![]() |
Na pvp zawsze warto jest mieć parę explo:D i zawsze sie udaje.
Na non-pvp warto jest mieć runy fire field:D i prawie zawsze sie udaje. |
Cytuj:
|
ja nie toleruje takich ludzi!!!!... Huntuje az do konca gry lub prosze o to kmupli...
|
Dopisuje delikwenta do mojej blacklisty, i potem sie nim zajmuje.
|
mam postman questa
mam postmana wiec poco lootbaga i to uciazliwe jest
|
Loot I Non PVP
Mi Jak Sie Nudzi Na NON-PVP to dedam pare razy bo nawet summonuw lacnie moge.Tibia czasami mnie Obraża:)na PVP mogeprzynajmniej kogos Dednac a co do loota lepiej howac w miejscu malo zaludnionym.:D
|
A ten avatar to dla ciekawosci GMs Isle ;D
Best Hit w Bandita Serpent sword To 27+7 z dodatkowego uzytku sily Ziemi |
jako,że moderatorzy loguje się rzadsko moge stgwierdzic iz ahhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuash haahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashha ahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaah uashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahua shhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuash haahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashha ahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaah uashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahua shhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuash haahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashha ahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaah uashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahuashhaahua shhaahuashhaahuas;(;(;(;(;(;(;(
|
Cytuj:
|
Wybiegam z bekiem z domu, biegne do lasu. Krzycze z całej siły z 3h, potem jestem taki wkurzony, że zaczynam płonąć i spalam cały las. Skupiam energie, krzycze exiva "nick osoby która odebrała mi loota. Biegne do niej(ostatnio biegłem do br, nauczyłem się latać) i ją bije :( Ona oddaje mi loot, swoje all eq i dziękuje za wizite.
Na serio nigdy loot baga nie robiłem, zawsze to ja byłem ten "zuy" |
Cytuj:
|
Xd
Ja to się tam zbytnio nie przejmuje...Albo skulla odpalam i chlopa jebie albo zabieram mu lota bo praktycznie tylko nooby zabieraja loota...bo sami nie umieją grać więc kradnąl
|
mm skacze mi cisnienie... oczywiscie atakuje typa.. on mnie ruszy to najczesniej wpada ktos i go ubija albo solo stajl xD
okazuje sie ze dostanie 2 hity i spierdziela gdzie moze .. przy ks to samo robie.. .. najbardziej mnie denerwuje gry ktos mi pisze ze chce tylko "zagladnac"... Cytuj:
|
Osobiście staram się zachowac spokój.
Czasami postraszyc złodzieja. |
Cytuj:
Wlasciciel leci na vip liste oznaczony czaszka... Pozniej ubijam go lurujac potwory, trapujac z kolegami (NA NON-PVP TRZA UMIEC GRAC!) wklejam mu to co pisal po zajebaniu loota... satysfakcja gwarantowana ;) [quote]@ Cornn Dopisuje delikwenta do mojej blacklisty, i potem sie nim zajmuje.[quote] o tym samym gadam |
Udaję spokój, wstaję, znajduję klucz do szafki, wyciągam z niej połówkę...
Jak jest już pusta to idę na jakieś hunty dednąć...:baby: |
:P biegne sobie moim 45 sorkiem z lootbagiem ktoś wbiega dostaje exori vis.i S*******a jak najdalej :} to tyle ;P taki sposób mam8o8o
|
Mi nikt nie kradnie lootbagów, bo ja ich po prostu nie robie. B)
|
Cytuj:
@topic praktycznie olewam i robie next lootbaga. Npvp rox -.^ |
Nie daje się okraść... Kradną noob chary poniżej 30 lvlu , potem gościowi szkoda by bylo chara ;]. Ja gram na pvp więc nie mam z tym problemu bo i tak jak ktoś przejdzie obok to go zajebie... xD niestety PK is my life
|
;d
Ja gram na non-pvp... więc jak ktoś zakosi loota, to w sumie nic nie da się zrobić... Dlatego nigdy nie robię lootbagów.. tzn..czasami^^ ale jak ktoś z kumpli pomoże go przenieść:P.. bo tak jest to bezsensu:)
Pozdro... Agasia. |
Zabijam?
<10 znaków> Cytuj:
|
Jak loot mały to nic :P a Jak ciut większy msg pro
|
;p
mieszkam w kazz, totez ide do dp inna drogom niz wiekszosc,
jeszcze mi sie niezdarzylo zeby mi ktos ukradl loota ale myśle ze w takiej sytulacji jebac ile wlezie i niemarnowac manasow, uhow,sd... ;) |
Łapka i jazda
|
robie wielki plan złożony z arcy-trudnych zagrywek, a na nasze ubijam go
|
Gram na świecie Non-PvP, gdzie jak wszystkim wiadomo, złodziejowi nie można nic zrobić. Jednakże, są pewne zagrywki, jakie możecie wykorzystać przeciw złodziejowi ;)
Pozwolę je sobie opisać w punktach, a na koniec opowiem swoją historię :) 1. Złodzieja najlepiej wystraszyć CTRL+R. Jednak, przeważnie to nie działa. 2. Zabijać mu potwory, robić na złość dopuki jest zalogowany. Po wylogowaniu, poexpić sobie w miejscu gdzie robi to złodziej, a jak ponownie się zaloguje, to znowu zabijać mu potwory :) Nie będzie miał Expa i może spanikuje i odda nam Loot'a :D 3. Wziąść na Follow i przezywać od NooB'ów, że zabrał Loot'a. 4. Kulturalnie porozmawiać. 5. Zaproponować wymianę za jakąś inną rzecz lub rzeczy. Moja Krótka Historia :) Jakieś Dwa tygodnie temu, uzbierałem sobie Loot'a. Było to chyba: * Brass Armor's i Leg's. * Mace's. * Sword's. Oczywiście, przeliczając to na GP, wyszła by całkiem spora Suma ;) Niestety, podczas wracania do Miasta, podszedł jakiś koleś i zabrał cały Loot. Odzyskałem go, ale musiałem się trochę namęczyć ;) Najpierw zagroziłem mu, że jak nie odda Loot'a, to na niego zaraportuje. Niestety nie podziałało, choć to zrobiłem :) Później chodziłem za nim i zabijałem mu potwory, ale nie poskutkowało :D Poszedł na Dragony, a ja się poddałem :/ Dwie godziny później spotkałem go w Thais. Tym razem postanowiłem z nim normalnie i kulturalnie porozmawiać. Wtedy odzyskałem Loot'a, choć nie było kilku rzeczy :P Ale co się dziwić :D Każdy by sobie zabrał coś :P |
Mnie to krew nagła zalewa jak jakiś 20 knightcik zabiera loota i jeszcze sie głupkowato uśmiecha (bużki typu :) albo :P albo :(.)ale co ja moge zrobić jak noob to noob niepwoeim ze ja nie kradelm bo kilka razy odalo mi sie thiefem zostac i to duzym ciagnalem przez cale kazordoon 3 bagi wypchane an axe kture byly warte 7gp ale to juz bylo teraz nie kradne i dobrze mi z tym ale co zrobic z noobem na nonpvp oczywista sprawa zapisujesz se tego noobka w vip liscie najlepiej sledz go jak pujdzie na grozniejsze potwory i wtedy blok czasami sie zwraca taki nieprzyjacieslki zachoawnai czasami to tylko stracony czas ale nie bede sie rozpisywal.
|
Denerwuje się bo co innego można zrobić na świecie n-pvp ...
|
Zależy jaki ma lvl czy jakiś większy czy mniejszy bo po co zabijać 6 sorka jak i tak nic z tego nie będziemy mieli. Chyba ze to jakiś większy to czasami go atakuje.
|
Loota zabierają przeważnie małe lvlki 20-25 toż zawsze po zabraniu loota leci w nich mort (ew. vis lux na wczesniejszych levelach). Oddają.
|
Ja tam na non-pvp gram... Jak ktoś zabierze mi "lótbaga" to przede wszystkim do tego trzeba podejść spokojnie! Jak nie pomaga to gonie (Utani Gran hur) i rzucam po 1gp na bag, teraz już tego nie stosuje bo nie expie na dwarfach/zamku w ab...
A na pvp (great old times) szedł vis lux/exori vis/mort i zaostawiał lootbaga i uciekał |
ja na non-pvp gram wiec lootbaga nie robie bo szkoda sie meczyc... najlepiej wedlug mnie miec kilka pustych bagow i zucac je na loota jak jakis n00b sie pojawi to jest szansa ze se pustego baga zakosi :D a na swiatach pvp to zabic zlodzieja
|
Cytuj:
osobiście - staram sie powstrzymać od wszelkich obelg i bluzg na pod jego adresem by nie dać mu satysfakcji że komuś "dopiekł" (to nie takie łatwe jak sie wydaje) |
Ja cały loot jaki złapie wysyłam parcelem do miasta i nie muszę się bać, że jakiś ćwok ukradnie mi lootbaga. A jeśli nie ma w pobliżu skrzynki, to zbieram tylko tyle, ile udźwignę, a resztę zostawiam na ziemi...
|
A ja gram na non-pvp więc jak i ktos ukradnie to klikam na niego follow i laze za nim całą drogę marudząc i zabijając mu potworki aż w końcu mu sie znudzi i oddaB)
|
jem banany
|
Cytuj:
Hmm co mam robic jestem wkurzony haha ,naszczescie nie robie juz lootbaguf ;) |
Rozjebuje monitor, komputer wyrzucam przez okno a potem sam skacze :evul:
A szczerze to nic bo gram na non-pvp i co z tym mam zrobić ? |
Wale konia.
A tak na serio jeszcze nie miałem takiej sytuacji :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |