![]() |
Kuuuuuuuubaaaaaa xddd
Mam nadzieje, że będziesz w stanie jeszcze grać, jak wrócisz do Irlandi :s %%%%%% #Tenshi Nigdy tego jeszcze nie mówiłem, ale fajny awatar masz xDDD |
@arcy
Tenks xdd Ty tez masz fajny bo fajna dupa na avatarze xDDDDDDD |
Wiem, wiem :] Do zobaczenia za jakieś 2-3 dni :)
|
No dalej Panie i Panowie. Przybliży mi ktoś historię tej Morgany czy nie??
Bo zaczynam już wątpić czy sami ją znacie :D |
Żal mi pana powyżej >.>
|
A ten pan powyzej to duzo gada >.<
No niestety dla mnie to mily ale nie powiem ze klapac to ty duzo umiesz ;) ale pana Adama nie przebijasz :p @edit kudi a ty co? lognij pogadamy |
Madzia co ja takiego robie :< ja sobie grzecznie rozmawiam z innymi na forum.tibia.pl :P
Czasami dochodzi do ostrej wymiany zdan ale to w dyskusji bez zasad normalne xD tu nie ma ze jeden mowi reszta slucha xD |
Oj bo lubisz pogadac ale robic to sie nie chce :D
Wez mi powiedz co ja mam robic :p w oath mam chlopaka a polacy to 90% mojej vip listy. Hyh to juz wole na boku stac :confused: |
Powstala nowa gildia [guild] Rise [/guild] ktora bedzie walczyc teraz przeciwko [guild]Oath[/guild] :) Zaczyna sie robic ciekawie :D
Czekamy na fragi ;) Obu stron :) |
post mi się dwa razy napisał :(
|
Cytuj:
|
Madzia, JA CI MOWIE, IDZ ZA GLOSEM SERCA XD
Gdy cierpienie wchodzi, przyjaciele wychodza...czy jak to tam bylo, a milosc zostaje na zawsze ^^ wiesz co chce przez to powiedziec :P |
Nikt mnie nie kocha :'(
~Ja tam sam sie zastanawiam co z tą wojną, po prostu lubię niektórych z was i ciężko mi z tym. |
Cytuj:
a ja jestem za Rise xD do bojuuuu :) Bog wybacza Ruch nigdy |
Heh no wojna jest i tyle, nie ma zadnej wielkiej historii.Po prostu zabili Victerona za to, że podobno planowal wojne. Oath moze tylko podziekowac swojemu pachołkowi (każdy kto sie interesuje to wie o kim mowie), ktory wkrecil vica ze ma mu pomoc wyjsc z poi.Oath mialo tam loga i tyle trapneli go i gleba.Nic wiecej do dodania.
Narazie sie zbiera sporo ludzi zobaczymy jak to wszystko sie ulozy.Najbardziej mi żal tych ludzi co placili kase na poi service 250k i teraz maja hunta wiec tak samo jakby wyrzucili kase w bloto. Ekipa jest narazie tylko musimy wszystko ogarnac i bedziemy sie bawic ;) pzdr |
James moge Cie dotknać ?
|
Hmmm...
Gildia Rise rośnie w siłę, zobaczymy co z tego bedzie ;) gogog Rise ;D |
i Bardzo Dobrze :cup:
|
Victeronowi Unrea~ Dziekuje Za Itemy & Cash
<33333333333 |
Oi
Siemka!!!
MAm nadzieje,że nareszcie skończy się koszmar wielu graczy morgany. TRZYMAM KCIUKI ZA WAS KUDINI!!!!!!!!!! Jeśli moge jakoś pomoc pisz Hawan~ |
Gildia Rise rośnie w siłę, a Vicek traci 500k~
XDDDD |
Victeronie moj drogi co stalo sie z twoimi itemami z domku xDDDDDDDDD?
Zalamka? ;( Nie dziwie sie .... stacic tyle dh, softy i to nie jedne, bpki itemow ^^ Ahhh szkoda mi Ciebie w tym momencie rly ;/ Nie poddawaj sie, kupisz kase na allegro, jak zawsze ^^. |
NIszczyciele(Svitek i Cinek) zycze wam powodzenia!!!Oath moze jest zgrane ale Polacy tez potrafia przeciez czynic cuda no nie??:D
|
Cytuj:
|
Oath ma niezlego sponsora w postaci Victerona :). Vic gratulujemy pomyslunku :D.
|
Ale co dokładnie odwalił Vic?
|
Nie wiem dokladnie ale Keri cos wybąkal ze costam noobchar i walnal m walla na parcla i go zwinal. 13x demon helm, demon arm, avenger, 2x softy, bp of bp of b robe i troche innego loota. I oczywiscie kasa ktorej liczby sie nie dowiedzialem ;x
Gebhard cos mowil ze Vic mial resa kompa ale jak to sie stalo ze parcel wpadl w rece Keriego to niemam pojecia :D:D |
Czy ta nowa gildia będzie coś działać czy zrobili ją tylko po to żeby pokazać oath że Vic z kumplami potrafi zrobić cool gildie ??
|
Cytuj:
Oczywiście jestem bezstronny ale jak czytam ten temat to spamujesz chuj wie po co i na co.. ogarnij sie trochę potem pisz gdzieś na forach i wyrażaj swoje opinie.. Oczywiście niech wygra lepszy. A Ty Victeron musisz teraz inwestować na Allegro.. za swoją głupotę trzeba płacić. Nie pozdrawiam. |
Jak sie targa taki parcel po ziemi do maila to na serio... Juz bym na 20 razy wolala chodzic. Lubie cie Vic ale ty to chyba dziecko pecha jestes :confused:
|
No i juz trudno, ze stracil duzo kasy.Wy to bardziej przezywacie niz on ;)
|
a niektórzy zarzucają nam, że Zikss jest złodziejem...
|
Już niedługo Morgana zadrży
|
i tak Rise nic nie zrobi bo się boją Oath a i tak Oath jest o wiele silniejsze od nich
|
Rise !!!
Siema!!!
Dobrze kudini mowi czepiacie sie zikssa a sami w oath kradna..... Co doszans: Czy woja się skończyła, albo była już jakaś walka?? NIE, wiec co mi p&^&^@$^, że Rise sobienie poradzi.... Polak potrafi:D:D::D:D:D:D CU~ |
Zwidek, mam prosbe zamknij twarzyczke bo nie wiesz co tu sie dzieje. Pozatym slyszalem ze na furorze ostro w pizde obrywacie wiec zajmij sie soba i swoim servem. Tu bedzie dobry cytat: "W dupie byles, gowno widziales i gowno wiesz."
Yo |
Cytuj:
A Szwed nie? A Anglik nie? A Hiszpan nie? A Brazylijczyk nie? Pomyślcie troszkę. : ) |
Cytuj:
Zikss okradal niewinnych ludzi czyz nie? Adam, nie bulwersuj sie, to jakies fake konto ;] Edit: Hawan coz sie stalo, ze juz nie po stronie Oath? Komu innemu bedziesz teraz dupe lizac? |
Może sobie :D:D?
@up
Hmmm.. Mówisz,że Oath okradło winnego człowieka, tak??? To powiedz mi co takiego VIc~zrobił??? Zajebaliście go bez powodu, anie sorka "miał na 200 lvl przestać-.-" nice reson... a to czyjątrzymam strone to jest moja i wyłącznie moja sprawa!!!! wreszcie się poznałem na "PA OATH". W ciągu 2 dni od oath hunted "ZA INSULT NA KERI~" <NIOCH><NIOCH> dostało 4 moim kumpli.... żal.... |
Cytuj:
Ciebie i Twoich kumpli chyba kazdy zna i sobie wyobrazam za co maja hunta ^^ Vic dobrze wie za co padl. Kolejny raz chcial zaczac wojne to ja ma, tylko, ze szybciej, nie po pg ktorym planowal. Ze ty jestes tylko niedoinformowanym lizodupem i nie wiesz wszystkiego (a raczej nic nie wiesz) to juz inna bajka ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40. |