![]() |
To byla ironia ...
|
Cytuj:
|
Jak jest sie zdolnym to mozna sdkowac sobie skad chcesz
|
Cytuj:
@topic Wojna nadal trwa! |
http://www.***********.com/251351659.html
/\ spidi szare 0.o a tak ja to widzialem ;/ |
Ormo Dało dupy :D nice battle guys :D
|
fakt dzisiaj bylo troche poplochu itp. jednak smokuu pamietaj ze kazdy moze miec zly dzien nawet nasz lider :) jednak gratuluje paru fragow na nas, tylko trzeba pamietac ze na koniec i tak sporo od was ludzi wybilismy. Jednak nie podniecaj sie tak przeciez nie jestesmy niesmiertelni tez potrafimy padac :) wkoncu to tylko gra
|
Cytuj:
|
oi boil padl na massie
|
A tak właściwie to co odjebało Tiuso? http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2116445
Najlepsza jak dla mnie odpowiedź tam "Pewnie wpierdol dostal :>" xDD Nie lubi Polski ;< |
smokuu tak wczoraj dalismy dupy, i potrafimy sie do tego otwarcie przyznac
|
Smokuu ty to ten Shavenis??
|
zdarza sie padac najelpszym:p a Fayter co ty nim grales ze zaraz posta napisales?;o
|
May 01 2008, 10:11:59 CEST Killed at Level 173 by Sua Mea
Acroma Angel BAAAAAAD Things :D, to nie wszystko na dzisiaj co dla was przygotowalismy so Take care guys Lol wlasnie filmik obejrzalem i stwierdzam z przykroscia ze Acroma wannabe Xilvent , hail exura _/ |
własnie tez obejrzalem Film exurka Rox _/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic, wojna trwa :P |
Panov zmienil barwy xd
|
Cytuj:
*wojna trwa i ma sie dobrze |
Jak to Ormo dało dupy ? Ja dałem dupy tylko :P No i troche zamieszania sie narobiło bo nie miał kto lidernąć.
Poza tym to my wygraliśmy ta bitwe, a nie wy xD . No i oczywiscie potem juz znana taktyka stakowania na schodach obtoczeni połową statystów z Thais, w sumie to jedyne co mogliscie zrobić bo została by po Was tylko plama krwi. a ten Soularis~ nie padł czasami potem ? Nie mam pelnego nicku to nie mam jak sprawdzić. |
od nas padl kuki i filu tylko, ten soulcostam padl, jakis 48 padl i parutam jeszcze aczkolwiek mnie nie bylo nickow nie pamietam tylko ci co mieli fragi na filu/kukim to widzialem ze padli
|
Cytuj:
(gali movie poczatek) |
Cytuj:
wojna trwa? |
Cytuj:
Sam teraz widzisz Interregnum stakuje cały czas na schodach otoczeni statystami (ormo) i zgadzam się z tobą to jedyne co możecie zrobić bo zostałaby po was tylko plama krwi |
Jak dobrze pamietam to tylko chyba na Edron, pomagaliśmy Int~ na schodach, przynajmniej oficjalnie. Reszta to pewno jakies przydupasy, ktorych z Ormo łaczy ich tylko kolor outfitu.
|
Zal mi was ludznie...nie wiecie nic na temat ElfBota a sie wypowiadacie...
ElfBota stworzyl Nyalith(dolera player ja rowniez gram na tym servie.) i watpie w to aby ktorys z was (forumowiczow) posiadal takiego bota...raczej to nie mozliwe.. |
Cytuj:
to byl BlackD albo NG ..bo Tibiaauto nie ma combo... |
muj idoleq ju ar ap
|
Co to jest za filozofia napisac takiego bota ? Poza tym chyba mowisz o innym ElfBocie, bo tego o ktorym my mowimy to lezy u mnie na dysku skrakowany ;x
|
Cytuj:
|
Fajny dzisiaj dzien , rano boil , pare godzin pozniej wybotowany najt Acroma a teraz Draqe i Alunir ktory zachowal sie jak nóób :] do tego znow na poczatku chcieli opena a potem nie. Oby wiecej takich dni ;D
Btw. jesli chodzi o openy, opcja jest taka ze jesli widza ze jestesmy w dupie jest nas malo to chca opena tak jak to bylo dzisiaj na goromie, bylo LR 10 ? a ich w ciul ( nie liczylem ale sporo) ale jesli teraz byla opcja ze z rashowali ich, alunir sie zlozyl wycofali sie bo nie chcieli popelnic tego samego bledu, poczatkowo chcieli open ale poziej luki strzelil haslo ze bez alunira sie nie rusza :D haha co za typy zal |
Cytuj:
|
Cytuj:
won na swoje forum i przestan durnoty gadac |
Secondy Wiglaseeka i Biteqa padly :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Niespodzianka w postaci dolaczena sie jednej gildi d owas? :| NIe wylazicie bo wiecie ze nie macie szans :) WOjna trwa! |
Cytuj:
A niespodzianka to niespodzianka nie mozna jej zdradzac ;( My nie traktujemy tego jeszcze jak wygrana wojne , a wy swoim zachowaniem i pewnoscia siebie na pewno przegracie , zawsze tak jest ;P |
Cytuj:
Zreszta sam wiesz ze jesli ktos podczas war ostro expi to zazwyczaj skraca mu sie skrzydla:> Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Wojna trwa! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |