![]() |
Cytuj:
@down To "święto" dziś niby.. Czepiasz się. |
Cytuj:
Od kiedy to jest święto? ;;;; |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja tam gram na kompie...
|
Cytuj:
No ale nie zamierzam go też wyłączać ;] |
Cytuj:
@Top: Właśnie świętuje to święto z kumplami na gg. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Polacy świętują dziś rocznicę uchwalenia pierwszej konstytucji, ale na świecie 3 maja bardziej znany jest jako światowy dzień nagiego ogrodnictwa. Naturyści wychodzą z krzaków i pokazują, że prawdziwie wolnym można poczuć się tylko bez ubrania - pisze serwis dziennik.pl.
|
Cytuj:
, A swietowac swietowalam. Na wzspie Slodowej. A co se bede yalowac xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
huh, to swient sssssssssie ale dobra okazja by popić ;dddddDDDDdd |
kazda okazja dobra by popic.
|
Sobota - imieniny kota ;x
|
Uff, ciężko było, pogoda nie dopisała, ale dałem radę. Obejrzałem przy okazji program o nasileniu efektu cieplarnianego... Jak nie dla jakiegoś święta to może przynajmniej dla świata?:>
|
Cytuj:
2. Zapytaj ile konstytucji było w Europie i na świecie przed powstaniem polskiej. 3. Zapytaj sie podstawa jakich zmian spolecznych ( i podstawa walki o jakie panstwo ) w przyszlosci byla Konstytucja 3 Maja. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiekszosc dat ktore podales to oczywiscie absurd i kompletnie nieadekwatne przyklady. Natomiast zainteresowalo mnie swietowanie rocznicy wejscia Polski do UE. Poki co jest to zbyt kontrowersyjna sprawa, wciaz majaca grono przeciwnikow w Polsce. Ale za kilkadziesiat lat - kto wie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Postep myslenia ludzkiego niestety jest zbyt wolny, by szybko stalo sie to mozliwe, ale 50 lat to duzo czasu. |
Nie kloc sie z Gimlosemm !!11 nie wolno sie klocic z Modami, bo to grzech otd itp. MOD MA ZAWSZE RACJE 11111!1!
Dzisaj tez swietowalm :) |
W sumie, dzień bez komputera mi się udał, chociaż nawet nie wiedziałem o jakiejś takiej akcji. Cały dzień spędziłem w górach i było Zaj&^%(#(%& ; )
Czasem takie dotlenienie i odchamienie dobrze robi. |
Cytuj:
Takim pluciem się trochę ośmieszasz ale ok. Nikt (a przynajmniej ja) nie ma zamiaru zmuszać kogoś do świętowania, latania po mieście z flagą i wywieszania sztandaru ale wypada, z uwagi na pochodzenie, z uwagi na historię i inne pierdoły, po prostu wypada to jakoś uszanować. Zniosą święto? Ok, ich sprawa, ja płakać nie będę ale nie mam zamiaru, puki święto istnieje mówić, że mnie ten dzień je...ie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do świąt jako elementu wojny, każda wojna ma jakieś dodatkowe podłoże, nie ma wojny czysto religijnej gdzie wódz wysyła wojska mając na celu tylko mordowanie niewiernych. Za każdą wojną stoją pieniądze, wpływy i szacunek, religia czy tym podobne sprawy są jedynie argumentami to stworzenia marnej ideologii wojny, tak jak amerykańskie wyzwalanie Iraku i jego demokratyzacja... |
dodac, ze zrobili ja bezprawie 1/3 glosow, bo szlachta odebrala macierzynskie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47. |