![]() |
ehh... tibia zaczęła sie psuć po 7.6 i psuje się dalej ;/
P.S. Użytkowników czytających ten temat: 227 <-- nice :D |
Cytuj:
Wy myślicie ze to wszystko? Wydaje to się skomplikowane bo zostało to krótko opisane żeby wszystkiego nie wyjawniać. Rycerz potrafi korzystać tylko z początkujących/podstawowych a nie że jest upośledzony... żywioł śmierci to zapewne atak fizyczny jak był do tej pory... Wychodzi na to że sd dalej będzie coś warte ale nie będzie się wliczało w słabości potworów. Głupio zrobili bo rycerza odzielili całkowicie od magii(bye bye explo, teraz uhy?). Palek będzie miał własną specjalność to dobry pomysł, magowie będą się dzielić a rycerz będzie mógł korzystać przez pewien okres czasu z uzdolnień magów i to jest złe? Wkurza mnie to że prawie wszyscy co komentują: "AA beznadzieja, kończę z tibią" potem będą grać dalej i będzie im się to podobać, więc po cholere te komenty? A i jeszcze jedno: Mag- sorcerer(pl:czarodziej) i druid |
Nalepszy update są od 8.0 Hehehe
Ten też wygląda zajebiście. ;) Nic tylko czekać. Może znowu będzie mi się chciało grać.:D Do osób co marudzą lub chcą zacząć, że wszystko dla pacc. Niestety takie są prawa rynku. |
Cytuj:
to ma byc wyrownanie profesji a ty zadajesz tak idiotyczne pytanie :< |
O nie konczmy grem fszyscyyy nathodzi zaguada knajtuf i pallllluf!!!11
Bedzie super, czekalem na cos takiego 6 mies, tylko glupiutkie kiny i palki 10 letnie moga powiedziec ze magii sie nie nalezy takie cos ;p |
Nom Knightowi maja cos dodac !!
|
Mnie się pomysł podoba. Bardzo ciekawe urozmaicenie.
|
Cytuj:
nick. :P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Przyznaje, ze nie podoba mi sie to bo dziesieciu moich mc druidow bedzie bezuzytecznych po update -.-.
lmao |
Test server się zbliża a ja niejestem tutoremmm :P
Kurde ciekawe to wygląda oby cipowie wiedzieli co robią.. Palek świętym wojownikiem xd spoko ale i tak to lekko zagmatwane ;P pzdr |
rozwiązanie w postaci zaklętych broni, jest wg mnie bardzo dobre :D. Ciekawe jakie hity i kiedy ten update ? 8o
|
Cytuj:
Mnie tam sie podoba wszystko, brak uh dla knighta? czemu nie moge sie leczyc tymi miksturami. Wzrost kosztow? czemu nie, i tak kasy jest pod dostatkiem. Zaklinanie broni? miodzio... chyba nie trzeba tlumaczyc. Nowe czary sorca i druida? czemu nie, moze w koncu dorownaja reszcie. No i palek w koncu zmierza w kierunku do ktorego zmierzac powinien od poczatku. A i jeszcze dla panow ktorzy dzielnie koncza grac. Powodzenia. Takich jak wy przed kazdym updatem sa setki i zawsze wracaja... |
Dodam jeszcze, gdy Cipy nie robili update'ów pewnie byłyby komentarze typu "co za biedna gra nic nie zmieniają" i nie chwalcie dnia przed zachodem słońca.
|
Cytuj:
|
A ja chce tylko zeby knight był wciarz ulepszyanay i ulpszany i bedzie good
|
kurwa mać
Użytkowników czytających ten temat: 250 (zarejestrowanych: 75, gości: 175) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) |
Tibia nabiera postać gry diablo :/ ostatecznie nie podoba mi sie to... :(
|
najlepsi sa ci co pisza ze koncza z tibia a maja 10lvl+ wymiatacie XD
napewno sie zmeczyliscie wbijajac 10 lvl XD gl BEZ OBRAZY!!! |
Pierwsza rzecz: (albo rzeczy)
- druidom exori vis zostanie raczej bo gdzieś tam w tekście jest to napisane (nie chce mi się szukać). Może będzie jakieś exori z lodem czy ziemią dla druida to było by fajne. Myślę, że zamiast Uhów drut będzie mógł te fluidy ważyć czy coś. I nie mówcie, że będą słabe jak jeden z użytkowników napisał coś w stylu, że będą leczyć jak life fluidy. Taaaak jasne. Jak by tak było to nikt o zdrowych zmysłach by nie grał. Będą coś jak uhy, może te najlepsze troszkę lepsze. Druga sprawa: "Ja jestem dobry i gram palem/knightem/sorcem/druidem już od 5 lat i w ogóle jestem evul dobry bo za dawnych czasów też nim grałem, a teraz to dzieci visa/speara tylko ja ostałem jako ostatni z prawdziwych palów/knightów/sorców/druidów o szlachetnym i pełnym miłości sercu dla noobów itp." To jest żałosne ... idźcie na dwór szpanować przed kolegą młodszym o 10 lat, który ma 8 lvl. Edit Nie bójcie sie zmian! Nie wiecie jak będzie a już marudzicie. Tak jak z euro. "Niech nie wprowadzają euro bo zbankrutują wszyscy i będzie bida jak w Tadżykistanie i na Wyspach Kapitana Klocka." I TAK WSZYSCY (w większości) POLACY! Trochę optymizmu ... Jak to mówiła moja babka z Zadupia "Poczekamy zobaczymy" ;) |
wow palek bedzie massowo huncil ghoule i mumie a knight bedzie ownowal frosty, nie dosc ze z miecza bedzie je walil to jeszcze z tego ognia....
|
Cytuj:
|
Podoba mi się te zaklinanie broni i to ze druid dostanie nareszcie cos dobrego :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I to mnie bardziej dobija... @down no to chyba była ironia :p |
Cytuj:
tak wiem "moja stara..." |
Lol!
Oni tą tibie niedlugo rozpierd***! mam na mysli cipy oczywiscie...
ostatnio wiekszosc swiatow jest czesto off, a oni jeszcze update chca robic... smieszni sa. okolo 1000 noobow sie dobije do gry a cipki nie beda mogli ich utrzymac na swoim sprzecie. żal.org.com.eu.pl nawet swoim 80 kinem nie bede mogl juz na of chodzic -.- :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
zanjonc?, bendom?, wiencej? |
Musisz byc boski przez 2h zeby profesje magiczne mialy jakis zarobek nie zapominaj o ekonomi tibijskiej Rycerz ma duzo capa to moze ladnego loota przzyniesc a magiczne? to runy etc.
|
To ja już sprzedaje uhy :D. Może fajne będą te fluidy (byle więcej dawały):D:D. Co do ulepszenia broni to super\koks\extra :D:D:D.
KNIGHT ROX KNIGHT FOREVER :berserk: |
Dobrze że wybrałem druida. Gram nim od letniego uptade.
|
Jednym słowem: SUPER
Wreszcie spełniło się to czego mi brakowało w tibii żywioły to podstawa każdej dobrej gry. Upgradowanie broni jest praktykowane od wieków we wszystkich grach mmorpg, co prawda upgrade broni jaki zaproponowała tibia nie jest spotykany w żadnej innej grze ponieważ tu mamy tylko do wyboru żywioł broni a nie typowe podniesienie ataku ale i tak sądzę że takie rozwiązanie jak na tibie jest wielkim przełomem. Myślę jednocześnie że wielu naprawdę dobrych graczy wróci do gry aby przetestować swoje możliwości na nowej platformie. Pamiętajcie że pojedyncza profesja od tej pory będzie wypełniała braki innych profesji, a co za tym idzie gra stanie sie bardziej efektywna i nie jest to żaden OTS tylko takie są realia tibia z roku na rok ma coraz leprze potwory których sądzę że nikt by się w pojedynkę nie odważył nawet tknąć i potrzeba jest takich umiejętności które Nam to umożliwią. Pamiętam jak 4 lata temu wyglądała tibia i jej potwory i wierzcie mi od tamtej pory wszystko co wprowadza cipsoft sprawia że dalej chcę grać w tą grę. ______________________________ A dla ciebie Rothes wielkie gratulacje że wreszcie ktoś cię zauważył :) oby tak dalej. Dobrze tłumaczysz prostym i klarownym językiem |
No piękna zapowiedź. Czekam na update bo z tego co widzę te nowe grafiki bardzo mi się przydadzą do fake'a. co do tego jak to się odniesie do gry się nie mieszam bo i tak w to nie gram. Niech rozwalą grę od środka ale grunt że dadzą nowe sprity. Zaraz pewnie ktoś mi powie: A ty się nie znasz, tibia to rzycie (no jasne że życie)! Ale ja mam to gdzieś. Fake rządzi!
|
Cytuj:
Xavery ROX xD |
Cóż mi się tam podoba pożyjemy zobaczymy jak to się sprawdza w praktyce :P
|
Jak można kończyć grę przed upadem ja to zawsze na niego czekam :D:D:D
|
I znowu kolejny gwóźdź do trumny dla FACC. Zabierają zaklęcia leczenia i uh a mikstury tylko dla PACCa.To samo z bronią ulepszają mocami, ale tylko dla PACCa i potwory tak podrasowane, że zwykłą bronią dla FACCa będzie się je tłukło x2 dłużej.
Jak tak dalej pójdzie to za rok FACC będzie w stanie bić tylko raty ponieważ nie będzie na nic innego dobrej broni a na dragi czy coś większego się nie pójdzie bo nie ma UH a zaklęcia leczenia tylko dla PACCa. Ale oczywiści możesz kupić płatne konto tylko, że ja to mam w (_][_) i jeśli znowu będzie dla darmowych kont trudniej to po prostu logout i bb Tibia :) |
Użytkowników czytających ten temat: 249 (zarejestrowanych: 71, gości: 178)
|
Mówcie co chcecie. Dla mnie z tego robi sie jeden wielki shit. Jak nubki zobaczyli jak sie świeca bronie na rozowo to sie spuscili na monitor. Najchętniej cofnąłbym z 6 update wstecz. To były czasy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |