![]() |
Do sprawy hotkeyów...
jak wiecie (niektórzy)hotkeye w tibi 7.6 mozna bylo uzyc do czarow i nie bylo opcji select item itp... wiec ja rozumiem ze wy mowicie ze nie bylo hotkeyow? Jak juz cipsoft powinien postawić server nie 7.6 tylko 7.1 gdzie grafika wygladala jak z plasteliny było duuuuużo rare-items i w opcjach nie było zakładki "hotkeys"... |
@KTOS TAM UP
Napisałeś, że w 7.5 było pełno botterów. Zgadzam się z tym ale nie uważam tego za złe bo bynajmniej była jakaś zabawa jak dorwało się botującego od 3 dni UH/SD makera a nie tak jak teraz ;/ |
Wtedy na 100% bym grał w Tibie.Najlepiej to na 7,5 , no ale jak już mowa tu o 7,6 to mogłoby być.
|
Niedawno zrobiłem dla tych którzy nie wiedzą co to jest Tibia 7.6 ;p
|
Cytuj:
@2 to co idziesz na demona i wpisujesz utamo vita>utani gran hur>exura sio"XXX........................................... ................................... Cytuj:
|
Jeśli o mnie chodzi to może bym trochę pograł, ale sorcem tylko. Knight i pall mieli wtedy zryte hity a druidem to wogule nie dało się dłużej grać. Do tego dodam, że sorc na 200lvlu potrafił już walnąć 1000 z sd. Praktycznie na takim lvlu można było wszystko zsolować sorkiem...
|
7.6 to było coś... te marzenia wielu graczy o tym żeby mieć sova, demon helmet, sca.. a przede wszystkim 100 Level. Powinni TS zrobić z 7.6 przez pare dni :D
|
Hotkeje To ZUO kiedys liczyly sie umiejetnosci a terazz.... hotkeje zaal byle jaki 10 latek cie moze ujebac
jak gralem za czasow tibi 7.1 to tibia byla wypasista miala super atmosfere a teraz przez te update tibia stracila ta atmosfere i zrobila sie coraz bardziej nudna |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |