Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teaser, odsłona III - nowe questy. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=177678)

G17 06-06-2008 19:29

w mojej swietej pamieci
jak było update z tibii z 7.7 na 7.8
wszystkim chlopcom stawaly fiuty
gdy dowiedzieli sie ze wprowadza hotkeye itemy grafe
lecz gdy sorki i druty weszly do gry od razu im zwiedly paly gdy puscili swojego pierwszego poupdatowego sdka dmg 500 ^^ a przed updatem 1113

na pewno tego updejta beda tez wady
zreszta w kazdym updacie tibijskim tak wam paly stercza a gdy wchodzicie do gry to po 2 dniach wiedna

ciekawe co z balansem profesjii czy cos sie zmieni

http://www.tibia-alumni-society.net/.../Gildebig1.jpg
http://www.tibia-alumni-society.net/.../Bugs/cyc1.jpg
przez te 10 lat tibia naprawde robi duze postepy
porównajcie te 2 skriny z dzisiejsza tibia
niewielka roznica

Alp Lauchra 06-06-2008 19:31

Moze wkoncu jakis ciezki quest wprowadza :>

Nytoperka_of_Elysia 06-06-2008 19:34

Zobaczymy co z tego wyniknie

Kasiula 06-06-2008 19:52

A czy wie ktos czy dodadza jakies nowe servery??

PawloPall 06-06-2008 20:03

Ja na przykład chciałbym nowe outfity dla free account ;)):D

PawloPall 06-06-2008 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez G17 (Post 2099310)
w mojej swietej pamieci
jak było update z tibii z 7.7 na 7.8
wszystkim chlopcom stawaly fiuty
gdy dowiedzieli sie ze wprowadza hotkeye itemy grafe
lecz gdy sorki i druty weszly do gry od razu im zwiedly paly gdy puscili swojego pierwszego poupdatowego sdka dmg 500 ^^ a przed updatem 1113

na pewno tego updejta beda tez wady
zreszta w kazdym updacie tibijskim tak wam paly stercza a gdy wchodzicie do gry to po 2 dniach wiedna

ciekawe co z balansem profesjii czy cos sie zmieni

http://www.tibia-alumni-society.net/.../Gildebig1.jpg
http://www.tibia-alumni-society.net/.../Bugs/cyc1.jpg
przez te 10 lat tibia naprawde robi duze postepy
porównajcie te 2 skriny z dzisiejsza tibia
niewielka roznica

Nie no z tymi scrrenami to roznica jeeest :P .
A Propo profesji mogli by dodac jakas jedna nową :P.
Pozdro All Graczy Honera.

/Sorka Za Maly Spam/ ;D

uzytkownik2000 06-06-2008 20:57

jakby zrobili jakis ciezki quest to ciekawe czy tkai trudny jak poi xD

Mike-L 06-06-2008 21:06

Ja myślę, że CIPy tak załatwią sprawę z tym expem z questów: w pamięci i tak przechowuje się informacja o zrobionych questach, więc uważam, iż będzie trzeba podejść do NPC-ta, który zlecił nam misję i po prostu dopytac się o exp :)
Jestem prawie na 100% pewien, że moja teoria znajdzie miejsce w rzeczywistości ;)

A tak btw, naprawde dobrze przemyślany ten update. W teorii. Exp w questach, choć "zgapiony" z WoWa i wielu innych MMORPG, jest naprawdę dobrym pomysłem i sposobem na urozmaicenie rozgrywki. Nowe questy nikomu nie zaszkodzą, a tym bardziej ulepszony wygląd pewnych lokacji. Co się tyczy nowych terenów, a raczej ich braku- cokolwiek by nie dodali, i tak nie wszystkich zadowoli. A tego i tak jest sporo ;]

Podsumowując- zapowiada się naprawdę fajnie, tylko jak już pisałem- w teorii. Cóż, pożyjemy, zobaczymy ;]

Bezmusk 06-06-2008 21:14

Czekać na up i kupić pacca na miech :D

Ogólnie dupa - zjebana 8,1, tylko że kilka nowych rzeczy :/

YetiLP 06-06-2008 21:25

W końcu coś dla hlvl ciekawe i TRUDNE questy bo jak na razie po osiągnięciu 200lvl'a nie było co robić, może powróci mi chęć do gry.

TheObliverator 06-06-2008 21:48

Jazdusia!!!!

Niesamowite! boże jak ta tibia się rozwija jeszcze pamiętam jak niedawno biegałem w czterech outfitach i prymitywnych warunkach a teraz?!
za niedługo tibia stanie sie najlepsza grą na świecie ! ! ! :]:cup:

Mufinek 06-06-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LookamZzaRogu (Post 2098862)
@mufinek~

Nie podoba Ci się rookgaard to nie graj - proste... Wg mnie to dobrze, że wprowadzają tam jakieś zmiany (mam nadzieję, że coś oprócz zmiany NPC będzie)...

@theme

Exp za questy? Wreszcie CIPki idą w dobrą stronę. Może trochę zerżnięte z WOWa ale to i dobrze.

Zle mnie zrozumiales, Dobrze ze poprwiaja rooka poniewaz zacheci to ludzi do gry...:evul::evul:

--Cienius-- 06-06-2008 21:56

Mnie ciekawi czy po wykonaniu tylu questow typu POI czy ice island explorer society itp wloguje sie na cahra i dostane np 20k exp ? :D

Juzefek 06-06-2008 22:01

Niooo, gdyby zlikwidowali cały "balans" profesji i dali stary system leczenia, to byłoby bosko.

Mati_Paurel 06-06-2008 22:06

To jest komedia -.-. Cipy przez pół roku nie zrobiły nic co zasługiwałoby na uwage. Mogli czas, który wczesniej poswięcali na teorzenie nowych terenow/outfitów poświęcic na zadbanie o servy. Niestety po kazdym MK "Przepraszamy, juz sie to w przyszłości nie powtórzy" -.-
Założe sie ze wiekszość chwalących tean teaser, po update wykona questa/zobaczy nowe miasto i pójdzie na*******ac na dwarfy :o
Ja jestem na, nie

mallxx 06-06-2008 22:31

Ludzie nie podoba wam się to zacznijcie grać w lineage czy inne gówno...
A nie będziecie mi tu narzekać co trochę, że łe zjebane łe nie ma nic dla facc czy inne tego typu... X(

adrianeczeqq 06-06-2008 22:52

w końcu troszkę RPG:cup:

fajnie by było jakby przy ataku orków na thais z tych maszyn jakieś kamienie nawalały po 100+ czy coś:) i pewnie fire bugiem się je będzie palić bo jak inaczej?:D

Rykun 06-06-2008 22:53

Ja uwazam, ze zapowiada sie ciekawy up. Mysle, ze jak zawsze FACC nie dostanie prawie nic i zeby porobic te nowe questy i tak trzeba bedzie kupic PACC bo w koncu o to chodzi Cipom. O kase :p
A tak ogolnie to moze byc fajnie.

K0wal 06-06-2008 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rykun (Post 2099704)
Ja uwazam, ze zapowiada sie ciekawy up. Mysle, ze jak zawsze FACC nie dostanie prawie nic i zeby porobic te nowe questy i tak trzeba bedzie kupic PACC bo w koncu o to chodzi Cipom. O kase :p

chyba czytam podobny komentarz juz 100 raz albo i lepiej i tu nie chodzi tylko o te update ale poprzednich tez i w tych o clipach ogólnie już to jest nude pożyjemy zobaczymy.Bo przecież człowiek musi czymś żyć.Jednak pamiętajcie to nie musi być wyłącznie tibia ^^I nie jęczcie tak ;] ta gra ma swój oryginalny,niepowtarzalny klimat dlatego nikt jej nie porzuca ,podobnie jest z dziewczynami ;]

ELEAH 06-06-2008 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mallxx (Post 2099658)
Ludzie nie podoba wam się to zacznijcie grać w lineage czy inne gówno...
A nie będziecie mi tu narzekać co trochę, że łe zjebane łe nie ma nic dla facc czy inne tego typu... X(

Gówno to jest ta twoja gra w kwadraty. Jeśli zamiast kompa masz konsole ,,Pegasus'' i tylko Tibia ci działa to się nie wnerwiaj na inne w 100% lepsze super produkcje typu Lineage II czy najlepsza gra MMORPG World of Warcraft. Tylko sie na ulicy nie przyznawaj, że grasz w tibie bo cie panowie w szalikach z napisem ,,STOP Homosom'' pobiją, ubiją i zabiją. Nara dziecko. A tak między nami to ta wieża orków jest jak ciul zgapiona od wowa te rozdarte flagi, ten styl budowy... ehhh może jeszcze dodajcie rasy i więcej klas niż te żałosne 4 i nazwijcie gre World of Warcraft 2D.

Medivh Shady 07-06-2008 00:27

nie kazdy patrzy na grafike i ubogosc opji ;> sam gram w wowa i brakuje mi niektorych rozwazan z tibi ;> (

i00n 07-06-2008 00:31

Z tego co piszą to wygląda na to że nie wystarczy poprostu zrobić questa aby dostać expa. Ale fajnie by było gdyby np. po wykonaniu deserta dostawało się 1k expa :) Ciekawe jak będzie rozwiązana sprawa wojny z orkami :D juz sie nie moge doczekac :)

Ok'rzes 07-06-2008 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELEAH (Post 2099814)
Gówno to jest ta twoja gra w kwadraty. Jeśli zamiast kompa masz konsole ,,Pegasus'' i tylko Tibia ci działa to się nie wnerwiaj na inne w 100% lepsze super produkcje typu Lineage II czy najlepsza gra MMORPG World of Warcraft. Tylko sie na ulicy nie przyznawaj, że grasz w tibie bo cie panowie w szalikach z napisem ,,STOP Homosom'' pobiją, ubiją i zabiją. Nara dziecko. A tak między nami to ta wieża orków jest jak ciul zgapiona od wowa te rozdarte flagi, ten styl budowy... ehhh może jeszcze dodajcie rasy i więcej klas niż te żałosne 4 i nazwijcie gre World of Warcraft 2D.

Widać że nie stać cię wysiłkowo na Tibie (nawet na facc 2 lv ciężko ci wbić ;*) a na Wowa finansowo ;). Jesli byś był na tyle dojrzały by zrozumieć to że każdy ma prawo grać w co chce i jak chce to byś zamknął pysk i związał sobie palce by nie pisać takich głupot jak ty tu. Możesz sobie nazywać Tibię gównem ale sam nie jesteś lepszy, a także nie masz prawa FRAJERZE obrażać graczy Tibii czy innej gry itp.

Śmierć takim "czymś" jak ty ! Lól.

@@UPdatE
Cool ;) w końc 122 lv+ coś zdziała a nie tylko expienie i expienie ;d

Smash-Shady 07-06-2008 01:21

dla facc nowy wyglad kazo, dla pacc reszta... bolesna prawda :P ale co tam...wazne ze odmlodzili miasta:) bo zygac sie chcialo az.. :<

thelolmaker 07-06-2008 01:25

ej to kiedy te samochody w tibii, bo ja mam tyle oleju w depo i nie mam co zrobić, a tak to sobie dorobię jako mechanik u Sama w sklepie.... no szkoda tego oleju, a za viale to tylko 5 gp płacą :/

aha to jeszcze nie ten downdate no to spadam - sory end si ju egejn

Powinni wprowadzić wszystkie ałtfity dla biednych faczków (na outfit nk wystarczyłoby przynieść 10 dragon hamuf, a nie łaźić po poi przez kilkanaście miesięcy powodując masskicki), pousuwać minotaury z mino hellu aby newbie mieli łatwiej, no i za szczura dać 100 expa, aby szybko się z rook'a wychodziło no i dla każdej profesji jakiś prezent za opuszczenie rookgaarda na 8 lvlu (do wyboru, łarlord słord, golden helmet, boh, awendżer, grit axe i do każdej nagrody gratis domek). Jeszcze nowe Ankrachmóón dla facc aby mogli się wyżyć na innych potworach za te kolejki na start gry (wystarczy skopiować razem ze svargrondem). No i niech Cipsoft daje losowo co setnej osobie dżi ema (nie chodzi mi o emo ani inne żyletki) to będzie mniej boteruff. Pozdrafjam exura Aha jeszcze dla każdego licencja na tibiacam TV, aby można było uwieczniać niebywałe przecudowne osiągnięcia.

Biedny Ryba siedzi przygwożdżony do komputera i musi tłumaczyć te wspólne wypociny Kicksoftu :/ I jeszcze drzwi zaryglowane :(

thelolmaker 07-06-2008 03:46

Co do tych demonów z tibia city

google translate (zawsze coś)

Cytuj:

W następnej aktualizacji, niektórzy szefowie nowych demon zostanie wprowadzony. Więcej informacji można znaleźć poniżej.

1) Ushuriel

Ushuriel jest bezwzględny i okrutny, nawet przez demon. Podobnie jak wielu innych potężnych demonów, pracował w jego drodze do demonicznej hierarchii poprzez morderstwa i uboju. W odróżnieniu od niektórych swoich braci bardziej lekkomyślny, był przemyślany wystarczająco mocny, aby wygrać i sojuszników w celu zapewnienia, że jego wrogowie nie mieli szansę dla zemsty przed jego przejście do następnej większej mocy. W innych demonów zginął, bo lekceważyć ich wrogów i przecenia się, Ushuriel był przygotowany do konfrontacji, a inni niech to brudna praca. Po inwestują dużo czasu na zbadanie jego przeciwników "władzy, jego uderzenia były szybkie i precyzyjne. Na początku swojej kariery był follower z Ruthless Seven i zyskał prestiż i może w ich cieniu.
Kocham go zabić i uboju, służy on do Ruthless Seven jako kata. Obdarzony ogromną uprawnień, Ushuriel zwykle po prostu ignoruje wszelkie ataki, a następnie rozpoczyna męki jego cel. Jego egzekucji są długie procedury, jak lubi strach i walka o jego śmierci ofiary. Ponieważ jest on głównie bezradni wobec ofiar, to może mylić go, jeśli przeciwnik jest rzeczywiście walka z powrotem. Wciąż jest bardzo mało prawdopodobne, że ktoś będzie musiał stawić czoła głównym kata z Ruthless Seven i żyje, aby powiedzieć opowieść.
Chociaż doskonale zdolny do obsługi prawie każdego przeciwnika, lubi taśmy do jego ofiar i ich kompetencje cieszy ich słabość i strach. Jeśli pozwoli mu na rob wasze kompetencje, to małe szanse na przetrwanie tego spotkania była niewysoka i jesteś tak dobry jak martwy.

2) Mardareth

Mardareth poświęcone jego życiu ma do bitwy. Bred przez Ruthless Seven jako jeden z ich największych watażków, Mardareth ma znieść bolesna i torturing szkolenia. Zamiast tworzenia genialny lider, chociaż dali urodzenia do zabijania maszyny serenense, że nieustannie stara się poprawić swoje umiejętności przez inne wyzwanie demoniczna minions. Nawet jeśli używa Mardareth tylko ułamek jego umiejętności, zwykle w wyniku takich walk jest stos juggernauts demonów i posiekany na kawałki. Jest rumoured że nawet pokonał mocną Orshabaal. Jego osłabienie może być tylko w jednym-mindedness z którym dąży do zniszczenia jego ofiar. W jego pożądliwość do boju, często zapomina swego życia i otaczającego tylko do momentu jego kolejnym strajku. Choć Mardareth kocha gry kotów i myszy z jego ofiar, szybko traci on wszystkie pełne finezji i indulges w jego krwi pożądania. Nie wiadomo, jak takie zwierzę trzymane jest w sprawdzenia przez Ruthless Seven.

3) Golgordan i Latrivan

Golgordan i Latrivan są dość nietypowe dla rasy demon. Oni wydają się bardzo akcji specjalnych pokrewieństwa, mało znanemu w demon suan, ponieważ urodzili. Praca jako jedną jednostkę, szybko wzrosły w szeregach z Ruthless Seven's minions. Tak długo, jak oni pracowali razem byli w stanie osiągnąć magiczne ułatwi i miały ogromne znaczenie. Z rosnącą uprawnień, ich zazdrość wzrosła do siebie, too. Wkrótce do sukcesu w demon bracia przybyli do powstrzymania się ich kontynuowanie kłótni zapobiec ich do korzystania z ich specjalnych uprawnień. Oczywiście każdy z nich upatruje swego brata za jego nieszczęścia.
Dzisiaj, zarówno pracy w parze, jeśli zajdzie taka potrzeba, jak i czarownicy są właściwe, nawet jeśli brak fizycznego umiejętności większości swoich przeciwników. Chociaż oni nie czują miłości do siebie nawzajem, bracia są mniej lub bardziej zjednoczona, jak tylko okaże się wrogiem. Są w pełni świadomi, że ich prawdziwa siła może odczuwalne jedynie wówczas, gdy wspólnie pracować. Oni również wiedzą, że są inne potężne demony greedily patrząc na ich ranking. Ponieważ bracia byłoby udzielić innych demonów nie nawet kukurydza brudu, które w dalszym ciągu współpracować z czystego złośliwości. Ich umiejętności w fabulous odlewania magiczne zaklęcia i zrozumienia w ich magiczne doradców z Ruthless Seven. Ich mistrzowie zapewniła im możliwość realizacji kosztowne i okrutne eksperymenty. A kawałek szczęścia zarówno demony, jak wolisz, aby kontynuować swoje studia Groźna do wszelkich bitwy. The Ruthless Seven głównie angażować się w demoniczną braci do organizowania i nadzorowania operacji, coś bracia są w bardzo dobrym - tak długo, jak długo nie rozpocznie walki z sobą.

4) Annihilon

Przynależność do nieznanego i ewentualnie inny gatunek wymarły demonów, Annihilon jest czysta moc. Mówi się, że Annihilon był odpowiedzialny za zniszczenie własnej rasy. On jest ostatnią ocalałą z licznych bitew, które odzwierciedlały demonicznej wersji "survival of the fittest" frazy. Jego masywne, ciężkie ciało jest tylko jeden ogromne masy mięśni w ruchu. Nie ma miejsca na finezję w jego ciało pełne sama siła. Co mu brakuje w umiejętności, On sprawia, że łatwo się z surowego moc. Tę Aeon lat służy stworzeniu wielu mistrzów wretched w jego życiu. Zakłada się, że był już follower jednego z Ruthless Seven, kiedy rozpoczęto formowanie cabal. On pozostał stoical na ich strony w trakcie ich wzrost do władzy. On był obecny w wielu z największych sukcesów w jego okrutnych kapitanów. The Ruthless Seven zatrudnionych często dość proste-minded Annihilon za banalne zadania, jak wiadomo, nie ma do swojej dyspozycji demon, który odpowiada mu w siłę. Tak długo, jak istnieje coś zabić, Annihilon jest absolutnie lojalny wobec swoich mistrzów. Ta lojalność i jego brak ambicji, z wyjątkiem uboju lub zabijania, czyni go jednym z preferowanych przez pracowników Ruthless Seven. On jest doskonałym narzędziem do prowadzenia mniejszym demonów w linii i nie używać umysłu do jego siły do wypełnienia kilku mniejszych zadań, które mogą być pod ręką. Tę starożytnych stworzeń jest często towarzyszy pasożytów, które żywią się jego kapania pikantne potu. Wykrywanie niektórych z tych małych, ale bardzo nieprzyjemnych pasożytów jest przydatne do podpisania Annihilon wiedzieć o obecności w góry.

5) Zugurosh

Pomimo jego dzielność, znany jako demon Zugurosh jest coward. Wtedy byłoby w pierwszej kolejności przyznać, że - gdyby zagrożone były wystarczające. Zugurosh spędził swoje dobre strony: ukrywanie rzeczywistych i założyć od wrogów. Poszukiwana do ochrony, wstąpił w szeregi z Ruthless Seven wkrótce po ich stwierdzeniu same jak mightiest wszystkich cabals życiu. Choć jest on na szybkie wykorzystanie jego Cowardice uniemożliwił mu uzyskanie wszelkich istotnych moc do czasu jego paranoi pomógł mu odkryć zdrady w szeregach z Ruthless Seven's minions. Tę przyznano mu uwagę na jego ciemnym mistrzów i dość wysoką pozycję w swoich szeregach tylko, że w wyniku intensyfikacji jego obawy.
Zugurosh preferuje się życia coward niż martwy bohater. Paradoksalnie jego Cowardice paranoja i uczynił go cennym narzędziem dla Ruthless Seven którzy powierzył mu kilka środki bezpieczeństwa dla swoich licznych operacji. Zakładając, że wszędzie wrogów i zdrady, Zugurosh jest odpowiedzialna za niektóre z najważniejszych i podstawowych środków bezpieczeństwa na Ruthless Seven. On ma dość unikalną sieć informatorów bribed i zagrożone. Pomimo zdrady i backstabbing jest dosyć popularny wśród demonów, tego rodzaju kontrolowanej zdrady na wielką skalę jest raczej nietypowe dla ich koncepcji rasy, i jak dotąd działa całkiem dobrze.
Zugurosh co lubi uczciwej walce, a on zapewnia, że są rzeczy na jego rzecz przed On sprawia, że jego ruch. Lubi się ofiarami drapieżnych na bezradni i nic nie kocha bardziej niż tanie zwycięstwa za pomocą podstępu, pułapki i zasadzki. Od demonów nie myśli wiele o takiej taktyki, Zugurosh jest bardzo szanowana przez jego rodzaju.

6) Hellgorak

Hellgorak jest ostatnią ocalałą z demoniczną cabal które succumbed do Ruthless Seven aeons temu. A Hellgorak jest survivor do rdzenia. W zwycięstwo z Ruthless Seven stawał się coraz bardziej oczywiste, zdradził swoich sojuszników i przesiadł stron. Hellgorak zdecydowała, że lepiej służyć w ramach Ruthless Seven umrzeć niż jako lidera. Stając się w minion Ruthless Seven nie zatrzymać go z krajów rozwijających się jego złe plany. Powoli, lecz systematycznie wspinał się on w szeregach nowych i używanych Jego moc i wpływ na poprawę siebie. Wezwał w sprzyja, i tych, którzy zabili mądrość posiadał on potrzebny.
W czasie przyczyną jego demoniczna plany przyniosły owoce. Z pomocą skradzionych tajemnic i wiedzy tajemnej, jego ciemna ciało pokryte jest pomyślna Runes starożytnych, które chronią go od większości uszkodzeń. On może pochwalić się o jego invulnerability, które rzeczywiście okazały się kłamstwem przez agentów z Inkwizycja. Still, wstrząsa się największe szkody z łatwością, i to na pewno brać insane kwotę napastnikowi wprowadzają go w dół. Było prorokował, że nikt nie będzie go pobić - zabił tuż przed sanktuarium. Still, obawia się on z Ruthless Seven którzy pokonał go i jego sojuszników w przeszłości. Dlatego też na pewno powiedzieć, że nawet jeśli jest on prawie invulnerable, ale wszystkie Hellgorak jest nieśmiertelna.

Scartex 07-06-2008 06:18

@
Translate.pl rox?:d

Ehh i kolejny update co niszczy klimat ktorego juz i tak brak

bajerfull 07-06-2008 07:56

thelolmaker: to ja juz wole chyba po angielsku sobie przeczytac :)

Libacjan 07-06-2008 08:10

HEEEJ K*RWA! CO TO MA BYĆ?! Ja chcę w końcu poexpic, a nie czekać w 2 tygodniowej kolejce na wrle. Jest o 8x za mało expowisk, a ta banda idiotów tego nie dostrzega i zajmuje się tylko takimi mało znaczącymi pierdołami jakie będą w następnym updacie. Nie można przez cały czas powtarzać, że exp nie jest najważniejszy. Nie po to mam pacc, aby marnować go na stanie pod depo.
Zamiast koszatniczek i nowych demon świnek morskich mogli by przynajmniej zrobić coś z masskickami. SSIJSOFT GMBH

http://img107.imageshack.us/img107/4...dragonzxd5.png

Mój bardzo skromny projekt mapki.

ELEAH 07-06-2008 08:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ok'rzes (Post 2099866)
Widać że nie stać cię wysiłkowo na Tibie (nawet na facc 2 lv ciężko ci wbić ;*) a na Wowa finansowo ;). Jesli byś był na tyle dojrzały by zrozumieć to że każdy ma prawo grać w co chce i jak chce to byś zamknął pysk i związał sobie palce by nie pisać takich głupot jak ty tu. Możesz sobie nazywać Tibię gównem ale sam nie jesteś lepszy, a także nie masz prawa FRAJERZE obrażać graczy Tibii czy innej gry itp.

Śmierć takim "czymś" jak ty ! Lól.

@@UPdatE
Cool ;) w końc 122 lv+ coś zdziała a nie tylko expienie i expienie ;d

Uważaj bo się posrasz. ciebie to niestać na granie na FACC. Jak byś niezauważyła to zacytowałem frajera, który obraża Lineage'a on też niema prawa obrażać innych gier. A przepraszam bardzo Tibie można :D wszystko zrobione przez Niemców można obrażać. Hymmm może pogram w Tibie i będe grał Elfem Warriorem albo Hunterem :p oj zapomniałem.... tu taka bida, że jedynym wyborem są 4 klasy i kwadrat... oj szkoda... To wezme Kwadrata Warriora zrobie 40 lvl i kupie se konia. oj... szkoda to niema mountow... oj... albo zrobie sobie Maga kwadrata a profesje Tailoring... ojjj.... zapomniałem, że tutaj magowie noszą zbroje płytowe... oj... kurde niema profesji... szkoda... ale fajna ta gra mase opcji fajna grafika wszystko jest super. ciekawe kiedy ogłaszą tibie najlepsza grę online bo zasługuje bardzo na te miano. :p:p:p dobra dzieci niewnerwiajcie się idzcie se do depo i błagajcie o itemy. :D:D:D:D

Bragon Ball 07-06-2008 08:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Libacjan (Post 2099961)
HEEEJ K*RWA! CO TO MA BYĆ?! Ja chcę w końcu poexpic, a nie czekać w 2 tygodniowej kolejce na wrle. Jest o 8x za mało expowisk, a ta banda idiotów tego nie dostrzega i zajmuje się tylko takimi mało znaczącymi pierdołami jakie będą w następnym updacie. Nie można przez cały czas powtarzać, że exp nie jest najważniejszy. Nie po to mam pacc, aby marnować go na stanie pod depo.
Zamiast koszatniczek i nowych demon świnek morskich mogli by przynajmniej zrobić coś z masskickami. SSIJSOFT GMBH

http://img107.imageshack.us/img107/4...dragonzxd5.png

Mój bardzo skromny projekt mapki.

Właśnie powinni nowe expowiska dodać, kilka nowych expowisk...

Triq 07-06-2008 09:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scartex (Post 2099923)

Jak może zniszczyć coś czego nie ma :>

@ELEAH

Heheh

wawrzyniak13 07-06-2008 09:20

dobrze ze wprowadzaja nowe questy, ale niech wprowadza jakies dla graczy bez pacca

Vicious 07-06-2008 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scartex (Post 2099923)
@
Translate.pl rox?:d

tak? a powiedz co konkretnego zniszczy ten update?

Wylansowany 07-06-2008 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wawrzyniak13 (Post 2100051)
dobrze ze wprowadzaja nowe questy, ale niech wprowadza jakies dla graczy bez pacca

Czy ty...nie, zostawię już to bez komentarza...:(

@Libacjan
Na tym właśnie polega balansacja profesjii. Kiedyś najlepsi byli magowie i ludzie się buntowali. To dali prostych "w obsłudze" knightów. Z palków zrobili praktycznie najlepszą profesję (ale cały czas nie rozumiem dlaczego płakali kiedy na Tibię 8.1 nic nie dostali mimo, że dlaej byli najlepsi...), a magów...sam widzisz. Pradopodobnie z parę updatów znowu magowie będą najlepsi, a pallkami w ogóle nie będzie się opłacało grać...i tak w kółko...

@topic
Dobrze, że są nowe questy, ale żeby nie popełnili takie błędu jak ze scrollami do Dreamer's Challenge, które po jakimś czasie można było złapać leżące na ziemi...
I ciekawe co z tą wojną z Orcami...:)

Cashtan 07-06-2008 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jakieś dziecko powyżej
Uważaj bo się posrasz. ciebie to niestać na granie na FACC. Jak byś niezauważyła to zacytowałem frajera, który obraża Lineage'a on też niema prawa obrażać innych gier. A przepraszam bardzo Tibie można wszystko zrobione przez Niemców można obrażać. Hymmm może pogram w Tibie i będe grał Elfem Warriorem albo Hunterem oj zapomniałem.... tu taka bida, że jedynym wyborem są 4 klasy i kwadrat... oj szkoda... To wezme Kwadrata Warriora zrobie 40 lvl i kupie se konia. oj... szkoda to niema mountow... oj... albo zrobie sobie Maga kwadrata a profesje Tailoring... ojjj.... zapomniałem, że tutaj magowie noszą zbroje płytowe... oj... kurde niema profesji... szkoda... ale fajna ta gra mase opcji fajna grafika wszystko jest super. ciekawe kiedy ogłaszą tibie najlepsza grę online bo zasługuje bardzo na te miano. dobra dzieci niewnerwiajcie się idzcie se do depo i błagajcie o itemy.

Super.
1. Wykasuj tibie
2. Usun tibia.pl z favourites (tzn: ulubione)
3. Idz sobie grac w tego swojego WoWa

Co do tego co napisales, sam gram i w Tibie i w WoWa, i nigdy nie placilbym za to ścierwo jakim jest WoW, nie ma tego czegos. W tibi moge sobie lognac, postac w dp, pogadac z kolegami, czasem gdzies pojsc, ubic kogos, a w WoWie co? Wejde i mam expic i robic questy?
Aha, co do tych twoich zajebistych questow w WoWie, 100% z nich opiera sie na zabij x tego, albo przynies x tego, czasami idz tam i tam, rzeczywiscie panowie z Blizzard, odwalili kawal dobrej roboty robiac 1000+ takich questow, ktozby wpadl na fabule do kazdego z nich, oh!

Co do update:
Mam nadzieje, ze beda questy w stylu jester outfit, ten quest podobal mi sie najbardziej, i zalowalem ze jest tak malo misji. Oczywiscie pod warunkiem ze znamy ang i gramy bez spoilerow, bo mozemy posluchac Bozo, zrobic co trzeba a potem sie cieszyc, i mieć satysfakcje.

#PS.
Czekam na Test Server, zeby poogladac Kazz i rooka + powiekszony orcland i amazon camp po drodze ^.^

adrianeczeqq 07-06-2008 09:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rykun (Post 2099704)

Cytuj:

They have sent an extremely sinister demonic being to the main continent which can only be destroyed by the most courageous, smartest and strongest fighters.
tutaj jeszcze taki mały bonus z tibia.com o którym zapomniał Ryba, mowa o tym drzewku ofc

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scartex

myślę że o wiele ciekawsze najazdy na miasta(maszyny obleznicze),exp za questy i misje które mogą wykonac jedynie ekipy zlozone z 4 profesji mają na celu ratowanie resztek tego klimatu:D

ELEAH 07-06-2008 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cashtan (Post 2100090)
Super.
1. Wykasuj tibie
2. Usun tibia.pl z favourites (tzn: ulubione)
3. Idz sobie grac w tego swojego WoWa

Co do tego co napisales, sam gram i w Tibie i w WoWa, i nigdy nie placilbym za to ścierwo jakim jest WoW, nie ma tego czegos. W tibi moge sobie lognac, postac w dp, pogadac z kolegami, czasem gdzies pojsc, ubic kogos, a w WoWie co? Wejde i mam expic i robic questy?
Aha, co do tych twoich zajebistych questow w WoWie, 100% z nich opiera sie na zabij x tego, albo przynies x tego, czasami idz tam i tam, rzeczywiscie panowie z Blizzard, odwalili kawal dobrej roboty robiac 1000+ takich questow, ktozby wpadl na fabule do kazdego z nich, oh!

Co do update:
Mam nadzieje, ze beda questy w stylu jester outfit, ten quest podobal mi sie najbardziej, i zalowalem ze jest tak malo misji. Oczywiscie pod warunkiem ze znamy ang i gramy bez spoilerow, bo mozemy posluchac Bozo, zrobic co trzeba a potem sie cieszyc, i mieć satysfakcje.

#PS.
Czekam na Test Server, zeby poogladac Kazz i rooka + powiekszony orcland i amazon camp po drodze ^.^

Jeśli WoW to ścierwo to dlaczego grają w to ponad 10 mln graczy i codziennie dochodzą nowi? Dlaczego WoW jest uważany za najlepsza grę MMO? Ty chyba nigdy w WoWa niegrałeś jeśli myślisz, że to jest tylko expienie to dlaczego niby expi sie do 70 lvl? Hehe no masz racje tibia to nietylko expienie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D . Tym mnie powaliłeś przeciesz tam się nic więcej nie robi tyle expi. Cyce-Thias a potem Cyce-Thais i tak do usrania. A co do questów to się do tej zabujczej liczby 100 questów w tibi nie przyczepiłem jak coś to w wowie nietylko sie zabije 20 i juz, trzeba pozbierać drewno w lesie albo zanieść komuś jakiś item poszukać w skrzyni jakiegoś przedmiotu. Aha a interakcja w wowie z innymi graczami jest lepsza niż w tibi. Mobów typu Boss gdzie trzeba zebrać drużynę 20 osobową jest 100000000 x wiecej niż w tej twojej gierce. Blizzard odwalił napewno lepsza robote niż te twoje Szwaby z Cipu. Widać, że grałes na prywatnym serwie gdzie jest max 80 osób więc sie niedziwie, że niemiałeś z kim pogadać. Jeśli ci się expić niechce do zrób se jakaś profke pozbieraj materiały i zrób sobie EQ. Mi się wydaje, że w tibie grają wszysci ci co sie im 8GB WoWa ściągnać niechce. Jak wow by się ściągał w 30 sekund to sie założe że o tibi to już by nikt nie pamiętał.

Smerf'pallek 07-06-2008 10:05

Mamy także wiele świetnych wyzwań dla bardzo doświadczonych graczy. Będziecie mogli stanąć twarzą w twarz ze sługą mistycznej ""Ruthless Seven", a może nie tylko ze sługą?

No ciekawie się zapowiada...

Dragones5 07-06-2008 10:08

Jedyny update, ktory podoba sie wiekszosci i mi chyba tez ;p

@2up
Co do sciagania 8GB to u mnie sie zgadza ta teza xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37.