![]() |
25 Elite Knight 75/74 / C Armor, p legsy, tower shield, Crus Helmet, Leather booty ;D Crystal Sword w lapie. Gdzie expic zeby uzbierac SZYBKO na dobre eq?;> Pozdrawiam ;)
|
A gdzie moge zarabiac 60 ek ze skilami 80/80 z miare dobrym expem?
|
@Komisarzykkk
Jak masz postman questa to polecam mintwalin. |
Gdzie dobrze zarobic knightem 95lvl skille 83/81 +pacc
|
Gdzie zarobię trochę kasy na 15 pallu skile 60/50 dobre eq,facc :baby:
|
a ja gdzie mam zarobic nowy jestem mam 10 lew ale zeby to bylo nie daleko venore mam dobre eq wale z morning stara mam 25 skill i 23 obrony??/??:confused:
|
Wystarcza 3H na demonach i masz fajny loot :
okolo 15k,3-4 golden legow i ruzne smieci |
Nikt mi nie odpowiedzial wiec pytam sie jeszcze raz:
Gdzie moge zarabiac 60 ek ze skilami 81/80 z w miare dobrym expem? :baby: |
@up
Może Małpy? ;) |
A wiesz moze ile bym mial kasy/h? Bo ja dopiero co pacc kupilem i na malpach jeszcze nie bylem :P
|
;p
@Piotr995:
Mozesz expic solo lub w teamie na demcach. Exp masz dobry, loot tez w miare. (Nawet Ci zycze lootniecia MPA ;D) :) pozdro :) |
@up
lol? 95 ek najlepiej zarabia na demcach? wyjdź najpierw z rooka a potem sie wypowiadaj. Ewentualnie może z 2 shooterami (w tym 1 sio) a według mnie i tak mała szansa żeby się zwróciło. Ja bym polecał wieże ice witchów w barb camp albo lizardy. |
...
No to chyba powiedzialem ze w teamie?! Masz teksty na poziomie mojej babki ****u -.-
|
Jeśli ma być głównym blokerem, to za niski lvl i skille raczej. Nie będzie dostawał zbyt dużo expa, niewielka też szansa, że sie zwróci.
|
Cytuj:
|
...
Czy odrazu musisz sapac ryjem? Mozesz poprawic ale odrazu krytykowac?! Dobrze nie jest oplacalne, i co masz satysfakcje?! Ciekawe czy ty jestes taki master i wszystko wiesz najlepiej i nigdy nie popelniles bledu?!
|
Ok, sory. Oczywiście każdy jest człowiekiem i może się mylić, a mnie po prostu trochę poniosło :p
@edit ale ty też mógłbyś być grzeczniejszy... |
Ale to bez sensu jak ktos mowi ze mozna zarabiac na demcach 95ek skoro nigdy na nich nie expil no nie? Bo jakby expil to by wiedzial ze waste -.-
|
Ale czy powiedzialem ze nie expilem? Wez Ty sie lepiej czlowieku uspokoj rzęsy ... Graventer-, no sorry ;P
|
Gdzie expić 50 paladynem na skillach 73\54 ?
Ja narazie zarabiam kase w wiezieniu w kazordoon poniewaz tam nikt bardzo nie expi :D Ale moglibyście coś powiedzieć na czym wyjść opłacalnie z expem i kasą :) |
Gdzie zarabiać 18 sorcem z pacc
Eq: Hat of the Mad Spirit Cloak Knight Legs Leather Boots Griffin Shield Wand of Dragonbreath/vortex M lvl 10 + 2 z itemów |
Cytuj:
|
gdzie zarobić dużo kasy 27 knightem
skille 64/62 eq :: c helmet , k armor , k legi , fur/leather boots , drag hammer , dragonka p ammy |
@up w Mintwalin ale nie za daleko xD
Cytuj:
|
Kiną to wlasnie dobrze zrobic lootbag na mint :) takze zgadzam sie z up'em :D
|
@tibijczyk222
Moze roty + mino na darashi?? jeszcze jak bys mial obs knife to skorki z mino.. to tez kasa :) gl;) |
Tylko kijowo ze skorki zadko sie zdziera :/ Ale na mino na darashii :)
|
gdzie zarabiać 30 knight'em z PT (skille 70/70). Chciałbym zarobić coś koło 70k~
Eq: Crown Helm, Crown Armor, Knight Legs, BOH, Vampire Shield, Fire Sword/Wyvern fang |
Guardy, Tomb pod Mt. Sternum :) ... Ale niewiem, moze na Efie :/ :P
|
gdzie można kase zarobić na Candi 26 Knightem zaraz prawie 27:p
Na Candi potrafią kraść lootbagi więc juz kiedys zrobil se taki lootbag i mi wrąbali do wody ;(;(;( NOOBYX(X(X( |
Na Mint, ale nie zadaleko. Sproboj zrobic lootbag tak aby nie byl on widoczny, i staraj sie nie zwracac na siebie uwagi. tzn. jak go rzucasz czy cos to sie skapna ale jak polozysz go tak by nikt nie widzial to... mmm.. az gp'ki poczulem ;)
|
Mam pytanie gdzie mogę zarobić kinem 35 lvl skille 67/66 eq: noble armor, crown helmet, bright sword, meduse shield, knight legs no i zwykłe buty... Od razu mówię, że nie mam PACC'a...
|
Tomb pod Mt. Sternum :)
|
Gdzie bardzo szybko zarabiac kase 14 knightem 50/50 ?
Chodzi mi o jakies duze respy rotow ~ ,lub innych potworow z ktorych leci w miere duzo kasy :p. Facc | eq : p set , serpert sword , dwarven shield , i oczywiscie boots , soldier helmet :D Od razu dziekuje za opd. typu "dobij ...." ; "poskilluj wiecej ... " . |
Profesja: Sorcerer(FACC)
Level: 14 Magic Level: 8 Eq: Armor: Plate Armor (10arm) Helmet: Soldier Helmet (5arm) Legs: Plate Legs (7arm) Boots: Leather Boots (1arm) Shield: Dwarven Shield (26def) Wand: Wand of Dragonbreath Amulet: Garlic Necklacle (Redukuje Life Drain o 20%; jeszcze 148 ładunków) Spells: Z tych ważniejszych to utamo vita i exura gran. Póki co jestem w Thais, ale moge iść gdzie indziej. (Gram na Harmonii, więc nie martwcie sie o PK'erów) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
powodzenia na EF 14 najtem |
gdzie dobrze zarobić 18 pallem
skille 55/41 eq : dark helmet, belted cape, dwarf shield/ ew vamp shield, p legs, leather boots, bolty, speary lub royal speary do wyboru :) plz odp |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55. |