Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Balansowanie postaci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=152983)

qq2 04-11-2007 18:36

No nic, tylko kupować pacca na swojego druta i nim dalej ciągnąć ten łańcuszek ;p
Możliwe, że ten update będzie wyłącznie ulepszeniem drutów, a z tego co wiemy, to przybędzie troszku dzieci visa ;<

Vil 04-11-2007 18:42

tepienie broni to skrajny idiotyzm jesli ma wprost zalezec od ilosci zadanych hitow, inaczej niszczy sie bron ktora bijemy owce a inaczej taka ktora okladamy zolwia lub behemota.

fragmenty z ktorymi absolutnie sie nie zgadzam:

"Ogólnie rzecz biorąc, koszt ataku, który wykorzystuje jakieś zasoby musi być zależny od kosztu innych ataków, które również nie są darmowe."

Wyglada na to, ze Cipsoft konsekwentnie patrzy na ataki z punktu widzenia samych atakow, a nie sytuacji w ktorej sie ich uzywa, co wprost prowadzi do absurdu wywlekania ciagle darmowosci ciosow knighta, podczas gdy ze wzrostem obrony przeciwnika koszt zadania obrazen z broni rosnie bardzo szybko. Idealny przyklad na to, z jakiego dystansu Cipsoft obserwuje realia i jakie ma pojecie o srodowisku gry do ktorej mechanike sam tworzy.

"Jedna z naszych głównych zasad dotyczących wyrównania była zawsze taka, ażeby profesja która zadaje więcej obrażeń niż inne miała słabszą od nich obronę. Takie jest źródło przewagi knightów i paladynów nad magami i druidami w tej kwestii, i to generalnie rzecz biorąc nie ulegnie zmianie."

Kolejna bzdura, doprawdy nie wiem, jak mozna byc tak krotkowzrocznym, zeby pisac o przewadze knighta w kwestii obrony, podczas gdy nadal przy rozpatrywaniu postaci o podobnej sile korzysta on z shieldingu w mniejszy sposob niz zasloniety ciagle tarcza mag. Nie raz i nie dwa razy pojawialy sie glosy, ze mag w trybie full def dostaje mniej i rzadziej niz rycerz na full atk, szczegolnie gdy ten drugi uzywa broni dwurecznej.

"* Knighci i Paladyni mogą bardzo łatwo zaleczyć zadane sobie obrażenia, podczas gdy magowie wspierający się mana-shieldem z racji braku HP nie nadążają z uzupełnianiem many."

brak znajomosci realiow gry #2.

cheerios 04-11-2007 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasken (Post 1729631)
X( Skoro oni chca jeszcze bardziej zmniejszyc wytrzymalosc tych spearow to jak ja bede expic ?! X( ato ze obniza gdzies o 5 oz to co do hugona mi to da?! X( powinni zwiekszyc wytrzymalosc!! X(

P.S. Coraz gorzej idzie temu cipsoftowi... X(X(

Czaisz że to jest ZBALANSOWANIE, czyli raczej wyjdzie na to samo .. Speary będą znikały równomiernie do ich wytrzymałości, nie wiem czy powiedziałem to zrozumiale, ale myśle że większośc wie o co chodzi .

yazid 04-11-2007 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monsword (Post 1729677)
odkond palowi speary nieupadają na ziemię grałem pallem <choć wcześniej grałem druidem 22lvl> bo byłem iezbyt zadowolony z "potężnych" hitów druida z różczki ale na 17 lvlu hakli mi pala ;(
i wróciłem na druida i obecnie uważam że mimo tego że druid jest najsłabszom profesją expić sie nim da... o ile tylko srasz kasom na MF .

Werdykt?
Postacie magiczne- wiencej capa szybciej regenerujonca sie mana i co lvl 7 HP a nie 5
Only Druid- Czary Ofensywne i możliwość robienia runy podobnej do SD byłaby to słabsza wersja dostępna od 30 lvla.
Only Sork- Dać mu możliwość robienia ihów
Palladyn- Minimalnie zmiejszyć wage spearów i zmniejszyć jego hity ( właśnie bije mi sie na respa 8 pal wali z boltów i co dróg imonster jego jest... JAKA WIEŚ! )
Knight... :confused: - Niszczonca sie broń good jak sie kompletnie rozwali ma o połowe słabsze hity i ma 100% zniszczeń można zrobić że ma 200% i wtedy jest jeszcze słabsza. Wtedy trzeba jom naprawić... Taki avanger- 100%- zniszczeń to 1k
200%- zniszczeeń to 5k

to co Csofit ma zamiar zrobić jest Good :cup:

taki układ by chyba dość wszystko wyrównał

N/C poprostu zal mi ciebie dziaciaku... idz lepiej do szkoly i wez sie za nauke i a pisanie a nie za gre w tibie....

lepiej zeby tu sie nie wypowiadaly dzieci kture zrobily se palow po tym updacie i maja 10-30 level albo i troszke wyzszy bo i tak grac nie umiecie jak by nie bylo spirow w tym upie ciekawe ile palow by gralo....

Snopp 04-11-2007 18:55

90% wypowiedzi w tym temacie jest autorstwa noobów albo dzieci update'u. Sytuacja po letnim upie na świecie Nerana:

-50% pallków
-40% knightów
-5% sorców
-5% drutów

I powiedzcie mi czy tak miał wyglądać up~?
Napewno trzeba się zająć kosztami expienia, wiem z własnego doświadczenia że bardzo rzadko mi się zwraca kasa chociażby za manafluidy.Wystarczy jeśli obniżą koszty exp'a magom, zwiększą cene spearów/p boltów palką i byłoby dobrze ;)

longhairs93 04-11-2007 18:58

Moim zdaniem, najlepiej byloby gdyby sorkerzy i druidzi odzyskali dawna moc i usuneli by hotkeye :o

Reed 04-11-2007 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopp (Post 1729970)
Sytuacja po letnim upie na świecie Nerana:

-55% pallków
-45% magów
-5% sorców
-5% drutów

Normalnie aż krew zalewa. 0 logiki, 0 matematyki-.-

Tedi 04-11-2007 19:04

Ja to bym zrobił tak szybko i bez bolesnie :

Niech od dadza dawna sile postaci magicznych i dodali cos do druida.

Tyle a nie pier***enie o dupie maryny.

pozdro roo

eSIDe 04-11-2007 19:06

Jedyne co bym chciał to to żeby dali najtowi bronie do skillowania z 1 atk. bo z tymi co są teraz takiego slima mam na 2-3 hity :P I nie da sie trenić za bardzo. :D

Mike.Royal 04-11-2007 19:08

;p

Ciekway artukuł ale faktycznie magom i druidom podczas np. najazdu na goromie albu samej walce z kilkoma demonami jest ciezko. Knight ma Uhy i caly czas lata mu zycie a uha sie powyzej 300 a mag i druid manas srednio po 140. wiec mag powinien miec wyzszy limit many na level.

yazid 04-11-2007 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tedi (Post 1729995)
Ja to bym zrobił tak szybko i bez bolesnie :

Niech od dadza dawna sile postaci magicznych i dodali cos do druida.

Tyle a nie pier***enie o dupie maryny.

pozdro roo

no i tu tedunio sie z toba zgodze bo o tym samym mysle ale raczej nie mozliwe :<

Schneider 04-11-2007 19:10

Według mnie update zapowiada się ciekawie, Cipy po raz pierwszy od dawna użyły mózgu i za to im gratuluję:) A na temat tych dzieci update to poprostu brak mi słów, najpierw to sobie kupcie słownik otrograficzny a potem grajcie w Tibie. Mimo, że update zapowiada się ciekawie dla sorców to i tak nie zamierzam nim grac, dlatego jeśli ktos bylby zainteresowany 102 sorcem to pisac na gg: 742249.

MoRhUsS 04-11-2007 19:14

Palek

Był................
jest..........
i będzie............
Najlepszą profesjo ;)

Adow Adan 04-11-2007 19:22

L-U-D-Z-I-E

Po co martwicie się na zapas? Poczekamy zobaczymy a nie "NIEE , mfój hajt lewel 12 paladin , bede musiał zmienić profesje"

JaK narazie sytuacja z profesjami wygląda tak:

Paladyn
lekko za nim Knight
-Pusto
-Pusto
-Pusto
-Pusto
-Pusto
Sorcerer
Druid

Jak widac Profesje fizyczne w tamtym upie daleko odleciały od innych
więc teraz POWINNI UDUPIĆ TROCHE PALLKA ORAZ KNIGHTA I POLEPSZYĆ DRUIDA I SORCERERA - WTEDY BĘDZIE PRAWDZIWA BALANSACJA

Vlarduc 04-11-2007 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 1729433)
Omg, nie wiem czy się cieszyć, czy płakać.
Z jednej strony wkurzyły mnie masy knightów i pallów 100 +, których widze pierwszy raz w życiu(może to z zazdrości, ale to dzieci up`a i tyle...).
Ale z drugiej strony, jak sobie pomyśle o tych dzieciach mana up`a, to też mi się słabo robi.
To wygląda tak:

Ohhh, mój knight jest nudny, a zwiększyli szybkość regeneracji many, dodali tańsze mfy i 'ruchy', BIORE MAGA.

Potem:

O nie! Cio będzie z moim 90 ms`em, zmniejszyli obrażenia od magii, a ulepszyli knightów i pallów, wracam do knighta!

Jeszcze później:

Oł yeah, znów sorc będzie rządził, wracam do msa...

Typowy gracz tibijski, nie dla przyjemności, ale byle jak najłatwiej(z szybszym expem, po przecież juzio juz goni z lvlem...)

Dokładnie TAK !!!! Nic dodać nic ująć !!! jesteś moim wodzem , jedynym który WIDZI te dzieci updatów ;/
ja przez ten cały czas byłem wierny Sorcowi..podczas gdy moi kolesie LAMY , FRAJeRY ...szmaty tibijskie które nie wiedza gdzie bp kupić w port hope mają juz prawie 100 lv. a ja wbiłem swoim MS 61 i tak sie to skończyło . ale NIGDY nie pomyslałem aby zmienić postać bo jest łatwiej . Oby więcej takich graczy jak ty . pozdro

yazid 04-11-2007 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 1730050)
L-U-D-Z-I-E

Po co martwicie się na zapas? Poczekamy zobaczymy a nie "NIEE , mfój hajt lewel 12 paladin , bede musiał zmienić profesje"

JaK narazie sytuacja z profesjami wygląda tak:

Paladyn
lekko za nim Knight
-Pusto
-Pusto
-Pusto
-Pusto
-Pusto
Sorcerer
Druid

Jak widac Profesje fizyczne w tamtym upie daleko odleciały od innych
więc teraz POWINNI UDUPIĆ TROCHE PALLKA ORAZ KNIGHTA I POLEPSZYĆ DRUIDA I SORCERERA - WTEDY BĘDZIE PRAWDZIWA BALANSACJA

palka udpic fakt sorka i druta przywrucic moc jaka mieli w starej tibii a knight zostawic bo pratycznie knight byl zawsze najslabsza postacia....

Ok'rzes 04-11-2007 19:29

Nie wiem co im z tego wyjdzie za bardzo. Pogarszając knighta np. podwyższając cenę Uhów to i tak nie wiele zmieni (mamy w tym wypadku uh makera NG albo nawet samemu i nocka)... Pallek szybciej łamiące się speary ? (przykładowo) .. Ide przecież na exp z 2 bpckami spearów... Polepszenie Magów i Druidów ? Hmm ciekawe ciekawe... Sorc=tańsze exury itp ? .. Hmm Druid = + pare energy waveów ?

Zacieram rączki xD

Ok'rzes 04-11-2007 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yazid (Post 1730068)
palka udpic fakt sorka i druta przywrucic moc jaka mieli w starej tibii a knight zostawic bo pratycznie knight byl zawsze najslabsza postacia....

Użytkowników czytających ten temat: 89 (zarejestrowanych: 21, gości: 68)

O.o ?

Snopp 04-11-2007 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reed (Post 1729988)
Normalnie aż krew zalewa. 0 logiki, 0 matematyki-.-

tak to jest jak się myśli a nie to pisze - poprawione.;)

Mufinek 04-11-2007 19:36

Jezu... czym sie tak podniecac? Ja gram sobie ms'em i mam spokoj. Nie patrze na upadte moze "kontem" OKA. [ALE TO PRAWDA ZE KNIGHTA I PALLA POWINNI TROSZKE UDPUIC] :baby::baby: E tam jade dalej :D
Użytkowników czytających ten temat: 86 (zarejestrowanych: 16, gości: 70) 0.0
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vlarduc (Post 1730058)
Dokładnie TAK !!!! Nic dodać nic ująć !!! jesteś moim wodzem , jedynym który WIDZI te dzieci updatów ;/
ja przez ten cały czas byłem wierny Sorcowi..podczas gdy moi kolesie LAMY , FRAJeRY ...szmaty tibijskie które nie wiedza gdzie bp kupić w port hope mają juz prawie 100 lv. a ja wbiłem swoim MS 61 i tak sie to skończyło . ale NIGDY nie pomyslałem aby zmienić postać bo jest łatwiej . Oby więcej takich graczy jak ty . pozdro

Zgadzam sie w 100% <Ale editow bede mial> lepsze to niz "spamowanie" postami xd

Upierz 04-11-2007 19:36

Najlepszym rozwiązaniem będzie nie grać w Tibię. Już widzę ten ich balans, lmao.

Snopp 04-11-2007 19:39

Jak ktoś umie grać to może grać ale nasz Cipsoft naprawdę mógłby naprawdę wprowadzić te szumnie zapowiadana balanscje , bo narazie popada w skrajności xd

Maver 04-11-2007 19:40

@ Vil

Więc można zrobić żeby miecz mniej tępił się na owcy a bardziej na behemocie.
Obijanie kawałkiem metalu dragów przez rok chyba bo go trochę stępiło.

@down

No tak, gra powinna coraz bardziej przypominać życie.

Mufinek 04-11-2007 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopp (Post 1730118)
Jak ktoś umie grać to może grać ale nasz Cipsoft naprawdę mógłby naprawdę wprowadzić te szumnie zapowiadana balanscje , bo narazie popada w skrajności xd

No w skrajnosci to jescze nie... ale malo brakuje :D A w tibie to 50% nooby graja a one/oni (nie wiem jak to sie odmienia ;d) w tibie grac nie umieja tylko wkurzaja.
MAM POMYSL! :D
Mogli by zrobic ze np. Miecz sie tępi, albo ze tarcza niszczy, I trzeba nosic do "warsztatu" zeby naprawili bo jak nie to beda male obrazenia. To by bylo dobre. Kusze tez by sie niszczyly. Prosze o komentarze
EDIT> @Down
Zgadzam sie. Bo chodza takie mlokosy i nic kur&& nie umieja. Tylko se pacca kupia zrobia palla i jebia na bocie. I to mnie najbardziej wku$$$wia ze zbierze sie kilku i zaje^^ia jakiegos pozadnego gracza <NP>

Vlarduc 04-11-2007 19:44

Ja Pie*****

tu chyba 80 % uzytkowników tego forum to Debile.
jak już ktoś napisał - jesteście "dzieci updatów" , byleby KU*** taniej wam wyszło bo chcecie nazbierać se tych JEBA***CH itemsów i naje***ć leveli ile wlezie tylko po to żeby sie wozić i aby każdy myślał ze jesteście tacy super silni o doswiadczeni.

Ale tak sie skłądam ze znam takie JEB*NE zera jak wy. niektórzy z was -dzieci updatów nie znają nawet dobrze questów , miejsc , nie macie żadnej wiedzy. jesteście Cwaniaczkami , Typowy dzieciak update robi paladyna bo teraz paladyni mają tak łatwo ze żałosne to wogóle jest. Taki dzieciak także Cwaniaczy bo zarobi kupe hajsu przy śmiesznym ryzyku , znam takie Grupki...łazą sobie razem i nie mając pojęcia gdzie kupić shovel na Edron młucą Demony . To żałosne , niedouczone smarkacze ale mocniejsi od doświadczonego gracza który wiele widział i wiele czytał .

Boli mnie to bo te małe szmaty zaczną produkować sorców i druidów jak wyczają ze teraz granie Druidem jest "cool" i wogóle jest takie tanie itp.

Jeśli chodzi o update to Cip podały mglisty obraz tego co chcą zrobić ale i tak wyczuwam że towiele nie zmieni. Bo niby co zmienią? to że np z sd bede walił 500 zamiast 485? też mi różnica...WOOOOW wielce łaskawe cipsofty.

Gdyby jednak zamiast 485 byłoby 600 to juz byłbym usatysfakcjonowany ,w końcu najpotężniejsza runa a uderza tyle co dwa hity porządnego paladyna który se kupi royal speara za 15 gp

Babol3 04-11-2007 19:49

Takie tam moje zdanie...

1. Palek nie był zawsze najlepszą profesją (tak naprawde byłoby mi ciężko powrócić to expienia bez tarczy.... teraz paladyna nie jest tak łatwo ubić jak kiedyś)
2. Większość pomysłów tutaj jest bezsensu... po jakiego grzyba zmniejszać wagę spearów. Równie dobrze można zwiększyć ich wytrzymałość. Tępienie się broni ... mogłoby okazać się niezłe, ale CipSoft raczej tego nie wprowadzi. Zresztą Knight nie wymaga jakiś większych zmian... może jest troche za dobry xd
3. Zamiast mieszać z cap można zwiększyć wydajność run/manasów to by rozwiązało problem chociaż po części (ten rysuneczek jest zajebioza :D o ile ktoś umi chociaż troche angielski) Ja expiąc druidem/sorcem nigdy nie miałem tak dużych zysków ( o ile miałem ) jak podczas expa knightem/paladynem. Trzeba coś z tym zrobić!
Postacie magiczne są zdecydowanie zabardzo uzależnione od stanu konta.
4. Nowe czary dla druida to świetny pomysł
5. Nie wiem kto wymyślił jakiś pasek energii czy coś tam. To jest jakaś kompletna bzdura. Za dużo by to wprowadziło zamieszania.
6. Obrona... za względu na małą ilość hp sorca/druida mogliby im ją ulepszyć żeby ryzyko śmierci bylo mniejsze.
7. I żeby wszystkie profesje miały gdzie expić ( nowe expowiska dla postaci magicznych by sie przydały ) + miejsca dla bardzo wysokopoziomowych graczy
8. No i żeby te noobasy które co up zmieniją harki zostały na jednym ... żeby zamiast się martwić co bedzie za pół roku można było wkońcu poexpić.
9. Tylko żeby CipSoft nic nie zjebał

10. I koniecznie nowy serwer xD

Maver 04-11-2007 19:50

@2UP

Zawsze tak było i będzie, że ludzie chcą mieć łatwiejszą i bardziej atrakcyjną grę.
Po każdej większej zmianie masowo zmieniają profesje a potem tylko spammują przy następnej, że im źle.

Bowman 04-11-2007 19:50

Tępienie Broni.

Czytając wsze pomysły pomyślałem że ten z tępieniem broni jest całkiem niezły, więc pozwoliłem sobie wysłać go do Cipków :) Pewnie i tak jak mają to w zwyczaju oleją to :) i tak obecnie nie gram więc mi nie szkodzi :) a może im sie podoba. Pożyjemy zobaczymy , jak tylko dostane odp. nie omieszkam napisać wam co mi odpisali :D

Pozdr, Bowman.

Mufinek 04-11-2007 19:52

@UP
W zasadzie to prawda ale nie rozumiem jednego. Dlaczego 20/21 graczy chce NOWY SERVER? moze mi ktos wyjasnic?:cup::cup:

Benedyktyn 04-11-2007 19:52

Ludu kochany, mają ulepszyć druida(ofensywa) i trochę sorca i tyle!
Udupić knightów i palów. Magowie i druidzi mają tzw. zmęczenie i nie mogą atakować i leczyć się naraz, a knighci i pallki mogą!
To granda! Trzeba dać zmęczenie rycerzom i palom a skrócić je postaciom magicznym. To chyba tyle....

~DRUIDZI~ rządzą :mag: Exura Vita....

Mufinek 04-11-2007 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bowman (Post 1730156)
Czytając wsze pomysły pomyślałem że ten z tępieniem broni jest całkiem niezły, więc pozwoliłem sobie wysłać go do Cipków :) Pewnie i tak jak mają to w zwyczaju oleją to :) i tak obecnie nie gram więc mi nie szkodzi :) a może im sie podoba. Pożyjemy zobaczymy , jak tylko dostane odp. nie omieszkam napisać wam co mi odpisali :D

Pozdr, Bowman.

No to mi pma wyslij ok? :D

Czimeq 04-11-2007 19:54

X(X(X(
Nie no, po prostu zaje***ty balans: najpierw udupiacie sorców i druidów, a teraz palków i na koniec pewnie jeszcze knightow :(.
BIG GZ FOR YOU, CIPSOFT.
X(X(X(

;( :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: ;(

Maver 04-11-2007 19:55

@Mufinek

Chciałbyś mieć 50lv na nowym świecie i być 100 w rankingu czy 100lv i nie być nawet 500 na starym, gdzie dsm chodzi po 20k?

Mufinek 04-11-2007 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czimeq (Post 1730169)
X(X(X(
Nie no, po prostu zaje***ty balans: najpierw udupiacie sorców i druidów, a teraz palków i na koniec pewnie jeszcze knightow :(.
BIG GZ FOR YOU, CIPSOFT.
X(X(X(

;( :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: ;(

Nalezysz do tych "noobow" co zmieniaja postac z update do update?
Gz noobostwa

Mornlox 04-11-2007 20:00

Cytuj:

@UP
W zasadzie to prawda ale nie rozumiem jednego. Dlaczego 20/21 graczy chce NOWY SERVER? moze mi ktos wyjasnic?
Bo widać dużo osób chce wolnych expowisk bez n00bów

Cytuj:

Clipsoft ma kase i może robić wszystko nawet kogoś maksymalnie wk*****ć -.-

@topic

Powinni tak zbalansować profesje żeby waste przestało istnieć oraz żeby nie było takich sytuacji że knight/palek silniejszy(bo wtedy przez to wybuchają zadymy w Carlin -.-)

Pozatym czemu ClipSoft nie może ruszyć d****o i zrobić tibi grą 3D to by zmniejszyło krytykę do tej gry

Cytuj:

~DRUIDZI~ rządzą Exura Vita....
Nie bo Sorkowie rządzą :cup::cup::cup:

Czimeq 04-11-2007 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mufinek (Post 1730172)
Nalezysz do tych "noobow" co zmieniaja postac z update do update?
Gz noobostwa

Chodzi mi o to, że jak udupili magów to po co dowalili sie teraz do knightów i palków, skoro sami napisali po tamtym up-dacie, że i tak magowie są jeszcze dużo silniejsi od knightów - ironia.

Mufinek 04-11-2007 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czimeq (Post 1730184)
Chodzi mi o to, że jak udupili magów to po co dowalili sie teraz do knightów i palków, skoro sami napisali po tamtym up-dacie, że i tak magowie są jeszcze dużo silniejsi od knightów - ironia.

No w zasadzie to masz racje. Ale i tak cipsoft to powalency, a udupia teraz knightow pallow a potem cos jescze beda robic [I co z tego ze w topicu pisze "Zmiany Kosmetyczne" beda po tym updacie <OMG> jescze nigdy tyle nie pisalem na tibia.pl

troyek 04-11-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hide (Post 1729468)
jednowymiarowego Tetrisa

Sorki ze cytuje posta z 2-3 strony ale bardzo mnie to rozśmieszyło.Widziałeś coś kiedyś jednowymiarowego?Moim (skromnym) zdaniem zawsze musza być przynajmniej 2 wymiary (szerokość,długość)

Skrzat 04-11-2007 20:11

Podsumowanie

Ulepsza druidow i sorcow.
Lekko pogorsza pallkow.
Zostawia knightow.

I tak powinno byc :)

qq2 04-11-2007 20:19

Ludzie kurwa błagam was, nie spamujcie już o tym samym, że "powinni polebszyc sorkuw i druoduw a pogorszyc palkuw i knightuff!!!!!!!!1" jeden napisze, starczy, ale po co sto osób ciągnie ten temat w kółko ? Chcecie nabić posta, być fajnym ? To nabijcie go gdzieś indziej ;]

@down
Jesteś zajebisty! Ironia plax ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45.