![]() |
thx wszystko gra! trzeba miec done banshee:) moj ziom co z nim robilem on nie mial no i brakuje mu jednej lekcji calowania;p a ja done banshee i done quest:) pozdro:baby:
|
da sie dojsc do queen bez 60lvla?
|
żeby dojść do samej banshe to możesz iść nawet na 8 lvl, dopiero przed final roomem w banshe quest jest bramka lvl :P
więc na spokojnie dojdziesz, swoją drogą to już się pogubiłem jak to jest z banshe queen mam nadzieje że niedługo to zostanie wyjaśnione ze strony CIPSOFT'u czy to jest jakiś błąd czy wymagane |
Na erigu nie ma nic o banshee Erig
|
Jednak po każdej misji trzeba chodzić do świni. Robie go sorcem i świnia robi tak jak na erigu napisane. :)
@down: no niewiem, sorcem już 2 misje zrobiłem i świnia pisze tak jak na erig, a na knighcie ciągle to samo pisała. |
Taranka uwierz mi to bez różnicy czy latasz co każdego npc czy nie
chociażby już pare stron wcześniej dwie osoby stwierdziły jasno że wystarcy odwiedzić świnie 2 razy, mało tego u mnie osoby którym pomagałem też odwiedziały świnie dwa razy i to nie miało wpływu ponieważ jedni zaliczali a inni nie... nie w tym tkwi problem odnośnie Erigu... na Erigu zazwyczaj dopisują się osoby które tak jak ja mają wszystko co możliwe porobione i gdybym nie zaczął tego robić swoim druidem to w życiu bym nie pomyślał o banshee z resztą banshe nie jest potwierdzona i usunąłem ją z opisu dopóki nie będzie 100% jasne co z tym questem jest nie tak w Zasadzie to ja nigdy nie wierze Erigowi w 100% jeśli chodzi o informacje dotyczące update'a i dopiero samemu robiąc oceniam czy jest to prawdziwe.... tak samo było z tzw "behemoth claw" do Jestera :> zrobiłem outfit nim się ukazał spoiler i nie był mi potrzebny.... mało tego jesio zarobiłem sprzedając swoje osobom korzystającym z eriga |
łatwy quescik ;d
<trza nabic posty> |
Ile wam zeszlo czasu/kasy u tego zebrona? Bo ja stracilem pelno kasy i czasu i jak na razie nic... ;/
|
Więc opierając się o Erig zrobiłem to sorcem.
Cytuj:
|
@up
A czy ten twój sorc miał kiedykolwiek styczność z królową banshee? |
Wygląda na to, że kluczem jest chyba Banshee Quest. Zrobiłem palkiem - bez BQ - nie mogę zakończyć questa. Zrobiłem Sorcem - BQ zrobiony - dostałem Firlefanza.
|
Czyli sa dwie mozliwosci
a) Brak wizyty u banshee queen b) Po kazdej misji powrot do swini Ja robie jeszcze raz z metoda b jak bedzie zle to bedzie wiadomo ze chodzi o banshee queen |
@up
Cytuj:
nie ma narazie nikogo (a tak mi się przynajmniej zdaje) kto zrobił tego questa, a nie miał nigdy styczności z królową banshee... |
Cytuj:
Proponuję sprawdzić/przypomnieć sobie CO robi nam królowa Banshee teleportując na mainland? Tutaj jest haczyk :) @edit: przy okazji - postać, która ma zrobiony banshee quest, przy pierwszej rozmowie ze świnką, po pocałunku widzi inna animację i słyszy inny tekst niż ta która go nie ma. |
Jop npc nie reaguja, nie obejdzie sie bez wizyty u banshee queen
|
To na 99.7% jest powiązane z " Banshee Quest "
|
Mam to samo - zrobiłem wszystkie misje, ale nie chodziłem do świni ani nie byłem u banshee i nie mogę odebrać nagrody. Trochę to denerwujące, ale myślę, że chodzi jednak o banshee, bo wątpię, aby Cipsoft dał questa, którego można źle zrobić i nie móc naprawić. Wtedy raczej następni NPC nie reagowaliby przed odwiedzinami u świni.
|
Spoiler jest już na wiki hunted.
|
Taranka a zauważyłaś że tekst jaki odpowiada Ci świnia jest jako przedostatni na erigu tak jakby Ci brakowało 1 pomocy ? tak samo będzie jakbyś odwiedzała za każdym razem :)
poza tym naprawdę nie trzeba wracać do świni co każdy raz (dzisiaj i wczoraj testowane przy pomocy kolegów z serwa którzy robili moim spoilerem) i wszystko było k :> każdy z nich był po banshee quest |
http://img113.imageshack.us/img113/409/qestmj5.jpg
Czy to jakiś nowy qest ? to miejsce jest pod pustynia kolo vocation qest. |
@up
Stare jak świat... |
Cytuj:
|
Kurwa jego w dupe mac
trzA miec 7 seali zrobionych zeby dostac buzi |
Asha17 to jest część ze starego desert dungeon quest nic specjalnego... jest tam od tibii 6.xx
zaś dzisiaj najpóźniej utro z rana będe miał 100% potwierdzenie czy potrzeba banshee (szykuje się u nas team co chce to sprawdzić :P) |
To dobrze czekam na jakieś dalsze informacje z tej ekspedycji :)
Mam nadzieję że moja nagroda już nie przepadła a jak będziecie chodzić? od nowa? jeśli tak to po każdym npc do świni czy na początku i końcu? |
Cytuj:
|
trzeba mieć chyba cały banshee quest albo rozwalic 2 warlocki i miec 6 seali zrobionych by odpowiedziala na "kiss"
|
Odnosnie lodów:
Jest bardzo prosty sposób: wysylamy sobie parcel z veno z lodami w srodku do dp w thais (do naszego dp). Nastepnie spokojnie sobie idziemy do thais :) |
NIE TRZEBA CHODZIĆ DO NPC ZA KAŻDYM RAZEM...
Poszedłem raz na początku i raz na końcu... wystarczyło. Znajomy zrobił identycznie jak ja... Nie dostał jednak nagrody, jaka jest różnica między mną a nim? Proste, ja wykonałem banshee questa, on nie :] Więc chodzi tutaj przynajmniej o 7 seal z pocałunkiem banshee po którym przenosimy się do pomieszczenia z własnym ciałem. Wykonanie całego Banshee Questa wydaje mi się że nie jest konieczne, tylko same 7 prób. |
Chcialbym sie dowiedziec jaka obstawe ma ta queen bo bede sie tam musial niestety wybrac :/
|
Kilka banshee, najlepiej wziac jakiegos ms zeby ci wyczyscil sale ;)
|
NIE trzeba wracać za każdym razem do świni.
NIE trzeba mieć wykonanego CAŁEGO Banshee Questa, wystarczy "poprosić" Banshee Queen o "kiss". Ot, cała historia. |
Mam juz dosc tego questu cos w nim jest chyba nie tak. :/
Zrobilem wszystko tak jak opisane w solucji. Poszedlem do świni i nic no to pomyslalem ze trzeba isc do tej durnej banshee. Polazlem tam dwa razy rozmawialem i nic. W kolko gada ze musze miec wykonane wszystkie inne "seals" a wykonalem all Mowi tak na slowo "kiss". |
Ja poszedłem na początku do świni i na końcu i quest wykonany. Banshee już dawno całe zrobione.
http://images33.fotosik.pl/85/2efa02a0ce4ec73c.jpg |
Banshee Queen
Trzeba wykonać całego banshee questa! Oprócz ostatniego roomu (chyba). Bo mi mówi królowa ze muszę najpierw zrobić sale!:(
|
Spoiler został uaktualniony , już po sprawdzeniu zostało potwierdzone że jest potrzebne wykonanie banshe questa do momentu z "kiss" u banshee queen czyli tuż przed final roomem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43. |