![]() |
Rzot poreda, dajcie mi swoje GG
|
ok pomoge wam ostatni raz
|
lol jak masz z taka laska gadac to wiesz...
@down jaki kurwa tutor test? komu dalem ten tutor test niby? -.- to ze ty nie zdales z tym testem 2x to nie znaczy ze musisz odrazu takie cos pisac (zazdrosc?)... jak crackowac ng to mam od kacperki tylko musialem troche przerobic.. wez zanim cos powiesz to sie upewnij a nie rzucasz oszczerstawami na prawo i lewo... |
@up
najpierw rozdajesz moj tutor test, teraz jak crackowac ng, moze moje pasy tez daj |
No jasne poradnikow do crackowania NG jest od chuja chodzby jeden na celesta.pl i pewnie lepszy od "twojego" ; s
Tutor test? Phi co w tym trudnego -.-? Juz zrobilem ich z 5 ... |
Blood Rich/Deafund Alch mam 27 druid 28 m lvl pisze sie na to piszcie na rl tibi lub gg = 3880384 pzdr, nie mam ng bot musialby mi ktos przyslac poradniczek =P
|
85 ek owned :evul:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32165 Zasluzyl sobie, a uwazalem go za kumpla i sie mylilem -.- |
Cytuj:
@Edit Aktualna lista OFICJALNA LISTA KTO IDZIE (JEŻELI KOGOŚ POMINOŁEM PISAĆ): -XENTHIA (40 SORC) -ZBIEG (32 SORC) -REKIN (30 DRUID) -HO'LU (30 SORC) <-- nie jest pewne -MARKIZ (36 DRUID) -RZOTKIEWKA (24 DRUID) -MIE ZIOMAL (22 DRUID) -PAN DOSKONALY (?) -DAWERGO (?) -DRUID POLONI (49 DRUID) -BOROMIR (20 DRUID) -SLAVKOMIR (41 SORC) -SHIXERA (24 SORC) <-- nie jest pewne -KACPERKA (34 DRUID) -IRON'KNIGHT (?) <-- nie jest pewne -BLOOD RICH (27 DRUID) ANGAŻUJCIE KUMPLI !! |
Ja ide palem. 45 lvl...
|
@michael
Zapytaj kacperki skad to ma, mam zazdroscic ze ktos zdal tutor testa a ja nie? i ze zrobil to dzieki moim pytaniom? nie nie dzieki @Markizek ten poradnik mam od c*** dawna jak jeszcze nie bylo w google ze wpisujesz i masz |
Ja jednak pojde 28 sorkiem (Arek Zoltan), a tego 20s (Silver'Boromir) dam koledze. :p:p :)
|
wiec odwiedz pw ;p
|
Mala korekta co do aktualnej listy ...
Blood Rich to moja aktualna posatc na ktora prosze sie kontaktowac Deafund Alch to druid 27 level a Rich to 38 knight. I prosze o kontakt, na gg 3880384 lub w rl tibi bo nie wiem co sie dzieje ! |
napisz ktos pw kiedy bedzie ta akcjia itd te 200 z sd zawsze bedzie
|
OFICJALNA LISTA KTO IDZIE (JEŻELI KOGOŚ POMINOŁEM PISAĆ):
-XENTHIA (40 SORC) -ZBIEG (32 SORC) -REKIN (30 DRUID) -HO'LU (30 SORC) <-- nie jest pewne -MARKIZ (36 DRUID) -RZOTKIEWKA (24 DRUID) -MIE ZIOMAL (22 DRUID) -PAN DOSKONALY (?) -DAWERGO (63 DRUID) -DRUID POLONI (49 DRUID) -SILVER'BOROMIR (20 SORC) -AREK ZOLTAN (28 SORC) -SLAVKOMIR (41 SORC) -SHIXERA (24 SORC) <-- nie jest pewne -KACPERKA (34 DRUID) -IRON'KNIGHT (?) <-- nie jest pewne -BLOOD RICH (27 DRUID) ANGAŻUJCIE KUMPLI !! |
Ja pierdole no pisze przecierz, ze ide 45 palem, a nei 36 drutem........
-.- |
ludzie kiedy ta akcja nie wiem czy juz sellac items na mf i sd ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja ide roberto grand 18 lvl paladin
|
no no no widzę że jest coś co was łączy... w końcu sie nie kłucicie o byle co.
Jest text piosenki Hemp Gru "[...] nienawiść do policji tak zostałem wychowany [...]" a na potrzeby Silvery jest remix " nienawiść do brazoli tak zostałem wychowany" :] :kat: to by było na tyle Ja nie mam kim iść ;( jak ktoś ma może jakiegoś sorka/druta Msg Me p.s. 01:47 You advanced to magic level 50....UH maker |
Cytuj:
a tak btw... Co wam powiem to wam powiem ale wystarczylo chwile pograc na swiecie na ktorym rzadza pl i juz wiem ze br sa 10 x lepsi :S omg.. 10x wole BR niz PL ... zal.. ;p nom ale i tak chętnie poubijam z wami brazoli bo w zadnym przypadku nie powiedzialem ze oni są ok (chodzi mi tylko ze pl sa jeszcze gorsi) xD Moje gg sporo osob ma więc jak bedzie jakas akcja to niech ktos napisze a jak ktos chce moje gg to pisac na priv ;) |
Cytuj:
|
@ktoś tam up
No to teraz rozumiem. |
Gortizenx
Kelody Około 30 lvlki i 30 magic ; > |
OFICJALNA LISTA KTO IDZIE (JEŻELI KOGOŚ POMINOŁEM PISAĆ):
-XENTHIA (40 SORC) -ZBIEG (32 SORC) -REKIN (30 DRUID) -HO'LU (30 SORC) <-- nie jest pewne -MARKIZ (45 PAL) -RZOTKIEWKA (24 DRUID) -MIE ZIOMAL (22 DRUID) -PAN DOSKONALY (?) -DAWERGO (63 DRUID) -DRUID POLONI (49 DRUID) -SILVER'BOROMIR (20 SORC) -AREK ZOLTAN (28 SORC) -SLAVKOMIR (41 SORC) -SHIXERA (24 SORC) <-- nie jest pewne -KACPERKA (34 DRUID) -IRON'KNIGHT (?) <-- nie jest pewne -BLOOD RICH (27 DRUID) -GORTIZENX (30 SORC) -KELODY (30 SORC) -BARTEZO (36 DRUID) ANGAŻUJCIE KUMPLI !! |
@ovner
a macie ng? @poreda zrozum ze markiz idzie 45 palem.. ma duzo hp wiec bedzie combo liderem, a tym druidem pojdzie jakis jego znajomy czy cos... |
Cytuj:
|
no chyba o to ze markiz bedzie combo liderem sd bo ma z nas najwiecej hp :P
|
Cytuj:
|
jestem za Shixera/Xenthia 8o
|
Cytuj:
Jak Cie złapie na GG to mi wytłumaczysz ; > |
Majcherek
Oct 15 2007, 17:42:21 CEST Killed at Level 34 by Arek Zoltan Oct 15 2007, 17:46:35 CEST Killed at Level 32 by Arek Zoltan :cup::cup: Padł raz a potem myslal ze jest jakis pker i przyszedl drugi raz mnie ubic z jakims kolega..., i padl i wylecialy k legs. :p:p Hail Noobs 8o |
Cytuj:
|
kiedy klepiemy tych brudasow, ja mam palka jak co.
|
teraz za 5 min!
|
zamknij pape buraku, tylko duzo szczekasz na forum.
|
Cytuj:
|
omg doskonaly jak narazie to ty najwiecej szczekasz :DB)
|
Nie wiem czy jestes slepy czy mu dupe lizesz "teraz za 5 min!" - te jego komenty sa zbedne
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |