![]() |
Cytuj:
|
Taa, tez jestem hunted. (jak wygraja wojne)
|
Tylko, ze to chyba nie z ich winy. Ogolnie niedlugo bede znow we Wroclawiu u Comy, Julci, Peze'cika, old Zanuccka i paru innych porobiencow z Eternii, idziesz z nami jak cos Sibutu na jakis melanzyk? Jezeli masz 18 lat oczywiscie :p
|
Niezly open battle naprawde wyrównany niech night walczy a Ro na noob charach ;) Dzieki tym paralyze tak im szlo :)
kto chce filmik?? |
Nie wychodze z domu, bo:
23:35 Errion [73]: mowie ze czekam az mi koleszka pokaze gdzie mieszkasz na slepo niepojade chyba 23:35 Errion [73]: na liscia jestes 23:35 Errion [73]: i ci rozpierodle ten ryjek |
Cytuj:
|
Przykre lol no luz.
|
Cytuj:
Btw. masz okazje sie wykazac we wojnie. |
Forumowi napincze :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja może z innej beczki... Oglądałem filmik nakręcony przez Endyhriona. Urywa się on na dragon lair, gdzie decessus odgradza sie mwalami itp. Wie ktos jak oni stamtąd uciekli nie padając?
Może jest to na innym filmiku ale nie chcialo mi sie oglądać innego |
Cytuj:
|
Ale niektorzy ludzie sa ograniczeni umyslowo, zeby nie rozumiec co to jest ironia...
@Wladca wilkow Nawet jakbym sie nie wykazal, to przynajmniej nie bede krzyczal 'bysen noob pa die irl bye powerabuser plx kill bysen now night join war bysen ded hehehehehehehehehehhe 4 frags hehe bysen ded hail poland fuk sweden byebye bysen', jak to niektorzy z was czynia. |
@up
dokladnie masz racje w*****a mnie to jak bysen sie lognie i juz 3 polakow podchodzi i obraza od "nooba" a na wojnie jedzie was jak chce :) |
Cytuj:
cu |
Cytuj:
|
Niewiem czemu wszyscy sie tak czepiaja "Bysen'a". Z powodu tego ze jest dobry w pk i wiele osob przez to padlo?... Ludzie jezeli tak to grajcie na war OTS i tez se trenujcie pk (Napewno Bysen tez tam kiedys gral) jest wiele sposobow zeby zgrac sie z team'em i ubic wrogow w szybkim tempie...
i nie Pociskajcie mnie odrazu za to ze trzymam strone "Szweda" bo nie trzymam, poprostu nie lubie jak nOOby za nic pociskaja ludzi ktorzy umia grac... :p:p |
A Tak mowiac o Polakach :D to wkoncu sie zmobilizowaliscie i wygraliscie OB :D i tak druga strona to jest "wkoncu" dobra gildia "Polaniie" ktora da rade Decessus... :D
A co do "Bysena" :D to GZ ze go ubiliscie (Ogladalem filmik i widac jak Szwed sam chcial zebyscie go ujebali, wcale nie uciekal chociarz Endy... ubijal nOObow ktorzy go blokowali) :D |
Cytuj:
'"Polaniie" ktora da rade Decessus... ' nie zapominajmy raczej o Night. |
Cytuj:
@Jerhyn Co tam Jerhynku? Mialem juz pasc, mam czekac, az w lipcu spadnie snieg i wygracie wojne? |
Mial kicka, mogl uciec spokojnie i w ogule by niewalczyl (watpie)
|
Jak byl OB w ank co nie walczyli Polaniie to Bysen mial wielkiego laga :P jest to pokazane na filmie. Wiec to ze teraz mial kicka jest prawdopodobne ...
|
Cytuj:
|
@@ Moffler ---o czym ty mowisz. pk, a pvp to inna kwestia zupelnie. wpisales sobie 124lvl i myslisz, ze jestes madry?
'"Polaniie" ktora da rade Decessus... ' nie zapominajmy raczej o Night. __________________ Hail Ferrum Cruentus! Ten Lvl wbilem jak jeszcze grałem w tibie... i jak ci pajacu cos nie pasuje to Przyjedz do Bytomia to pogadamy!!! Za dawnych dobrych czarow gdy na Eterni rzadzili Polacy to ty nawet o tej grze nie slyszales wiec nie udawaj teraz takiego Chojraka, bo według mnie jestes zwyklym nOObem... W Jednym musze ci przyznac racje, Prawda zapomnialem wpisac o Night... Aha nicku nie podam bo juz to jest nie wazne, ale moja postac miała "delete", powodow nie podam :p:p:p |
Cytuj:
Przypomina mi sie moja historia z netem (to jeden z powodow dlaczego nie gralem juz w tibie :D) |
Ogladalem ten jego filmik i zauwazylem ze jak go kicklo i ponownie sie zalogowal w temple na edron to mial cale eq na sobie... i niewiem czy to tylko u mnie tak pokazalo czy to jakis debug ;/
|
Cytuj:
|
Damian2501 mam małą prośbe, pisz w jednym poście to co chcesz, a nie w dziesięciu bo to denerwujące jest ... Dasz rade ??
|
Cytuj:
Ale śmieszny jestes hahaha :D padam ;x |
124 polak z delatem, Pottri? I przypomnij mi czasy kiedy na eterni rzadzili polacy bo nie pamietam :(
|
Troche dziwnie tak 3x posta pod postem pisać. Nie lepiej edit?
Pozatym nie możesz jechać Mofflerowi, że on o tej grze nie wiedział jak Ty grałeś bo nie wiesz o nim nic Cytuj:
|
Cytuj:
Jezeli dosyc dlugo, to moze pamietasz pierwszego ownera z postaci Demon Eye?? Chodzilem razem z nim na DL, Demony, BK I na Eterni polacy rzadzili z samego poczatku... gdy Eternia powstała (niewiem czy pamietasz...) |
Jasne, rzadzili, moze twoja stolica ab'dendriel, a od poczatku byli tu szwedzi, idz sie doedukuj, dziecko neostrady, ktore nie ma chara a tak czy siak uzaleznienie jest tak silne, ze siedzi i spamuje tibia.pl, bo przeciez tibia.de czy official forum jest po angielsku i to juz jest bariera nie do przejscia.
|
Cytuj:
Netherlands <3 |
Chodzilo mi o to, ze to nie byli polacy, drogi Wlodzimierzu bez main chara, kiedy w koncu zrozumiesz, ze anonimy glosu nie maja?
|
Cytuj:
|
Jadac mi po starym, pokazujesz swoj poziom, 13 latku, kiedy Eternia powstala, ty jeszcze byles w podstawowce i uczyli cie rysowac w paincie. A teraz co? Nie masz chara, nie masz glosu, bye.
|
Cytuj:
Kiedy ja mialem 13 lat ty staremu loda jeszcze ciagles na Dziendobry I za to ty masz zajebistego chara HAHAHAHAH (Nie dlugo juz takim kozakiem bedziesz) |
A ty nie masz zadnego i nic mi nie zrobisz, bo jak po mnie wlecisz, po prostu wejde za bramke levelowa desert questa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |