Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Outfit Event. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172344)

Liah'Ardo 25-04-2008 07:36

Pomyślcie sobie co bedzie sie dzialo na blue djin tower lub na calassie 24/7 zajete B) , tzn na tych swiatach na ktorych ceny sa wysokie :p

$eriToonbra 25-04-2008 08:12

Powiem jedno:
Niech sobie cip-soft zagra to zobaczy co to Tibia i jak to jest, a nie myślą, że to tak łatwo.
Jak by zagrali to by na ratach do 100 expili :D bo by nie umieli używać run:D:D:D

Trastix 25-04-2008 11:08

nie no hyba paka kupuje :baby::baby::baby::baby::baby::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup:

Tom@$Z 25-04-2008 13:22

No cóż, ostatni dzwonek na dokręcenie skilli.. HI GS Island!

A co do tych wszystkich piszących, że błe blablal ubue zuo mhrok i Tibia sux.. Naprawdę, cieszcie się, że w ogóle coś CIP'y robią w strone tego, by uatrakcyjnić grę =/

A że jest to "naprzeciw" elitom i takie inne pierdoły - Wsadźcie se te podziały w D*~ -.-'

Albertus 25-04-2008 13:48

fajna sprawa dla tych co grają ,

cip robi takie dodatki zamiast zając sie lagami itp.
przez to przestałem grac przez te kicki itp

normalnie cip to komuniści i zaciemniają poważne problemy zbędnymi dodatkami

przynajmniej dobrze ze to tylko dla pacc , dzieci znowu będą płakać

pozdro wszystkim co skończyli grac w te badziewie

Krajzel 25-04-2008 14:09

Ja mam tylko nadzieję że ten zwiększony loot będzie dotyczył tych tanich itemków a nie silków, finów etc. W przeciwnym razie wszyscy którzy płacili ciężkie pieniądze na tego assassina czy orientala mogą czuć się wyhu..ani by cipsoft ;)
Wiem, wiem, life is brutal, full of zasadzkas and kopas w dupas very mocno xD

pCz 25-04-2008 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tom@$Z (Post 2022044)
A co do tych wszystkich piszących, że błe blablal ubue zuo mhrok i Tibia sux.. Naprawdę, cieszcie się, że w ogóle coś CIP'y robią w strone tego, by uatrakcyjnić grę =/

A co atrakcyjnego jest w tym ze od pewnego czasu wszystko co do tej pory bylo swoistym rar'em staje sie rzecza normalna, ktora kazdy posiada lub za pare dni bedzie posiadal.

Maragoko 25-04-2008 17:10

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trastix (Post 2021921)
nie no hyba paka kupuje

Ha ha ha ....Ortografią to ty się nie pochwalisz ;(

Vyohman 25-04-2008 17:30

No i gitara. Hydry będą wolne.

Aresor 25-04-2008 18:19

pacc

Gratuluje kazdemu kto bedzie mial okazje uczestniczyc w tym evencie...Niestety mi nie bedzie to dane , przez tibia.pl ktory juz tydzien+ zamawia mi pacc (stracilem juz domek nie powiem ile warty):D
przez allegro zawsze elegancko dochodzil odrazu --.--.:baby:

Aevolana 25-04-2008 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 2020961)
Przy jego podejściu to nawet jak się nauczy to nie napisze pewnie niczego co ma ręce i nogi i nie crashuje się co 20 sekund do końca świata. Napisanie jako takiej gry klient <---> serwer nie jest do końca takie proste.

no to niech nie wrzuca na cipsoft ;/ jak coś robią to dobrze, źle byłoby gdyby nie robili nic, a jeśli sami z siebie starają się urozmaicić korzystanie ze swojego towaru klientowi, to tylko chwała im za to, bo to znaczy że umieją coś zrobić w przeciwieństwie do tego typka któremu się nie chce wysilić mózgownicy i zobaczyć jak to jest programować, utrzymywać server, pilnować graczy, pilnować porządku, a do tego jeszcze robią 2 wielkie update w ciągu roku i ew. do kilku małych takich jak na przykład ten event

Qaziqs 25-04-2008 21:30

dobra debile skonczcie juz najezdzac na ludzi z facciem ze nazekaja na cip ze sa totalnie olewani przy kolejnych updejtach/ewentach. Z tego co widze to CIP dalej reklamuje swoja gre jako FREE MMORPG a to jest gowno prawda. Free to jest tylko demo Tibi. Niech sie cip zdecyduje albo tibia jest free i graczy z facciem traktuje sie powaznie albo nie jest free.

KrystianO 25-04-2008 22:30

No tak, bo najprościej jest zrobić event (o ile w tibii można TO coś tak nazwać) w którym jest X razy więcej % dropa, expa itp. Cip idzie na łatwiznę, żeby mieć jak najwięcej kasy z PACC. Chociaż z drugiej strony, itemki wypadają z potworków na PACC area, a te dropy na addony to niby po co dla FACC? (nie licząc kasy) :p

Zrywna_Szkapa 26-04-2008 01:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qaziqs (Post 2023153)
dobra debile skonczcie juz najezdzac na ludzi z facciem ze nazekaja na cip ze sa totalnie olewani przy kolejnych updejtach/ewentach. Z tego co widze to CIP dalej reklamuje swoja gre jako FREE MMORPG a to jest gowno prawda. Free to jest tylko demo Tibi. Niech sie cip zdecyduje albo tibia jest free i graczy z facciem traktuje sie powaznie albo nie jest free.

Rozłożyłeś mnie, zi0malu

Azared 26-04-2008 08:03

Wy naprawdę nie widzicie tego, że aby ta gra musiała się rozwijać i zbierać dzieci przed kompami takie coś jest potrzebne ? Gdyby nie takie rzeczy to byście latali dalej na trolle koło Thais ( najstarsze tereny Tibii )... Poza tym... Nie czepiajcie się, że "niby" robią to bo zabrakło im kasy czy coś... Oni zawsze mają i będą mieć kasę, aż nie skończycie grać... Poza tym kto robi grę nie chcąc na tym zarobić... pomyślcie troche...

Valisha 26-04-2008 10:05

przynajmniej expowiska na facc będą wolne. ;]

Thal 26-04-2008 10:22

Nie wiem czemu się żalicie... Jak się wam coś nie podoba to nie musicie w to Grać:baby: Może Cipsoft musi też z czegoś żyć co nie ??? A wyobrażacie sobie ich rachunki? 24/7h przez cały rok...

SadaelusPL 26-04-2008 13:33

Czyli jak bedą lecieć x2 to czy Obsidian Knife tez będzie wycinać x2 ?8o

Dako 26-04-2008 13:53

Popieram tych, ktorzy twierdza ze taka praca. TO PRAWDA! Cipsoft nie grzeszy mądrymi pomysłami, lecz ten bedzie naprawde udany! Zawsze tak bylo i zawsze bedzie, ze pacc ma wiecej mozliwosci z gry niz FACC. Dzieci, ktore placza "cipsoft suks, ja nie bende mugl wiencej dostawac!!, rzal i bul nie bendzie morzna wiencej silkuw lotowac" OGARNIJCIE SIE! Żal wam wydac 80zl na pacc? Lepiej kupic tego pacca i miec przyjemnosc z gry niz 2kg cukierkow, ktore was utuczą. Cipsoft jak kazda inna działalnosc musi zachecac ludzi do kupna pacc, tak jak Nokia do zakupu ich telefonow. Moze beda problemy w dostanm sie na jakis konkretny resp tzn gs isle, kopalnie, quary, behe ale mysle ze warto. Nie potrzebnie zrobili to w roboczy tydzien, dzieci beda chorowaly by isc na quary, gsy ;d

Mi sie ten pomysl bardzo podoba, bedzie mozna sporo zarobic ; )

SadaelusPL 26-04-2008 14:23

no ta... każdy ma swoje zdanie ale czy ktoś mi odpowie ^^?

Dako 26-04-2008 14:28

@up

Raczej nie bedzie takiej mozliwosci ;x

Helixaw 26-04-2008 15:16

po pierwsze dziciaczki ilu z was narzekalo, ze w tibii nic sie nie dzieje? Ze w takim MU czy innym WoWie czesto sa jakies eventy, podwojne expy itp, a w tibii tylko jakies glupie najazdy?

po drugie napalacie sie jakby te itemki mialy teraz leciec z kazdego mobka, a to niemozliwe, teraz sa rzadkie, jak przez tydzien zrobia 2x wiecej lootu to nic sie nie stanie (bedzie tyle itemkow, ile tak czy inaczej by bylo za 2tygodnie uzbierane...), a przynajmniej myslacy gracze beda mogli przyexpic

po trzecie, jak wam sie to nie podoba, to nie grajcie, nikt was nie zmusza, a jesli nie mozecie zyc bez tibii to najwyzszy czas udac sie do lekarza specjalisty ;)

i ostatecznie - ja tam sie ciesze, ze expie akurat na monsterkach, ktore nie looca tych itemow addonowych :D moze beda wolne w tym czasie :P

Sir_Hell_Lord 26-04-2008 18:40

Dlaczego tylko dla PACC? A na cholerę FACC addony? I tak ich nie wykorzysta -,-. (chyba, że sprzeda...)
Pomysł całkiem fajny, szkoda tylko, że tak rzadko coś się dzieje w Tibii.:(

NieUmiemKucac 26-04-2008 20:01

Nie oni sobie wsadzaja do ucha albo do czola

PainEdD 27-04-2008 00:34

Super , ale czy bedzie jakis wolny spawn ?:>

Matixer 27-04-2008 09:33

A czy tez bedzie exp x2 ?8o
8czy tylko loot x2 ;)
czy sam addon loot x2?:(

odpiszcie! help

Germanix 27-04-2008 10:31

exp x2 już był
teraz będzie tylko loot x2.Niestety tylko na itemki addonowe.
Mam nadzieje, że wkrótce nastąpią skile x2 :)

olimpijski 27-04-2008 13:10

na rooku na pacc zone tez bedzie 2x loot addonowy ?

Dako 27-04-2008 13:56

@up

Tak.

rulez2002 27-04-2008 18:08

beznadzieja i tyle X(

Richard56 27-04-2008 18:59

Ja sie cieszę bo expowiska będą wolne

Ullerios 27-04-2008 20:43

O Zal I Nic Z Tego Nie Będzie Higer lvl All Zajmom ;(

Don'Kosakov 28-04-2008 12:46

skille x2 ;o to byłoby coś ;)

Anerian 28-04-2008 15:25

@up Ja chciem taki event.

Mówiłem już że i tak mało kto zarobi na tym evencie, co najwyżej myślący gracze.

Evil-Michas 28-04-2008 15:52

Xd

Mi sie podoba :P Bedzie spoko XD :faceoff:

Rybzor 28-04-2008 16:10

To już jutro, ciekawe czy różnica będzie wielka ;)

xumi_wielki 28-04-2008 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2019333)
Wiosna z nami, chyba już czas aby zrzucić z siebie zimową odzież i założyć coś na słoneczne dni.

To odpowiednia pora, aby zmienić swój wygląd również w Tibii. Masz ochotę zdobyć nowy strój lub po prostu dokonać zmian w swojej postaci? Jeśli tak, nie przegap eventu, który szykuje CipSoft. Od następnego wtorku (29 kwietnia), z wielu potworów na "PACC area" będzie można zdobyć przedmioty potrzebne do wykonania zadania na addon, z zawyżonym "współczynnikiem szczęścia". Będzie znacznie większa szansa, że z danego potworka wypadnie addon item. Oznacza to, iż przez cały tydzień będziesz mógł zbierać większe ilości tych przedmiotów niż zazwyczaj, przez co udoskonalanie swojego bohatera powinno stać się o wiele szybsze i łatwiejsze.

Przygotuj się do polowania! Nie zapomnij o zabezpieczeniu odpowiedniej ilości miejsca w plecaku, by zmieścić wszystkie te przedmioty! ;)

Ja to czekam na nowe stroje dla Facców, bo Pacc i tak ma już sporo.

abdull1 28-04-2008 20:11

o której to się zaczyna ? 00:01 ?

Milten Magician 28-04-2008 20:36

@up
Po server save na danym serwerze.

JimmyCzk 28-04-2008 21:18

Dobra rzecz ale dla PACC.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47.