Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Mino Mag/Golden Key itp. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176849)

RookeR 05-06-2008 17:39

@up

Hmm nie miałeś czasu? Ja nawet wiem dlaczego =P Pewnie znowu jakieś golden keye kupywałeś za 2 gp, a może tłumaczyłeś jakąś książke z języka polskiego na angielski ? =]

Ps. Bym zapomniał "GiE zEt" ! Zostałeś mojim numerem jeden (!) na tegorocznej liście pt. "Analfabeci i idioci - czyli jak zmyślić historyjke i przetłumaczy coś z angielskiego". Powiem Ci jedno ! Wielkie GZ ! Konkurecja była duuuża ;>
@topic

Why thys topic is not closed ?!

Ps. Proszę o USUNIĘCIE tego "tematu". Wielu użytkowników forum się ze mną zgodzi =P. Więc modki wiecie co czynić a? =]

Pozdrawiam

alienXX 05-06-2008 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RookeR (Post 2097265)
@up

Hmm nie miałeś czasu? Ja nawet wiem dlaczego =P Pewnie znowu jakieś golden keye kupywałeś za 2 gp, a może tłumaczyłeś jakąś książke z języka polskiego na angielski ? =]

Ps. Bym zapomniał "GiE zEt" ! Zostałeś mojim numerem jeden (!) na tegorocznej liście pt. "Analfabeci i idioci - czyli jak zmyślić historyjke i przetłumaczy coś z angielskiego". Powiem Ci jedno ! Wielkie GZ ! Konkurecja była duuuża ;>
@topic

Why thys topic is not closed ?!

Wypominasz bledy innym, a sam nie potrafisz poprawnie napisac zdania po angielsku. Inwersja w pytaniach to przeciez jedna z podstaw j. angielskiego. A w ogole to uzylbym innego czasu, ale to juz sprawa wzgledna, wiec zostanmy przy present simple.

(Why isn't this topic closed?)

Speedrun 05-06-2008 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hudy_Pogromca (Post 2085366)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hudy_Pogromca Pokaż post
"Faithfully minotaur mage has escaped from secret room!" po przetłumaczeniu "Wiernie Minotaur mage popiół cytował z sekretnego pokoju!"

Mam infobota na skype ;p

I nie mam golden key'a pisałem przecież że znikną.

Faithfully minotaur mage has escaped from secret room!"
Cudem minotaur mag zostal uwolniony z sekertnego pokoju.
lol jak to przeczyrtalem to zpadlem z krzesla
ja kcem wiecej bajeczek

Hudy_Pogromca 06-06-2008 15:20

W infobocie inaczej sie przetłumaczyło więc spadaj

Slythia 06-06-2008 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hudy_Pogromca (Post 2098684)
W infobocie inaczej sie przetłumaczyło więc spadaj

Automatyczne tlumacze nigdy nie potrafia dokladnie przelozyc tekstu... Tutaj wrecz sie nie sprawdzily.

Mystlich 06-06-2008 16:56

Czy to możliwe ???
Końcówka filmu......

http://pl.youtube.com/watch?v=PO9Vpf...eature=related

bulwapl 06-06-2008 17:39

Zapewne to niestety fake ;( lub jakiś OTS ;p
A film pierwszy raz widzę :baby:

Cosinus1990 06-06-2008 18:16

żałosny temat niedojrzałego 10latka -.-

Carbon 06-06-2008 22:09

Ludzie!
Zrozumcie i czytajcie uważnie

TEN TEMAT DO NICZEGO NIE PROWADZI PRZESTAńCIE GłUPIO OFFTOPOWAC!

CLOSED ....

Theourus 07-06-2008 01:10

xD
czmu nie offtopowac , mi sie ten temat podoba , lubie czytac sobie jak ludzie zjeżdżają hudego i on próbuje sie wyratowac żałosnymi przekleństwami , więc jedźcie po nim dalej !! tak wam powiem !! xD

CycuRookslayer 07-06-2008 01:17

taa napewno to da że 10 osób ciągle pisze nie offtopowac itp itd przeciesz przez to temat jest ciągle na początku jak wejdzie sie w tajemnice rooka :P ps. ostatnimi czasy coraz więcej takich tematów :D:D

Prezydent_czuwa 07-06-2008 08:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hudy_Pogromca (Post 2085168)
i zabiłem wypadł z niego zpalony papierek i byl ten napis :"Faithfully minotaur mage has escaped from secret room!" po przetłumaczeniu "Wiernie Minotaur mage popiół cytował z sekretnego pokoju!"

... n/c ;(

Hudy_Pogromca 07-06-2008 21:33

Kurwa ja nie mam 10lat!!!!!!!!!!

Perfect*Doll 08-06-2008 11:49

A ile nieokełznany Paniczu?
Ludzie o większym życiowym doświadczeniu [ludzie, którzy mają więcej lat] napewno nie wymyślają TAKICH bajek.
A to, że używasz wulgaryzmów nie czyni Cię wyjątkowo dojrzałym mężczyzną.
Proponuję używać eufemizmów, gdyż to świadczy o opanowaniu.
Myślę, że ową sprawę można rozwiązać, ale niekoniecznie trzeba.
Więc bądź rozważny, bo tutaj już zyskałeś wielu wrogów.
Cieszy Cię to?

Dindsuk 08-06-2008 14:16

oh uh ah alez wyklad, moze napisz podanie do prezydenta....

Perfect*Doll 08-06-2008 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dindsuk (Post 2102886)
oh uh ah alez wyklad, moze napisz podanie do prezydenta....

Nie.
Nie napiszę, ponieważ nie mam takiej potrzeby.

alienXX 08-06-2008 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Perfect*Doll (Post 2102928)
Nie.
Nie napiszę, ponieważ nie mam takiej potrzeby.

To chociaz zrozum, ze do prostaka trzeba po prostacku.

Disseny__ 08-06-2008 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hudy_Pogromca (Post 2085168)
Mój Kumpel znalazł na minohell książeczkę która być może wyjaśni czemu Key zniknął...

Fajnie. Cieszę się. A kolega mojej cioci jedzącej arbuzy w ogródku dziadka Władysława ze strony babci Lucyfery, czyli kuzynki babci taty kochanki mamy koleżanki mojej mamy, montującej krzesła w zakładzie stolarskim u wujka Eugeniusza Krzystofa Milion Pięćset Sto Dziewięćsetnego po pierwszym telefonie ze strony Nokji zdobył nie golden keya ale pink keya i otworzył nim drzwi do ghoula, mimo, że tam nie ma drzwi. B). wiesz? ;dd

słaba Twoja prowokacja. i mało skuteczna. ;d. ale to tłumaczenie.. bosz! rozwalające. :D

CycuRookslayer 08-06-2008 20:38

Jeszcze się tu besztacie ?:D

Carbon 09-06-2008 14:45

Ludzie !
Jesteście na prawdę takimi DEBILAMI?
Pisałem 3 razy że temat do zamknięcia bo bez sensu i nic nie pomoże...

X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(

Slythia 09-06-2008 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carbon (Post 2104627)
Ludzie !
Jesteście na prawdę takimi DEBILAMI?
Pisałem 3 razy że temat do zamknięcia bo bez sensu i nic nie pomoże...

X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(

Kim jesteś, że... żądasz zamknięcia tematu? Wyślij raport i czekaj na odpowiedź, zamiast przyłączać się do powszechnie tu panującego spamu i offtopu.

@down
A co ja mogę zrobić? Nic.

Befsztyk 09-06-2008 16:44

@up
a czemu do cholery nie mozecie tego zrobic od reki?? widzicie glupi temat, zdenerwowani uzytkownicy to czemu nikt nie wpadl na pomysl usuniecia tego tematu??

Carbon 10-06-2008 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2104642)
Kim jesteś, że... żądasz zamknięcia tematu? Wyślij raport i czekaj na odpowiedź, zamiast przyłączać się do powszechnie tu panującego spamu i offtopu.

@down
A co ja mogę zrobić? Nic.

Slythia...
Widzisz że jesteś w supporcie? możesz zamknąć temat ; )

Slythia 10-06-2008 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carbon (Post 2106171)
Slythia...
Widzisz że jesteś w supporcie? możesz zamknąć temat ; )

Nie moge zamknac tematu, gdyz nie mam takich uprawnien... Support to zwykli uzytkownicy...

@down
Nawet jesli... Nie napisze przeciez nikomu na gadu - zamknij ten temat, bo w koncu zobacze taki ladny, czerwony znaczek.

CycuRookslayer 10-06-2008 14:37

Ale masz chyba większe wtyki ?;)

Carbon 10-06-2008 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2106238)
Nie moge zamknac tematu, gdyz nie mam takich uprawnien... Support to zwykli uzytkownicy...

Więc przepraszam cię ; ) mój błąd :D

=eQQ= 11-06-2008 00:17

O, widze ze juz 6 stron. Gratuluje, zamiast pozwolic zgnic tematowi wiedzac, ze moderator sie nie znajdzie, to bluzgacie, klocicie sie i przerabiacie to, co juz bylo 2913810938102938120938102398 razy napisane w 3901481290381 innych tematach i narzekacie, jaka to marna prowokacja. No, ale jak widac wcale nie taka marna. Wkroczyliscie na kolejny poziom debilizmu, daddy will be proud.

CycuRookslayer 11-06-2008 01:20

Mi tam temat nie przeszkadza to sie udzielam :D a serio to jest bardzo potrzebny dowiedziałem sie w nim ze Ci co są w supporcie nie mogą zamykać tematów i że ludzie piszą nie offtopować a sami to robią i temat może ciągnąć się w nieskończone :D:D. I ponawiam pytanie do Slythi : czy nie masz wiekszych od zwykłego forum usera wtyków by pożegnać ten temat ?? :)

Hudy_Pogromca 12-06-2008 12:56

Wiecie ze ja sie z was śmieje??

Befsztyk 12-06-2008 13:19

@up
wiesz ze jestes glupim szczeniakiem??

Ultimus93 12-06-2008 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Disseny__ (Post 2103611)
Fajnie. Cieszę się. A kolega mojej cioci jedzącej arbuzy w ogródku dziadka Władysława ze strony babci Lucyfery, czyli kuzynki babci taty kochanki mamy koleżanki mojej mamy, montującej krzesła w zakładzie stolarskim u wujka Eugeniusza Krzystofa Milion Pięćset Sto Dziewięćsetnego po pierwszym telefonie ze strony Nokji zdobył nie golden keya ale pink keya i otworzył nim drzwi do ghoula, mimo, że tam nie ma drzwi. B). wiesz? ;dd

hmm... czyli dziadek Władysław jest mężem babci Lucyfery i jeżeli jest kuzynkoł twojej drugiej babci ze strony taty to w pewnym stopniu musieli uprawiać kozirostwo xDxD

#top
Marna prowokacja. Szukasz głupich? Tu ich nieszukaj!
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hudy_Pogromca (Post 2109944)
Wiecie ze ja sie z was śmieje??

To tak jak my z ciebie

Carbon 12-06-2008 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ultimus93 (Post 2110082)
hmm... czyli dziadek Władysław jest mężem babci Lucyfery i jeżeli jest kuzynkoł twojej drugiej babci ze strony taty to w pewnym stopniu musieli uprawiać kozirostwo xDxD

#top
Marna prowokacja. Szukasz głupich? Tu ich nieszukaj!

To tak jak my z ciebie

Człowieku sam prowokujesz....

Jeżeli masz głupio pisać ... NIE PISZ!

Odwołuje się do zamknięcia Tematu!

Ddamianek11 12-06-2008 16:28

@Up Popieram

@Topic A w tej bajce były smoki ?

Disseny__ 13-06-2008 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ultimus93 (Post 2110082)

wiem. bo w końcu to ja wymyśliłam ten rodzinny łańcuszek i to ja jestem odpowiedzialna za dziwne związki. dziękuję.

...

a ten temat nadal czeka na zamknięcie..

Befsztyk 13-06-2008 14:06

@up
i sie chyba nie doczeka...

Carbon 13-06-2008 20:06

Piszę tutaj ostatni raz ...

Apel do forumowiczów

Jeżeli jesteście mądrzejsi niż założyciel tematu
NIE PISZE JUŻ NIC TUTAJ!!

wgutbier 15-06-2008 03:38

Wiesz co koles ja zabilem tego minosa tam na tej skale z 10 razy i jakos nic sie niwydarzylo Ciekawego. Fakt ze jest mi jedna zecz dziwna na rooku. Po save server jest spike sword na tej wysepce a po kilku godzinach juz go nie ma wiec nie wiem. Ale zeby gdzies w katana room bylo miejsce do uzycia liny... Boze i ty zes uwierzyl br <haha> A tak wogole to sie ss'y daje... Szkoda Gadac

@up
POPIERAM W 100%

Slythia 15-06-2008 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wgutbier (Post 2115285)
Wiesz co koles ja zabilem tego minosa tam na tej skale z 10 razy i jakos nic sie niwydarzylo Ciekawego. Fakt ze jest mi jedna zecz dziwna na rooku. Po save server jest spike sword na tej wysepce a po kilku godzinach juz go nie ma wiec nie wiem.

Wystarczy stanac na dwoch kratkach na mapie, by spike sword zniknal. Wiele graczy robi to nieswiadomie... Zostalo to juz dawno wyjasnione ; ).

@up
To po co tu piszesz... Moglam spojrzec najpierw na temat, potem odpisac ; ).

Hudy_Pogromca 16-06-2008 16:04

ja br'om nie wierze ale nawet ich lubie dawali mi fajne itemy :P

Hudy_Pogromca 29-06-2008 14:02

Jak coś mam 19lat :P i będę mądry i sie tu nie będę wypowiadał :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:16.