![]() |
gz, bardzo dobry
poradnik wysmienity, szukałem jakiegos poradnika po upie i ten jest pierwszy. aktualizuj go. 9/10
|
Poradnik świetny sam z niego korzystam. Zauważyłem jednak jeden błąd masz ponumerowane opisy broni nr 3 skile nr 3 magia nr 4 a już następny punkt ma numer 6. 9,5/10 (zawsze może byc lepiej :>).
|
Taaa solidny poradnik po upie... aktualizuj go i bedzie jeszcze lepszy <ok>
Co do małp faktycznie dają troche mniej kasy ale i tak jest przyjemnie nadal na -2/-3 :p Pozdro all |
Cytuj:
bo nie rozumiem... |
Spox poradnik wszystko dobze rospisane :cup:
Napisałeś ze na 35 lvl steel booty mozna nosic wątpie zeby komuś na takim lvl starczylo na steel booty :p pozatym wszystko dlamnie jest w porzadku :):):) |
Cytuj:
Cytuj:
|
żal Bertos nie kituj nikt nie ma takich skilli dziecko ile ty masz lat? Ty chyba nigdy w tibie nie grales -.-
A co do poradnika jest super 10/10 ale co do tych skili na slimach to ja teraz skilluje z knight setem dragon shieldem skillami 60/55 i jest good. Tylko trzeba umiec to robic ;] |
Poradnik jest w porzo !
|
Super poradnik daje 10/10:). Ale chyba przesadziłeś ze skillowaniem. Na trollach mozna spokojnie ( nie na upartego) siedzieć do 50/50 (do 40/40 z daggerem pozniej z knifem).
|
Cytuj:
|
Dobry poradnik teraz z niego korzystam :p 10/10
|
Cytuj:
|
Poradnik ogólnie w porządku, co do skili, skilowanie na slimie powyżej 70 skila jest juz uciążliwe bo ginie on naprawdę szybko, skilowanie odrazu do 80 skila jest stratą czasu... 70 wystarczy żeby wydajnie expić na wielu expowiskach, z biegiem czasu skil sam urośnie przy expieniu...ale jak powiedziałeś każdy ma swoją teorię i tego się trzymajmy =)
a co do miasta, nie lepiej odrazu iść do venore? Sporo tam swamp trolli na których zdobędziemy swoje pierwsze skile, chodź to w sumie bez znaczenia, po prostu polecam venore odrazu. Reszta jest ok. Co do poradnika jest napisany ładnie, po prostu trzyma się kupy =) moja ocena: 7/10. @bertos: przestań pierdo**ć... ~ wasz ozzy. =) |
Cytuj:
|
@Aggro
Czy mógłbyś zaznaczyć na mapie,gdzie dokładnie jest wieża na Darashii? A co do poradnika wg. mnie super,bardzo mi sie przydał 10/10 |
@up
>>KLIK<< |
@up
wielkie dzieki ;) |
28 kwietnia 2880r - Dodałem nowe expowisko - Chor. Także nadpisałem informacje o treningu.
Pisze z grobu ... |
Cytuj:
|
yo mamm takie pytanko czemu na mam nosic 2 reczny sword np avanger zamiast magic sworda i mms-a mzoecie mi to wyjasnic ??
Ino nie mowcie ze noob ... |
Avenger ma więcej ataku. Defense ma na tyle dobry, żeby nie obrywać za mocno. Na potwory atakujące magią (typu Nightmare) jest to po prostu marzenie. SoV nadaje się na blokowanie:)
|
Poradniczek dosłownie palce lizać 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
9,5/10 Nie jest idealny ale prawie 8o8o8o:cup::cup::cup: |
A wg mnie 75 w zupełności wystarcz na 60-70 lvl :baby: 80 na 50 lvl to tylko dla jakiegos maniaka ktory musi sie z czymś wybić =P
|
Moim skromnym zdaniem świetny poradnik:p
|
aggro niezly poradnik 9/10
wydaje sie mi ze zrobiles za duzo popszeczke skili |
@up - celowo to zrobiłem. Dlaczego? Bo jak pytam się knightów i skille, to nie mogę wytrzymać tych narzekań na skille 70/70 na 100 lvlu (był taki przypadek). 80/80 nie jest ciężko wbić!
|
Poradnik ogólnie fajny, jednak jedna rzecz mi nie pasuje. Napisałeś, że z hero leci kasy jak lodu, a to nie prawda. Z nich leci mało kasy i knightem, jeżeli nie lootniemy jakiegoś itemka z crown seta, ciężko żeby się zwróciło.
9/10 ;) |
Powiem tylko tyle:
"50 lvl – Skille 80/80+" gratuluje tym którzy maja takie skille na 50 lvl... Sam mam na 77 76/74 xD A poradnik naprawdę dobry tylko brakuje wytłumaczenia jak dostać sie na helheim nie każdy wie. Ja kiedyś nie wiedziałem:p... |
Cytuj:
|
a trening
przecież skile bardziej się zwiekszają na roku
np do 12 na roku 1,75 * 1,75 > na mainie 1,2 * 1,2 X( to było w innym poradniku którymś a dokładniej to "jak korzystnie przejść rookgard" |
Cytuj:
i jakos wytrzymywalem |
po updejcie juz nie wytryma nikt wiecj niz 2h.. slim bije po 50+ czasem uderzy za 70... żenada
|
Jesli chodzi o poradnik mi tam on pasi
|
All ładnie i dobrze opisane , świetny poradniczek 10/10 ^^ Nie ma wszystkich informacjii ale są te najważniejsze i to starczy .. Brawo ;P
|
Swietny poradnik. Caly czas go aktualizujesz, wiec - 10/10. ;)
|
Super
Czadowy poradnik 10/10 bardzo sie postarałeś.
|
9.5/10
zwsze moglo byc lepiej ale bardzo dobry poradnik sam z niego bede korzystać gdyż po 8 miesiecznej prewnie zczynem gre w tibii od nowa.
|
Cytuj:
to zabijasz matke i czekasz na nastepnego slima, chyba nie zbyt duzy problem ? =) /ozzy |
Nie widze zebys napisal, na jakim lvl powinno sie miec skile np 90/90, wiec sie pytam.
|
90/90 powinno sie mieć kolo levela 100, potem można już przestać trenować wogóle. ja na 50 levelu miałem skile 82/80, na 100 levelu było tylko 89/86, ale potem dużo trenowałem i teraz mam 98/96. śmieszą mnie rycerze którzy na 100 levelu maja skile 80/70.
Sam poradnik bardzo dobry, dla rycerza do 80 levelu. Poczekam aż sam awansujesz i będziesz go uaktualniał :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36. |