![]() |
@Up
yyy.. wiesz, mandrake jest najdrozszy na moim serverze Po drugi hero i bk to ja huntowalem 80 lv temu ;p |
Wow fajne sski :] czekam na wiecej B)
Pozdro |
Brak mi słów.To jest NAJLEPSZY temat na tym forum jaki widziałem.
Czekam na więcej fotek B) Pozdrawiam,Szybki kotek :) |
Ale ktoś musi mieć ten outfit poza Resterem thorem i Miszczem ..a i spaawem...
|
Cytuj:
|
Zajebiste zdjęcia,czekam na więcej!
|
Ładnie;D
Czekamy na więcej. pzdr |
|
Gratulacje 1 mieczyka na Furorze :)
A tak w ogóle to fajny temacik. Pozdrawiam ;d |
o.O gz rozowego mieczyka;>
Taka mała refleksja z lootem jest tak jak z np:respem czyli im więcej osob na serwie tym szybszy resp. Bedziesz miał największego loota np.popołudniu lub w sobote wieczorkiem jak dzieci neostraty"wrucom" ze szkoły,przejda po kolegach i usiada na tibie. A jak lootniesz cos very rare 10k dla mnie haha;D |
dabul..
usunac jak mozna |
Heya. Bardzo fajne i ciekawe SS'y. Gratuluje oraz Zapraszam do mnie:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=165259 |
oby tak dalej
sski sa zajefajne dawaj wiece fotek i jak najszybciej :) pzd Volc |
Cytuj:
-Resp jest zalezy od ilosci ludzi online -Loot ma ciagle ten sam wspolczynnik wypadania, niezaleznie od osob, chyba ze bierzemy pod uwage ilosc zabitych potworkow, to wtedy ta szansa rosnie |
Cytuj:
Taki moj przykład: Na 20 scarabów,masz scarab coina na server i z iloscia osob na servie to sie zmniejsza. Zależy od potworków i osob bodajże. pzdr:> |
Siema Ziku :) Pozdrowionka, mam nadzieje ze jeszcze przyjdzie nam posiedziec na jednym vencie :P gz tematu, fajne fotki
|
Piekny temat, super screeny czekam na dokladke. Dawno nie widzialem tak udanego tematu, jedyne co mozna zarzucic to zbyt mala ilosc zdjec;)
pozdrawiam |
nom popieram kolege @up
przydalo by wiecej takich fotek :) trzymaj sie i lootuj tu rary ;d |
Zajebiste screeny. Koleś wymiatasz. Oglądałem temat od początku do końca i muszę stwierdzić, że masz mega chara. GZ!
|
super ss'y dawaj wiecej! :)
|
Ano ss moze malo, bo caraz mniej czasu na gre jest :) ale w kazdy weekend postaram sie wrzucic cos ciekawego, dzieki za komenty,
|
Rester,myślę,że nie zapomniałeś o nas.:)
|
Elo,Rester mam takie pytanie:
Wasza gildi jak sam już powiedziałeś jest nautralna. Dużo osób na serwerze też chciało by byc nautralnych,a wiadomo , że nie przyjmiecie wszystkich do gildii,nie przyjmiecie nikogo kto nie jest znajomkiem. Czy możnaby utworzyc Sunblade Academy? James Caros nie odpisywał. Proszę,abyś się zapytał.:) pzdr |
Nice ss. Niezłego farta masz :D. A mam pytanie czy moim palkiem w podpisie szczegóły rozwale Tiqua revange?
|
Cytuj:
Moim zdaniem spear/san powinienes go rozwalic bez wielkich problemow;D Pamietaj ma mocne melee. |
@up I choc nie wszystko jest proste,wszystko można zdziałac - dzięki swojej,zwykłej upartości"-Jucha Furora
Pisze się Chodź Fajne ssy widać, że się starasz :) a my to docenimy oceniając twoje starania i osiągnięcia :) ja Ci daje jak narazie 10/10 oby tak dalej |
Ss'y usuniete.
|
Cytuj:
@topic Zajebiaszcze ss'y :D powodzenia i wiecej screenow :D |
Aff widzę, że "z deka" farcisz:P
Gz:) |
Cytuj:
Żal.pl mów do kolegów przyjaciół od serca etc. nie do mnie. 3 ssy wrzucilem bo w grze restera nie widziałem,i odrazu chciałem pokazac jakie argumenty sa ku temu,żeby załozyc akademie. Dda W tym przypadku nie chodzi o słowo"chodź,chodzisz"itp. pisze się choc; p |
Cytuj:
Pozdrow mame :* @Rester Wiem ze nauka etc, itp :D ale wrzuc czasem jakiegos ss'ka |
Cytuj:
NIE CHCE SIĘ JUŻ KłÓCIC BO TEMAT SIĘ ROZPADNIE. Zal mi Ciebie aa..wkoncu musisz gdzies sie wyzyc. Pozdrów tate(tego drugiego co chodzi po kolędzie.) amen |
Temat bardzo ładny, ale od razu widać, że grasz na czitach. To nie sprawiedliwe używać loothack'a i 4 razy lootnąć kapustę z Tiq~ Ravenger'a :<Pożycz mi loothack'a na tydzień, bo chcę ubić Fox'a i zrobić sobie full assassina ;x
Pozdro, ~Shpaner. |
Cytuj:
Nie mam przyjemnosci prowadzic dalszej dyskusji z Toba bo czuje jak moje iq drastycznie spada, pozatym nie chce zasmiecac tego tematu. |
Cytuj:
1.Rób co chcesz. 2.Nie powiedziałem,że ubolewam nad tym,że musiałem oddac cos za free tylko chce neutralnej gildii. 3.Wystarczył by mi 1 ml albo ok 1ml powietrza. 4.Przecież mówiłem,że pisałem. 5.Tak,wszyscy sie obracaja przeciwko mnie lizałem podłoge w szkolnym toitoiu. 6.Lol teksty mam jakie mam,i nic Ci do nich. 7.Spadło zanim jeszcze napisałes 1 posta w tym temacie. Uważam rozmowę za zakończoną,proszę o usunięcie wszystkich naszych postów w ,których się kłócimy. |
Hrhr chcecie się powyzywać,dowartościować się,popieścic dajcie sobie numery gg i po sprawie.
btw ładne ss'ki :) Jucha nie graj tu, ciśnij Nebule ;DDDD _/:baby::baby::baby::baby::cup: |
Cytuj:
Łukaszu(?), na nebuli co mnie spotka?:D Przyjdz dzisiaj na ciepłe nóżki,k? Na acc mam jakiegos noobchara na nebuli pacc zakupie i bedzie grało i huczało. @rester połowa forum czeka na ss'y;p |
Sorrki ze nie ma ss'kow. Niedlugo szykuja sie znowu dark torturery wiec bedzie ciekawiej :)
Swoja droga, prosilbym o nie wrzucanie tutaj swoich ss'kow ^^, i niechce aby tu jakies spory byly :) dlatego nerwy na wodzy lub pm/gg A tu taki ss, ktory mi osobiscie sie podoba :P ( jedyne 'madre?' uzycie tego czaru ) http://img223.imageshack.us/img223/5835/15406181sf8.jpg I tu co robimy z kumplami jak wszystko zajete lub grac w tibie sie nie chce ;p http://img208.imageshack.us/img208/1452/uo0001jq7.jpg |
Serious sam rotfl :p bys w cs s pogral ;p pozdro
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |