Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Shakowanie Dziecko Allegro... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=165153)

vns.rlz 12-02-2008 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajtunio (Post 1895148)
BUHAHA GDYBYS NIE BYL ZAZDROSNY TO BYS NIE ODPISAL TAK SAMO JAK TFOJA STARA A CO ZA ROZNICA CZY PVP CZY NON ZAZDROSC TO ZAZDROSC

chodz na berylie szmato jebana pokaze ci co mam noobie jebany roznica jest wileka bo na non pvp sa szmaty takie jak ty a na pvp nie maja zycia wiec get lost jebany zerowcu

Zen 12-02-2008 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajtunio (Post 1895154)
TAK SIE ZEGNASZ ZE SFOJA STARA "NARA SZMATO ZAJEBANA" NO LADNIE LADNIE,

nie to text kwazimoda to TFOJEJ STAREJ po zerzniewciu jej duppska i splodzenia takiego stFora.

p.s. Marnie prowokujesz.... chociaz jezeli sie myle gz gluppoty -> tfuj stasry kwazi...:baby:

vns.rlz 12-02-2008 17:41

Pozatyn Co On Ma Rare Set + 3kk O Po Huju Wez Czlowieku Ogol Matce HUJA Zal Hahahahahaha Come Berylia Tez Ci Moge Cos Pokazac Pozatym Co To Jest Szmato Jebana Jak Ludzie Maja Po "bp Cc" Za Hostowanie Samego Poi Wiec Idz Jebac Stara O Kurwa No Takiego Cepa To Jeszcze Nie Widzialm Hahahahaha
Zeby Kupic I Se Walic Konia To Trza Miec Nasrane W Ryju Bajtunio Gzzzzzzz

Sklej 12-02-2008 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajtunio (Post 1894636)
Lol, Mam Ponad 200 Lvl I Kasy W Brud, I Zazdrosciicie Mnie Jadac Po Mnie Leczycie Wlasne Kompleksy I Wlasnych Starych, A To Ze Pokazalem 1/10 Mojego Zaopatrzenia Na "noob" Charze Do Robienia 2 Dzina, No Ale 50 Lvl To Dla Niektorych Szczyt Marzen, Jedyna Kasa Jaka Wydalem Na Tibie To Pacc, Za 1 Razem ,teraz Kupuje Za Gp W W Tibii, Poprostu Zazdrosnicy Tak Samo Jak Wasi Starzy

Ps. Do All Krytykantow

Twoja Stara

Hmmm.... Nie wdychaj wiecej kleju... Od tego mozna zglupiec... Ups juz bardziej sie chyba nie da zrobic z siebie cepa o.O

Bajtunio 12-02-2008 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz' (Post 1895467)
To po chuj dawałeś nazwę tematu "Dziecko Allegro", zamiast "PACZCIE NA MOJE PRO EQU!" ? Noob :(

Nominacja na idiote roku 2008! Popieram ;D

NO WLASNIE PO CHUJA DAWALEM, ALE TU GO NIE ZNALAZLEM BO WY GO NIE MACIE MOZE TFOJA STARA MA

Bajtunio 12-02-2008 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vns.rlz (Post 1895530)
chodz na berylie szmato jebana pokaze ci co mam noobie jebany roznica jest wileka bo na non pvp sa szmaty takie jak ty a na pvp nie maja zycia wiec get lost jebany zerowcu

TFOJA STARA TESZ TAM JEST ?

Jiraja666 12-02-2008 17:48

Omgwtflol.

vns.rlz 12-02-2008 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajtunio (Post 1895561)
TFOJA STARA TESZ TAM JEST ?

i co szmato owned idz ****ic matke na swoim non pvp :) owned ****uchu

Bajtunio 12-02-2008 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vns.rlz (Post 1895544)
Pozatyn Co On Ma Rare Set + 3kk O Po Huju Wez Czlowieku Ogol Matce HUJA Zal Hahahahahaha Come Berylia Tez Ci Moge Cos Pokazac Pozatym Co To Jest Szmato Jebana Jak Ludzie Maja Po "bp Cc" Za Hostowanie Samego Poi Wiec Idz Jebac Stara O Kurwa No Takiego Cepa To Jeszcze Nie Widzialm Hahahahaha
Zeby Kupic I Se Walic Konia To Trza Miec Nasrane W Ryju Bajtunio Gzzzzzzz

NO PSZYKRO MI ZE TWOJA STARA MA HUJA I JEJ DEPILUJESZ PENCYTOM, NIE POKAZUJ MI NIC, POKASZ TFOJEJ STAREJ, NA MAME MUWISZ SMATA JEBANA ? I JEBIESZ SFOJA STARA STARA KURWE ? TAKIEGO CEPA NIE WIDZLES ? WRESCIE DO LUSTRA ZAJRZLES GZ WALENIA KONIA PRZY LUSTRZE

Bajtunio 12-02-2008 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sklej (Post 1895556)
Hmmm.... Nie wdychaj wiecej kleju... Od tego mozna zglupiec... Ups juz bardziej sie chyba nie da zrobic z siebie cepa o.O

ALE TY MARZ JESSZCZE SZANSE J TFOJA STARA

Bajtunio 12-02-2008 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vns.rlz (Post 1895569)
i co szmato owned idz ****ic matke na swoim non pvp :) owned ****uchu

WOLE TFOJA STARA

sleazyneor 12-02-2008 17:53

Glupi idiota, wczesniej wystawiles topic z tym samym filmem tylko ze zaczelo sie w venore i eq byl w bp ;-)

vns.rlz 12-02-2008 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajtunio (Post 1895574)
WOLE TFOJA STARA

i wszystko jasne zostales wysmiany tak popatrz na to z innej strony kogo obchodzi jebane no-pvp jedynymi osobami ktore maga czym sie poszczycic i sa niewiem kurwa idolami to ci co graja na pvp wygrywaja wojny itp nie jeden taki tutaj jest na forum i nie jedan taki by chcial byc ale nikt napewno niechcial by byc taki jak ty zal mi cie : /

Bajtunio 12-02-2008 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vns.rlz (Post 1895584)
i wszystko jasne zostales wysmiany tak popatrz na to z innej strony kogo obchodzi jebane no-pvp jedynymi osobami ktore maga czym sie poszczycic i sa niewiem kurwa idolami to ci co graja na pvp wygrywaja wojny itp nie jeden taki tutaj jest na forum i nie jedan taki by chcial byc ale nikt napewno niechcial by byc taki jak ty zal mi cie : /

MI RZAL TFOJEJ STRONY, A CO MNIE OBCHODZA TWOJE WOJNY, JESTEM PACYFISTA IDIOTO, JESLI NIE WIESZ CO TO SPRAWDZ W SLOWNIKU J.P NIE CZYTAJ JANA PAWALA KRETYNIE, JEZYKA POLSKIEGO

vns.rlz 12-02-2008 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajtunio (Post 1895598)
MI RZAL TFOJEJ STRONY, A CO MNIE OBCHODZA TWOJE WOJNY, JESTEM PACYFISTA IDIOTO, JESLI NIE WIESZ CO TO SPRAWDZ W SLOWNIKU J.P NIE CZYTAJ JANA PAWALA KRETYNIE, JEZYKA POLSKIEGO

eh widac ze nie dociera do noobka, ide bo szkoda czasu idz wbij sobie 400lvl na non pvp tylko uwazaj ! bo ktos ci cos lurnie lol zal bajbusia papa :*

Naskaras 12-02-2008 18:04

No no Bajtunio :D zostałeś idiotą roku YEAH:cup:

bardzo mi ciebie żal no ale coż wrzucac pustego baga do parcela ehhhh

niechce sie rozpisywac porprsotu ŻAL

Bajtunio 12-02-2008 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naskaras (Post 1895610)
No no Bajtunio :D zostałeś idiotą roku YEAH:cup:

bardzo mi ciebie żal no ale coż wrzucac pustego baga do parcela ehhhh

niechce sie rozpisywac porprsotu ŻAL

A TFOJA STARA SIE ROZPISZE ?

Erhion 12-02-2008 18:05

Nie wiecie co mówicie. To nie idiota roku.

To idiota DEKADY. :cup:

TheaTron 12-02-2008 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 1895615)
Nie wiecie co mówicie. To nie idiota roku.

To idiota DEKADY. :cup:

to idjota tysianc lecia !11! :cup::cup::cup:

btw:
tfoja stara udeza w pohara z sokołem =/ :cup:

Bajtunio 12-02-2008 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheaTron (Post 1895634)
to idjota tysianc lecia !11! :cup::cup::cup:

btw:
tfoja stara udeza w pohara z sokołem =/ :cup:

a jak to bendzie po polsku ?

Mumin121 12-02-2008 18:23

To było pisane specjalnie, inteligencie :>

Bajtunio 12-02-2008 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mumin121 (Post 1895666)
To było pisane specjalnie, inteligencie :>

haha jasne, przelogowales sie na 2 konto aby bronic to 1 konto bo sie splamiles

jak tfoja stara

Kurczakos 12-02-2008 18:31

Widac ze biedny chlopczyk ma bogatego tatusia lub mamusie i w szkole koledzy go jakos tak nie lubia to musi znalesc srodowisko w ktorym bedzie mial szacunek i bedzie czul sie dowartosciowany :)

Bajtunio 12-02-2008 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurczakos (Post 1895679)
Widac ze biedny chlopczyk ma bogatego tatusia lub mamusie i w szkole koledzy go jakos tak nie lubia to musi znalesc srodowisko w ktorym bedzie mial szacunek i bedzie czul sie dowartosciowany :)

PO MOJIM OLT-FICIE TO WIDAC ?

alienrotfl 12-02-2008 20:05

nabq , co 3h hackujesz sie od początku? bo juz 4 filmy widzialem jak sie hackuje xD :baby:8o:cup:

Squary 12-02-2008 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajtunio (Post 1894524)
TWOJA STARA

A TAK POWAZNIE, TYPOWY POLAK, ZAZDROSCI MI, I JEDZIE PO MNIE Z ZADRROSCI, TYPOWA POLSKA METNALNOSC, DLATEGO SRAM NA WAS POLACZKOW ;]

LoL czy tak ciezko zrozumiec ze bardziej obchodzi innych co sie dzieje za oknem niz twoje pixelki??

zmycha 12-02-2008 20:55

...

dlaczego mi sie wydaje ze na poczatku chciales dobrze, chciales upozorowac hacka, ale poniewaz Ci nie wyszlo zaczales robic sobie jaja i udawac ze od poczatku celem tego tematu bylo ironiczne prowadzenie klotni z innymi uzytkownikami :) ktos odebral to podobnie?
Your`s JotAeSIEKa

Lemiko 12-02-2008 20:55

@Bajtunio

Widzę, że z każdym kolejnym postem pokazujesz swoją inteligencję... a raczej jej brak. Szukasz kolegów? To miejsce nie jest do tego stworzone. Specjalnie dla Ciebie chyba zrobią światowy dzień kontroli męskich 'cytopyg'...

I jeszcze jedno! Benciemy pszyjaciułmi?!oneone11

Grengz 12-02-2008 21:16

Przecież na odległość widać że to prowokacja... a wy sie daliście w to wciągnąć : | On z was kpi przed monitorem śmiejąc się że łyknęliście a wy sie produkujecie nad jego osobą : \

Etoric 12-02-2008 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grengz (Post 1896170)
Przecież na odległość widać że to prowokacja... a wy sie daliście w to wciągnąć : | On z was kpi przed monitorem śmiejąc się że łyknęliście a wy sie produkujecie nad jego osobą : \

dlatego takich ludzi trzeba wyśmiewać, a nie wyzywać(; a poza tym to koleś był normalnym użytkownikiem, tylko że jego film nie wypalił.

Grengz 12-02-2008 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1896184)
dlatego takich ludzi trzeba wyśmiewać, a nie wyzywać(; a poza tym to koleś był normalnym użytkownikiem, tylko że jego film nie wypalił.

Takich ludzi trzeba ignorować.
"Nie kłóć się z głupcem bo ludzie nie zobaczą różnicy".

Imm0rtal 12-02-2008 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grengz (Post 1896189)

No, 112 odpowiedzi...

Etoric 12-02-2008 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grengz (Post 1896189)

taki jest stereotyp, który nie działa na forach internetowych[;

Sklej 12-02-2008 23:16

do autora w ogole...
Wpuscic dzieci +3 (badz po urodzinach/innych swietach... kasa na itemki o.O) lata z neostrada na kompa to tak bedzie... Ehhh zal.neo:baby:
on chyba naprawde nie ma przyjaciol i mu a w rl zle sie wiedzie...

sleazyneor 13-02-2008 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sklej (Post 1896531)
do autora w ogole...
Wpuscic dzieci +3 (badz po urodzinach/innych swietach... kasa na itemki o.O) lata z neostrada na kompa to tak bedzie... Ehhh zal.neo:baby:
on chyba naprawde nie ma przyjaciol i mu a w rl zle sie wiedzie...

Znam takich ktorym sie niezle wiedzie a w wieku 15 lat mozesz im wlozyc w dupe kij o obwodzie 20cm :P

Leader Fox Dragstar 13-02-2008 00:36

moze ktos spojla napisac? bo nie chce mi sie ogladac xd

down@
chodzilo mi bardziej o eq ktore ma na sobie xd

Don_Kustosz 13-02-2008 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leader Fox Dragstar (Post 1896700)
moze ktos spojla napisac? bo nie chce mi sie ogladac xd

Spoil
Ten debil hackuje samego siebie

Uderz w puchara :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Pekando 13-02-2008 12:10

Pl ?? _/ heh

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24.