![]() |
ehehehe ale mi pocsinal nie?:D niezly jestes w 100% zgadzam sie z opinia filusha :)
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
na inne tego typu odzywki z twojej strony nie bede odpisywac, nie chce spamowac jak kazmirz xd |
Teraz sie bedzie dochodzic kto zna Aate a kto nie ;p?
Do autora tematu - ten temat nie ma sensu PA jest i bedzie na Arcani prowadze przez DFPT ;p nic z tym nie zrobisz wkoncu jakby nie patrzec to najlepsza gildia na tym świecie ;] Przestaw sie na Non-Pvp to nie bedziesz mial PA zadnego ;] oraz wyżalal i spamowal na forum ;s |
Cytuj:
|
Thuygioshok , upublicznianie linków, które prowadzą do shakowania poufnych danych jest karalne . Wiec nikogo nie bedzie interesować to czy ty sobie zartowales czy zamiesciles nie ten link co trzeba czy też wysmiewasz sie z hakera upubliczniającego link . Poczytaj sobie KK aby zobaczyć jakie mogą byc konsekwencje owego reklamowania (nawet nie świadomego)
|
tak, jest ogromne pa na arcani, wszyscy zdaja sobie z tego sprawe, ale wierz mi plakanie na forum nic nie da :)
|
Euronymons mial nick UNV na forum
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Podpowiedz (sski z arcani albo ten 2 temat nives i lio friends) |
Cytuj:
To taka moja mała wskazówka. I nie cytuj mnie, bo pójde siedzieć. |
Cytuj:
You are valoth~~ ? |
Cytuj:
Ta |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
APnolem was!!!
|
Cytuj:
|
szada mada faka o_0
owned pwned OMG LOL ROFL ! nie no tak na serio to juz wyszlo ze to jest fake i dobrze :P temat do zamkniecia valoth czemu sie tak dlugo nie odzywales ===((((((((((((((((((????????????????????? wiesz ze wujo leonek tesnil ho ho ho? taaaaaaaak ! ehehhehehehehehehe xd |
@Lio
Odzywalem sie ale z dp carlin slabo slychac ;d |
1:55 Picinhoxs [47]: hahaha
21:55 Picinhoxs [47]: dojebales na forum xD 21:55 Lord Bilu [85]: jakim? 21:55 Picinhoxs [47]: tibia.pl 21:55 Picinhoxs [47]: xD 21:55 Lord Bilu [85]: o czym? 21:56 Picinhoxs [47]: lol poczytaj 21:56 Picinhoxs [47]: tibia.pl .forum arcania 21:56 Picinhoxs [47]: ;s 21:56 Lord Bilu [85]: Nic nie pisalem 21:58 Lord Bilu [85]: co takiego napisalem? 21:58 Picinhoxs [47]: zobacz xD OPIS GG NOTOPA: 18:26 Damoon [191]: kurwa piotrek pedal OWN3D |
|
Ja jestem ownerem Lord Bilu, i nie mam zamiaru wpadać w jakie kol wiek problemy. Pozdro. Jak ktoś nie wieży, to mogę jebnąć SS.
|
dpft pa!1!!11 one oneo neo neon one one !
|
tutle mnie bijom
pomocy help |
Cytuj:
btw. niezly spam :o |
dobże zaplace ci
|
Pisanie o tym, że na arcanii dpft nie stosuje PA to kłamstwo. Osobiście spotkałem się wielokrotnie z PA ze strony tej gildii. Mam nawet film jak gracze dpft ubijali wszystkich ws, rs (nie friendsów) tylko dlatego, że mieli skulla. Kolejny przykład to żądanie paymentów nie mając dowodów winy (to im trzeba udowadniać niewinność, a jak nie masz ssów to jesteś przegrany z góry). Ale co by mówić trzeba się cieszyć z tego co jest, w sumie zawsze mogło być gorzej (np. tak jak na premii;p). Kazi już pokazał jak działa dpft - wyzwiska, zarzucanie sfałszowania screena (ciekawe jaki ma dowód, że screen jest fałszywy?).
|
Cytuj:
|
omg skonczcie juz z tym spamem o pa,pa zawsze bylo i bedzie...od was zalezy jak bedziecie czesto placic,bedziecie frajerami to bedziecie placic codziennie,jak nie bedziecie spinac dupy co chwile to bedziecie placic rzadko <regula sie tyczy tych co nie maja wtykow w rzufiach>
|
Ja tam nie placilem ani razu ....
|
Cytuj:
Jak widze teksty " daj mi dowod " albo " pokaz ss " to mi sie plakac chce , kto to wogole wymyslil, jeszcze chwilke i zaczne expic z tibiacam . |
Popieram
Cytuj:
Kiedys gdy zaczynalem przygode z Tibia (serv pvp) gralem sobie spokojnie moim magiem, poznalem kolege... Br* :) byl spoko, kiedys to on zapytal mnie jakiej jestem narodowosci to mowie PL, zostalem zwyzywany i po brazylijsku i po angielsku...Ja tutaj byłem fair, jeszcze nasze kontakty Pl vs. Br, my sie rozstalismy w suemi w zgodzie :) ale ostatnio bylem swiadkiem jak Pl vs. Pl wymierzyl mu hunted, za to, ze ten powiedzial do niego Move, s powodu blokowania depo... i gdzie tu solidarnośc??? @Topic PA staje sie coraz mnie popularne, ze wzgledu na to ze h-lvl nie maja czasu na pierdoly :) czasem wlepia payment za hunta, ale z jego splata czekaja znacznie dluzej, a jak ktos im sie wbije na spota, leca dwa hity ostrzegawcze i tyle... :) @Itachi polak=cham 100% racji :( P.s. prosze nie pisac postow typu urzekla mnie Twoja historia... ja podaje mój przykład i moje zdanie... *rozmawialismy w jezyku angielskim dla niekumatych :) |
Cytuj:
|
teraz jak mamy jakis problem to jestesmy kul, i kazdy swiat chce byc tak samo kul jak my, wiec pierdolnie posta od rzeczy ;)
|
Ja tego nie rozumiem , co za idioci(DPFT) moga przylaczac sie do brazoli i innych odrzutkow tylko po to zeby zabic polak(uff)ow? Na wiekszosci serwerow Polacy sie wspieraja ale Arcania zawsze musi byc inna , i idioci którzy panuja nie moga sie pogodzic. Dawniej tak samo bylo na Xerenie , polak ze szwedem , na polaka . Naszczescie teraz sie zmienilo i wszyscy na 1 Gildie atakuja. Tylko czemu nie moze byc tak na Arcani ze caly sewer bedzie z tymi ****** walczyl ?
|
Cytuj:
tak samo Ci wszysyc hiszpanie którzy dotrwali do dziś też wiedza że nie mają po co zaczynać.Więc teraz jeśli miałaby być jakaś wojna to musiałaby być z Polakami.lol |
kocham sytuacje jak przyjdzie ktos z innego swiata i pierdolnie posta chociaz nawet rukstayera na arcani nie ma
|
Cytuj:
W najlepszej gildi na serwerze jest 95 % PL , a to ze jest jakis szacunek do graczy typu Alunir czy Xenho~ ktorzy walcza od poczatku dla DPFT to jest idiotyzm no to spoko ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A jaki Ty masz dowod ze ss jest prawdziwy? Ja mam dowod, to nie jest styl pisania Aaty. A z reszta mi powiedz, jesli nawet jest prawdziwy to na chuj sie tu wyzalacie? Co to, konfesjonal jakis czy kurwa 'Pod napieciem'? Co wam to da, ze ss jest prawdziwy? Nie podoba sie wam, to wyjazd na inny server, albo zrobcie z nami wojne. Elo. Cytuj:
|
wbilem lvl spadam bb
co do tematu to nie ma co tutaj rozpaczac, bo to nic nie da, jak bedziesz musial placic to wdech wydech do mamy i popros o 50k z allegro na urodzinki :) taka moja skromna rada |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |