![]() |
bardzo fajne humorystyczne opowiadanko ;)
|
Zeczywicie fajne opowiadanko. Nie chce byc Kapusta ale musze doniesc zeby tworca tematu przekazal GMowi a ten ukaral niegrzecznych:baby:
-Carion Pamik(za teleportowanie podawal link z keylogerem[kumpel tesz testowal]) -Cerag Chan(lurowanie na swiecie non-pvp) na nim gram -Zedel Traos(za lurowanie na swiecie non-pvp i teleport) -Niran Zakol(podawal hacklinki [Qmpel sprawdzal] i teleport) |
nie no ja tez chce zobaczyc gm-a na oczy :P
|
Mam podobny dzień :D jestem liderem 200 osobowej gildii 25+ ;(X(
|
Trochę już gram w tibie...
Trochę siara o tym mówić... Ale, do tej pory nie wiedziałem, że jest kos taki jak GM ! :baby: No ale teraz juz wiem :) Wiecie może ile jest polskich GM-ów ? A tak na marginesie moim zdaniem powinno ich być z 2 jak nie 3 razy więcej ;/ |
Gram na candii od ostatnich wakacji i tylko ok 5 razy widzialem gma niech nie przesadzaja co oni to nie robia >.< kiedy chce zareportowac kogos to ofc gma nie ma yay :O
|
Bardzo jestem zadowolony z pracy Gm'ów. Wykonują swoją pracę sumiennie. Obawiam sie jedynie, że jest ich trochę za mało.
Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Uuu...
Myślałem, że jest więcej co najmniej z 10... Przecież gra nas tylu :) |
Gmowie
Hmm minimum 2 Gmow na 1 serv moze by bylo mniej botterow
Jak byl bym GMem to bym gral kilka godzin dzienie xD Cip placi GMom? |
Ta albo jeden ktory czesto sie loguje
|
Jakbym ja byl GM to bym gral caly czas! Ale jest to raczej nie mozliwe poniewaz juz 2 criminal record mam
|
Najlepsze bylo to
2. Zbanowany za: Wulgaryzmy. Wytłumaczenie: To nie byłem ja!!! Moja mama była zła, że za dużo gram w Tibie i chciała, żeby mnie zbanowali, żebym mógł posprzątać pokój. Dlatego więc użyła brzydkich słów na Trade Channel. jego mama gra w tibie???hahahahaha:D:D:D:D:D |
Ze wzgledu na ataki na uzytkownika Yallah oswiadczam w Jego imieniu:
a) Nie jest na stanowisku 'Gamemaster', wiec nie pomoze Wam pismo, ze ktos boci "or something like that". b) Wszelkie odpowiedzi na Wasze pytania w sprawie problemow technicznych znajdziecie na tej stronie. c) Nie jest w gronie Tibia.pl (moderator; administrator) d) On tylko przetlumaczyl tekst. Nic wiecej. e) Kazda wiadomosc w tej sprawie zostanie zignorowana. Wiec nawet nie liczcie na jakakolwiek odpowiedz. |
jak ktos lubi takie klimaty ale po ang: http://tibianews.net/section.asp?Ids=6&Id=62
|
Hahaha chyba chca pokazac graczom ze istnieje ktos taki jak GM...i tak jest ich za malo,GM-i pewno maja taka umowe z cipem zeby boterow z paccem nie banowac bo hajs z nich :D taka prawda ten artykul jest po to zeby zamydlic ludzio oczy...ja przez 5 lat widzialem 5 razy gma....czy to jest normalne??Jak gra w ta gre 50tysiecy graczy+?I jak 30 gejmasterow ma se niby dac rade?Zal mi cie ShitSofcie
@down Tak dla sprostowania to zartowalem z ta "umowa" ale po prostu cipy huja klada na boterow bo hajs z nich jest... zreszta GMy jajco dostaja,jakby im za to placili to by byli czesciej online ^.- |
Cytuj:
|
GM nie ma kasy z roboty ponieważ nie jest zatrudniony.
Zatrudniony jest CM (Community Manager) i dostaje pieniądze za pracę. |
Witam wszystkich,
Tak się złożyło, iż jest to mój pierwszy post na tym forum :) Wiele osób krytykuje GM'ów za swój nikły wkład w to co się dzieje w grze. Plaga botterów, hackerów i innych "niewiernych" to prawdziwa zmora Tibii. Jednak nie zapominajmy, że mistrzowie Gry za swoją pracę nie otrzymują wynagrodzenia, a posiadają jeszcze coś takiego co zwie się życie prywatne, a najczęściej ludzie będący GM, grali w grę już ładnych kilka lat, więc nie należy od nich wymagać aż tak dużego poświęcenia. zawsze można przecież zostać Tutorem, czy po prostu raportować (bądź informować na specjalnym forum) o wykroczeniach. Nawet, gdy wydaje się to próżnym działaniem, może przynieść owoce ;) |
fajny artykuł, wciągnelo mnie jak Harry Potter ;)
|
mam takie pytanie jak zostac CM ? czy dopiero jak sie dlugo pracuje jako GM czy tylko z cip softu ludzie ich maja??
|
Cytuj:
|
a ja w swojej karierze tibii nie raz widzialem gm'a, nie raz z nim rozmawialem, nie raz przy mnie banowal cheatera. tak wam sie tylko wydaje ze na waszych swiatach gm'ow nima. bardzo czesto na waszych serverach najwieksze lvle sa banowane bez waszej wiedzy. na forach poszczegolnych swiatow bardzo czesto mozna zauwazyc duskusje gma z graczami no ale jak ktos nie zna angielskiego to niby po co ma tam zagladac :p.
widocznie wiekszosc z was gra za krotko lub tez gra tylko po to aby nabic ten lvl w cale nie interesujac "polityka" servera |
Witam. Skoro juz tu jestem, to chcialbym zapytac o taka rzecz. Nie gram juz w Tibie od 2 lat ale zrobilem sobie postac do pogadania ze znajomymi z dawnej gildii. Jest na Rooku i ma 29 lv. Lubie pomagac nowym o ile ktos nie sepi i nie przeklina, ale nie zawsze jest ktos kogo mozna obdarowac wiec mam drugie konto z postacia depo 18 lv. Czasem musze cos przelozyc na ta druga postac. Mam w domu trzy komputery ale w osobnych pokojach, wiec w razie czego jak mam udowodnic GMowi, ze nie mam zadnego boota???? Nawet nie wiem jak to wyglada, bo balbym sie hacka. Przeciez nie zawsze jest ktos w domu. Sam moge zrobic trade jedna i druga postacia ale obydwoma na raz sie przeciez nie odezwe....
|
dzien z zycia...
... a teraz prawda,
Dzień z życia gracza: zglaszam botka... czekam , robi 30 okrazenie... czekam... zabija moje roty treningowe... czekam... pojawia sie 45 raz... wylogowuje sie... loguje sie nastepnego dnia... pojawia sie ten sam gostek... ... i nie tylko on, jest tu 4 innych ktorzy zawsze sie tu pojawiaja, jeden sie chwali jak sie obudzi ze ma juz 7x/7x a ja siedze od 10 dni po 8h i mam niecale 70/70... tyle ze oni maja juz 40+... takie zycie |
Mnie ci GMi w*****ają, przez całe życie wysyłam im raporty bez odezwy, a tutaj jakieś p********* tutor (z którym się nie lubie) napisał do znajomego i już mam criminal record za nie przestrzebanie punktu nr. 856 paragrafu 105b...... Taka jest uczciwość, kolega tutor za to trapował mnie na dragonach i żadnych konsekwencji..... Tibia śmierdzi bezprawiem.
@Salem0 Dostaniesz bana za MC czy masz jeden komputer, czy całą kawiarenkę internetową :) |
Cytuj:
Text denny, reklamowka - a przyklady? To tak jak opowiedziec dowcip - nie przydazyl on sie nikomu w zyciu... Komercha, ale coz w tibie juz nie gram... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mozna teleportowac grasza w inne miejsce.
Sam bylem swiadkiem. Poza tym jak inaczej kiedys teleportowano by PK na GM Island? |
Cytuj:
@topic No niby prawda, może powinni dać większe prawa senatorom? ;) |
Cytuj:
|
supeeer dzien z zycia gm =) wowow . nudzi im sie? tibia na wesolo HAHA...
|
Cytuj:
|
Haha, cieko sie blaznia takimi newsami... zraportowalem z 5 osob ze botoja, gralem potem z 3h i nikt ani sie nie zjawil, ani nie odpisal... Kazdy GM powinien miec 1 serv, i juz. A nie jest ~60 światów i 36GM'ow -.- nie ma szans zeby zawsze byl ktos online ... powinni to naprawiac, bo Tibia_auto i inne tego typu boty, psuja zabawe, nie tylko tym który ich uzywaja, ale także tym który chcą grać uczciwie.
|
Cytuj:
gm moze tylko upomniec lub dac bana nic po za tym... |
Cytuj:
|
Mi się taka robota podoba, chciałbym być GM'em :p
|
Cytuj:
upsssss mala pomylka z edycja........ gdzie tu sie usuwa posta :X |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |