![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
p.s. Marnie prowokujesz.... chociaz jezeli sie myle gz gluppoty -> tfuj stasry kwazi...:baby: |
Pozatyn Co On Ma Rare Set + 3kk O Po Huju Wez Czlowieku Ogol Matce HUJA Zal Hahahahahaha Come Berylia Tez Ci Moge Cos Pokazac Pozatym Co To Jest Szmato Jebana Jak Ludzie Maja Po "bp Cc" Za Hostowanie Samego Poi Wiec Idz Jebac Stara O Kurwa No Takiego Cepa To Jeszcze Nie Widzialm Hahahahaha
Zeby Kupic I Se Walic Konia To Trza Miec Nasrane W Ryju Bajtunio Gzzzzzzz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Omgwtflol.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
NO PSZYKRO MI ZE TWOJA STARA MA HUJA I JEJ DEPILUJESZ PENCYTOM, NIE POKAZUJ MI NIC, POKASZ TFOJEJ STAREJ, NA MAME MUWISZ SMATA JEBANA ? I JEBIESZ SFOJA STARA STARA KURWE ? TAKIEGO CEPA NIE WIDZLES ? WRESCIE DO LUSTRA ZAJRZLES GZ WALENIA KONIA PRZY LUSTRZE |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Glupi idiota, wczesniej wystawiles topic z tym samym filmem tylko ze zaczelo sie w venore i eq byl w bp ;-)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No no Bajtunio :D zostałeś idiotą roku YEAH:cup:
bardzo mi ciebie żal no ale coż wrzucac pustego baga do parcela ehhhh niechce sie rozpisywac porprsotu ŻAL |
Cytuj:
|
Nie wiecie co mówicie. To nie idiota roku.
To idiota DEKADY. :cup: |
Cytuj:
btw: tfoja stara udeza w pohara z sokołem =/ :cup: |
Cytuj:
|
To było pisane specjalnie, inteligencie :>
|
Cytuj:
jak tfoja stara |
Widac ze biedny chlopczyk ma bogatego tatusia lub mamusie i w szkole koledzy go jakos tak nie lubia to musi znalesc srodowisko w ktorym bedzie mial szacunek i bedzie czul sie dowartosciowany :)
|
Cytuj:
|
nabq , co 3h hackujesz sie od początku? bo juz 4 filmy widzialem jak sie hackuje xD :baby:8o:cup:
|
Cytuj:
|
...
dlaczego mi sie wydaje ze na poczatku chciales dobrze, chciales upozorowac hacka, ale poniewaz Ci nie wyszlo zaczales robic sobie jaja i udawac ze od poczatku celem tego tematu bylo ironiczne prowadzenie klotni z innymi uzytkownikami :) ktos odebral to podobnie?
Your`s JotAeSIEKa |
@Bajtunio
Widzę, że z każdym kolejnym postem pokazujesz swoją inteligencję... a raczej jej brak. Szukasz kolegów? To miejsce nie jest do tego stworzone. Specjalnie dla Ciebie chyba zrobią światowy dzień kontroli męskich 'cytopyg'... I jeszcze jedno! Benciemy pszyjaciułmi?!oneone11 |
Przecież na odległość widać że to prowokacja... a wy sie daliście w to wciągnąć : | On z was kpi przed monitorem śmiejąc się że łyknęliście a wy sie produkujecie nad jego osobą : \
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Nie kłóć się z głupcem bo ludzie nie zobaczą różnicy". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
do autora w ogole...
Wpuscic dzieci +3 (badz po urodzinach/innych swietach... kasa na itemki o.O) lata z neostrada na kompa to tak bedzie... Ehhh zal.neo:baby: on chyba naprawde nie ma przyjaciol i mu a w rl zle sie wiedzie... |
Cytuj:
Znam takich ktorym sie niezle wiedzie a w wieku 15 lat mozesz im wlozyc w dupe kij o obwodzie 20cm :P |
moze ktos spojla napisac? bo nie chce mi sie ogladac xd
down@ chodzilo mi bardziej o eq ktore ma na sobie xd |
Cytuj:
Ten debil hackuje samego siebie Uderz w puchara :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Pl ?? _/ heh
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24. |