![]() |
Mi dzisiaj malo nie wpisala na niemcu baba uwagi, bo klocilem sie z nia, ze ELF'y to nie duchy. (Akurat bralismy liczby, a ELF to po niemiecku jedenascie, a ona mowi "Elf.. to tak jak te male duszki"). A kumpel sie z lawki za mna drze "ELFy TO SWIETNI LUCZNICY..". ;)
PS.Na niemcu kumpel dostal uwage: "Uczen przeszkadza w lekcji j.niemieckiego i obmacuje kolege." :p Jejejej |
W 5 klasie mieliśmy takiego cieciowatego nauczyciela. . Raz qmpel rzucal papierkami po klasie a on sie na niego wydarl, że w dorosłym życiu bedzie pewnie granatami rzucał :D . Straszny polew. Lało mu się wode/atrament na auto. Zapychało dziurki od klucza do samochodu :p . Ehhh straszne sie wtedy głupoty robiło :) .
|
a) Spie
b) probuje spac c) szukam poduszki bym mogl spac d) staram sie nie myslec o lekcji tylko o tym, ze zaraz bede juz "wolny" |
w czasie lekcji czyytam ksiazke i ryjuje qmplom pentagramy w zeszytach hehehhe a na przerwach przyklejamy na korytazach panienki z super expresu
|
Off topic
Chciałem przypomnieć żeby pisać tutaj zajęcia podczas NUDNYCHlekcji @topic Ostatnio trenuję sobie po cichu metalowe kolędy ;) |
a ja? kąbinuje.. tobie coś z niczego (ostatnio z rzeczy które były w saszięgu mojej ręki zmieniły się w "kłujący dłygopis"... moge potem dodać instrukcję jak go zrobić...
a tak off topic to myślałem że młodsi są trochę normalniejsi.. masturbacja kolegów w toalecie... tak jak tu siedze by wszyscy po mordzie dostali... ŚMIERĆ HOMO I PEDO!... |
@up
Rozstrzelać marabuty! Uwięzić orkę!! Posłać Barnabę na Madagaskar!!! :D Serious: Popieram kolegę... |
1.Ruszam lawka tak ze reszta klasy mysli ze moj kumpel wali gruszke :)
2.Bije kumpla w lewe ramie (ma cale posiniaczone biedulka) 3.wyzucam swoj plecak z 3 pietra 4.pytam sie wszystkich pokolei ile do dzwonka 5.przedrzezniam nauczycielke :evul: 6.puszczam do wszystkich w klasie sygnaly glownie na klasowkach gdy jest cicho |
Cytuj:
|
a kto powiedział że ciebie do nich zaliczam drogi panie "muj" :P...
no i kto jeszcze powiedział że ciebie nie zaliczam? :P :P :P <joke> |
hmm... malo tego jest no to tak:
-mysle o tibi -przysypiam myślac o tibi i orc fortres (mam tam isc za 20lvli) -wyobrazam sobie że zabijam jednym combo: energy wave i sd jakiegos high lvl -mysle o tym zeby wrocic do domu -rysuje komixy, postacie z gier, no i karykatury nauczycieli (potem je sprzedaje albo rzucam na biurko nauczyciela) -zgłaszam sie jak facet/ka mnie do odpowiedzi prosi to bekam -rozciaram sobie cos na czole i bekam -rzucam kreda w tablice -podrożuje miedzy ławkami tak żeby facet/ka nie widziala -krzycze I AM EVUL PK i rzucam gumkami w takiego ćwoka -myśle że jestem samochodem i robie coś takiego :bruuummmm brummm: -jak nauczyciel od histori wstawia mi jedynke to mowie do niego: HUNTED (też gra w tibie i na tym samym świecie co ja) -rzucam gumka w takiego ćwoka -a potem rzucam sie na drzwi jak jest 10 sec do dzwonka :evul: nastepna lekcje spedzam u dyrektorki i mam 2 lekcje z glowy (polecam sposob :D ) |
Na ciekawych lejach smieje sie z kolegow lub nauczycieli, ale na nudnych proboje spac, jak mam przy sobie jezdze na finger boardzie, rzucam kawalkami gumka z kolegami, rozmawiam z kumplami... czasami zagram w mostki, taka jedna gierka na kartke..
|
opisz ją ;).. tą gre na kartce
|
Cytuj:
|
nauczyciel dedl 2-3 razy ale za to nie wstawi mi jedynki ani nic
nie zrobi a ja moge sie nad nim wyładowywać :evul: |
a może podejdź do tego z innej strony.. podlizuj mu się w tibii :P
|
Jeszcze coś
A teraz na religi piszemy na tablicy:
TEMAT:SATANIZM Praca na lekcji: Rysujemy pentagramy. Praca domowa: Napisac esej o satanistach. A bab nic nie widzi :D |
Wy macie fajnie ja prz***ane!
Ja shit kurde mam takiego nauczycyiela od matmy ze sie mozna z***ac!
Co lekcje mnie pyta ***a z***any ryj. Ale tak to sobie rozrabiam z kolegami. Raz na informie przyspalem i niechcacy wciskalo mi sie Z i tak na caly ekran tych Z no i wkroczyl nauczyciel z Pałą w dzienniku. W tym tygodniu nie bylem wogolew sszkole bo mi sie nie chce . Wole w tibie rznac . tak do tematu tylko patrze na zegarek qrwa kiedy koniec ! :D |
Wypiszę tu parę rzeczy:
Powiedzonka: - To nie było wpoooorzooooooo! (po dostaniu uwagi/złej oceny) - To nie jest śmieeeeszneeee! (może nie wydawać się śmieszne, zależy jak się to wykorzysta...) - A tam gadasz! (jak nauczyciel coś tam mówi, tylko po cichu i tylko do kolegów mówić, chyba że chce się zarobić uwagę) - Chore fazy!!! (po tym powiedzonku następuje totalna rozróba w klasie) Uwagi: "Atakuje nauczyciela zakrętką od długopisu" (Kolega rozkręcał długopis i pod wpływem ciśnienia zakrętka prawie trafiła panią w głowę) "Rzuca papierowymi samolotami na lekcji" (to nudne :/) "Mimo wielokrotnych uwag wciąż powtarza wyrażenie >emancypacja rozymu<" (no commentz) Inne: Robimy chore fazy na czytankach z J. ang. np. była czytanka o dziewczynce i piesku który nazywał się "Sutty". Za chwilę wszyscy zaczęli skakać i krzyczeć "suty, suty!". Rozklejamy po całej szkole żółte samoprzylepne karteczki. Jak jakiś nauczyciel spyta się nas co to ma być, mówimy "a co? lamerskich karteczek pan nie widział?". Rokładamy modele cząsteczek na chemii. Biegamy po szkole, wyciągamy z kieszeni karteczki z wydrukowanym zwierzakiem i krzyczymy "KAMELEOOOOON!!!". Rozwalamy wszędzie karteczki z różnymi rzeczami np. takim tekstem "Lecę bo chcęęę, lecę bo wolność to zew!" czy z adresami różnych stron jak www.playboy.com, www.winxclub.com, www.chops.prv.pl, www.kurde.pl. Raz facet znalazł taką karteczkę na biurku z napisem "www.chops.xx.pl" i powiedział "eee... dalibyście coś nowego!". Pokazujemy na religii znaki metalu ("różki szatana"), rysujemy pentagramy w zeszycie. Nawiązał się raz taki dialog: - Paweł, co ty tam rysujesz? - Nic. - Daj mi to natychmiast! - Nie. I Ksiądz się odczepił... :P |
LooooooooL
Jak czytałem to o mesturbacji w szkole to myślałem, że puszcze bąka ze śmiechu :D ... Te typy co to pisały majo nie po 11 czy 12 lat tylko po 7, niekumam k***a jak można na forum publicznym dydkutować o waleniu kunia... Może podacie wymiary swoich źrebiąt a może jakies fotki :D LOL!! A co do tematu to ja: -Ostatnio na stołuwce dawali jogurty to wziuołem i zjadłem na lekcji muzyki, zpostało troche w kubeczku więc żuciłem w kumpla tym ten głupek sie zeszytm osłoniłi innemy na ławke i na twasz poleciało.... -Dyskutuje z nauczycielami(raz od typówy na angliku dostalem uwage na całą strone... :D ...) -Śmiechowo komentuje wypowiedzi nauczycielki i kolegów... -Często zdaża mi sie zasypiać... **KOLEGA MI KIEDYŚ OPOWIADAŁ CO ONI NA LEKCJACH ROBILI BO NIEZDAŁ I JEST W MOJEJ KLASIE CZYLI W II S POWINIEN BYĆ W III** -Mówił że do typówy do lodziary(typówy od matmy) mówili : oni: ma pani cos na brodzie. ona:co? oni: sperme po lodzie... albo powiedzenie : W NIEBIESKIEJ BLUZIE BIERZE W BUZIE... - Mówił ze palili pety na końcu sali podczas lekcji. - I opowiadał, że w sali żucili wielką petarde(ahtunga takiego po 8 zł) ...TO WSZYSTKO TO PRAWDA BO PYTALEM INNYCH I NAWET SAMEJ LODZIARY... |
Ja tam z qmplem otwieramy ksiazke i brechtamy na maxa z kazdego rysuknu :D :D :D
niestety co dzinnie dostaje po -20 punktów :p |
No to teraz ja:
w gim. miałem uwage ,,Wyrzucił krzesło przez okno i nie chce przynieść'' i oczywiście uwaga z LO ,,Rzuca krzesłami na lekcji religii'' Na temat tego co sie w szkole robiło to by forum brakło, ale powiem co zrobiłem dzisiaj: 1Pol-wypracowanie klasowe ściągnięte w 20 min, 25min nudy 2Pol-kolega powiedział ,,ale bym se strzepał'' a drugi ,,ja pier**le'' na cały głos no i oczywiście zaliczyli dyrka. 3Fiz-no wiec ja i kumpel wykręciliśmy śrubki z ławek w sumie z 15, a w miejsce śrubek wsadziliśmy zapałki. Powkręcałem sobie te śrubki w haluwke i kopałem kumpla. Potem zaczęliśmy walczyć nożami jak mieczami i wkręcaliśmy sobie śrubki w zeszyty na wylot(fajnie wyglądają tylko sie nie otwierają). A jak zaczeliśmy sie nimi rzucać to był dzwonek. przerwa-dre sie na korytarzu ,,ku*wa mać'' i o mało do dyrka nie poszłem 4Ang- nic ciekawego to co zwykle, ,,co za pedał'' do nauczeciela i takie tam, 5Mat-postanowiłem sobie odpocząć więc poszłem po naleśniki do domu przerwa-ten sam nauczyciel co przedtem stoi 2m za mną a ja na cały głos na korytarzu podczas lekcji jeszcze ,,nosz ku*wa'' no i zaczęliśmy uciekać a on ,,wracaj tu wracaj''K I T A 6Inf-na inf weszłem w całym wyposarzeniu(czapka, kurtka itd) ,,wyjdź ! ! !'' zostawiłem za dzwiami i wchodze ,,gdzie buty??? wyjdź !!!'' zamieniłem sie z kumplem za buty i wchodzimy no i zabrała nas do dyrka, nie było go, do wychowawczyni-nie ma jej,,będziecie mi sale odkurzać ! ! !'' No i poleciały uwagi, ciekawe jakiej treści :] To tyle na dziś |
My z tomim (54 elite nova) gadamy o tibi smiejemy sie z kolegów w klasie bawimy sie w różne potwory z tibi i sie lejemy i jak nauczycielka mówi że mamy uwaga to ja mówie ,,,,Dont kill me plx,i dont wana die ,,, albo ,,,You are hunted noob,,, jak ma mały level nauczycielka hehe :):D
|
[quote=NeriusZ] Jeshcze nikt z was nie dostał uwagi na reli buahaha.QUOTE]
ja dostalem niedawno:P koelga spiewal pisenke "Zielone Konopie" i wkoncu doszedl do momentu "...pasy, zielone kut..." ten ostatni wyraz przemilczal a inny kolega (takie debil) na cala klase KUT....!! wszyscy w brecht ci co sluchali piosenki i wszyscu dostali uwage :P:P:P niezle jaja byly |
1. Mysle o tym jak to bedzie kiedy wróce do domu i wejde do Tibi.
2. Bazgrole po zeszycie. 3. Dogaduje z kumplami nauczycielowi. 4. Spogladam co chwila na zegrarek. 5. Wyciagam Nokie 5510 i slucham muzy. 6. Nie robie nic tylko sie nudze :P 7. Obrywam uwagi :P 8. Przysypiam. 9. Tez smiejemy sie z obrazkow z ksiazki. 10. Smiejemy sie i mowimy nauczycielowi ze nasz kolega nie ma szyji * 11. Siluje sie z kumplem na rece :D 12. Wydajemy rozne odglosy gdy nauczyciel pisze na tablicy i wtedy nie wie kto to 13. Jem sniadanie. * Jest maly i gruby wiec dlatego jej nie ma :P Zapomnialem o najwazniejszym - Raz kumpel udawal świenie na lekcji (odglosy) i koles wpisal mu uwage " Uczen chrumka na lekcji " :cup: |
1. Gram z kumplem z ławki w hokeja albo pilke nozna (papirek)
2. Ogladam obrazki w ksiazce. 3. Kolega na okraglo puszcza "Poison Stormy" (moja odpowiedz to SD) 4. Rzucamy sie kreda (w tylna czesc ciala). To by bylo na tyle :) |
No wiec teraz ja
Siedze z laskami (jestem uwielbiany w klasie :p )jak sie rozkrence to moge z niej spisywac mam prawaa na (buzi buzi)wiecie o co chodzi ja na religi po sylwestrze zucam petardy po nogi nauczucielki :d zostalem zawieszony w prawach ucznia(:p)wiec moja kochana mamuska powiedzila zebym siedzial w domu bo nie mam prawa ucznie :d |
RYsuJe xD
Kumpel z lawki rysuje najczesciej zerki jak wygladajom na rl :P, wojny dwrfow z orcami, moje eq xD
|
Cytuj:
|
dobra cos konkretnego muj kolega podczas J angielsjkiego wziol mojo linijke i nabazgral an niej heavy metal radio maryja i zaczol spiewa gdy pani pytala jingle bells :D a tak sie skadlada ze byla to nudna lekcja :]
|
;x
Jak sie czyta niektore posty to zal dupe sciska.
"zucam krzeslem przez okno" "trzepie sobie ..." Srednia wieq 11 lat ... o_O |
Ostatnio była wigilia klasowa to kolezanka przyniosła 2l wina swojej roboty to pilismy za plecami wychowawcy( X( ) a później ucieklismy do domu 3/4 klasy i ci co uciekli dostali po kapie z PO (ten koles uczy PO i WF ;/) i nieusprawiedliwionych nieobecnosciach za calty dzien :P :evul: A tak ogólnie to napiepszanie sie z nauczycieli to norma, łapanie ich za słówka to chleb powszedni a obmyslanie planów zemsty na nauczycielach to nasza praca
:evul: |
Ja????
Ja, cykam zdiecia z komurki kazdemu nauczycielowi :D . Za to mialem kilka wizyt u dyrektora i wychowawcy :D
|
Przepisuje dzienniczek z 4 klasy:
"Powiedziałem do kolegi TY GRUBA DUPO!" "Podłożyłem koledze pineskę" "Czochrałem Marcina po głowie" "Nie stoję" "Niekulturalne zachowanie na lekcjach muzyki, lekceważący stosunek do nauczyciela przedmiotu. Bardzo swobodne zachowanie na (coś tam) koleżeństwa z osobą starszą" "Kuba nie ma zeszytu i źle zachowuje się na lekcji religii" "Mimo zwracanych uwag (2x) rozmawiał na lekcji" "Nie uważałem na lekcji matematyki" "Niewłaściwe zachowanie w dn. 7 maja" "Rzucałem pierogiem na stołówce" "Pomimo zwracanych uwag bujam się na krześle podczas lekcji matematyki. Grozi to niebezpieczeństwem" "Śmieję się na lekcji matematyki" "Śmiał się głośno i rozmawiał podczas lekcji matematyki" "Kuba stosuje takie zabawy na przerwie, że dzisiaj z jego powodu dwóch chłopców płakało" "Kuba zachowuje się niepoprawnie na j. angielskim. Kilkakrotnie spadał z krzesła, głośno rozmawia, oblał kolegę sokiem" "Podczas koncertu rozmawiam, nie reaguje na uwagi nauczyciela" "Wyrwałem koledze żelka i go zjadłem" "Głośne zachowanie na lekcji j. ang." "Pani często zwraca mi uwagę, abym się nie bujał na krześle, bo grozi to niebezpieczeństwem" "Ciągłe rozmowy-Muzyka" "Rozmawiałem na koncercie" "Wchodzę na rury centralnego ogrzewania" Aż w końcu: "Dnia 9.06 o godz. 17:30 proszę obowiązkowo zgłosić się do gabinetu pani pedagog w sprawie przeniesienia syna do innej klasy" Genialne co? |
Cytuj:
|
Ehhh. Jak ja wspomnę swoją szkołę ;)
Pewnego dnia jeden kumpel zabrał drugiemu zapalniczkę. Zaczął się nią pod ławką bawić i podkręcać. Po kilkunastu minutach oddał. Ten kilkukrotnie próbował zapalić ją pod ławką, ale po około 5 sekundach cały płyn z zapalniczki się wypsikał (niezłe podkręcenie ;) ), i dopiero wtedy iskra zapaliła te opary pod ławką. Ławka całkiem nieźle się paliła, ale krótko, a nauczycielowi wmówili, że smród jest z za okna na pewno. Innym razem na luźnej lekcji jeden kumpel pyta nauczyciela - jeździ pan czasem na łączki (takie kąpielisko i miejsce, gdzie wędkarcze czasem siedzą) - tak - a kompał się pan tam? - oczywiście - to pewnie dla tego tam ryby nie biorą - a ja nie wiem, czemu tam ryby nie biorą Po za tym normą było, że na każdej ławce wyryta cyrklem lub czymś innym była mała lokomotywa, i obok niej napis "jeśli się nudzisz, dorysuj wagonik". Wagoniki czasem wyginały się po ławce we wszystkie strony jak wąż ;) |
Fajnie
Niezle , tez musze sprubowac z ta zapalniczka i lawka :evul: Iście szatanski pomysł.
|
Na nudnych lekcjach tak czyli na każdej. Leże gadam z kolegą przeprowadzam fajne rozmowy z dziewczynami albo jak jest całkiem źle to niby ide do higienistki i wracam tuż przed końcem lekcji :)
|
EEeee ... To zależy od lekcji ;) bo na matmie z koleżanką siedzę, to se caly czas z nia gadam...lol
na innych lekcjach to rysuje wszystko co z bronią związane, albo jakiegos bohaterka, najczesciej gumiśka z toporem :D aaaa...! i jeszcze chemia, ;( siedze w pierwszej ławce.... i besztamy nauczycielke... |
Hmm u mnie duzo sie dzieje ;p Kiedys poklucilem sie z babka od Anglika, zaczelismy sie wyzywac. Potem do dyrektorki powiedzialem ze ta babka od anglika jest zboczona :D (lol) Dyrek chcial mi sprawe w sadzie zrobic ;) Na kazdej lekcji robie cos innego, na chemii spie, matma to samo, choc na niektorych lekcjach jestem aktywny ;)
Achh ta srednia 2.9 xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |