![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
... w tydzień. |
Cytuj:
Temat do zamkniecia. |
Cytuj:
|
up@
http://img227.imageshack.us/img227/7811/orlypw3.jpg To sobie QP poradnik na allegro tak jak eq, chara |
Ja postaci ani eq nie kupowałem na allegro :)
Jesteście zazdrośni i tyle :P żal wam d*** ściska że nigdy nie będziecie mieli takiego eq :D |
EE tam, miałem lepsze :P A co do zakupu to kup pacc za tibia cash i softy i potem już tylko zostaw sobie jakieś 300k na "czarną godzinę" a za resztę skupuj rzeczy na jakiś addon :P
|
Cytuj:
Zamknijcie wreszcie ten temat, bo juz jest 5 stron, jak to zawsze w takich lamerskich tematach. Czemu modki nic z tym nie robia? Nawet jak on ucichnie to ktos za 2 lata odpisze "wcale nie marz takieko eku" albo "kup se musk"... |
Cytuj:
Obojętnie czy ja kupie sobie pacca, czy dam ci 200k żebyś mi kupił i ty mi kupisz, to Cipsoft dostanie kasę za pacca. Czy aż tak trudno pomyśleć? Poza tym jest wielu h lvli sprzedających itemy na swoich stronach za rl kasę. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Znam RailChrisa z Nerany a wy wieśniaki jeśli uważacie że jedyną drogą do pieniędzy jest Allegro to macie naprawdę niskie IQ. Paladyn jak się uprze może być naprawdę bogaty moj kolega na Neranie Atasuke kupił przy mnie 6 bp small stones zbierając pieniedzę wcześniej i nie kupując na allegro. To mniej wiecej jest 240k a ma tlyko 40 level, jeśli uważacie że nie jest w stanie mieć full setu na 60 levlu to wasz problem i zacofanie umysłowe.
|
Bo oni myślą, że aby zdobyć kase to jedynie www.allegro.pl :P
Tak to jest jak się chodzi do podstawówki... |
dobra a jak dorośniesz, zaczniesz zarabiać to też będziesz na forach jebał tematy typu "dziś zarobiłem 25 zł, kupić chleb i masło, czy może jescze do tego szynke?"
weź sie nie kompromituj |
@Topic
Ja na twoim miejscu z taką kasą kupiłbym Helmet of the Ancients ;) Co do ludzi od "kupiłeś to na allegro" Jezu ludzie jeden wcześniej powiedział TO JEGO SPRAWA!!! Kupił set bo miał kasę, na jego miejscu też bym kupił :p ale nosiłbym coś lzejszego;) Więc przestańcie już go wyzywać itd.,itp. A, wbij szybko lvl, kup se Arbalistę i wal z inf/power boltów;) Dziękuję DonnerB) |
Cytuj:
Mógłby mi jeszcze ktoś normalny doradzić co kupić?? |
Kup Nightmare Shielda i bij z assassin starow jak masz tak duzo kasy.
|
Mam za mały lvl na assasin stary
Poza tym po co mi nightmare shield jak mam mastermind shielda... Mówiłem że chce kupić coś praktycznego ;/ I dalej nie wiem co :D |
o kurna.
Zwykły, prosty temat a ma już 5 stron... Topic Jak nie masz na co kasy wydawać to kupuj manasy i idź wastuj. Zabawa jest, wydana kasa jest. i git. ;] |
Cytuj:
|
"kup se Arbalistę"
Rox! @topic Ja na twoim miejscu wydał bym na m-potiony itd, i latałbym w miejsca z szybkim expem.\ P.S.:5 stron tesz rox... @Edit: Leon666, sekundy |
m potionki kupuje i latam na Dragon Lair...
Myślałem o expieniu w pojedynke na black knighcie ale czy to mi się będzie opłacać?? Skille mam 79/64 eq to wiecie. |
Cytuj:
zależnie od respa wbijesz tam 8-16k~/h i jak masz szczęscie to coś zarobisz |
Cytuj:
Gdzie mógłbym jeszcze expić?? |
to chyba najbardziej żałosny temat na forum jaki widziałem ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Mam za mały lvl" -- to mnie rozwaliło, a sprzedający nie mówił, że nawet jak nie masz potrzebnego lvla to możesz walić z assassków, jednak będą miały gorszy atak? |
Cytuj:
ja bym Ci radził wywalić itemy do wody, chara zrookować i poprosić starych aby odpieli neta, może znajdziesz wtedy kumpli "NA REALU" którzy będą mogli Ci czegoś doradzić błagam zamknijcie ten topic bo mnie krew zalewa jak widze takie ... |
kup se bp'ki infernal boltsow i arbalesta dobij royal spearkami wyzszy lvl i idz expic z tymi boltkami xD
|
Nie wiem czy juz ktos to napisal ale:
"kupsemusk" |
@autor tematu
Jesli masz jeszcze kase zostaw te eq na wyzszy lvl i kup : Rh,B robe, Blue legs, bohy i jak chcesz mozesz kupic sobie jakas demonke ;) Aaaa i jeszcze kup Platinum amulet :p Potem kup p bolty lub jak wolisz skombinuj sobie Royal Spears i idz expic ;) Najlepiej na D lair albo PoH B) |
Jaki masz lvl bo już nie pamiętam.? Dobra już wiem. Na te demony sobie solo idź. Waste + zabawa + emocje zapewnione.! Ewentualnie jak tak bardzo chcesz się pozbyć tej kasy zrób free items w Carlin w dp. ;]
Bk se odpuść. Żalowy exp i do tego może być hard. Niewiem już kurna jak Ci pomóc... masz jakiegoś kolegę 100+ najlepiej najta.? Jeśli masz to weź se go i idź exp na demony... kurna nic Ci nie pasuję... masz wybór większy niż kurde połowa playerów tego forum... Zdecyduj sam gdzie Ci najlepiej będzie exp leciał. Tu na forum każdy poda inne miejsce... no i po huj Ci to.? Pomoże Ci to.? Bo raczej wątpie.. Z całym szacunkiem. Idź się utop. :) |
nie masz pacc to kup za gp ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Graj
GRAJ WASTUJ PO PROSTU PLAY 4 FUN :P
Kup pacc i na kopalnie svargrond z blokerem :P |
Radze zamknac ten chujowy i tak juz temat, zanim zrobi sie wiekszy syf przez tego kretyna ktory nie wie gdzie expic z kupionym wczesniej na allegro full setem :)
|
Omg, ludzie... Czemu jak ma full seta, to od razu allegro? Mógł równie dobrze sam zdobyć...
@topic Zależy od tego, ile masz kasy, jak dla mnie, mógłbyś sobie kupić: - Softy - Arbalesta - Nightmare shielda ^^ - Kamyki na skillowanie - Trochę amunicji - HotA? - Demon arma? - Sam pomyśl :) Pozdrawiam |
Kolego Up
Doswiadczony gracz by sie nie pytal gdzie ma expic z full setem i by sie nie pytal co ma jeszcze dokupic... Doswiadczony gracz sie tylko pyta gdzie moze expic ze 140 lvl a nie odrazu chwalic ze ma takie eq i ze kasy ma wiecej niz najwiekszy lvl na jego servie >.<" Moge sie zalozyc ze to jest temat tylko do pochwalenia sie swoim eq:baby: Podobnie bylo z kolega co rowniez chcial sie pochwalic swoim ZAJEBIS*YM eqX( |
Niestety (przynajmniej dla mnie) straciłem swoje eq
Ukradł je Gungir jest to Yuron'Zory pod postacią którą sam hacknoł. Pozostało mi tylko MPA i DH. No cóż życie a pan Gungir jest największym frajerem :D |
@up
ciesz sie ze hcoairz to ci zostawil sellnij sobie i kup normalniejsze eq |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59. |