![]() |
|
Cytuj:
|
Te wszystkie "super" pomysły CipSoftu coraz częsciej są brane z OTSów... Może w 8.3 postawią Training Monki, w 8.4 runki x100 po teraźniejszej cenie, a w 8.5 fast attack? Who knows? Tak, żeby jeszcze łatwiej się grało dzieciom w wieku 7-12 lat.
I tak wbudowany aimbot [F5F5F5F5 YEE ZABILEM GOO] zjebał wszystko :baby: Ukryty tekst:
|
Wreszcie coś dla nowych. Przyda im się :). Nie mogę się doczekać upade ;)
|
Cytuj:
|
Jedyna wartosciowa rzecz w upie to Questy, ktore mozna bylo zrobic w miech gora? (trzeba zrobic nowa mape, grafiki) X(. A przez reszte czasu sie o*******ali, no nie liczac evul tutoriala i kilka grafik w kazzo X(
|
narazie niezle.. chociaz nic nie zepsuli..
ale czy to potrzebne ? no chyba ze dla newbie i dzieci 7-12 lat eh.. OGÓLNIE JAK NARAZIE up na + ;] Dajjcie coś na moiego ryceszaaa !!!!1111 PleaseX:cup: |
Nic nie zastąpi starej, dobrej 7."szóstki" i "piątki"
|
Cytuj:
|
Użytkowników czytających ten temat: 290 (zarejestrowanych: 31, gości: 259)
loonyxd, Vertiro, Ajan, Vathored, STP, Aekal, MeryZara, markjacobs, Corrnn, kaduuu, Michoss, Lord_Piterek, Sienx, Kem, Mietek919, Vercef, Pawez, Aevolana, Explorer of Hell, Snq, seta29, Nevilek, PomaranczowyBurakCukrowy, Sanovia, DnL, Sir Dark Archeon, Luki33, Bartek11, KlonAdam, Walhal, Torcidas @Topic Może i ulepszyli, ale nie przesadzajcie, takie eq jest mało warte, a tutorial dobry dla początkujących. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Takie jakieś to wszystko dziwne... Rozumiem, że teraz będziecie zostawać zamiast na rooku to na tych dziwacznych wyspach? 8o
|
Cytuj:
to dla czego w nią grasz? |
prawie jak ots eq na początek fajnie... już 0 wysiłku w zbieranie na eq tylko zaraz po pojawieniu sie dostajesz wszystko
|
Po IV odsłonie nowego update to zapowiada sie jednak interesująco więc odrazu kiedy to wejdzie w życie założę se z 2 postacie i będę musiał to sprawdzić i wtedy sie okaże czy to jest naprawdę dobre :p
|
-.-
Az mnie to boli jak czytam te teasery .... Co oni robia z tej gry ktora kiedys miala "Kilmat" i sie naprawde fajnie gralo :D
Widac ze cipsoft robi kazdy uptade dla kasy zeby sciagnac sobie nowych 7 letnich graczy ktorzy sie dobrze w domu zachowuja ze im mama dala na pacccaaa. 1. Hotkeye .... Zal i Ból 2. Smieszna balansacja .... Kiedys bylo dobrze miec 100 lvl bylo cos ... teraz ? 3. 900k/h expa _/ 4. Jesli ktos potrzbuje tutoriala jak chodzic na strzalkach nie powinien w to grac 5. Jak jak gralem to liczyly sie stosunki miedzy graczami a nie kto ile pie..... expa ;d 6. Za 3 uptady amunicja sie nie bedzie konczyc ofc runy tez nie :D 7. "wyspa przeznaczenia" xDDD Made my day 8. :(( Ja chce bolty jak paroffki :( i stare dmg vocow 9. Outfity Wow ! w next uptade bedzie mozna tanczyc itp uzywajac comend for example /dance 10 . Kurwa 2 gol dla HOLNADI !!!! EYYEYEYEYEYEYEYE |
Po IV odsłonie nowego update to zapowiada sie jednak interesująco więc odrazu kiedy to wejdzie w życie założę se z 2 postacie i będę musiał to sprawdzić i wtedy sie okaże czy to jest naprawdę dobre
|
Ja już się zgodzę z NPC SnakeEye :/ Czytając teasera, spadłem z krzesła :P
Kiedyś gracze mieli troche trudu ze znalezieniem/kupieniem eq na start, a teraz co? 10 latki dostaną takie eq i zaczną szpanować -.- Ja chce tibie 7.x :/ Więcej sie nie wypowiem, szkoda takiej dobrej klawiatury xD |
Wg. mnie Tibia idzie w dobrą stronę. Nigdy to jednak nie będzie stara, dobra 5.x w klimacie RPGa, jednak pod względem graficznym jest coraz doskonalsza. A wyspa przeznaczenia i EQ to dobry pomysł, gdyż EQ nie jest wcale jakieś mega-giga-kul, jednak nie każdy nowy ma kasę na eq. To jest tylko moja opinia.
|
O.o zapomnialem dodac . Czemu nie dadza full seta na start? Wkoncu i tak kazde dziecko kupi go sobie na allegro.pl . A z takim setem to dopiero by targalo w tibianke !
|
Cytuj:
|
Komercha komercha i jeszcze raz komercha.Wiecie o co w tym wszystkim chodzi? o to ze jak ktos 1 raz sie loguje na tibie i np. nie potrafi zdobyc eq,padnie gdzies tam,czegos nie potrafi zrobic - wylacza gre i juz wiecej do niej nie wraca- czyli nastepny potencjalny klient przestaje grac.Eq na mainie-zalosne i idiotyczne-jeszcze raz KOMERCHA.
Podsumowanie- tibia schodzi na psy edit aha jeszcze jedno : moze odrazu jak kupisz pacc to odrazu masz full seta na start i potem gp za kase na rl przez tibia.com ? |
może za parę updedow będzie npc co robi kase jak na testserwach już o train monkach nie wspomnę xD btw. bardzo mnie te legi dla pala na początek ciekawią poniewaz swego czasu jak grałem na ots to te legi posiadały 11 arma mam nadzieje ze to zmienia xD
|
Nie no tibia coraz bardziej robi sie jak ots eq na start jak na ots zal porpsrtu.
|
Ale co w tym złego? Że spellbooki już nawet nooby zaczną wyrzucać? :confused: Chyba wyglądem będą nowych odstraszać tylko :)
|
Cytuj:
|
Im nie pasuje, że noobom śmieci już nie będą mogli wciskać... Jak by dali all noobkom jakieś 500gp na start, to all by się cieszyli, bo by mogli ceny zawyżać :p
|
Gatunki noobków
Dzięki tym update będzie mniej noobów z gatunku:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Podejrzewam że grę będzie się zaczynało w trochę innym eqwipunku, a wy ? |
W tej grze o to chodzi, aby umieć sobie radzić. Ten pomysł z eq jest beznadziejny. Cipsoft coraz bardziej upodabnia tibie do otsa.
|
Według mnie na tych wyspach aby otrzymać ekwipunek jak i przedostać się na główny kontynent powinno się wykonać kilka umiarkowanie trudnych zadań, aby pokazać że jest się gotowym na opuszczenie bezpiecznych terenów.
Jakiś test z wiedzy o świecie Tibii może? W końcu na Rooku jest akademia, przecie nie uczymy sie tam tylko jak odpalić pochodnie i pobić parę szczurów, jest tam także biblioteka... |
A mnie sie bardzo podoba ;]
takie rozwiazanie jest bdb zwlaszcza dla osob calkowicie nowych i wogole; mogli by rzeczywiscie zrobic tak ze ciezkie zbroje dla najtow lzejsze dla palkow a szmatki dla sork/drut tylko wtedy powinni wprowadzic kilka nowych zbroi i legsow i wogole wiele roznych nowych rzeczy z EQ i moze troche broni tez jeszcze bo niby teraz jest duzo ale w porownaniu z WoW to tutaj jest skromna garstka ;] WIECEJ EQ I BRONI ZEBY BYLO CZYM HANDLOWAC I WIEKSZY WYBOR NO I MNIEJ MONOTONNI ;];] :):):p:]8o
Pozatym Up Date zapowiada sie swietnie oby nie zgnoili znowu ukladu sil ;/ !! |
Cytuj:
|
ciekawe czy zrobia fast attack i manaruny o,o
|
@3up
pomysł z różnymi bronami czy wyposażeniem jest niezły chodzi mi o urozmaicenie bo jak narazie np w zbrojach to najlepszy jest mpa a jak by tak mogli zrobić jeszcze parę zbroi co maja 17 arm i niżej było by więcej do wyboru i była by możliwość dostania ich z jakiś questów czy potworków co daje więcej zabawy i prawdopodobny wzrost cen. Podobnie z innymi typami wyposażenia. Według mnie to strzał w 10 |
Ogólnie up mi się podoba, tylko ta wyspa przeznaczenia troche otsa przypomina, ale może gdyby wcześniej to wprowadzili to byśmmy pisali że otsy przypominają to?
Cytuj:
Cytuj:
|
tibia to nie gra dla ułomnych dzieci ok tutorlial na początku żeby nie było noobuw co po miesiącu grania pytają jak sie skacze, ale te free items to przesada, kolejne ułatwienie w grze cip moim zdaniem posuną sie za daleko w pomaganiu gracza nie mówię żeby zlikwidowali wandy ale je trzeba samemu zdobyć za ciężką kasę na danym lvl pyzatym jak każdy dostanie taki set to zaleje nas fala botów co będą do 8 lvl na ratach siedzieć a pomysł z tp do dp jest dobry bo czasem 8 lvl nie ucieknie przed pk z 15 lvl zwłaszcza nowy mógł by być raczej jeszcze ograniczenie ze po 2 tyg na mainie tp będzie zablokowane bo już karzdy powinien umieć chodzić.
pyzatym cały up ,mi sie podoba z wyjątkiem free items na start |
Cytuj:
@topic a co do Update to zj*bali te itemki -.- Paladyn dostanie oteesowski Elven Legs(Stary DSL który zajebiście w domku wygląda) i oteesowski Hidden Cloak. Mam nadzieje że to eq się usuwa wraz z przejściem testu wokacji. |
Litości... Niedługo będzie odnawianie soula smsem...
|
Wreszcie Rookgaard nie będzie montonny. Brawo dla CipSoft'u, może tym razem niczego nie spier... papier.
Sam pomysł mi się podoba, zobaczymy, jak będzie z wykonaniem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |