Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Tajemnic Silver Mace tutaj! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167552)

silver_mace_secret 03-03-2008 18:16

@draenei
Cytuj:

Na antice nikt za 10k nie chce kupić...
Fakt antica stary swiat nie pomyslalem...

@CytrynowySorbet
Cytuj:

Intelgigentny człowiek
Za to Ty zaszpanowales inteligencja...

@Krum
Cytuj:

Pewnego razu wrocilem ze szkoly i poszedlem na elf fortess bo kolega z brazyli powiedzial mi ze czytal na forum .... i wtedy wrzucilem frozen starlight~ i poszedlem sprawdzic m walle i tak ! udalo sie mam silver mace.
Juz pisalem wskazowki znalazlem sam: kierowalem sie ksiazkami z gry oraz przypuszczeniami innych graczy...

@Black Warior
Cytuj:

Questu na Silver Mace niema ! Jest to tylko wymysł jednego z użytkowników tibia.org.
Jak nie ma jak dalem do niego spoiler? -.-

Ps.
Ile moge zyczyc sobie kasy za Silver Mace?

Undeadzik 03-03-2008 19:41

idioto wez ju nie klam tylko pokaz najlepiej komus to na tradea nie pajacujesz "chce byc anonimowy :D"

zal a ten co napisal ze ma silver mace to twoj kolega czy twoje 2 konto ?

mc200 03-03-2008 20:05

[quote=silver_mace_secret;1936842
Ps.
Ile moge zyczyc sobie kasy za Silver Mace?[/QUOTE]

Dawno sie tak nie usmialem, niby normalny, ale jednak debil. Akurat glowiles sie nad zagadką, zdobyłeś itemka, którego prawie w ogóle nie ma i tak ni z tego ni z owego dajesz spoilera, nie patrząc na to, że jeśli byłaby to prawda co napisałeś to na twoim serwie mógłoby zrobić tego questa dodatkowe 20 osób i nie dość, że cena tego itemka spadła by z jakiejś kolosalnej sumy na 30k+ to nikt by nie chciał tego kupić, tylko frozen starlighta, więc wyjdź Robin Hoodzie...

Linkater 03-03-2008 20:19

Fakt antica stary swiat nie pomyslalem...

A widzisz może trzeba było?

@CytrynowySorbet

Za to Ty zaszpanowales inteligencja...

Podobnie jak ty we wszystkich swoich postach.

@Krum

Juz pisalem wskazowki znalazlem sam: kierowalem sie ksiazkami z gry oraz przypuszczeniami innych graczy...

Trzeba było się pokierować słownikiem i zdrowym rozsądkiem.

@Black Warior

Jak nie ma jak dalem do niego spoiler? -.-

I chuj.

Ps.
Ile moge zyczyc sobie kasy za Silver Mace?

To samo co @up + w oko.

Współczuje osobom które się na to nabrały. Przykro mi że z powodu takiej bezmyślności, graniczącej z debilizmem ktokolwiek cokolwiek stracił.

Pozdrawiam.

Black Warior 03-03-2008 21:50

Taa -.-' wrzuciłem frozen starlight i nic się nie stało. joke ;d

Aevolana 03-03-2008 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver_mace_secret (Post 1932619)
Prawda znika wszystko procz... Frozen Starlight...
Jezeli niewiesz to zamknij morde i sie nie udzielaj. Sprawdz i sie przekonsza. Nie wierzysz? Mam to gdzies czy Ty mi wierzysz czy nie.
Komentowac...

Jesteś załosnym idiotą który się cieszy z czyjegoś nieszczęścia... jak ktos skomentował to odrazu mowisz zamknij morde, a zaraz potem prosisz zeby komentować kolejny przyklad jaki jestes zalosny... dalej? zobaczmy na nick... hmm czy to nie twoj noob har na forum.tibia.pl zeby moc sie posmiac z innych, ktorzy w to wejdą?? cofne WSZYSTKO co powiedziałem i oddam ci ho nory, jeśli podasz tutaj dowody... jakie? takie:
1)Cytray z książek ( jak wiadomo zaden quest nie jest "niczym", ale ok mogles na to trafic przypadkiem wiec nie musisz)
2)Zdjęcia...
3)Filmik(to koniecznie)

Sehrman 03-03-2008 23:10

Odkryłem questa na DSL och ich ach mam DSL polazłem do kopalni o północy bo przeczytałem o tym w liście który wypadł z dwarfa - yeeeeeaaaaaah zabiłem bazyliszka mam DSL och yeahhhhhh.......

wierzycie mi ? nie ? jakoś sie nie dziwie - takie fotki może zrobić KAŻDY - każdy kto ma podstawową wiedzę informatyczną którą nabywa sie grając w tibie jakiś czas

twój nick mówi sam za siebie - uważasz sie za twórce silver mace questa - czytaj "niczego"

każdy quest nieznany poznaje się samemu przez całe tygodnie w najlepszym przypadku tydzień jeśli o nim nie czytaliśmy - ty oczywiście od razu go zrobiłeś - wiedziałes co i gdzie wrzucić - z książek ale oprócz powiązań FS z EF nic z tego nie wynika - równie dobrze mogłes wrzucić Fs w jakikolwiek sqm w fortecy

sprawdziły to 2-3 osoby - ty wiesz swoje - nakręć filmik jak bijesz chociaż rota z silver mace - ubijesz go nawet na dennych skillach z takiej broni

dasz filmik - dam wiare

pozdro:cup:

Avallach 03-03-2008 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sehrman (Post 1937641)
yeeeeeaaaaaah zabiłem bazyliszka mam DSL och yeahhhhhh.......

Ehh, nie wierze Ci, bo bazyliszek to NPC!!
kiedy wy sie dzieci nauczycie?

JokeY 03-03-2008 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver_mace_secret (Post 1936159)
@JokeY
To nie fake :) zapisz sobie moja fotke i powieksz w paincie i sie przekonasz...

Ots?!

To jak nikt Ci nie wieży , to ujawnij się , pokaż komuś na trade , podaj nick itp. a nie że dajesz SS'a i wszyscy Ci mają wieżyĆ -,-
Póki nie zobacze , Nie uwieże !!

tomek_r 03-03-2008 23:31

przeczytalem caly ten temat i zauwazylem jeden blad pana silver mace secret... stwierdzil on ze robil ten quest w nocy i dlatego nikogo tam nie bylo... popatrzcie uwaznie na zdjecie bo mi sie wydaje ze jednak godz 18.18 to jeszcze nie jest noc:/ przynajmniej o ile mi wiadomo:)

xXxKaiserxXx 03-03-2008 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tomek_r (Post 1937691)
przeczytalem caly ten temat i zauwazylem jeden blad pana silver mace secret... stwierdzil on ze robil ten quest w nocy i dlatego nikogo tam nie bylo... popatrzcie uwaznie na zdjecie bo mi sie wydaje ze jednak godz 18.18 to jeszcze nie jest noc:/ przynajmniej o ile mi wiadomo:)

Nie żebym go bronił ale może zrobił questa i następnego dnia wbił o tej godzinie i temu tak jest?

Moim zdaniem fake w 99,9%

Arcan 03-03-2008 23:49

Cytuj:

Rzeczywiście, nie zwróciłem wcześniej uwagi :o
Tak o to teoria autora tematu została oficjalnie obalona.

@up
Jeśli autor nie chce "szpanować" to w jakim celu nosi przy sobie silver mace?

tomek_r 03-03-2008 23:50

ale pisze tam ze ostatnia wizyta 12.47. tylko ze nie wiem jak w tibi pokazuje godziny nocne. pisze wtedy 00.47 czy 12.47??

silver_mace_secret 03-03-2008 23:54

Cytuj:

Zdjecie zrobilem nastepnego dnia po naleganicha forumowiczy...

@tomek_r
Quest zrobilem kolo 3-4 w nocy, dalem loga rankiem zeby sie przespac, lognelem sie po 12, poexpilem i sie wylogowalem... Poznije fotke zrobilem zeby byl dowod ze mam Silver Mace...

silver_mace_secret 03-03-2008 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcan (Post 1937748)
Rzeczywiście, nie zwróciłem wcześniej uwagi :o
Tak o to teoria autora tematu została oficjalnie obalona.

@up
Jeśli autor nie chce "szpanować" to w jakim celu nosi przy sobie silver mace?

Bo nieche z Efa wychodzic poniewaz expie tam i zbieram Holy Orchid do addonu...

Sorry za double-posta... =/

xXxKaiserxXx 04-03-2008 00:00

Napisał bajeczkę a my tylko spamujemy już na 2 stronie napisali ze to fake więc po co te zbędne komentarze?

Vil 04-03-2008 00:01

czasem zabawnie patrzec jak dzieciak probuje sie tlumaczyc.

silver_mace_secret 04-03-2008 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXxKaiserxXx (Post 1937782)
Napisał bajeczkę a my tylko spamujemy już na 2 stronie napisali ze to fake więc po co te zbędne komentarze?

Bo to nie bajka i nie fake...

xXxKaiserxXx 04-03-2008 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver_mace_secret (Post 1937786)
Bo to nie bajka i nie fake...

Dobrze rozumiem jara cię taka oglądalność teraz nagraj film jak zabijasz potworka z tego mace i daj na niego look. Nagraj noob charem jeśli nie chcesz ujawnić nicku.

silver_mace_secret 04-03-2008 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXxKaiserxXx (Post 1937792)
Dobrze rozumiem jara cię taka oglądalność teraz nagraj film jak zabijasz potworka z tego mace i daj na niego look. Nagraj noob charem jeśli nie chcesz ujawnić nicku.

100 post :cup:
A wiec tak bede musial zrobic noob chara, zainstalowac Tibiacam (czy jakos tak), tylko 1 problem swiat sie ujawni... ale postaram sie dodac wam ten filmik :)

xXxKaiserxXx 04-03-2008 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver_mace_secret (Post 1937804)
100 post :cup:
A wiec tak bede musial zrobic noob chara, zainstalowac Tibiacam (czy jakos tak), tylko 1 problem swiat sie ujawni... ale postaram sie dodac wam ten filmik :)

Czekamy cierpliwie. :>

TRIDI 04-03-2008 00:41

jakie lole...

Tego gościa ktoś tak nakitował (myślał ze jak ktoś ma 200lvl to jest uczciwy:D) i probuje nabierać innych, che żeby wszyscy ponieśli stratę takom jakom on poniósł :cup::cup::cup::cup: Po prostu niewyżyte dziecko :D

Vil 04-03-2008 00:48

filmy z tibiacama nie sa dowodem niczego, screenow to juz wogole nie warto brac pod uwage.

xXxKaiserxXx 04-03-2008 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1937901)
filmy z tibiacama nie sa dowodem niczego, screenow to juz wogole nie warto brac pod uwage.

Już wole widzieć film z tibicama niż fote którą każdy może zfakować ;>

<.< 04-03-2008 01:03

Film też łatwo sfałszować, wystarczy nagrać go na OTSie.

xXxKaiserxXx 04-03-2008 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <.< (Post 1937938)
Film też łatwo sfałszować, wystarczy nagrać go na OTSie.

Tibicam nie nagrywa filmów na OTS (z tego co wiem) ;>

Kajulec 04-03-2008 02:07

Tak czy srak mozna spokojnie zrobic fake filmu. Problem pojawia sie w momencie gdy dasz 'look' na przedmiot, bo jego opis sie nie zmienia. I tak oto byl juz w necie film jak facet ma łauł silver mace. Biegal z nim na malutkim levelu po Carlin pelnym PK bez AOLa czy czegokolwiek i bil nim rotwormy po 15.

xXxKaiserxXx 04-03-2008 02:10

@up Widziałem ten film.

Już wole mieć film jak da look niż nic

Kashtaniak 04-03-2008 10:22

najwyzej jebnie jakiegos keya na skocz.pl jak inni jego pokroju

Vil 04-03-2008 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXxKaiserxXx (Post 1938013)
Już wole mieć film jak da look niż nic

Bylo juz szczegolowo wyjasniane w jaki sposob tamten film zostal spreparowany.

Tak dlugo jak nie bedzie w stanie jakichkolwiek wskazowek gdzie mozna znalezc wskazowki ktorymi podpieral sie przy robieniu questa, mamy 100% pewnosc ze questa nie zrobil, niezaleznie od tego jak mocno sie bedzie wysilal przy robieniu fake.

Nosferatu_Niedziel 04-03-2008 14:10

A ten "film" gdzie?

mc200 04-03-2008 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver_mace_secret (Post 1937764)
Zdjecie zrobilem nastepnego dnia po naleganicha forumowiczy...

@tomek_r
Quest zrobilem kolo 3-4 w nocy, dalem loga rankiem zeby sie przespac, lognelem sie po 12, poexpilem i sie wylogowalem... Poznije fotke zrobilem zeby byl dowod ze mam Silver Mace...

No tak zdobyles itemka, ktorego praktycznie nie ma w Tibii i nie chcesz isc zeby sie pochwalic, ze go masz, dac na trade itp. Co ci zalezy na tym, ze nie chcesz ujawnic nicku? Jesli odkryles tego questa to mozesz byc slawny, a filmik na OTSie zdaje sie tez mozna nakrecic, wiec wlaczysz trade channel i pokazesz jak nascie nickow, ktore sa naprawde na RL Tibii pisza na trade, odechciało się?

virrus 04-03-2008 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mc200 (Post 1938338)
No tak zdobyles itemka, ktorego praktycznie nie ma w Tibii i nie chcesz isc zeby sie pochwalic, ze go masz, dac na trade itp. Co ci zalezy na tym, ze nie chcesz ujawnic nicku? Jesli odkryles tego questa to mozesz byc slawny, a filmik na OTSie zdaje sie tez mozna nakrecic, wiec wlaczysz trade channel i pokazesz jak nascie nickow, ktore sa naprawde na RL Tibii pisza na trade, odechciało się?

Eee, na jego miejscu mi by się nie odechciało...:baby:
@Topic: Jak nie chcesz nicka żeby było widac to ctrl + n i gotowe i się klika Look na SM i mamy dowód? A nie! Bo do każdego questu musi być jakaś wskazówka, choćby od NPC.

Ufocznik 04-03-2008 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black Warior (Post 1936796)
Questu na Silver Mace niema ! Jest to tylko wymysł jednego z użytkowników tibia.org.

dopóki go nie wykonasz, nigdy nie będziesz miał pewności czy istnieje, czy nie

Vil 04-03-2008 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 1938577)
dopóki go nie wykonasz, nigdy nie będziesz miał pewności czy istnieje, czy nie

Idac tym tokiem rozumowania, jesli quest nie istnieje to nie bedzie mozliwosci przekonania sie o tym ze nie istnieje.

Dowodem na istnienie questu moga byc jedynie wskazowki do jego wykonania.

Erhion 04-03-2008 19:49

Niektórzy to mają kompleksy i za wszelką (debilną) cenę chcą się pokazać.

Rzal.pe.el

Piastol93 04-03-2008 20:19

@silver_mace_quest
Jestes zalosny gdybys mial naprawde ta macke to bys ujawnil swiat i nick przeciez i tak chcesz ja sprzedac to chociaz moglbys sie ujawnic i ja pokazac.
A po drugie mozesz powiedziec po czym wywnioskowales ze akurat z 1224344443224 itemow w tibi trzeba akurat frozen starlight?

tibianos-95 04-03-2008 20:32

Zrobiłem tego Questa... wynik:
Strata cennego w tibi czasu
Strata 40k~ (podróże, gwiazdka itp.)
Strata psychiki po załamaniu
Połamane kości po spadnięciu z krzesła jak myślałem że go zaraz...X(

Zyski:
BRAK
BRAK
i jeszcze raz brak

Ah te dzieci z przedszkola :baby:

Andrew 04-03-2008 20:32

Ziomek w kulki przycina i widać to od razu.
Na pewno queste nie zorbił, bo opis przedmiotu nie jest takie jak być powinien.

Jedynym dowodem będzie jak komuś człowiek ten poda swój nick i świat na PW i ten ktoś to sprawdzi osobiście.

@Vil
Quest ten najprawdopodobniej istnieje, jakiś koleś z tibia.org.pl chciał sprzedać spoila za chyba 800 zł.

A i nigdzie za magic wallami nie ma tam korytarza a tym bardziej smoków xD

xXxKaiserxXx 04-03-2008 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrew (Post 1939098)
A i nigdzie za magic wallami nie ma tam korytarza a tym bardziej smoków xD

Skąd wiesz?
Jest jedna osoba która posiada tego mace w domku (thais, kolo dp) nie wiem czy ma go tam dalej ale był tam więc quest może istnieć.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34.