![]() |
@up
Hmm nie miałeś czasu? Ja nawet wiem dlaczego =P Pewnie znowu jakieś golden keye kupywałeś za 2 gp, a może tłumaczyłeś jakąś książke z języka polskiego na angielski ? =] Ps. Bym zapomniał "GiE zEt" ! Zostałeś mojim numerem jeden (!) na tegorocznej liście pt. "Analfabeci i idioci - czyli jak zmyślić historyjke i przetłumaczy coś z angielskiego". Powiem Ci jedno ! Wielkie GZ ! Konkurecja była duuuża ;> @topic Why thys topic is not closed ?! Ps. Proszę o USUNIĘCIE tego "tematu". Wielu użytkowników forum się ze mną zgodzi =P. Więc modki wiecie co czynić a? =] Pozdrawiam |
Cytuj:
(Why isn't this topic closed?) |
Cytuj:
Cudem minotaur mag zostal uwolniony z sekertnego pokoju. lol jak to przeczyrtalem to zpadlem z krzesla ja kcem wiecej bajeczek |
W infobocie inaczej sie przetłumaczyło więc spadaj
|
Cytuj:
|
|
Zapewne to niestety fake ;( lub jakiś OTS ;p
A film pierwszy raz widzę :baby: |
żałosny temat niedojrzałego 10latka -.-
|
Ludzie!
Zrozumcie i czytajcie uważnie TEN TEMAT DO NICZEGO NIE PROWADZI PRZESTAńCIE GłUPIO OFFTOPOWAC! CLOSED .... |
xD
czmu nie offtopowac , mi sie ten temat podoba , lubie czytac sobie jak ludzie zjeżdżają hudego i on próbuje sie wyratowac żałosnymi przekleństwami , więc jedźcie po nim dalej !! tak wam powiem !! xD |
taa napewno to da że 10 osób ciągle pisze nie offtopowac itp itd przeciesz przez to temat jest ciągle na początku jak wejdzie sie w tajemnice rooka :P ps. ostatnimi czasy coraz więcej takich tematów :D:D
|
Cytuj:
|
Kurwa ja nie mam 10lat!!!!!!!!!!
|
A ile nieokełznany Paniczu?
Ludzie o większym życiowym doświadczeniu [ludzie, którzy mają więcej lat] napewno nie wymyślają TAKICH bajek. A to, że używasz wulgaryzmów nie czyni Cię wyjątkowo dojrzałym mężczyzną. Proponuję używać eufemizmów, gdyż to świadczy o opanowaniu. Myślę, że ową sprawę można rozwiązać, ale niekoniecznie trzeba. Więc bądź rozważny, bo tutaj już zyskałeś wielu wrogów. Cieszy Cię to? |
oh uh ah alez wyklad, moze napisz podanie do prezydenta....
|
Cytuj:
Nie napiszę, ponieważ nie mam takiej potrzeby. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fajnie. Cieszę się. A kolega mojej cioci jedzącej arbuzy w ogródku dziadka Władysława ze strony babci Lucyfery, czyli kuzynki babci taty kochanki mamy koleżanki mojej mamy, montującej krzesła w zakładzie stolarskim u wujka Eugeniusza Krzystofa Milion Pięćset Sto Dziewięćsetnego po pierwszym telefonie ze strony Nokji zdobył nie golden keya ale pink keya i otworzył nim drzwi do ghoula, mimo, że tam nie ma drzwi. B). wiesz? ;dd słaba Twoja prowokacja. i mało skuteczna. ;d. ale to tłumaczenie.. bosz! rozwalające. :D |
Jeszcze się tu besztacie ?:D
|
Ludzie !
Jesteście na prawdę takimi DEBILAMI? Pisałem 3 razy że temat do zamknięcia bo bez sensu i nic nie pomoże... X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( |
Cytuj:
@down A co ja mogę zrobić? Nic. |
@up
a czemu do cholery nie mozecie tego zrobic od reki?? widzicie glupi temat, zdenerwowani uzytkownicy to czemu nikt nie wpadl na pomysl usuniecia tego tematu?? |
Cytuj:
Slythia... Widzisz że jesteś w supporcie? możesz zamknąć temat ; ) |
Cytuj:
@down Nawet jesli... Nie napisze przeciez nikomu na gadu - zamknij ten temat, bo w koncu zobacze taki ladny, czerwony znaczek. |
Ale masz chyba większe wtyki ?;)
|
Cytuj:
Więc przepraszam cię ; ) mój błąd :D |
O, widze ze juz 6 stron. Gratuluje, zamiast pozwolic zgnic tematowi wiedzac, ze moderator sie nie znajdzie, to bluzgacie, klocicie sie i przerabiacie to, co juz bylo 2913810938102938120938102398 razy napisane w 3901481290381 innych tematach i narzekacie, jaka to marna prowokacja. No, ale jak widac wcale nie taka marna. Wkroczyliscie na kolejny poziom debilizmu, daddy will be proud.
|
Mi tam temat nie przeszkadza to sie udzielam :D a serio to jest bardzo potrzebny dowiedziałem sie w nim ze Ci co są w supporcie nie mogą zamykać tematów i że ludzie piszą nie offtopować a sami to robią i temat może ciągnąć się w nieskończone :D:D. I ponawiam pytanie do Slythi : czy nie masz wiekszych od zwykłego forum usera wtyków by pożegnać ten temat ?? :)
|
Wiecie ze ja sie z was śmieje??
|
@up
wiesz ze jestes glupim szczeniakiem?? |
Cytuj:
#top Marna prowokacja. Szukasz głupich? Tu ich nieszukaj! Cytuj:
|
Cytuj:
Człowieku sam prowokujesz.... Jeżeli masz głupio pisać ... NIE PISZ! Odwołuje się do zamknięcia Tematu! |
@Up Popieram
@Topic A w tej bajce były smoki ? |
Cytuj:
wiem. bo w końcu to ja wymyśliłam ten rodzinny łańcuszek i to ja jestem odpowiedzialna za dziwne związki. dziękuję. ... a ten temat nadal czeka na zamknięcie.. |
@up
i sie chyba nie doczeka... |
Piszę tutaj ostatni raz ...
Apel do forumowiczów Jeżeli jesteście mądrzejsi niż założyciel tematu NIE PISZE JUŻ NIC TUTAJ!! |
Wiesz co koles ja zabilem tego minosa tam na tej skale z 10 razy i jakos nic sie niwydarzylo Ciekawego. Fakt ze jest mi jedna zecz dziwna na rooku. Po save server jest spike sword na tej wysepce a po kilku godzinach juz go nie ma wiec nie wiem. Ale zeby gdzies w katana room bylo miejsce do uzycia liny... Boze i ty zes uwierzyl br <haha> A tak wogole to sie ss'y daje... Szkoda Gadac
@up POPIERAM W 100% |
Cytuj:
@up To po co tu piszesz... Moglam spojrzec najpierw na temat, potem odpisac ; ). |
ja br'om nie wierze ale nawet ich lubie dawali mi fajne itemy :P
|
Jak coś mam 19lat :P i będę mądry i sie tu nie będę wypowiadał :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:16. |