![]() |
Candy Szacunek no ale tak sie sklada ze "gówno" znaczylem do niczego sie nieprzydawalem... bym byl free frag a pozatym jestem "Nowy"kupilem pacc myslalem ze niemam u nich hunta a miałem.Splaciłem sie i gram :) ciesze sie tym :) i dąrze do 100 :) Pozdro. :)8o8o
|
No tak, ale jak byś pozostał byś był kims, a tako nic innego ci nie pozostało jak lizanie dupy obu stroną
|
LOL ? Mówilem ci jestem "NOWY" i nawet jak bym chcial by mnie niechcieli ^^.Zreszta Wyjebane mam w te Wojne.Gl All i Robcie co chcecie ;P
|
kurde, miałbym 70+ msa to bym pograł na Askarze i może po jakimś czasie i mnie by wojna dopadła ;]
głupi byłem że zrezygnowałem z Askary ;/ |
mnie najbardziej cieszy widok osob ktore asslickowaly caly czas jak Rexis wygrywalo. A teraz gdy przegrywamy to sie wyplacaja ;)
|
Bywa... Ja Mam Po Obydwu Stronach Znajomych.
|
Ja słyszałem ze Ganfire będzie spędzał Sylwka na frostach
|
a mozliwe ze ja na Ankh Dl ! ^.- Poprostu Myslenie u Nas Jest Rox :P Wszystko na Ostatnia Chwile. Ale Znajac Zycie dowiem sie gdzie pujde w ten sam dzien. ;D
|
Ja ide do Amazonki (takie pokoiki do wynajecia) 150zl od osoby , jedzenie sniadanie, dyskoteka, sauna,basen itp to naprawde tanio jak na takie udogodnienia :)
|
HE Zazdroszcze ;D Ja Robie Domowke ;p no tanio tanio 150 zl tylko ?! o.O
|
no to chyba skonczyl sie czas ambush
ja tam nie bede tesknil :P |
Teraz to juz mi obojetnie kto wygra...
Daze do 100 ;) |
Morderca ty sie tam lepiej zamknij i nie udzielaj sie tu bo lizales dupe Surprais i splaciles sie najszybciej bo juz bales sie o chara, jestes załosny nawet Benny'bulla i Karlolek lord sie z ciebie smiali ale to juz sam ich spytaj :D:D
Edit: Kto powiedział ze będzie łatwo ? |
lol :D
splacilem sie bo: 1.nie chcieli mi dac vt (bez powodu, tak po prostu) 2.sefremus powiedzial ze mnie nie potrzebuja, nie dadza vt i mam sie splacic jak chce 3.dowiedzialem sie ciekawych rzeczy o nich, np takich dlaczego tak duzo osob zostalo "bez powodu" zabitych przez rexis... np ja. tym powodem bylo to co walczace o lepsza askare ambush zrobilo. Cytuj:
|
Powodem dla którego nie dostałeś ventrilo było to, iż mogłeś być potencjalnym spy'em.
|
Cytuj:
wczesniej przez 3 miesiace mialem... |
Cytuj:
|
hehehe xDDDDDDD
Gl All ;] |
Ja mam juz wyjebane w to, tera jestem Neutral bo nie bede sie bil z SS ani z Henrikiem Ciał bambino
|
Pozdro Pozdro ;)
z tego co slyszalem niewiem czy dobrze ale to Gz dla Rexis&Ambush Za to Ze Niektorzy z Ambush doszli do rexow i chca wypierdolic te Pandorie z Serwera.To Prawda nikt z nowych graczy ktorzy przyszli z innego serwa niema prawa przejac wladzy na Serwie ! Askara 4ever Guys ! <3:):) tez bym chcial sie ponapier.... ale pewnie g... z tego wyjdzie :) wiec GL TEMPERO ! |
Cytuj:
tak sie zastanawiam czy za kazdym razem gdy sie zaloguje bede musial sprawdzac na forum kto jest z kim |
niewiem mam nadzieje ze ty niebedziesz zmienial stron !
tak jak np VOLFOE ! to jest czlowiek do ktorego mozna Miec Zaufanie ! HAHAH:cup::cup::D:D:D |
Co do Volfoe to racja jest gosciem bez najmiejszego szacunku na Askarze jest wrecz niczym... Ich smieszne powody zabijania graczy ale pozniejsze wymowki takich osob jak Froozen czy Ganfire zenada normalne dzieci Tibi.
Co do reszty SS to lajcik nic do nich nie mam i musze powiedziec ze maja najlepszego battel lidera... Walka u jego boku nawet nie porownuje sie z tym co Katrila robi. Gosciu naprawde ogarnia szkoda ze akurat przeciwny team :D. Pozdro. |
tez bede neutral (jesli da rade), nie widze sensu w zabijaniu wroga jesli jutro moze byc po "mojej" stronie
|
Morderca ja na twoim miejscu bym sie bil ;] gdybym ja mial taka mozliwosc bez zastanowienia bym szedl sie bic
|
ale z kim ja mam sie bic?:D
SS mi nic nigdy nie zrobilo wiec nie mam powodu. zreszta mam lagi, i mi net chodzi max 1-2h dziennie dobrze wiec ledwo co moge sobie czasem pograc chwile |
to co chcesz zeby jakies chujki z pandori przejely serwa i Pa na askarze by bylo o w chuuuuuuuuuuuuuuuu wieksze? THX Za taki swiat !
|
Cytuj:
nie gadaj o Katrilii jak nawet w grze nie widzialeś tego gracza ;] nuupostwo z Askary oprocz kilku osob niema co sie porownywac :P Zunri Fan 4ever <3;** xd |
Katrila hmm... o jaką Katrile wam chodzi, tą z furory?
SS myśli ze sa zajebisci ze orają askarą, ze każdy sie ich boi wkoncu graja na askarze bo na pandori przegrywaja wojne Askara jeszcze cos odpierdoli i znów będą zmiany, a najbardziej zal mi osób którzy woleli walczyć z rexis mimo tego iż byli Membersami Ambush, ale w końcu trzeba orać Pandori aka PA PA PA PA PA Co do Pa to rexis nie robi w ogóle, na innych serverach trudniej sie wybić,i zdecydowanie askara lepsza była by bez Pandori |
Sienx ty juz niepierdol teraz jest dobrze mi tak pasuje . Jebac Pandorie !
|
Ale co ty myślisz ze taki stan Wara utrzyma sie do końca ?Jestem pewny ze zmiany nadejdą w czesniej czy pozniej
|
niech wy*****a ludzi z pandori i jest ok a potem to polowa zostanie neutral polowa znowu wojna
|
Cytuj:
Haha no widzisz szkoda ze bylem w Vision... Tokso jest bardo dobrym battle liderem, a co do Zunriego nigdy nie slyszalem jak commanderowal i raczej nie uslysze go w akcji ale coz czas pokaze :) Pozdrawiam |
@Tibianosss
Nie gadaj tyle bo bedziesz miał na vencie pogaduszke z Andim |
Jak słyszałem Katrile w akcji to pożal sie boże. On nie jest zajebisty, jest po prostu dobry, a to co daje mu przewagę, to to, że ma ogarniętych ludzi z Furory w teamie. A ogarnięty team daje bardzo dużo.
Moim zdaniem Tokso jest DUŻO lepszym liderem od Katrili. |
http://www.wrzuta.pl/audio/qo7wQWp4o...maru_lirycznie
Katrila aka Andrzej |
Cytuj:
a w ogole co sie dzieje znaczy z wojna jak sprawa wyglada ?? |
A nic jak narazie (Rexy) (Ambush) walczą z Sequel noob charami bo im sie nudzi B)
|
ss przegyrwa ofc i jak nic sie nie zmieni to przegraja.
|
to raczej dobrze że ss przegrywa... same nooby ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |