Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   LEGENDY OBSIDI-Czyli ci co byli/są grubą Rybą na obsidi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153486)

Barteko 21-02-2008 15:29

old barteko fak! i old gecaj i konzbi i ksiadz hubert i wogole laaaaa 8o:cup:

eat pussy !

hugo'odyn 23-02-2008 16:34

Przed depo padamy...to my Polacy !
Carlin tylko znamy...to my Polacy !
Masslogi zawalamy...to my Polacy !
Servery wciąż zmieniamy...to my Polacy !
Wojny przegrywamy...to my Polacy !
Noobami na forum gadamy...to my Polacy !
Jesteśmy analfabetami...to my Polacy !
Wiesz co to znaczy? To my POLACY !!

Gader odrazu widac ze jestes typowym Zydem pochodzenia Arabskiego Brawo!

Ptak~ 23-02-2008 19:06

a ty jebanym dwunastolatkiem z aldory. brawo. kuluj żyda.

hugo'odyn 23-02-2008 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1918311)
a ty jebanym dwunastolatkiem z aldory. brawo. kuluj żyda.

nieodzywaj sie wogole jak masz mi pisac takie bzdety,bo cie lagi znow dorwia jak bd nastepna wojnaX(

Piesek 23-02-2008 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hugo'odyn (Post 1917883)
Przed depo padamy...to my Polacy !
Carlin tylko znamy...to my Polacy !
Masslogi zawalamy...to my Polacy !
Servery wciąż zmieniamy...to my Polacy !
Wojny przegrywamy...to my Polacy !
Noobami na forum gadamy...to my Polacy !
Jesteśmy analfabetami...to my Polacy !
Wiesz co to znaczy? To my POLACY !!

Gader odrazu widac ze jestes typowym Zydem pochodzenia Arabskiego Brawo!

Odrazu widać, że jesteś typowym dzieciakiem z forum, bez wykształcenia , który nie wie co to satyra i odrazu wyzywa innych.
Co do wojny to się nie odzywaj bo to Ty nie możesz wyjść z pz, a nie on. :)

hugo'odyn 24-02-2008 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piesek (Post 1918774)
Odrazu widać, że jesteś typowym dzieciakiem z forum, bez wykształcenia , który nie wie co to satyra i odrazu wyzywa innych.
Co do wojny to się nie odzywaj bo to Ty nie możesz wyjść z pz, a nie on. :)

Nieszcekaj psie za glosno bo ostatnio jak pamietam jak bylem na obsidi to musiales sie zjechac do 90 lvl ,tak ze ryj trzym na wodzy bo cie znow odwiedze8o

Piesek 24-02-2008 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hugo'odyn (Post 1920490)
Nieszcekaj psie za glosno bo ostatnio jak pamietam jak bylem na obsidi to musiales sie zjechac do 90 lvl ,tak ze ryj trzym na wodzy bo cie znow odwiedze8o

Musiales?! Chyba cos Ci sie pojebalo...nikt ic mi nie kazal, zrobilem to co chialem...tak wiec slawne na tym forum "wy*******aj". Poza tym Kutafonie okazalbys jakis szacunek i bys nicka z wielkiej litery napisal.

hugo'odyn 24-02-2008 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piesek (Post 1920685)
Musiales?! Chyba cos Ci sie pojebalo...nikt ic mi nie kazal, zrobilem to co chialem...tak wiec slawne na tym forum "wy*******aj". Poza tym Kutafonie okazalbys jakis szacunek i bys nicka z wielkiej litery napisal.

:cup:Szacunek d Nooba takiego jak ty naucz sie grac a potem pogadamy o szacunku psie ,gdzie bylo ng jak padales na blessy ci dali itp ostatnio tak zes sie chwalil ze ci pomoga itp a tu zjazd do 90 lvl bo brak kasy na expX(

Piesek 24-02-2008 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hugo'odyn (Post 1920956)
:cup:Szacunek d Nooba takiego jak ty naucz sie grac a potem pogadamy o szacunku psie ,gdzie bylo ng jak padales na blessy ci dali itp ostatnio tak zes sie chwalil ze ci pomoga itp a tu zjazd do 90 lvl bo brak kasy na expX(

Ze Ty nie masz szacunku dla siebie nawet i swoj nick masz z malej to nie moja wina. Grac umiem, (uprzedze Twoje nudne pojazdy) a nie tylko lizac dupe swe. Nie tylko brak kasy, ale i staminy zeby odrobic lvl i brak szlugow poza tym to tylko gra nie jakies pieniadze - jak wielu mysli - zebym sie przejmowal czy zjechalem lvl czy tez nie. Spokojnie za 2~tygodnie wracam do gry tylko pierw poswiece chociaz troche czasu dla szkoly. NG spalo nie kazdy gra nocki prawda? I pomagaja mi 20k dostalem od Imhreeya niby malo, ale zawsze sie przyda i nie narzekam :)

i takie btw. wiecej Ci nie odpisuje, bo umiesz tylko obrazac niz normalnie porozmawiac.

zielaq 28-02-2008 03:01

@hugo

tak to wina ng ze gader sie zrokowal , zapomnielismy wyslac eskorty po niego pod temple

hugo'odyn 29-02-2008 02:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielaq (Post 1927968)
@hugo

tak to wina ng ze gader sie zrokowal , zapomnielismy wyslac eskorty po niego pod temple

Slaby psychicznie8o tyle mam do powiedzenia

Piesek 29-02-2008 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hugo'odyn (Post 1929731)
Slaby psychicznie8o tyle mam do powiedzenia

To tylko dla mnie gra Cymbale odrobina pixeli i tyle ;)

Konzbi 04-03-2008 23:50

Legend Obsidii jest sporo i pewnie je wszyscy dokładnie wymieniliście.
Ja na Obsidii wystartowałem 2 miechy po stworzeniu serva B) Pierwszą moją gildią była gildia stworzona przez bodajże Maniovisa w której między innymi była Lady of Abbadon i spółka :) dobrze pamiętam czasy wojny Boom vs NG ale w tej wojnie nie brałem udziału. Najbardziej podobała mi się bitwa pod Thais kiedy mnóstwo niestety naszych padło (nawet mam screeny z tamtego okresu). Pamietam, że Boom oskarżało mnie o pomoc NG bo sprzedawałem UHy Azaredowi :D Level wtedy był jeszcze malutki bodajże 30+ i jakoś to życie na Obsidii szło dalej.
Najbardziej nie lubiałem Xarabka i Diviloni :baby:

Pozdro dla Van Del Sala (zajefajnie dużo spędzonych wspólnie godzin na hydrach^^), Angatevona, Algothina, Raxilona, całej gildii White Wolfs :D pamiętne godzinki spędzone na TSie :D, Angatevona, Shayerana, Old Barteka, Old Gecaja, Messy (moich rl), Kiroy Winda :) Lord Panpena, Draco Mindhuntersa, Yaugardo, Lady of Abbadon (fajnie na rl wyglądasz ^^) i dla wielu wielu innych z którymi miałem fajny kontakt i fajnie się z wami gadało. Bo w dużym stopniu ta gra była taka fajna dlatego, że Wy w nią graliście... Pozdro all

Yaugardo 05-03-2008 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Konzbi (Post 1939747)
Legend Obsidii jest sporo i pewnie je wszyscy dokładnie wymieniliście.
Ja na Obsidii wystartowałem 2 miechy po stworzeniu serva B) Pierwszą moją gildią była gildia stworzona przez bodajże Maniovisa w której między innymi była Lady of Abbadon i spółka :) dobrze pamiętam czasy wojny Boom vs NG ale w tej wojnie nie brałem udziału. Najbardziej podobała mi się bitwa pod Thais kiedy mnóstwo niestety naszych padło (nawet mam screeny z tamtego okresu). Pamietam, że Boom oskarżało mnie o pomoc NG bo sprzedawałem UHy Azaredowi :D Level wtedy był jeszcze malutki bodajże 30+ i jakoś to życie na Obsidii szło dalej.
Najbardziej nie lubiałem Xarabka i Diviloni :baby:

Pozdro dla Van Del Sala (zajefajnie dużo spędzonych wspólnie godzin na hydrach^^), Angatevona, Algothina, Raxilona, całej gildii White Wolfs :D pamiętne godzinki spędzone na TSie :D, Angatevona, Shayerana, Old Barteka, Old Gecaja, Messy (moich rl), Kiroy Winda :) Lord Panpena, Draco Mindhuntersa, Yaugardo, Lady of Abbadon (fajnie na rl wyglądasz ^^) i dla wielu wielu innych z którymi miałem fajny kontakt i fajnie się z wami gadało. Bo w dużym stopniu ta gra była taka fajna dlatego, że Wy w nią graliście... Pozdro all

Dla Ciebie tez Gorace pozdrowienia wez mi na prv wyslij gg czy MSN ;]

_LordMitt_ 16-03-2008 18:07

A ja powiem moja przygode z 3 najwiekszymi noobami na servie ;>

Lvl 14-15 mam , chyba kogos lalismy na zamku.
Expie , wpada xusodove wtedy lvl 120~ , master thor wtedy lvl 130 , jakis 100 + ms i mnie leja z 5 minut zchodze nadul jeszcze 2x lvl 100+ ms/ed i tak mnie scigali 5 minut lvl 100+ takie biednego lvl 15 :)

ROX!

Hail Pephy!

yoyo20 05-04-2008 17:45

Familly Boneshard's warhammer powah!

Suv Dragonslayer 06-04-2008 20:36

ta, raz mnie we 3 gonili, mniej wiecej takie same lvle mieli jak ja, to zwialem. chce ciasteczko.

Bavve 11-04-2008 19:32

Katmai, Yunichi, Kiroyek, Gal~, Peero, czasy Boneshardow, Erusa i Millido, pamietny trap w veno loot shop jak Raxiego ubili..
Bym zapomnial dopisac.. Muator i Anga~ ofc ;D

Ogolnie czasy "starej" Obsidii, ktorej wielu z was nie pamieta ;)

musick 19-04-2008 22:19

kto zadzi?

w ng; mannow, nivre, nicki z koncowka (zo) np davizo...itd(jeb..c ng)
w thumbs up; archin, i reszta Vice-Leaderow

Binek1993 30-12-2008 22:28

peero ??

hah ktorz to mnie pamieta chyba juz nikt :(
Darota to moj dooooobry znajomy ze starej ekipy SAintow hah to byly czasy PZD 4 Agness :]

Czaki Miszcz 01-01-2009 20:10

ja Cię pamiętam Peero ;p
Hail Vivere :]

Kaczyy 04-01-2009 17:33

popieram Hugo ;]

Sol 05-03-2009 10:14

Convent 2009 ??

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1822414)
Mam tylko nadzieje ze wypali jeszcze jeden wielki mega convent jaki byl zoorganizowany w Brennie pod lesznem i zjawilo sie tam naprawde wielu wysoko levelowych Obsidianczykow gdzie nie dzielily nas gildie ale laczyla psja nad tibia oraz milosc do wodki :D:D:D:D

Stary post ale.... może jeszcze ci z tego słynnego i wspaniałego conventu jeszcze tu zaglądają. A jak nie to liczę na to, że i tak się jakoś ludzie dowiedzą. Propozycja taka: a może w tym roku małe spotkanko?? Co do Brenna to trzeba by z kochanym Loliczkiem pogadać, który niestety wybył za granice naszego kraju. Ale myślę, że jakoś ładnie go namówię. Jak nie- to inne miejsce się znajdzie.
No ale ogólnie chodzi o to, że fajnie by było znów zobaczyć wasze słodkie mordki i powspominać stare ale jak dobre czasu na obsidii. :cup::cup:

Axel'Ak 30-06-2010 19:12

Teraz już nie ma zbyt dużo tych spoko graczy niestety :(
Większość jak wbije powyżej 100 albo 150 lvla to już wielcy cwaniacy co do nich jak się nie znacie to lepiej nie pisać. Ostatnio nawet się już nie pamiętam kogo ale jakiegoś polaka powyżej 200 lvl zapytałem czy ma item do questa, który z nightmar wypada w widziałem że przed chwilą właśnie na nich expił odpowiedział mi "A co to ja sklep jestem, skoro nie napisałem na trade znaczy nie mam".
A więc po prostu najlepiej było gdy była tibia 7.8 albo 7.7 wtedy nie zbyt dużo ludzi miało wysokie lvle i wszyscy jeszcze normalni (czyt: nie cwaniakowali)

Co do tematu.
Dla mnie grającą legenda jest mój brat :DB)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56.