![]() |
@up pomyślę.
JEST PRZERWA TECHNICZNA. @down... hmmmm.tak |
Osar, wiem że jest przerwa techniczna ale zgłaszałem się wcześniej -.-"
Więc zapytam się jeszcze raz: Czy dzięki wzrostowi liczbie graczy, jest przyjęty? @up Dzięki ;> |
Osar,to myśl szybciej bo nie wiem czy się za to brać
|
Cytuj:
|
Osar, jestem przyjety??????
|
Jest jeszcze jakaś wolna rola? Jak tak to mógłbym się zgłosić. A jak mnie lubisz to dorób jeszcze kilka armii :P
|
A ja? xD Jestem? xPPP
|
Nie dopytujcie się, tylko zajrzyjcie na pierwszą stronę.
Przyjęci : 1. Hyuu - Ludzie, kolor Szary 2. X-Zero - T'Skrangi, kolor Ciemna Zieleń 3.DARK ALPHADRON - Orkowie, kolor Żółty 4.Avios 5.PISAY_666 6. KRAON ??TATASKER?? (Tak podał na 1szej stronie) |
Widzę, że wiele osób się zgłasza. Ja nie zmierzam.
Ale jeśli ta sesja ci się uda to zyskasz glorie i sławę na forum. I pamiętaj: nie pisz tyle postów. |
Ja już kończe outy :P
Dlatego dał mi ?? kolo mojego nicku Spoko skończe je :p Jeszcze specjialny i general mi zostali + jezdziec o jakiejs 23 bedzie skonczone... Lub wczesniej chociaż jeżdziec jeśli ma być we wszystkich pozycjach to troche mi zajmie... @Up Dokładnichno! Osar nie strać tego! |
Pisay , czy to nie były aby zwykłe grafiki? Nie dorabiałeś żadnych broni sam... Jedyne co chyba edytowałeś to tego Unikatowego i Generała , Króla...
|
Xevo, nie jestem takim idiotą żeby robić outfity od 0 ;>
Aczkolwiek jeśli to naprawdę wypali, to poświecę dużo wolnego czasu na zmodyfikowanie ów elfów na coś bajeranckiego ;P |
Jak bym mógł to teżsięzgłoszę. Mam nadzieję że będzie jakieś 10+ miejsc, aby zawierać sojusze i w ogóle. Mam nadzieje że pomysł z grą wypali, mam nadzieję że będe tu grał, a jak nie to trudno :P
Outy wysłałem ci na pw, ale uprzedzam jestem początkującym :P Dam i tu: http://img247.imageshack.us/img247/3...jownicyaw4.png |
Jeśli mogę, to chciałbym się zgłosić.
Rasa: trolle outy: dam jak zrobię ;] @Edit Dzisiaj się nie wyrobie i dam jutro rano ;p |
Ja jeszcze się dołącze
Amazonki :P Zaraz wszystko dodam... (do północy wszystko będzie) Wojownik(Miecze) Ukryty tekst:
Włócznik Ukryty tekst:
Druid Ukryty tekst:
Jaszczur Ukryty tekst:
Generał Alisa Ukryty tekst:
Królowa Eulisa Ukryty tekst:
Heh... Jeźdźca już dzisiaj nie zrobię ( 23:55) więc dodam jutro ;p |
Osar wszystko już robione i wykonane (jest na stronie 4)...
P.S. ludzie się już smarzą: Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 7, gości: 3) TaTaskers, Suhayl, Gargoin_rtn, Xevo123, Szufi, Kamil_Bks, Xevixon |
Ja też już skończyłem moją armię :D (Strona 4) I patrzcie tego jeźdźca :P Zważcie na to , że dopiero od 20 zacząłem robić moje grafiki i są one moimi pierwszymi!! :D
I jak wam się podoba? (Pamiętajcie , że się dopiero ucze :D) |
Zgłoszę się jutro ;< Przypilnuj mi miejsca, plx. Ew. jeszcze trochę zwieksz ilość przyjmowanych ;)
|
MÓWIŁEM ŻE REJESTRACJA NARAZIE ZAMKNIĘTA! NIE PRZYJMUJĘ ZGŁOSZEŃ. CI CO SĄ ZOSTANĄ.
lol. POŁOWA MÓWIŁA ŻE NIE WY{PALI A TERAZ SIĘ ZGŁASZAJĄ:-) Powrócili "Synowie marnotrawni":) I się cieszę. AVEN I TATASKERS. Sorry ale miejsca pełne, sorry tataskers, ale przyjmę was jako najeźdźców. Co jakiś czas będą przypływały nowe statki z innymi rasami. Wy dojdziecie jako jedna z takich. Pasi? |
Mi nie zbyt ale czy mam jakiś wybór?
A będę mógł kierować gdzie maja udezyc i co maja zrobic? @Edit A i kiedy ja przypłynę? Bo dworki się niecierpliwią:P |
@osar
zajełeś mi? Na prawdę teraz orki będą dobre |
@Osar_Delving
Jesteś zuy, wiesz? Właśnie skończyłem te trolle... p.s. Mam nadzieję, że będę mógł potem dojść ;p |
Ja tam nic nie mówiłem o "niewypaleniu" że tak to nazwę "Projektu" Mnie się nawet pomysł podoba tylko żebyś albo przez "Wypadek" nie zapomniał o grze albo przez "Niechęć" olał wszystkich graczy ;p
(Cierpliwość+(Gracze-głupotę))*(System-złe strony)= dobra i dłuuuga gra |
A ja sie zgłosiłem zaraz po tataskers :( Czyli ja już nie mam szans? ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit Miejsc jednak nie odtąpie z powodu tego że przez ludzi nawet mi się to spodobalo... :] @Edit2 Żeby nie robić spamu będe edytowac... Musisz się przyzwyczaic do porażek i zwalczać je jeszcze większą pracą! W sumie to on mnie też nie przyjoł tylko chyba krakora wstawił zamiast mnie :P |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
@Down Dobra ogarnij ;p |
Xevo, z łaski swojej zawrzyj paszczę, bo ci much nawpada. To nie jest pieprzony chatbox, więc wyluzuj się. Nie każdy się dostał, ale nie wszyscy muszą spamować jak popieprzeni.
Skracając - masz wała, zamknij się. @2down Ty też. @down Zrobiłem to rano. :P |
Każdy kto gra dostał PW ode mnie? Zatem, niech każdy (kto gra) Wyśle mi co chce robić w dzisiejszej turze.
|
@Osar
Tak,króla,jeźdzca i przy szamanie i generale są dodatki..Wiem że przerwa techniczna,ale jak dobre to mnie dodaj. |
@UP
JESTEŚ UPIERDLIWY I MNIE WKURZASZ! NAPISAŁEM , żę koniec rejestracjii! NAWET JAK BĘDZIE NOWY ZACIĄG DO GRY TO CIEBIE RACZEJ NIE WEZMĘ BO MNIE WKURZASZ :<:<:< KONIEC PRAC TECHNICZNYCH!!!! Cytuj:
http://img208.imageshack.us/img208/5674/hyuu4gw6.png http://img340.imageshack.us/img340/6306/hyuu5gw4.png Ludzie pod dowództwem generała Westerna wracają do miasta. PS: Wiem, że cienkie. |
;| Miałem małe nadzieje co do tego fake'a. To mógł być ciekawy przełom, który jest potrzebny forum.
Więc co mi się nie podoba w tej "strategii turowej"? - mapa - to miał być kontynent, a nie widać go nawet w całości - te statystyki, że jeden żołnierz zabije X żołnierzy - taktyka - przed każdą bitwą powinienieś ustalać z graczami ją i powinna mieć decydujące znaczenie o losie bitwy (mam więcej jednostek czyli wygrałem = nuda) - powinienieś zacząć od wprowadzenia graczy, np. mają kuźnię, mury miejskie, koszary, etc. (system budynków) i mają X surowców, które mogą przeznaczyć na budowę X jednostek lub jakiegoś budynku. Surowce by regularnie przybywały co dzień ;p - powinno być bez goblinów, tylko nacje sterowane przez graczy Powodzenia. Czuję, że zabraknie ci chęci. |
Z graczami dogaduję się na PW. Surowce... ehhh jeszcze nie jest na to pora. Statystyki gówno robią. Logiczne, że Żołnierz szarżujący z lasu zabije więcej ludzi niż tak zmęczony w słońcu.
TEN KONTYNENT JEST CAŁY a to co wykracza poza mapę to małe cypelki. |
Cytuj:
|
@Osar
Nie to nie.. |
To nie on zarządził odwrót... Pomyśl co byś zrobił na miejscu tego generała, kiedy masz tylko 4 konnych łuczników, z czego jeden martwy a wróg ma 28 goblinów. Pomyśl trochę.
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:48. |