![]() |
old barteko fak! i old gecaj i konzbi i ksiadz hubert i wogole laaaaa 8o:cup:
eat pussy ! |
Przed depo padamy...to my Polacy !
Carlin tylko znamy...to my Polacy ! Masslogi zawalamy...to my Polacy ! Servery wciąż zmieniamy...to my Polacy ! Wojny przegrywamy...to my Polacy ! Noobami na forum gadamy...to my Polacy ! Jesteśmy analfabetami...to my Polacy ! Wiesz co to znaczy? To my POLACY !! Gader odrazu widac ze jestes typowym Zydem pochodzenia Arabskiego Brawo! |
a ty jebanym dwunastolatkiem z aldory. brawo. kuluj żyda.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Odrazu widać, że jesteś typowym dzieciakiem z forum, bez wykształcenia , który nie wie co to satyra i odrazu wyzywa innych. Co do wojny to się nie odzywaj bo to Ty nie możesz wyjść z pz, a nie on. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i takie btw. wiecej Ci nie odpisuje, bo umiesz tylko obrazac niz normalnie porozmawiac. |
@hugo
tak to wina ng ze gader sie zrokowal , zapomnielismy wyslac eskorty po niego pod temple |
Cytuj:
Slaby psychicznie8o tyle mam do powiedzenia |
Cytuj:
|
Legend Obsidii jest sporo i pewnie je wszyscy dokładnie wymieniliście.
Ja na Obsidii wystartowałem 2 miechy po stworzeniu serva B) Pierwszą moją gildią była gildia stworzona przez bodajże Maniovisa w której między innymi była Lady of Abbadon i spółka :) dobrze pamiętam czasy wojny Boom vs NG ale w tej wojnie nie brałem udziału. Najbardziej podobała mi się bitwa pod Thais kiedy mnóstwo niestety naszych padło (nawet mam screeny z tamtego okresu). Pamietam, że Boom oskarżało mnie o pomoc NG bo sprzedawałem UHy Azaredowi :D Level wtedy był jeszcze malutki bodajże 30+ i jakoś to życie na Obsidii szło dalej. Najbardziej nie lubiałem Xarabka i Diviloni :baby: Pozdro dla Van Del Sala (zajefajnie dużo spędzonych wspólnie godzin na hydrach^^), Angatevona, Algothina, Raxilona, całej gildii White Wolfs :D pamiętne godzinki spędzone na TSie :D, Angatevona, Shayerana, Old Barteka, Old Gecaja, Messy (moich rl), Kiroy Winda :) Lord Panpena, Draco Mindhuntersa, Yaugardo, Lady of Abbadon (fajnie na rl wyglądasz ^^) i dla wielu wielu innych z którymi miałem fajny kontakt i fajnie się z wami gadało. Bo w dużym stopniu ta gra była taka fajna dlatego, że Wy w nią graliście... Pozdro all |
Cytuj:
|
A ja powiem moja przygode z 3 najwiekszymi noobami na servie ;>
Lvl 14-15 mam , chyba kogos lalismy na zamku. Expie , wpada xusodove wtedy lvl 120~ , master thor wtedy lvl 130 , jakis 100 + ms i mnie leja z 5 minut zchodze nadul jeszcze 2x lvl 100+ ms/ed i tak mnie scigali 5 minut lvl 100+ takie biednego lvl 15 :) ROX! Hail Pephy! |
Familly Boneshard's warhammer powah!
|
ta, raz mnie we 3 gonili, mniej wiecej takie same lvle mieli jak ja, to zwialem. chce ciasteczko.
|
Katmai, Yunichi, Kiroyek, Gal~, Peero, czasy Boneshardow, Erusa i Millido, pamietny trap w veno loot shop jak Raxiego ubili..
Bym zapomnial dopisac.. Muator i Anga~ ofc ;D Ogolnie czasy "starej" Obsidii, ktorej wielu z was nie pamieta ;) |
kto zadzi?
w ng; mannow, nivre, nicki z koncowka (zo) np davizo...itd(jeb..c ng)
w thumbs up; archin, i reszta Vice-Leaderow |
peero ??
hah ktorz to mnie pamieta chyba juz nikt :(
Darota to moj dooooobry znajomy ze starej ekipy SAintow hah to byly czasy PZD 4 Agness :] |
ja Cię pamiętam Peero ;p
Hail Vivere :] |
popieram Hugo ;]
|
Convent 2009 ??
Cytuj:
No ale ogólnie chodzi o to, że fajnie by było znów zobaczyć wasze słodkie mordki i powspominać stare ale jak dobre czasu na obsidii. :cup::cup: |
Teraz już nie ma zbyt dużo tych spoko graczy niestety :(
Większość jak wbije powyżej 100 albo 150 lvla to już wielcy cwaniacy co do nich jak się nie znacie to lepiej nie pisać. Ostatnio nawet się już nie pamiętam kogo ale jakiegoś polaka powyżej 200 lvl zapytałem czy ma item do questa, który z nightmar wypada w widziałem że przed chwilą właśnie na nich expił odpowiedział mi "A co to ja sklep jestem, skoro nie napisałem na trade znaczy nie mam". A więc po prostu najlepiej było gdy była tibia 7.8 albo 7.7 wtedy nie zbyt dużo ludzi miało wysokie lvle i wszyscy jeszcze normalni (czyt: nie cwaniakowali) Co do tematu. Dla mnie grającą legenda jest mój brat :DB) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |