie 350 8o lubie takie mniam :cup::cup:
|
Cytuj:
|
To kiedy to seksparty?
Wasz szczerze, Shane ~ |
OMG OMG OMG ja terz hce
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
to ja bendem nagrywal
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Ja wlasnie zaczalem grac na Iridii razem z kilkoma kolegami z Saphiry. Mam nadzieje, ze tu jest lepsza sytuacja niz na Saph ;;
|
Nadzieja matką głupich jest.
|
Cytuj:
@wins a ja cwiczylem bo w internecie pisalo cos o powienkszaniu siusiaka :cup: to moge z wami tesz? :baby: |
Cytuj:
|
Na Saphirze bylo hardo, ale dalem rade cos osiagnac, a tu ponoc nie az tak zle ;p btw ma ktos mozliwosc postawic summonka w ab?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
okolo 3 lat grałem na Valori i ten serv przypomina mi ja troche z ta roznica ze tam zadza szwedzi (ale juz niedlugo). sypnie ktos jakies eq na start dla kina?? xD
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Eve nie martw sie nie jestes sama:D a ty Dax sam chyba nudzisz sie i nie masz co robic jak siedzisz ciagle na forum i w tibi pekujesz wiec trzymaj jezyk za zebami bo jesli dziewczyna gra w tibie to nie oznacza ze nie ma co robic!!!!!!
|
moje name to Soul Ebeli/ Carlin
Z gory dzięki:0 |
a wiec, dostalem propozycje kupna postaci tutaj za 300k na arcani, mam duzo kasy tam wiec kupilem. ofc bede gral na arcani w wiekszosci ale z ciekawosci chcialbym wiedziec kto obecnie wlada i jak to wyglada bo od tych 6sciu stron duzo sie zmienilo
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Elo wszystkim, aktualnie jestem na swiecie Morgana, ale teraz po wojnie jesli nie masz plecow to jestes nikim (jest duze PA PK);(. Chcialem zapytac czy tu u was na stan dzisiejszy jest bardzo duzo PA, PK ? I czy tutaj tez trzeba miec plecy zeby pograc se normalnie xD.
Hehe tez gralem na Saphirze mialem 67 Ek ale potem zrobilo sie takie PA, PK i bóg wie co jeszcze ze ten swiac zszedl na psy. Chcialem sie przeniesc tu z 3 innymi kolegami. 77 sorcem i 76 kina. Wiec chcialem sie opytac o to xDDDD. 8o. Jak moge was prosic to odpiszcie ;p |
Gdzie bedziesz szedl jak pada...
|
Hi-->pl?-->yes-->ded
wyjatki: :lick::lick: :mi pej: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:45. |