![]() |
amerykanie tam podobno wpakowali jakiś sprzęt szpiegowski i bardziej sie boją żeby nikomu to nie wpadło w łapska niż tym czy to coś zrobi komuś krzywde...
|
Japierdole, przed chwilą przeleciał mi za oknem! :O
|
Jakby było ryzyko spadnięcia jej na Ziemię to pewnie by ją tak zestrzelili żeby wpadła gdzieś do oceanu czy coś...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie paliwopodobne coś tylko sugeruję rakiety na paliwo stałe xd
|
Dla niedoinformowanych:
Satelita ma w sobie hydrozynę, która mogłaby spowodować szkodliwe opary, i mini reaktor jądrowy, a upadek plutonu w jakieś miejsce to raczej nic przyjemnego. Wystrzelone zostaną 3 pociski, mające zniszczyć satelitę. |
A R M A G E D O N
|
Cytuj:
Chyba za dużo się w Stalkera nagrałem <: |
Bardziej stawiałbym, że został tam użyty uran, ale nvm.
|
Cytuj:
|
Zostanie wystrzelony jeden pocisk, 3 mają przygotowane ale 2 będą w zapasie na ''zaś''.
Aaaa mam następny pomysł - obronie się krzesłem! @down: ja wierze tylko w jedną stacje - TVN edit: moge się mylić, to było wczoraj |
Cytuj:
|
@up
Dobrze gadasz, zostaną wystrzelone 3 rakiety, jedna w bak jedna w kadłub i jedna w okolice silników żeby rozwaliło rakietę na mniejsze części które spłonęły by w atmosferze |
Oni w dupie mają, czy to na kogoś spadnie, czy nie. Chodzi tylko to, żeby nikt nie przechwycił tego, co jest na/w satelicie, który do niedawna był supertajny ^^
|
Zeszczelą ją LAZEREM!
http://youtube.com/watch?v=FSJugxjiOU8 |
To "coś" ma wielkość furgonetki i waży 1,5 tony. Nie narobi wielu szkód, histerycy. ;) No chyba, że to ma na pokładzie te chemikalia i inne pierdoły made in Chernobyl
|
Ona jest za mała żeby rozjebać załóżmy 50tys miasteczko... a co dopiero Wawe... jak jebnie w ziemie to zrobi głęeeeeeeeboką dziurę na 2 km?
a tak w ogóle to mnie to jebie.... może i cala Polskę rozjebać i tak wyjeżdżam z tego ,,kraju". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O może we mnie jebnie.
Pozdrowię od was 2Paca :cup: |
Cytuj:
Mimo, ze ja mieszkam w Szwecji. |
WJ na to i tak 24h przed runieciem beda wiedzieli gdzie spadnie :)
|
Cytuj:
Panowie niech państwo robi to co jest w ich mocy (NIC), a my załatwmy to po swojemu. Dzisiaj o godz 20 zebranie przy Pałacu kultury. Sprzęt potrzebny: krzesło, koszulka (będę bronił Tibii krzesłem) Do 20 ;) Pozdrawiam |
Ale panika. Normalnie śmiech na sali.:D
|
Ja Sprite a Leszno pragnienie... =P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ciekawe, do jakiej warstwy atmosfery to w ogóle dotrze. xd Ja stawiam na 3 warstwe Mezosfere.
No to już po amerykańskich serwerach. :D P.S. Jak zwykle media wszystko wyolbrzymiają. |
Ech, wiecie... ten temat jest... on jest taki, że... ech
/me machnął ręką |
Cytuj:
Powodzenia na zmywaku! A co do całej sprawy to...takich spraw nie pozostawia sie 'niech spadnie gdzie chce'. |
Ja słyszałem gostka wypowiedź w tibi :
"A niech pizgnie w Poznań przynajmniej będziemy mieli własnego satelite" X( |
@up
I będziesz go sklejał "kropelką"? ;) @topic A jak pizgnie w Konin to wreszcie ujrzę Elivsa Presleya (jak się pisze?) :cup::cup: 8o |
maja ja zdjac jutro 3-4 rano
|
Jakiś filmik z wyszczelenia rakiet/może nawet obraz jak ta satelita obrywa byście znaleźli w necie to link mile widziany ; )
|
Do tego o 3 rano zaćmienie księżyca, aż się prosi, by nie spać :)
|
@ UP
Nie ma, k...a szkoła ; / A te Łodzianie i Warszawiacy sobie teraz gniją.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ponoć rozpiździanie satelity przełozyli... zresztą to mi się wszystko wydaje wrednie tarejmnicze, tym bardziej gdy przypominają historię, jak to USA pluło się do Chin gdy te rozpiździły własnego satelitę... |
Tylko do cholery ciekawi mnie czemu dopiero teraz próbują rozwalić tą satelitę... Ona się rozdupcyła parę tyg po odpaleniu, choć raz zgadzam się z Rosją, że jest to testowanie tego czegoś co właśnie przetestowali xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |