Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Mort Kell vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=168866)

niemogewymyslecnicka 02-04-2008 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1980497)
@Gimlos - moze popykal bys troszke z starymi dofowiczami? znaleźlismy odmienna rozrywke od azury i zadomowilismy sie na stałe :D moze dolaczysz? :D

Gimlosem nie jestem ale mógłbym się dowiedzieć gdzie?:> Moze by pograł :D

Cors Ent 02-04-2008 14:45

hmmm a kim jestes?
bo z nicka nic nie wynika :O

Gramy w WoW'a

szczegoly tylko na prv

Nuriel 03-04-2008 14:07

Padli Mad Sigon i Zangief, jak zwykle kłótnia, że niby Mad nie chodził na akcje a Zangief miał kicka :P

Uważam, że obydwu powinno się dodac ;)

Hassanoo 04-04-2008 13:11

[CHAR]Hawek[/CHAR]
Apr 04 2008, 12:22:10 CEST Killed at Level 125 by Dana Ariesia and by Paul Warker

----------------

[CHAR]Sir Goton[/CHAR]
Apr 04 2008, 12:25:53 CEST Killed at Level 115 by Abu Loppez and by Ragooguoe Shiverotor

Hassanoo 05-04-2008 15:41

[CHAR]Gaddarr[/CHAR]
Apr 05 2008, 13:00:08 CEST Killed at Level 121 by Master Obitalal and by Abu Loppez

[CHAR]Sirmaciek[/CHAR]
Apr 05 2008, 12:39:18 CEST Killed at Level 133 by Stofieballofie and by Patanou

Cors Ent 05-04-2008 16:25

jeszcze przed wczoraj Hawek mi opisywal swoje bohaterskie czyny na Azurce i bił sie pierś potwierdzając swoja lojalność

a dzis patrze na msn

Doug - selling 124 royal paladin on azura, 250 euros

kochane dzieciaczki z MK ;d

Guciowa 05-04-2008 17:29

Ty Cors zawsze byles Korkim, nie wiem czy uwazasz sie za jakiegos super doroslego czlowieka, czy poprstu old bohatera wojennego "kochane dzieciaczki z MK ;d" nie mam pojecia po co uzyles czegos takiego poprstu roz....jeba...les mnie tym

o jakim "koncu chwaly" mowisz w ogole Oo praktycznie cale MK to ludzie ktorzy for fun walcza w tej wojnie z gildia ktora naprawde ciezko bylo by pokonac takim skladem jaki posiada MK(mowa o Wanted ofc ;d)

to ze przegralismy ten open nie powinno byc zaskoczeniem, zaskoczenie by bylo gdybsmy te OB wygrali
bez Minavanda ktory mial problem z komputerem i gdyby nie ded naszego lidera ktory ogarnial cale Battle, po tym dedzie nie bylo lidera ktory mogl by ten caly burdel ogarnac i zaczeli nas pokoleji wybijac, ale kazdy ma to w Pupie bo i tak ta wojna jest po to zeby chary nie gnily w dp albo w domku

i tak jest ciekawie jak na nasze mozliwosci :D mamy ogarnietych sorkow ktorzy sa glownym motorem napedowym calego MK, ale Wanted posiada rowniez sorkow, a takze "potegi" RP i EK ktorych u nas prawie brak (+ 3,5 kg supporterow)
Ta wojna "nie do konca" jest rowna xD ale walka toczy sie dalej wiec napyramy sie póki siano sie nie skonczy xP

Hassanoo 05-04-2008 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guciowa (Post 1986722)
i tak jest ciekawie jak na nasze mozliwosci :D mamy ogarnietych sorkow ktorzy sa glownym motorem napedowym calego MK, ale Wanted posiada rowniez sorkow, a takze "potegi" RP i EK ktorych u nas prawie brak (+ 3,5 kg supporterow)
Ta wojna "nie do konca" jest rowna xD ale walka toczy sie dalej wiec napyramy sie póki siano sie nie skonczy xP

Dokładnie!;

Wanted
Members: 39
Average level: 150

Mort Kell
Members: 33
Average level: 115

Powyżej 15o lvla:

Wanted
1.Urbexx
2.Drazharm
3.Dragoholikus
4.Wymar Herachear
5.Hammpion
6.Fauron Sigon
7.Wican
8.Marjola
9.Sirkiks
10.Entozoaire
11.Dana Ariesia
12.Lord Sensej
13.Lumperier
14.Ziomeck
15.Alethea Levon
16.Igragorn
17.Ecrusher
18.Marshall Don Doggy

Mort Kell
1.Minavand

Nuriel 05-04-2008 20:11

@ Guciowa

Święte słowa, przynajmniej się coś dzieje na servie ;) Pozdrawiam! ;D

Guciowa 05-04-2008 22:19

mialem nadzieje ze po tych juz kilku razach z rzedu wreszcie gracze azuryjscy ktorzy ciagle chca walczyc po stronei Wanted Zrozumieja ze wAnted potrzebuje ludzi w czasie wojny, po wojnie nadchodzi czas pozbywania sie "balastu" np. ludzi ktorzy maja pojecie o grze, zeby w przyszlsoci nie robili problemu, nie patrzac na to jak bardzo starales sie dawniej zostajesz "wydalony" w dosc Psi sposob przewaznie, ze tak powiem... Tak uczy historia azury xP mzoe to sie kiedys zmieni bo raczej w czasie tej wojny jeszcze nie xD

ale jednak sie pomylilem ;PP teraz coraz wiecej ludzi chce walczyc po stronie Wanted XD to jest delikatnie smieszne ale cooooz ... azura Xd

"jak chcesz grac na azurze, zrob knighta i badz noobem to wbijesz jakis tam lv... hehe"

lisekvl 06-04-2008 01:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guciowa (Post 1987244)
mialem nadzieje ze po tych juz kilku razach z rzedu wreszcie gracze azuryjscy ktorzy ciagle chca walczyc po stronei Wanted Zrozumieja ze wAnted potrzebuje ludzi w czasie wojny, po wojnie nadchodzi czas pozbywania sie "balastu" np. ludzi ktorzy maja pojecie o grze, zeby w przyszlsoci nie robili problemu, nie patrzac na to jak bardzo starales sie dawniej zostajesz "wydalony" w dosc Psi sposob przewaznie, ze tak powiem... Tak uczy historia azury xP mzoe to sie kiedys zmieni bo raczej w czasie tej wojny jeszcze nie xD

ale jednak sie pomylilem ;PP teraz coraz wiecej ludzi chce walczyc po stronie Wanted XD to jest delikatnie smieszne ale cooooz ... azura Xd

"jak chcesz grac na azurze, zrob knighta i badz noobem to wbijesz jakis tam lv... hehe"

Czytajac twoje posty kolego wg. mnie jestes noobem nr.1 na tym swiecie bez obrazy i nie mow mi ze co ja moge wiedziec, bo gralem jeszcze jak ciebie tutaj nie bylo, pozdrawiam z tego miejsca Yaviego,Kiksa,Reptiles(a) i all do'urden family a szczegolnie Benego. ~ kolegow z dobrych starych czasow ;)

Pavvulonik 06-04-2008 08:40

Guciowa ma racje te osoby które doszły teraz do wanted mogą sie pocieszyć chwile swoja chwałą.Po wojnie drazowi i reszcie zacznie sie nudzić i powybijają swoich.No są wyjątki np Gaddarr to jest char draza i urba który był botowany na d lair i expil z sd na demoni(zrobili palkow sharowali ecrushera to teraz czas na druida :P ).A jeżeli mi nie wierzycie to jest duuuzo przykładów na to że wanted wywala nawet swoich najlepszych graczy nawet tych którzy wydawali sie być wierni do końca.

Guciowa 06-04-2008 09:24

moze grales kiedys na azurze, ale to bylo pewnie za czasow kiedy Wanted nei posiadalo takiej sily jaka ma w obecnej chwili, wiec nie do konca mozesz wmawiac mi ze nie znam sie na sprawie >.> , wiem jak bylo za moich czasow w Wanted, po powrocie Draza do gry, zaczal wprowadzac swoje plany w grze, wyrzucajac ludzi z Wanted twierdzac ze ta gildia ma za duzo sorkow i beda kiedys z nimi problemy
i z tego powstala ta wojna

oczywiscie ze nie jest tak z kazdym czlonkiem Wanted, jak siedzisz cicho na vent i sluchasz wszystkiego co moiwa liderzy to pograsz sobie, ale jak zaczynasz miec swoje racje to zaczyna to sie nei podobac takeimu drazowi i powoli uklada plany pozbycia sie Ciebie

Pavvulonik 06-04-2008 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guciowa (Post 1987614)
moze grales kiedys na azurze, ale to bylo pewnie za czasow kiedy Wanted nei posiadalo takiej sily jaka ma w obecnej chwili, wiec nie do konca mozesz wmawiac mi ze nie znam sie na sprawie >.> , wiem jak bylo za moich czasow w Wanted, po powrocie Draza do gry, zaczal wprowadzac swoje plany w grze, wyrzucajac ludzi z Wanted twierdzac ze ta gildia ma za duzo sorkow i beda kiedys z nimi problemy
i z tego powstala ta wojna

oczywiscie ze nie jest tak z kazdym czlonkiem Wanted, jak siedzisz cicho na vent i sluchasz wszystkiego co moiwa liderzy to pograsz sobie, ale jak zaczynasz miec swoje racje to zaczyna to sie nei podobac takeimu drazowi i powoli uklada plany pozbycia sie Ciebie

To zapewniam cie ze nic sie nie zmieniło :P.Draza jakis czas temu dlugo nie bylo i byl spokój.Ale jak wrócił to sam chciał wywołać wojne bo mu sie nudziło.Prowokował dawnych punisherow którzy sie spłacili ci dawni puni ~ wrucili (niektórzy) no i jeszcze pozabijał pare osób od siebie i wojna gotowa .MK powinno byc wiecej bo zabicie np: judofixa nie przeszkodzilo mu w dalszym lizaniu rowa :).

elton_ 06-04-2008 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lisekvl (Post 1987524)
Czytajac twoje posty kolego wg. mnie jestes noobem nr.1 na tym swiecie bez obrazy i nie mow mi ze co ja moge wiedziec, bo gralem jeszcze jak ciebie tutaj nie bylo, pozdrawiam z tego miejsca Yaviego,Kiksa,Reptiles(a) i all do'urden family a szczegolnie Benego. ~ kolegow z dobrych starych czasow ;)

on pisze o teraźniejszości, a nie o przeszłości.

Ciri the Witcher 07-04-2008 21:50

Hehe, chcialbym z tego miejsca podziekowac Maciusiowi aka Sirmaciek za obfity loot ktory dzisiaj z niego polecial, po tym jak wpadl w trapa naszych noob charow i wbil na nich rs'a.
Loot: MPA, Soft B, BoH, Demon H, Justice S, Avenger, G leg, Frozen Star~, BP of holding, MMS. Obiecuje Ci, ze ta kasa sie nie zmarnuje :).

PS. Cors nie rob z siebie takiego wielkiego majstra. Wywyzszasz sie, a tak na prawde pidzion z Ciebie. Jedno OB o wszystkim nie przesadza :).

Hassanoo 07-04-2008 22:24

[CHAR]Sirmaciek[/CHAR]
Apr 07 2008, 18:56:47 CEST Killed at Level 133 by Patanou and by Ptaqs

[CHAR]Sonat[/CHAR]
Apr 07 2008, 18:49:52 CEST Killed at Level 81 by Sizue

zeus1985 07-04-2008 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1990576)
Hehe, chcialbym z tego miejsca podziekowac Maciusiowi aka Sirmaciek za obfity loot ktory dzisiaj z niego polecial, po tym jak wpadl w trapa naszych noob charow i wbil na nich rs'a.
Loot: MPA, Soft B, BoH, Demon H, Justice S, Avenger, G leg, Frozen Star~, BP of holding, MMS. Obiecuje Ci, ze ta kasa sie nie zmarnuje :).

PS. Cors nie rob z siebie takiego wielkiego majstra. Wywyzszasz sie, a tak na prawde pidzion z Ciebie. Jedno OB o wszystkim nie przesadza :).

Nic śmiesznego. Po takiej stracie to można się pociąć. Sam miałem kiedyś podobną sytuację stojąc na mostku w Venore podczas walki, kiedy to złapałem RS'a na noobach i nagle poleciała we mnie salwa z SD. Jedyne co mnie uratowało to UhBot, i kumpel który mnie uchał (dzięki Tomek ;*).

Ciri the Witcher 07-04-2008 22:57

Roznica byla taka, ze koles byl w komfortowej sytuacji. Pewne bylo ze padnie, wiec po co robic rsa, Ty z koleji brales udzial w jednej z najlepszych bitew na servie ;), i nie bylo zmiluj sie.

Reloop 07-04-2008 23:22

Widze Sizue nie pochwalił sie Arbalestem z Sonata ;], taka prawda, ze ty chuja zobaczysz z tych itemkow pozdro ;]

Kogo tym razem ci dali?

Ciri the Witcher 07-04-2008 23:37

Smiem watpic. Na ostatniej wojnie raczej biedny po kilku zgonach nie bylem a to za sprawa cashu z banku gildiowego :). Sizue pochwalil sie, juz ty sie nie martw :).

Cron_Raven 08-04-2008 16:14

Widze, ze wojna sie rozkreca, ale standardowo Wanted wygrywa. Gl chlopcy i dziewczyny ;p

Yours Miter.
Ex-member of Wanted and DoF

<hahaha> :)

Hassanoo 08-04-2008 18:26

Ten "update" troszki zwiększy przewage Wanted - nowe potoiony dla knightów i palków, którzy stanowią tam większość.

Reloop 10-04-2008 15:38

Podaruj dzieciom słońce : ))) Radze nie zaglądać na tą stronke

Hassanoo 10-04-2008 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibiawarII (Post 1994637)

nie ściągać (http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=4424127)

Hassanoo 10-04-2008 19:39

[CHAR]Haosruller[/CHAR]
Apr 10 2008, 16:12:27 CEST Killed at Level 111 by Kinneas Inverse and by Master Obitalal

[CHAR]Alethea Levon[/CHAR]
Apr 10 2008, 17:23:08 CEST Killed at Level 159 by Minavand and by Stofieballofie

[CHAR]Croy Don Doggy[/CHAR]
Apr 10 2008, 17:13:09 CEST Killed at Level 85 by Sir Averty and by Minavand

[CHAR]Gaddarr[/CHAR]
Apr 10 2008, 17:13:39 CEST Killed at Level 120 by Patanou and by Sir Dragonblade

Ciri the Witcher 10-04-2008 19:48

:P ladnie ich rozwalilismy :)

ziomal.aiem 10-04-2008 21:05

a jak tam po upie alethea~ dłużej sie trzymał niż taki entozoaire? czy nie ma różnicy?

Cors Ent 10-04-2008 21:56

sorry ale nie moge

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1990835)
Smiem watpic. Na ostatniej wojnie raczej biedny po kilku zgonach nie bylem a to za sprawa cashu z banku gildiowego :). Sizue pochwalil sie, juz ty sie nie martw :).

co ty za przeproszeniem pie.rdolisz?
masz na mysli wojne Puni vs Wanted?

jaki bank gildiowy???!!!

na czym wogle grales na tej wojnie? na Fei? na Vornie? to ze miales czyjegos chara i dostales od nich kase to raczej nie bank gildiowy.
czy co masz na mysli? ze po zabiciu kogos bohy spadly i wzioles? i to jest nie bycie biednym? czy plakales po zgonie ze nie masz na bles az od w/w albo od Hega dostales?

jaki bank gildiowy???!!! i skad niby kasa by w nim miala byc? i kto niby mialby ja rozdawac? juz widze jak Minavand czy Xajaki sprawiaja zeby jakis 100 czy 110 gosc walczacy na czyims charze nie czul sie biedny.

- mimo ze juz nie walcze, to jakby jestem z definicji przeciwnikiem wanted- ale kurde Ciri - jaki sens fetniaczenia i pisania takich koszmarnych pie.rdół?

@Guciowa - jak chcesz polemizowac to prosze podaj swoj nick, i bez wycieczek osobistych
opisalem rozmowe z Dougiem, - Mina i paru gosci + pl czesc moze i ma podejscie takie jak opisales, ale Pata czy Mo to juz zupelnie inne historia, wiekszosc tych gosci znam mysle dluzej i lepiej niz Ty, i naprawde widac ostre cisnienie w tym jak lawiruja zeby sie udalo- i histerie jak sie cos nie uda.

no ale tak jest zawsze - kazda strona ma 4 funowcow i cisnieniowcow - w wanted jest przeciez podobnie

Ciri the Witcher 10-04-2008 22:06

@Cors
Obawiam sie, ze tym razem nie masz racji. Po zgonie dostawalem 30-40k minimum na blessy. Stad tez zbyt duzo kasy mi nie ubywalo, bo bp ogarnialem sobie sam noobem. A tzw bank gildiowy mial Patanou, wszystko ze zgonow typu fluidy itd rozdzielalismy miedzy soba, a eq jezeli polecialo bral pata i opierdzielal, by w razie deada dac nam na odkupienie blessow. Nie watpie w to, ze wiekszosc dla siebie zachowal tak czy siak, ale te paredziesiat K zawsze pomagalo :).

Cors Ent 10-04-2008 22:54

śnij dalej....

chcesz oszukac gosci z wanted czy mnie?

Hassanoo 10-04-2008 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1995256)
:P ladnie ich rozwalilismy :)

jest jakiś filmik? :)
czemu nic nie kręcicie? dyzo to nie kosztuje ;)

Ciri the Witcher 10-04-2008 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent (Post 1995729)
śnij dalej....

chcesz oszukac gosci z wanted czy mnie?

Mysl co chcesz, rob co chcesz, nie musisz mi wierzyc :). Ludzie sie zmieniaja, a tak dla przypomnienia to my nie mamy u siebie drazow, ktorzy trzymaja all dla siebie. Z reszta ludzie by zjedli Patanou itd jezeli nie podzielilby sie kasa.

@Hasek
Nikomu sie nie chce :P. Vincente byl wyznaczony do krecenia filmikow, ale z powodu studiow musial przerwac granie.

@ziomal
Szybko sie zlozyl, 300hp wiecej tak szczerze mowiac zbyt duzo nie daje, biorac pod uwage fakt ze dolaczylo do nas pare osob wiecej :).

Cors Ent 11-04-2008 09:34

Ponawiam pytanie JAKĄ kase miał trzymac??
i skad niby ta kasa?

i jak mogl ja rozdawac skoro poza poczatkową faza wojny i faza agonalna miał na Patanou bana? i został ledwo z tym co miał na Matace?

jacy ludzie by go zjedli??!! Mina? Xajaki? Heg? Ty?!

nie starczało kasy zeby dobrze druidów uzbroic i sciepa byla na paralize, o sorcach nie wspomne a juz widze jak na rycka dostałes zebys "nie czuł sie biedny"

jak chcesz cos fetniaczyc to chociaz z głowa bo tego sie czytać nie da

ta Vincent tak studiuje ze potem lataja texty "na swoim charze nie warto lvli tracic", to pada na cudzym

i odpowiadajac na Twoje pytanie: Nie nie mógłbym "kopsnąć" wam Corsa.
a jesli idzie o Tegaxa to nie jestem jego włascicielem wiec nie bede nim dysponowac, pytania do włascicielki kierować

Cron_Raven 12-04-2008 00:54

Corsik, Ty masz zamiar siwe wypowiadac na temat kasy?:D

Cors Ent 12-04-2008 10:27

Spoko, kiedys Ci jeszcze oddam te 90k :D
czy ile tam bylo :P

Cron_Raven 12-04-2008 15:19

kiedys mozesz, ale juz Miter nie nalezy do mnie :D kilka piwek moze byc zamiast tej kasy:D

Hassanoo 12-04-2008 15:38

[CHAR]Master Obitalal[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:35:53 CEST Killed at Level 105 by Lord-umit and by Weraxin
[CHAR]Sapphire Deoxys[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:35:45 CEST Killed at Level 139 by Bayter and by Ziomeck
[CHAR]Taro Imra[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:34:15 CEST Killed at Level 95 by Xanosta and by Drazharm
[CHAR]Abu Loppez[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:38:06 CEST Killed at Level 144 by Wymar Herachear and by Fauron Sigon
[CHAR]Sir Dragonblade[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:32:42 CEST Killed at Level 108 by Dana Ariesia and by Entozoaire
[CHAR]Greymir[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:33:23 CEST Killed at Level 123 by Limehit and by Drazharm
[CHAR]Brother Angelo[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:59:58 CEST Killed at Level 70 by Xanosta
Apr 12 2008, 14:32:16 CEST Killed at Level 72 by Xanosta and by Kruchy Mag
[CHAR]Patanou[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:32:12 CEST Killed at Level 138 by Marshall Don Doggy and by Judofix butcher
[CHAR]Lalis Fitern[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:34:02 CEST Killed at Level 92 by Bayter
[CHAR]Shanoz[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:36:01 CEST Killed at Level 119 by Judofix butcher and by Borbex
[CHAR]Marvel Sillonwood[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:37:30 CEST Killed at Level 114 by Borbex
[CHAR]Stofieballofie[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:33:18 CEST Killed at Level 123 by Lord-umit
and by Kruchy Mag
[CHAR]Hawek[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:35:33 CEST Killed at Level 125 by Kruchy Mag and by Lord sensej
[CHAR]Nedhussey[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:51:29 CEST Killed at Level 110 by Xhue and by Bayter
[CHAR]Lucius Moonshade[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:35:10 CEST Killed at Level 100 by Dana Ariesia and by Riklos
[CHAR]Franco De'lago[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:36:48 CEST Killed at Level 136 by Bayter
[CHAR]Dalipi[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:43:08 CEST Killed at Level 142 by Bayter and by Limehit
[CHAR]Mooter[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:36:51 CEST Killed at Level 98 by Xanosta

------------

[CHAR]Lord Nen[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:33:57 CEST Killed at Level 122 by Shanoz and by Sapphire Deoxys
[CHAR]Hefu Sigon[/CHAR]
Apr 12 2008, 14:33:05 CEST Killed at Level 102 by Lalis Fitern and by Taro Imra

ziomal.aiem 12-04-2008 18:03

no rzeźnia i tyle, ale dlaczego shanoz już nie jest w wanted? i dlaczego go zabili może ktoś powiedzieć?

Ciri the Witcher 12-04-2008 18:57

@Cors
To, ze cie swe kiedys wyruchali nie znaczy, ze tak bedzie/bylo z nami. Choc po czesci Cie rozumiem.

Wlasnie wrocilem z Warszawy z koncertu... wbijam na msn i pierwsza wiadomosc jaka dostalem to:

20:1

Myslalem ze spadne z krzesla. Pewne bylo ze Turasy dojda do wojny, choc nie wiedzialem ze w momencie kiedy wanted przez pare ladnych dni dostawalo po dupie O.o

Coz... zrobili nam z dupy jesien sredniowiecza :P

Jednak nie wszystko stracone!! :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13.