![]() |
Cytuj:
|
Everius Zen
Feb 17 2008, 20:27:45 CET Killed at Level 160 by Aewyn Dark and by Coocer Salzino Feb 17 2008, 20:42:41 CET Died at Level 119 by fire Co do tego drugiego fraga,to mysle ze powinien się liczyc,biorac pod uwage to, że salzino zostal ofiara sneaka,dal exita i wylogowalo go z 10hp .Po zalogowaniu padl od ognia,ktory byl skutkiem sneaka. |
Zunri oszukany na 3kk i osmieszony na cala askare ;p
Jak tam morale... Troche wieksze co? ^^ |
hmm ja lubie rexow (za styl ich gry, czyli pk, wojny) ale mam chara na Askarze a opuściłem ten serv tylko dla tego ze rexis mi kumpli zrookowali i poszlismy gdzie indziej, ale gdyby rexy padly, surprise rządziło by serwem ale tak bez wojen i pk to chętnie bym wrócił :)
|
Cytuj:
pk bedzie na kazdym servie pvp... jakbys mial noob chara na pk to sam bys pkowal... jesli surp wygra wara... pa bedzie o wiele wieksze... |
Cytuj:
Przemowa osoby ktora wie najwiecej.. powiedz mi czlowieku skad wiesz jak oni wygraja wojne jak bedzie na servie. Rexis przegra ten war bo FE i ta druga gildia Polakow Heaven (czy cos takiego) dolaczy do Suprise. Dobranoc. |
Cytuj:
To sa tylko moje przemyslenia anyways... No i jeszcze jedno... lvle i ludzie nie oznaczaja wygranego war... Moze byc nawet guild z 100 osobami na 30 rexis i tak rex moga wygrac... Skad to wnioskuje? na antice war Dark side vs Alliance... wszyscy stawiali na ally ale nagle zaczeli dostawac w dupe i DS wygralo wszystko... liczy sie po prostu teamplay... chociaz patrzac na filmy surp na prawde ladnie idzie... pelne poklony dla Jakonaxa albo Max Askara za bieganie przed m walami :) |
Sinnergy banned na miesiac za unsoficial software :D
Master Coksun deleted za sharing. Djurico banned na miesiac, ale podobno to pomylka :P no to sinnergy sobie nie wbije 200 tak szybko... |
ej co to jest to acc sharing ? chcial kupic acc czy jak ? bo niekapuje ;d
|
dzielil konto z 2 osobom :P czyli grali we 2-3-4-5 itd
|
aha :) ok thx :] rozumiem ;D
|
Cytuj:
123456 |
zjedz ;))) xd;););)
niemoja wina ze bez szpiega w innym teamie nieumiecie wygrac :] |
Sinnergy total noobek wyslal screeena gdzie widac bylo jak ma bota mushuaha owned <3
|
Cytuj:
ciekawy temat ... |
Eee jak nie wystarczy skoro on sam tego screena dal.
Sam potwierdzil ze jest to orginal a ze on mu go dal o sobie i gm bota zauwazyl to Sinnegry maly walek ;s |
askara zyje jeszcze wogle ?
bo jakos cicho tu...:confused: |
Cytuj:
|
Battle
Chodząc moim palkiem po górze goblinów w celu poszukiwania kamieni natknałem się na bitwę Rexis vs Surprise.Wydarzyło sie to wczoraj, zaczeło się niewinnie 2 Surprise klepało 1 Rexis, a za chwile wysyp 20 osób z dywanu ;]. Poniżej zamieszczam 1 screen.
http://img254.imageshack.us/img254/5632/1111bd6.png |
Sinnergy oszukany na 2kk :D
Battle wygrane 7:2 |
...
Tak o to byłem świadkiem kolejnego pojedynku. Tym razem w przejściu na statek w Venore. Nie była to równa walka ok. 10 osób szybko uporało sie z jednym dzielnym człekiem, który utrzymał sie prawie całe pół minuty.
Xeris shadowmage był tym nieszczęśnikiem. http://img177.imageshack.us/img177/8185/fffzo9.png |
Jedziecie Surprise :)
Licze na Was ;D :):):):):):):):):):):):):):):) |
yeye gogo suprice...
a po co niewinnych ludzi jak thar zabijacie : ( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wielkie Rexis musi kupowac chary zeby wygrac wojne z "suprice"? |
Cytuj:
może jeszcze coś kupią :D |
Cytuj:
|
No jak narazie ta openka 23-22(?) byla najlepsza czarny team prowadzony przez Zunriego byl duzo gorszy od zielonego prowadzonego przez Yure Moot (Beuna).
W miare noobow nie bylo i jak widac probowali zrobic co na Eterni z Dark Legion jednak bardzo im to nie wyszlo ;p Jestem bardzo dumny z Supre/Comy/LH. GL Guys. |
to forum to żyje jeszcze??
jakieś .rec z dzisiejszych akcji??X( |
Super jestescie po prostu zajebisci!! Askara SS zostala zbanowana a proba zalozenia nowego tematu z gory skazana jest na niepowodzenie:
Chcialem zalozyc nowy Askara ss: Temat skasowany przez Shinjix Powód: Askara jest zbanowana Gratuluje inteligencji. |
@up
ta brak slow na tych debili.. ;/ @top no moze bys ktos wrzucil jakies cam'ki ehm? Rex 299 - 190 Surprise na dzien dzisiejszy Hail @edit Cytuj:
nie wydaje mi sie... po tym jak wszyscy wylapali bany ;] no chyba ze na sec koncie... |
Możliwe że odbanują:). Ssy Harmoni nieraz były zamykane...
|
teraz kłótnie przeniosą sie tu pewnie :D
|
Cytuj:
|
po czym nastała cisza
|
Nielubie rexów,a duzo ludzi niezaówaza Surprise jakie jest wyjatkowe. Rexy zadzily i tylko Surprise dlolalo im sie przeciwstawic niemówiac juz o Pokemon lub BO ale Surprise polaczyla Idea a rexów gowno mojego psa:]
|
Cytuj:
4567890 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |