![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ta gdy jest jakieś battle kozactwo z nory wychodzi, przynajmniej dobry resp xD
ps. Mógłby ktoś dać Cam z dzisiejszej battle? O ile taki istnieje. |
Cytuj:
|
jest tez z oczu puge ktore niestety zlozyl sie szybciej .(
|
Cytuj:
FAIL :( |
http://www.speedy/share.com/525869194.html <--- view z puge, jak to sie dzieje ze mamy lepszy kontakt z puge niz cruoris ;D?
usunac '/' z pomiedzy speedy i share |
Cytuj:
Failed at Failing :( |
Jakie dziś oro było :D
24-23 dla WeBite, Caste, Vidfamne |
Cytuj:
Failed at failing at failing. |
Cytuj:
Failed at failing at failing at failing. :( |
Cytuj:
Failed at failing at failing at failing at failing. |
Cytuj:
http://i139.photobucket.com/albums/q...ysuke/Fail.jpg |
|
Cytuj:
|
propaganda
|
Cytuj:
q propaganda |
"I haven't died on your snake since ages"
Kozak |
Cytuj:
Btw. Macavelli mnie dogania :\ |
LOL jesli ludzie mowia, ze ten screenshot i propozycja Macavellego to klamstwo i propaganda z naszej strony, to znaczy ze oni rzeczywiscie nie sa swiadomi, co tez Macavelli wymysla robi bez ich wiedzy. To smutne. Ale w sumie czasem lepiej zyc w bezpiecznej i naiwnej nieswiadomosci ; )))
A ORO BYLO ale mysle, ze dajemy rade bo wroga jest odrobinke wiecej, a przynajmniej staram sie wierzyc, ze to tylko odrobinka wiecej :baby: ach ta naiwna nieswiadomosc B) |
Cytuj:
Xyriela wie wiecej o zamiarach Macy niz ja. Proste. Naiwna to jestes ty. Uwierz ze wiem co mowie |
Macavelli na forum tibia.com sam sie przyznal, ze screen jest prawdziwy, wiec cut the crap Roluś! Ludzie, ktorzy pierdolili ze to propaganda z naszej strony najwidoczniej jednak nie maja pojecia i pozostaja w swej naiwnosci. BTW fajny ded... W BIEGU haheuahuehaha:baby::baby::baby:
Moze i jestem naiwna, ale widze wyraznie ze dostajecie niezle po dupie od garstki ludzi zaledwie.. Ta garstka ludzi wychodzi naprzeciwko tlumom, mi sie wydaje, ze to jest w tym najwazniejsze. Nie to co te Wasze niekonczace sie sneaki kiedy mieliscie mniej ludzi. Ta wojna sie jeszcze nie skonczyla i, bynajmniej, na koniec sie nie zapowiada ;] :cup: |
ta wojna nigdy sie nie skonczy, moze poprostu ludzie z niej odejda, ale ciagle bedzie trwala :)
|
Cytuj:
Nie prawda? to zobaczcie film z ob na titanii-> tak samo leca mwale i paraliże jak u nas wczoraj:P a co do padania patrz na wasze lvle dzis i na nasze tych co padli hueheuh |
róznica pomiedzy naszymi sneakami, a waszymi openami co drugi dzien jest taka, ze wam szyyyyyyyyyyybko skoncza sie pieniadze ;)
|
Cytuj:
ty nawet padac nie potrafisz /: i do tego ten slang rotwormow |
Kocham krokodylka <333333
Vuxes: Frenz??? |
hahahaha 300 noobow dostaje wpierdol od 25 no i placz ze przyszla titania... nawet jesli to was jest 300 a ich 25 wiec nie badzcie pizd*mi.. iomer jestes pi*da ktora wszedzie szuka winnych a nie widzi ze jest lamerem:(
edit specjal ediszon for macavelli: http://forum.tibia.pl/showthread.php...light=blessing |
ja wcale nie szukam winnych grzesiu, oni dostaja oro, co prawda zabijaja paru od nas, ale patrz chociazby na keenena, padl na 205 ma juz 206, a ani pies albertcik ani nikt inny nie odrabia lvli :[
|
Cytuj:
|
Nas jest 300? sam o tym nie wiedziałem....tylko nie zapominajmy ze w 4 dni 3x zaoraliśmy tych kozaków i na każdym battlu było nas mniej :D
|
280 kozakow
86 we bite 30 vidfamne 11 caste bez noob kozakow jest was 127 chyba ze o kims zapomnialem a z kozakami 400... Iomer problem w tym ze z taka przewaga open powinien trwac z 10 minut i powinno pasc 95% cruoris a od was paru noobkow... Gdybyscie z taka przewaga nie mogli expic no to naprawde bylby zal. Pewnie gdyby na waszych charach posadzic pol servera non pvp to wynik opena bylby podobny troche na wasza kozysc... Wiec nie wiem z czego sie cieszycie:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
pozatym patrz jesli padlo nas kolo 20~ jaki to %, a jaki % to te 20~ cruorisów ;)
|
Cytuj:
Moze dajcie sie zabic wszyscy wtedy cruoris wylapie bany, po 7 dniach znowu, potem po 30 i tak az zlapia delete, wtedy server bedzie wasz |
i tu robisz blad, bo te 80~ czy 100 pallki, blokuja hlvli, nie pozwalaja swobodnie biegac itp
|
Cytuj:
Kurde wszyscy maja cos do naszych mwalli........ Cos nie tak z nimi?/ Moze mi to ktos wytlumaczyc bo naprawde nie potrafie pojac o co wam chodzi. plsssssssssssss |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |