![]() |
A dla magów jest coś ? W sensie czy są odpowiedniki tych shitów?
|
#Up
Mnie tylko zastanawia co to Great Spirit Gowno daje bo ponoc tylko hp i jeszcze slabiej od great hp potiona. |
Jeśli ktos byl by w stanie, to chcialbym sie dowiedziec co zmienilo sie jesli chodzi o potwory(oprocz djiinow).
Pzdr. |
Cytuj:
|
Żal cipsoftu
Niech chrzanią tibie dalej... Magowie z 7.92, knight i pall 8.0 i zwykłe manaski i uhy... Kiedyś to było granie nie to co teraz... w 8.1 mieli niby ulepszyć profesje magiczne a spierdolili je... Te hity z sd... KURWA SZAL.BR inaczej tego nie nazwę...
|
Polecam przeczytac nowy news na tibia.com
Oprócz zmian w Tibia Rules: Normal Health Potion: 45 gp (before 50 gp) Strong Health Potion: 100 gp (before 110 gp) Great Health Potion: 190 gp (before 250 gp, tyle że odnawia średnio 500hp) Ultimate Health Potion Knight 130 lvl + cena: 310 gp odnawia ~750 hp Great Spirit Potion Paladin 80 + lvl cena: 190 gp odnawia: 300 hp & 150 mana Poza tym poprawiono loot,hity,exp,obrone,szybkość potworków, np. djinn'y dają więcej expa i lepszy loot jest, obrażenia i exp za vampy wzrósł. Pozdro |
czy ktoś wie ile będzie ściągać się to mini-upade???:baby:
|
no bez kitu,
sciagalo sie w 1s 99%, a na ten 1% juz 10 min czekam X(X(X(X(X(X(X(X(X( |
Troche o zmianach w health potionach:
* Normal Health Potion: 45 gp (poprzednio 50 gp) * Strong Health Potion: 100 gp (poprzednio 110 gp) * Great Health Potion: 190 gp (poprzednio 250 gp, średni healing tego potionu został zmniejszony z 600 na 500) Dodano także 2 nowe potiony: * Ultimate Health Potion dla knightów 130+ lvl koszt: 310 gp za jeden średnie leczenie: 750gp * Great Spirit Potion dla paladynów 80+ lvl koszt: 190 gp średnie leczenie: 300 hp & 150 many Zmiany w potworkach (przynajmniej mi wiadome): * Frost dragony: raz paraliżują, a raz dają utani gran hura. Same też włączają sobie utani hur. * Vampiry: zadają większe obrażenia i dają więcej expa. * Djinny: dostajemy za nie więcej expa i spada z nich więcej loota. * Hydry: strzelają z dystansu (z exori frigo). Podobno: * Hydry: lepiej się leczą. * Warlocki: leczą się dużo lepiej, nawet po 300+ hp. * Małpy: leci z nich mniej kasy. |
Mini up
Stwierdzam jedno z każdym up jest coraz gorzej szczególnie dla rycerzy po ostatnim up to ja jeszcze takiej kichy nie widziałem. Może dołączę do grona znajomych i się przeżuce na warcrafta.X(
|
Cytuj:
Co jak co ale sensu to by nie miało ;; |
Cytuj:
Filmu nie nakręcę, bo mamy wojne i nie mam jak. |
Chyba skończą się demony solo w wykonaniach RP:)
Są "lekko" szybsze:p |
Cytuj:
|
no i dobrze ! :D
|
ściągnołem ten nowy upade ale jak chce zainstalować to mi wyskakuje:
,,The setup files are corupted, please obtain a new copy of the program''- co to znaczy? |
Cytuj:
* Zamiast gwiazdek " . E X E " bez spacji. |
Cytuj:
|
ok. już wszystko wporzo... ;), thx wcześniej miałem transwer 2kb/s, teraz 80kb/s:cup::cup::cup:
|
czy wie może już ktoś, czy moc zwykłych mana/health potion'ów wzrosła? :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lot ;/
Kurde nie wiecie moze czy zmienili może lota bo ja biegam po małpach i leci mi po 5 gp ;/ lipa jak nie wiem w 20 minut lotnełem chyba z 400 gp a normalnie 80 ek nazbieral bym juz ze 4k :(
|
problem
Mam problem ze ściągnieciem tego upade. Próbowałem juz chyba wszystkiego i nic. Kiedy ściągnołem z tibia.com po uruchomieniu instalatora wyskakuje błąd ,,The setup files are corrupted.Please obtain a new copy of the program", zaś przy ściąganiu przez tibie jest: Upading...Please wait
Downloading new program version. I tak stoi już od paru godzin. Co robić? Prosze o szybką odpowiedź... |
Cytuj:
|
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
Cytuj:
|
Co do lota to tak zmienili. Z małp leci 3 razy mniej a na tombie teraz leci ze 2 razy więcej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49. |