Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Solar Mlody hacked by Asen Yokar (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=151262)

Luki_Asen 20-10-2007 23:46

na gg ci napisze xD

oVvN3eR 21-10-2007 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zajebundo (Post 1704266)
LoL

PoZdRo Asen i all bro z tibi co niegraja już :( coraz wieksze nooby grają tu ;( zaczyna mi brakować starych playerow... :)

Zgadzam się...
Jak patrze na listę vip to zastanawiam się po co tu wróciłem
:confused: Prawie sami br...
Nie uważam się za jakiegoś mega kul joł typa co ma respekt u wszystkich polaków , ale postanowiłem żeby tu wrócić , wbić 100 lvl i poświęcić chara w wojnie vs ftp.

@Asen
Nie wnikam czy to Ty zrobiłeś czy jakis evul haxior...
Jeśli to nie Ty , to pewnie sie czujesz tak jak ja wtedy , kiedy osądzaliście mnie o to że to ja Was zjechalem na forum ;d
Thats all , peace.
@Edit
Ostatnio w ch*j botterów przybyło...
Np : Paladinozenho albo Lizek Plyn

Btw.
Kto to Legendarny Strzelec?
Jakoś nigdy go nie widziałem a tu nagle 70 lvl ;d?

Solar271 21-10-2007 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1704751)
Od samego początku widać, że Solar kłamie i kładzie do głowy głupot o Asenie. Sam się wkopałeś, bo dziś new owner Rekina mówił mi dosłownie, że dałeś mu passy i on widział twoją pustą postać8o.

I odwal się od Asena -.-, on chciał rozmawiać, a raczej się wytłumaczyć, ale ty jesteś albo uparty albo głupi i nie dasz dopuścić żadnej prawdy..Naucz się słuchać innych i wyciągnąć potem z tego wnioski, bo wkółko piszesz to samo, a jego kumple wiedzą bardzo dobrze, że Asen to NIE Vake i, że na pewno Asen by nikogo nie hacknął tym bardziej kumpla -.-. Wyp***** z tego forum i skończ wrzucać na niego, a spójrz najpierw na siebie idioto, asslickerze i kozaku.

HAHAHHAHAA dalem rekinowi POSTAC HAHAHAHAHAHAHA WEZ ZAL niech da wam pasy jak ma jestes zalosny frukt i klamiesz . A ASENA niby niewinnie oskarzam? Niby po co mialbym to robic? JESTES tak zalosny ze ci mnie szkoda. WIEM KTO MI WYSLAL PLIK i nie wpier***** jest nobie bo nic nie wiesz!! JUZ MNIE WSZYSCY WKUR****** TO JA DOSTALEM OD NIEGO PLIK I TO MI ZAJEBALI WSZYSTKO NIE TOBIE frukt wiec zbedne komentarze zostaw dla siebie

DeGlord 21-10-2007 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1705175)
HAHAHHAHAA dalem rekinowi POSTAC HAHAHAHAHAHAHA WEZ ZAL niech da wam pasy jak ma jestes zalosny frukt i klamiesz . A ASENA niby niewinnie oskarzam? Niby po co mialbym to robic? JESTES tak zalosny ze ci mnie szkoda. WIEM KTO MI WYSLAL PLIK i nie wpier***** jest nobie bo nic nie wiesz!! JUZ MNIE WSZYSCY WKUR****** TO JA DOSTALEM OD NIEGO PLIK I TO MI ZAJEBALI WSZYSTKO NIE TOBIE frukt wiec zbedne komentarze zostaw dla siebie

]

jak ci nawet dal plik to:
1) zwykly atwywirus.
2)kóp se musk

i nie mialbys hacka wiec i to twoja wina. Jestes naiwny : )

Solar271 21-10-2007 10:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luki_Asen (Post 1704757)
Eee to wedlug ciebie co to sharing??
Ja nie umialem porozmawiac?? jak ci zaczalem sie tlumaczyc to ty mi odpisywales, ty hu*u itp. albo, ze idziesz na policje i do programu uwaga... To odpowiadalem ci tym samym=p
Edit: zaraz 59xd

JESTES zalosny okradles mnie i zmysliles historie o niby haku w co kretyni uwiezyli . Ale odpowiedz co robiles tak rano na kapie? Po 2 nie bylo cie o dziwo jak byl VAKE HAKER. Po 3 jak powiedzialem ze shakowales mnie to ty napisales o nie mnie tez schakowali ( nie zdazylem powiedziec ze to vake ale ty juz wiedziales) I prosze skoncz sciemniac !!

Solar271 21-10-2007 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeGlord (Post 1705179)
]

jak ci nawet dal plik to:
1) zwykly atwywirus.
2)kóp se musk

i nie mialbys hacka wiec i to twoja wina. Jestes naiwny : )

mam antywira PLIK BYL PODCZEPIONY i nie mozna bylo go wykryc (mam kasperskyego antywira) twoj musk przestal pracowac skoro myslisz ze wzialbym plik od nieznajomego. JA CHCIALEM MU POMOC i tylko dlatego odebralem chcesz szczegulowy opis napisz do mnie na gg napisze ci od poczatku do konca co i jak i powtarzam po raz kolejny PO CO MIALBYM ZMYSLAC??!!

Mendolina 21-10-2007 10:50

@Solar
Po 1. Naucz się układać sensowne zdania;
po 2. Asen to nie Vake ; );
po 3. To ty jesteś żałosny, bo wciskasz kit swoim kolegom, a kumple Asena wiedzą i tak, że to nie on.

Podsumowując:
Twoje posty nic tutaj nie wniosą, tym bardziej, że nie masz dowodów.

Solar271 21-10-2007 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1705191)
@Solar
po 3. To ty jesteś żałosny, bo wciskasz kit swoim kolegom, a kumple Asena wiedzą i tak, że to nie on.

Podsumowując:

A JAKIE TY MASZ DOWODY ZE TO NIE ON?? zadnych nie masz nie no jego kumple z rl mowia ze to nie on to jest super dowod ;/ Ej a mowicie ze odchodzi itd to moze pomyslal a odejde i shakuje sobie kogos o tym tez nie pomysleliscie?

Mendolina 21-10-2007 11:13

@Solar
Lol :X, żeś wpadł na pomysł...Ty też nie masz dowodów, więc zakończmy temat.

Solar271 21-10-2007 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1705206)
@Solar
Lol :X, żeś wpadł na pomysł...Ty też nie masz dowodów, więc zakończmy temat.

Moim dowodem jest to ze rozmawialem z VAKE ale to brat asena oni to uknuli od nich dostalem plik wiec kogo innego mialbym oskarrzac? Asen mowil mi ze kupil pacca i ma go na vaku AKTYWUJ go zobaczmy go wszyscy:) hmmm czy to kolejne klamstwo ASENA?

poreda 21-10-2007 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1705211)
Moim dowodem jest to ze rozmawialem z VAKE ale to brat asena oni to uknuli od nich dostalem plik wiec kogo innego mialbym oskarrzac? Asen mowil mi ze kupil pacca i ma go na vaku AKTYWUJ go zobaczmy go wszyscy:) hmmm czy to kolejne klamstwo ASENA?

Sorry, ale to trzeba być Debilem aby nie poznać starego kumpla od hackera. A tak pozatym jaki plik ci wysłał? Powiedział że to filmik czy co?

Solar271 21-10-2007 11:34

w tym rzecz ze ja rozpoznalem i wiem ze to on :P
PISZE NIE CHCECIE NIE WIERZCIE NAPISALEM ASENOWI ZE JAK CHCE MI UDOWODNIC ZE TO NIE ON JA MAM POMYSL ALE on nie chce udowodnic bo jest winny :P:p

Shinhoshu 21-10-2007 12:01

@up
Nawet jak to on, to co z tego? I tak itemów nie odzyskasz ;]

Solar271 21-10-2007 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinhoshu (Post 1705275)
@up
Nawet jak to on, to co z tego? I tak itemów nie odzyskasz ;]

tu masz 100% racji:) tylko chce was ostrzedz przed nim:P Ale jak nie chcecie sluchac to nie

Shinhoshu 21-10-2007 12:07

Nie martw sie nikt nie bedzie brał plików od nikogo zanim tego nie przeskanuje ;p

Igrexou 21-10-2007 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinhoshu (Post 1705286)
Nie martw sie nikt nie bedzie brał plików od nikogo zanim tego nie przeskanuje ;p

Jak chcesz przeskanować plik zanim go odbierzesz? O.o

Shinhoshu 21-10-2007 12:23

@up
Jakbyś nie wiedział to można wrzucić plik na kompa i ci wirus nie wskoczy ;] Dopiero jak ten plik otworzysz

Zajebundo 21-10-2007 12:47

I tu sie mylisz bo ino sicgniesz plik to mozesz juz miec keylogera... a pozatym da sie przeskanowac plik zanim sie go pobierze ( podczas pobierania dokladnie )...

Shinhoshu 21-10-2007 13:13

@up
Nie prawda... Kiedyś czytałem dużo w necie o keyloggerach itp, i w każdym z poradników pisało że zanim nie otworzysz pliku to wirusa nie bedzie;p

DeGlord 21-10-2007 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1705184)
mam antywira PLIK BYL PODCZEPIONY i nie mozna bylo go wykryc (mam kasperskyego antywira) twoj musk przestal pracowac skoro myslisz ze wzialbym plik od nieznajomego. JA CHCIALEM MU POMOC i tylko dlatego odebralem chcesz szczegulowy opis napisz do mnie na gg napisze ci od poczatku do konca co i jak i powtarzam po raz kolejny PO CO MIALBYM ZMYSLAC??!!

jakos mnie nie shackowali wiec nie wime kogo tutaj musk nie pracuje _/

Jasne nie mozna wykryc, jesli to byl wirus, to musial go wykryc :) Chociazby jak go uruchomiles...

@UP Prawda.

Solar271 21-10-2007 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeGlord (Post 1705541)
jakos mnie nie shackowali wiec nie wime kogo tutaj musk nie pracuje _/

Jasne nie mozna wykryc, jesli to byl wirus, to musial go wykryc :) Chociazby jak go uruchomiles...

@UP Prawda.

Ciebie nie shakowali bo nie ufasz ludziom ;p twoja sprawa :P Ja za bardzo ufam wszystkim. Poza tym po tym ze cie nie shakowali bo nie odbierasz plikow sadzisz ze jestes madry?? Yyyyyy to dziwne....

Mendolina 21-10-2007 14:55

Mnie tam nigdy nie hackneli :p.

DeGlord 21-10-2007 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1705574)
Ciebie nie shakowali bo nie ufasz ludziom ;p twoja sprawa :P Ja za bardzo ufam wszystkim. Poza tym po tym ze cie nie shakowali bo nie odbierasz plikow sadzisz ze jestes madry?? Yyyyyy to dziwne....

Dla twojej informacji mialem hacka...
bylo to pol roku temu..
z mojej winy bo bawilem sie roznymi plikami szperalem w necie sciagalem programy i gry rozne.
Tyle ze wiekszosc plikow sprawdzalem. Lecz jednak nie wszystkie i oto tego efekt i nie placze i nie oskrzam wszystkich do okola o wspolprace i o hacka...

baa wczorja stracilem 150k na harmoni bo pozyczylem kumplowi ktorego znam od 2 lat jak widac kazdy moze oszukac, ale nie chwale sie tym wszystkim do okola moja wina ze zaufalemi tyle a ty musisz pokazac jaki to swiat jest zly... zastanow sie czlowieku to tylko pixelki...

Solar271 21-10-2007 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeGlord (Post 1705629)
Dla twojej informacji mialem hacka...
bylo to pol roku temu..
z mojej winy bo bawilem sie roznymi plikami szperalem w necie sciagalem programy i gry rozne.
Tyle ze wiekszosc plikow sprawdzalem. Lecz jednak nie wszystkie i oto tego efekt i nie placze i nie oskrzam wszystkich do okola o wspolprace i o hacka...

baa wczorja stracilem 150k na harmoni bo pozyczylem kumplowi ktorego znam od 2 lat jak widac kazdy moze oszukac, ale nie chwale sie tym wszystkim do okola moja wina ze zaufalemi tyle a ty musisz pokazac jaki to swiat jest zly... zastanow sie czlowieku to tylko pixelki...

SKORO NIE ROZROZNIASZ SKARGI OD OSTRZEZENIA TO TWOJA SPRAWA ja chcialem zeby kazdy sie dowiedzial ze ASENOWI UFAC NIE MOZNA a poza tym nie ja UMIESCILEM tego posta -.-

Carrion 21-10-2007 15:38

sa przypadki kiedy nie jest wymagane *jawne* uruchomienie/otworzenie pliku by zainfekowac system wirusem;p

aplety activex tudziez inne scierwa, w sprytny sposob dolaczone zalaczniki w mailach odczytywane za pomoca oe lub co najciekawsze - metadane plikow multimedialnych

antywirus rozniez nie zagwarantuje nieobecnosci wirusa w pliku, jak ktos rozumie na czym polega dzialanie antywirusa to wie o co chodzi

podsumowujac, chcesz sie czuc bezpiecznie? chwdp

Solar271 21-10-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carrion (Post 1705685)
sa przypadki kiedy nie jest wymagane *jawne* uruchomienie/otworzenie pliku by zainfekowac system wirusem;p

aplety activex tudziez inne scierwa, w sprytny sposob dolaczone zalaczniki w mailach odczytywane za pomoca oe lub co najciekawsze - metadane plikow multimedialnych

antywirus rozniez nie zagwarantuje nieobecnosci wirusa w pliku, jak ktos rozumie na czym polega dzialanie antywirusa to wie o co chodzi

podsumowujac, chcesz sie czuc bezpiecznie? chwdp

100% racji :P krutko i zwiezle B)

Hu'Hu 21-10-2007 16:31

Ja i tak dobrze wspominam stare czasy na Silverze.
Pamiętam jak na Carpathii grała Sandra wtedy jakoś miała 50 lvl+
Największy lvl miał Potus (60+) <1 owner>
Moradin dał mi mojego 1 plate armor w Tibi , Drazonio mnie huncił za nick (hahaha), hunted od Plagena.. Kacperka expił tylko na 2 ręcznej broni.. Wyswit mnie protektował a potem zajebał całe eq które odzyskał dla mnie Fantom..(od Fantoma też miałem hunta.. XD)
Gildia Crazy Hiccup :) Wielu wtedy kumpli i fajnych ludzi .. dużo tego bym wypisał..No i poznałem mojego najlepszego kumpla w Tibi Jarka (Brus Mino) i wielu innyc wspaniałych osób, za dużo żeby ich wymieniać X)
To dopiero były fajne czasy..
Może zamiast się kłócić zróbmy temat o starej silverze?

Boromir_Silvera 21-10-2007 16:52

@Hu'Hu
Arek Zoltan here, pamietasz mnie? :p:p

@Solar
Nie wierza ci bo cie nie znaja, a asena znaja, on na silverze dlugo gral i zrobil wiele zlego i dobrego... Ten hack byl zly.
Ja ci wierze :cup:

@Shinsho~
Nie klam... -.-

poreda 21-10-2007 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hu'Hu (Post 1705795)
Ja i tak dobrze wspominam stare czasy na Silverze.
Pamiętam jak na Carpathii grała Sandra wtedy jakoś miała 50 lvl+
Największy lvl miał Potus (60+) <1 owner>
Moradin dał mi mojego 1 plate armor w Tibi , Drazonio mnie huncił za nick (hahaha), hunted od Plagena.. Kacperka expił tylko na 2 ręcznej broni.. Wyswit mnie protektował a potem zajebał całe eq które odzyskał dla mnie Fantom..(od Fantoma też miałem hunta.. XD)
Gildia Crazy Hiccup :) Wielu wtedy kumpli i fajnych ludzi .. dużo tego bym wypisał..No i poznałem mojego najlepszego kumpla w Tibi Jarka (Brus Mino) i wielu innyc wspaniałych osób, za dużo żeby ich wymieniać X)
To dopiero były fajne czasy..
Może zamiast się kłócić zróbmy temat o starej silverze?

Jaki miałeś nick? Bo cie coś kojarze :~

Shinhoshu 21-10-2007 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boromir_Silvera (Post 1705832)
@Hu'Hu
Arek Zoltan here, pamietasz mnie? :p:p

@Solar
Nie wierza ci bo cie nie znaja, a asena znaja, on na silverze dlugo gral i zrobil wiele zlego i dobrego... Ten hack byl zly.
Ja ci wierze :cup:

@Shinsho~
Nie klam... -.-

Jak niby? Nie wierzysz mi?
http://tibia.pl/show_page.php?p=tutorial-skaner
Tutaj masz napisane:
"3. Wybieramy plik z naszego komputera. (W naszym przypadku najpierw należy ściągnąć go. Nie obawiajmy się jednak, gdyż wirus aby sie uaktywnić musi zostać uruchomiony. Nic się nie stanie jeśli go tylko ściągniecie)."

Tutaj macie napisane jak coś, a jak nie rozumiecie to polecam przeczytać cały link. Może nie którym sie przyda wkoncu mowa o keyloggerach :]

marcinekk 21-10-2007 20:03

witam wsyzstkich:)
Pare miesiecy nie gralem ,forum nie ogladalem, ale na silverce jak na silverce zawsze to samo klotnie pomiedzy Polakami oskarzenia itd , tego juz chyba nikt i nic nie zmieni , moze to i dobrze:evul:
(co do cale sprawy wierze asenowi:))
Ps.Gratuluje wykonania Poi, nie sadizlem ze mozliwe jest wykonanie tego qesta na silverce a jednak cuda sie zdarzaja:)

Kacperka 21-10-2007 20:45

@Pulpet

Wracasz na silvere? o.O

@Hu'hu
o.O jaki ty miales nick? :P I to wedlug ciebie zle czy dobrze ze zawsze expilem z 2 reczna bronia?? ;> Ja zawsze expie z 2 reczna i to sie do tej pory nie zmienilo xP 2 reczna rox do czasu gdy bede mial sova xP pzdr..

Shinhoshu 21-10-2007 21:31

@up
hu'hu = Drahonio
Przecież kiedyś mówił tu na forum ;p

marcinekk 21-10-2007 22:37

no nie wiem zastanawiam sie czy wrocic ,wkoncu mam jeszcez pacc nieaktywowany z lipca wiec moze...:P
a ty jeszcez grasz? bo mowia ze nie:/

Artezz 22-10-2007 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1705191)
@Solar

Podsumowując:

1. Nie zesraj sie
3. Nie, to Ty jesteś żałosny, a kumple Solara wiedzą i tak, że to on.
Podsumowując:
To TWOJE posty nic tutaj nie wnoszą, tym bardziej, że nie masz dowodów.

Hu'Hu 22-10-2007 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1706287)
@Pulpet

Wracasz na silvere? o.O

@Hu'hu
o.O jaki ty miales nick? :P I to wedlug ciebie zle czy dobrze ze zawsze expilem z 2 reczna bronia?? ;> Ja zawsze expie z 2 reczna i to sie do tej pory nie zmienilo xP 2 reczna rox do czasu gdy bede mial sova xP pzdr..

Kacperka nie pamiętałeś mnie ;(
Zoltanów tak pamiętam, mieliście klan, jak ja grałem to mieliście jakieś 20lvl+
Co Wy na to żeby stworzyć temat o starej silverce? :)

Shin a Ty kto? ciesze się że ktoś o mnie pamiętał

DeGlord 22-10-2007 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artezz (Post 1706782)
1. Nie zesraj sie
Podsumowując:

Tak jak i ty

Hmm moge sie spytac gdzie "po drugie"?

Solar271 22-10-2007 01:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DeGlord (Post 1706858)
Tak jak i ty

Hmm moge sie spytac gdzie "po drugie"?

JA CI NA TO ODPOWIEM
ASEN YOKAR i VAKE STOOD to chary tych dwuch lepkow i oby dwaj maja do nich pasy bo to bracia chyba wszyscy o tym wiedza wiec co za roznica?? DLATEGO ASEN=VAKE i nie wierze tez w to ze VAKE MNIE SHAKOWAL A ASEN NIC NIE WIEDZIAL SKORO TO BRACIA tak mi powiedzial jeden z kumpli Asena
"(...)NAWET GDYBY, TO SHAKOWAL CIE BRAT ASENA VAKE A NIE ASEN"

Luki_Asen 22-10-2007 07:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artezz (Post 1706782)
1. Nie zesraj sie
Podsumowując:

a po 2. yo elo ale jestes fajny i wogule madry dasz mi siebie dotknac???

DeGlord 22-10-2007 08:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1706923)
JA CI NA TO ODPOWIEM
ASEN YOKAR i VAKE STOOD to chary tych dwuch lepkow i oby dwaj maja do nich pasy bo to bracia chyba wszyscy o tym wiedza wiec co za roznica?? DLATEGO ASEN=VAKE i nie wierze tez w to ze VAKE MNIE SHAKOWAL A ASEN NIC NIE WIEDZIAL SKORO TO BRACIA tak mi powiedzial jeden z kumpli Asena
"(...)NAWET GDYBY, TO SHAKOWAL CIE BRAT ASENA VAKE A NIE ASEN"

Spokojnie zia, tylko sie nie zabijaj.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:34.