![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Nari
A czemu mi nie odpisales?:< |
hmm a o mocach nadprzyrodzonych co sądzicie np. przesuwanie przedmiotów siłą woli , telepatia itp.
zastanawia mnie również strefa 51 czy jakoś tak xD już nie pamiętam (ta strefa w USA co niby trzymają ufoludki ich statki itp ;p) co o niej myślicie ?? |
Strefe 51 mozna sobie obejrzec na googlemaps. Jest tam m. in. najdluzszy pas startowy swiata. Uwazam jednak, ze Amerykanie testuja tam tylko swoje najnowsze technologie, itp.
|
z wikipedii:
Najpopularniejsze teorie spiskowe związane ze Strefą 51 dotyczą przetrzymywania i badania pozaziemskich form życia pochodzących z obiektu, który rozbił się w 1947 roku w pobliżu Roswell stanu Nowy Meksyk. Częste są również spekulacje o samolocie hipersonicznym o nazwie Aurora, osiągającym kilkakrotną prędkość dźwięku. Oprócz tego, twierdzono że odbywają się tam badania na temat nowoczesnych broni energetycznych, kontrolą pogody, podróży w czasie. No prosze, za chwile beda mogli zmieniac pogode i podrozowac w czasie ! ;o |
Jest tam blisko 9,5 km pas startowy z nowoczesnym systemem MLS, co widać na zdjęciach z satelity. O dziwo nad tą strefą wydaje się być tzw. intersection, czyli punkt nawigacyjny dla lotnictwa cywilnego. No ale mogę się mylić. Kiedyś z kolegami ustalaliśmy jego położenie i znajdował się praktycznie bardzo blisko "okienka" strefy. Nie wiem czy jest aktywny, czy na użycie go w planie lotu potrzeba jakiegoś specjalnego zezwolenia. Albo po prostu na mapie strefy powietrznej jest zaznaczone, że samoloty cywilne nie mogą przelatywać nad 51 poniżej FL240 (ok. 24 000 stóp, 8 km) czy coś w tym stylu.
|
UFO - istnieje na 100%, sa dowody.
Duchy - też istnieją. W astralu, nieraz przenikaja do świata fizycznego. Jak sie nacpasz ostro jakiegos psychodeliku to zobaczysz (; Demony - istnieja, jak wyżej. Bóg - doesn't exist, sorry. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie mylcie UFO z tymi ludkami z innej planety >.>.
Np w tej strefie 51 jest okolo 9 takich latajacych talezy, ktore sa wciaz badane. |
Cytuj:
|
Wierzę w Boga, demony w sensie złe duchy. Jestem pewien że kosmoludki nie istnieją, ale gdzieś na Marsie mogły żyć jakieś robale.
|
Na Ziemi jest kilka milionów gatunków roślin i zwierząt + człowiek (z wielkim trudem przyszło mi oddzielanie go od zwierząt). Przyjmuję, że wiecie jak ogromny jest Wszechświat. Wniosek- oczywisty
|
Cytuj:
|
A ja wierzę w duchy. :evul::cup:X(:evul:
|
Powtarzam pytanie które zadałem wcześniej czyli : co myślicie o mocach nadprzyrodzonych (nie mówię tutaj o spidermenach itp xD ) takich jak telepatia ,czytanie w myślach , zginanie łyżek siłą woli itp.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up,
Odrzutowcami nad fabryką Mercedesa rozganiano chmury, bo częsty grad w tamtych rejonach mógł uszkodzić nowe samochody. Skądś o tym słyszałem. Wiem, że technologia jest możliwa, lecz przykład raczej wątpliwy. Czemu nie zbudowano jakiś hangarów, albo hali garażowej żeby je tam trzymać? : P |
O zmianach pogody już często było mówione. Głównie polegały one, na rozganianiu chmur, lub sztucznym tworzeniu deszczu.
|
@up,
Samolotem wcale nie tak łatwo rozgonić chmurę. Powiem więcej, to niemożliwe. Raczej optuję za rozwiązaniami chemicznymi czy coś w tym stylu. Po prostu to tak jakbyś chciał rozgonić rękoma czarny dym z pożaru. Inną sprawą są cirrusy, które można porównać do dymu papierosowego, ale to też nie takie łatwe : P |
@Korek: Moskale potrafią :D Przed każdą większą defiladą latają w prawo i lewo pewnie czymś jeszcze psikając by chmurek nie było :D
|
Cytuj:
Ludzie wykorzystuja zaledwie 10% mozliwosci swojego mozgu.. a co by bylo, jakbysmy ruszyli te pozostale 90% ? No wlasnie, zginalibysmy lyzki, czytali w myslach itp. Mózg ludzki to olbrzymia maszyna, taki procek pentium dual core 3000+ jest przy naszym mózgu jak starożytne liczydło. Sa na swiecie ludzie - w polsce tez - którzy zyja miesiace, a nawet lata bez jedzenia, pobieraja energie zyciowa poprzez czakramy (udowodniono, zamknieto goscia na 2 miesiace w szpitalu, nie dawali mi ani wody ani jedzenia i przezyl bez problemow). Wpiszcie sobie w google iniedycy czy tam inedycy... dowiecie sie o tym wiecej xd |
Problem w tym, że takie ćwiczenie zabierze dobre 3/4 życia. A nie wiadomo czy ta tą 1/4 przeżyjesz, żeby wykorzystać to, czego się nauczyłeś xD
|
Eee... te 10% pojawiło się w 10 największych bujdach, swego czasu Focus albo inny magazyn zrobił taką właśnie listę :P
|
Cytuj:
|
Wystarczy zrzucić na chmurę tonę wchłaniającgo wodę proszku <3 Tak sie "walczy" (a może jeszcze nie teraz, nie wiem ;<) z tornadami na oceanach, proszek wchłania wodę, zamienia sie w galaretę, która wpada do oceanu. Oczywiście nikt nie zbadał jaki to ma wpływ na np. życie w oceanie ;)
|
Giną biedne rybki :<
To wcale nie była aluzja do zbanowanego ryby. Tak btw. to te znaczki w Twoim avku sphinx123 jakieś znajome mi się wydają, jakbym je już kiedyś widział gdzieś ;x Skąd ty je wytrzasnąłeś? |
Wierzę w życie pozaziemskie, duchy demony itd. raczej nie.
|
Tak w ogóle to trochę ten temat tak cienko wyszedł, że tak się wyrażę. Ja pamiętam, że na forum BK też kiedyś powstał temat o duchach głównie, ale były też poruszane kwestie UFO, kosmitów, demonów i innych gówien, ale tam to ludzie sobie ciągle jakieś linki do filmów (niektóre to poważnie straszny były ; ( ) z u2b dawali, cytowali jakieś tam wyniki badań naukowych. Po prostu było tak, że łatwo było w to wszystko uwierzyć, a tu nic :<
Tylko nie mówcie, żebym ja coś dał- ja nic nie dam, bo mi się nie chce szukać, a Wam się chce ; o |
Cytuj:
A tu trudno uwierzyć, bo forum niewierne jakieś :d Tomaszowskie takie :P Zresztą jak temat z duchów przechodzi na odgarnianie chmurek u moskali :P |
Cytuj:
Dokumenty - jakie? Skąd? Zdjęcia - zdjęcia światełek na niebie albo tandetne fotomontaże Relacje świadków - j.w. - "widziałem światełko na niebie, to na pewno Obcy" Cytuj:
Cytuj:
|
Bo...
THERE IS NO SPOON. Hyhy |
Tja, jak to pani od Fizyki mawia "akcja równa się reakcja". Więc żeby zginać te nieszczęsne łyżki, nie wystarczy mieć 'musk' o objętości 100 kg, ale trzeba żeby ewolucja mu rączki dorobiła.
|
Cytuj:
|
Jak myślicie czy na naszej planecie (tak naszej xD ) jest jakaś możliwość żeby żyła gdzieś istota która nigdy nie przevoluowała w człowieka - pół małpa . pół człowiek , lub coś w tym stylu ??
A co myślicie o Czupakabrze na national geografic był program o tym gdzie np. gościo miał małą hodowlę kur/kogutów (około 40 sztuk) i budzi sie rano a one wszystkie zabite i ,,suche'' - nie mają krwi. Potem pokazali jak pewien policjant/szeryf znalazł pewną krowę która miała , wycięty kawałek skóry (nie mięsa) , który był równiutkim kwadratem i był tak dokładny jak chirurgiczne cięcie , na ciele znaleziono także inne dziwne ślady takie jak brak wnętrzności i krwi , ale nacięcia które mogło to spowodować nie było . |
@up
Akcja ziomków chirurgów, vampirów-najebanych :D A szczerze myśle że to sprawka obcych :o |
Nie ciupakabra, jak już to Czupakabra, a jeszcze bardziej prawidłowo było Chupacabra (poprawnie czytaj: (T)Czupakabra).
Możliwe że jest coś takiego, jednak raczej nie ma związku z tą krową xd. |
Czupakabra? Wierzę w Czupakabrę, ale w Boga to już nie, bo taka moda =))))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:42. |