![]() |
yeah, może w końcu drutem i sorcem będzie łatwiej grac :D
|
Cytuj:
|
Wedlug Mnie troche przesadzili z tym wygladem.. Podoba mi sie to ze wkoncu zaczeli sie interesowac paladynem :D Bardzo Dobry Pomysl z tymi kuszami i lukami. A Ten Demon Hunter Outfit.. Nazwa brzmi niezle, ale zobacyzmy jak to bd wygladalo w realu. Fajny Pomysl z Tym pieczeniem ciasteczek brzmi fajnie ^^ :lucznik:
|
...
te nowe itemy są do kitu tzn chodzi mi o wygląd wyglądają jak z jakies gry hugo albo coś niech zrobią coś z tą grafiką tych itemków bo wygladają jak z bajki dla pięciolatków.....:baby:
|
Jasna cholera, depozyter w blackd nie bedzie działać pewnie.
|
10 znakof...
|
@up
No zgadzam sie z toba zeby dodali new miesjca a jak juz by mieli zrobic taki upd8 to juz tylko te rozgi bronie i te z tymi npc a reszta do du** :)) |
okienka trade 6/6
nowy outfit 3/6 nowe itemki (wyglad) 1/6 nowe itemki ( wlasciwosci /+do magii,zywiolow) 4/6 nowe questy 6/6 no to w szkolnej skali ogolem to itemki sa z dupy wziete , na paincie bym zrobil lepsze ... juz zaczynaja kombinowac i dodawac plusy do magii itd jakies magiczne ksiazki huje muje , zaniedlugo nie bede wiedzial z czym latac na hunty. jak zwykle z jednej strony + zdrugiej - , i ten - jest wiekszy niz + ;// |
LOL
Blue robe dodaje 1 mlvl? :D |
:s
Jak pisalem na poprzedniej stronie coraz gorzej. ""Annihilatora" mozna juz zrobic ogladajac jak Polacy w du** dostawali na euro :>> i trzymac "hoty"
|
Cytuj:
Skoro masz tutora, to rozumiesz angielski, poczytaj więc tutor board lub test server board, a wszystkiego się dowiesz ; ) |
Jak na razie podoba mi się wszystko oprócz tych broni/uzbrojenia, które daje bonusy do skilli. Ale zobaczymy jak to będzie w praktyce, może akurat mile się zaskoczę : )
|
Pytanko:)
Mnie interesują nowe questy,a le nie przedstawione przez naszych drogich modków. Oczekuję na rozwiązanie sprawy questów typu Bazyliszka;).
A co do nowych terenów i serwerów uważam że powinny powstać, bo jak nie patrzeć coraz więcej ludzi gra w Tibię. A tibia nie straci swojego klimatu, bo mam nadzieję, że zawsze będzie 2D;)XD |
Ehhh nowe itemki wygladaja jak z jakiegos japonskiego mmorpg, wszystko takie cukierkowe pffffff, mam nadzieje ze beda chociaz przydatne i beda nadrabialy uzytecznoscia nad wygladem. Nowy system kupowania/sprzedawania - bedzie dobrze jezeli przy sklepach bedzie PZ, poniewaz jezeli nam sie otworzy okienko to nawet sie nie zorientujemy i padniemy od jakiegos pk ;] Ogolnie nie jest zle chociaz wyglad tych itemów poraża, ale juz sie przyzwyczailem, ze CIP Soft ma taki styl, ze w kazdym updacie trzeba cos zj*bac :/
|
Cytuj:
2. Popatrz na screeny z TS, okienko pojawia się w bocznym panelu a nie na środku ekranu. 3. To prawda, może je jeszcze trochę dopracują 4. Co tu dużo mówić, takie są prawa rynku, tacy są konsumenci, tego wymaga większość a jej głos jest ważny bo przecież ktoś musi kupować premium time. |
167 (zarejestrowanych: 37, gości: 130)
XD? ehh trochę zaczyna robić się bajka z tym outfitem i itemkami... :( |
Jest nieźle, jedynie nie podobają mi się te właściwości itemków (większe skile, 6% obrażeń od jakiegoś żywiołu, większy zasięg, itp. , itd.) I zastanawiają mnie nowe różdżki dla sorców i druidów- przecież niedawno dostali oni nowe modele. Ale jeśli będą one od 37lvl wzwyż tak jak jedna ze ss'a, to będzie fajnie. Ogólnie duży plusik:)
|
No i może dodali by nowych Gm'ów . Ja bym się pisał, bo jak gram na Beryli i chcesz kogoś reportnąć to nawet tutka trudno znaleźć.
|
Update sie ciekawie zapowiada ale, zawsze jest jakies ale. Gdy zobaczylem te itemy to sobie mysle, ze sa stworzone dla dzieci i widze, ze nie tylko ja tak mysle. Z okienkami swietny pomysl i... czyzby walka z Boterami? :D
No coz zobaczymy jak to w praktyce bedzie wygladac bo narazie nie ma sie czym jarac ;). |
Cytuj:
Cytuj:
btw. Fajnie, że zrobili nowe itemy |
Cytuj:
Lepiej bylo kiedys ze cipy wlasne pomysly dawały a nie sciagali z innych gier @topic trade i Outfit supcio :) Itemy = DNO (chodzi o wygląd) |
@Drago o co ci chodzi z tą walką z boterami bo nie zauważyłem żadnego związku?
|
Zobaczymy co przyniesie nowy dzień...
A propo czy jest już jakiś temat ze zdjęciami z teastera? |
Nowe okienko do trade z npc - spox
Demon hunter outfit - n/c , wygląda kiczowato Itemy podnoszące skill - mogą być Nowe rodzaje kusz i łuków - dają radę Nowe różdżki - omfg mało ich jest ? Nie chcę powtórki 7.6 i kolejnego zmasowanego najazdu nowych dzieci wandów/rodów Piłka plażowa - to już w ogóle wyjebongo pomysł - wszystkie kapielski w tibii świecą pustkami , bo po co to komu , a jakieś piłki wodne tego nie zmienią... W sumie mogło być gorzej , trzeba się oswoić z myślą , że kolejne updaty niewiele dadzą dobrego... |
Mi osobiscie sie nie podoba co update to gorzej ;s, klimatu juz nie ma od 7,6 . Co do wandow to profesje magiczne moglbyby bic wiecej z wandow zeby ograniczyc waste, bo zeby uderzyc mocno trzeba walnac ue, sd albo z vis hura a przy tym zmniejszonym locie nic sie nie loota na 99 %;x. Te zbroje szczerze mowiac porazka xD.
|
Pełen wypas :)
oceny: nowe itemki: 5 + duzy plus za nowe rozczki, kusze i luki, armory food: 4 moze byc mnie tam stary czy nowy ruznicy nie robi offity: 4 fajne, ale tylko tyle bo nie mam pacca xD sposoby sprzedarzy i kupna: 4 + za wygode srednia: pewne wysza niz moja szkolna xD |
Ehh to na beryli ale pare serwerow jak na menerze napiszesz rano raporta noto masz 80% szansy ze Gm kogos zbanuje ;^
|
Cytuj:
trzeba bedzie recznie sprzedawac ;) , no ale teraz to przecierz nie bedzie problem :) |
Cytuj:
"Aby twoja postac zrobila krok w prawo nacisnij strzalke w (!?) prawo"... Cos mi tu zalatuje tutorialem dla uposledzonych i itemami dla 5 latkow... Edit: Wlasnie sie zorientowalem dlaczego wprowadzone to przyciski buy/sell item i liste itemow... Dla niektorych graczy przepisanie nazwy itema bez bledu jest strasznym wysilkiem... (look "boch", "wand of decy", "dragonbretch") |
Ja update na plus.
New łuki i kusze dla mojego palka :p A co do sprzedawania będzie łatwiej nowym graczom, gdyż będą mogli się połapać, a co do items, lekka przesada... :/ |
Bottersi
Ja powiem tak,że kiedyś korzystałem z botów (może dalej korzystam, a może nie, ale to proszę zostawić bez komentarza), to na bocie expiłem a golda zbierałem, aż się BP zapełnił. Jak chciałem mieć loota to ręcznie je zbierałem jak chciałem coś lepszego. I nie proszę się pytać o to dlaczego botuje, a jak się ktoś zapyta to powiem, że wole grać sam, ale na wyższym lvl-u. I proszę mnie nie potępiać.
|
Welcome to Runescape??
Z tym handlowaniem to dobry pomysł chyba ż będzie mogła jedna osoba handlować w tym samym czasie. Pieczenie to będzie tylko jako urozmaicenie gry bo raczej nikt nie będzie piekł ciasta a potem je używał jako jedzenie do polowania.(tu wyjątkiem są newbie na rooku którzy używają chleba podczas polowania)Takie nowe jedzenie (chodzi tu o warzywa i ciasta)przydadzą sie tylko jako ozdoba czy do kolekcji. A teraz o nowych broniach i pancerzach -No niech nie przesadzają książka jako tarcza albo broń?? -O jeszcze druidzi roślinkąbedze lał bo ostatni rod przypomina jakiegoś kwiatka -Za dużo broni dla knighta i tak 70% bedzie używać klasyków typu gs i bright sword. -Do tibi 7.7 czy to 7.6 był tylko 1 rodzaj kuszy i łuku i wszystkim pasowało a potem dodano arablesta i golden bowa io zaczeli jęczeć inne profesje że paladyn za duże hity daje a teraz dostali jeszcze po 4 łuki i kusze pall będzie miał jeszcze większą przewage.I teraz nasuwa sie pytanie kiedy będą kusze dwu-strzałowe czy strzelające po 10 boltow na raz??. -Armory wygłądają tak że mpa wymięka a będą to gówna które będą ciężkie i słabsze od golden armora.Dotego dochodzi jeszcze 8 klonów blue robe które będą wogóle nie przydatne.O skukienki panie napewną będą w nich chodzic na hunty typu orce berserkery czy cyce bo ładnie wyglądają w nich. I jeszcze jedno DOCZEKALIŚMY SIĘ ZROJE OD LV!! JAK PRZECZYTACIE DOKŁĄDNIE TO ZOBACZYCIE Podsumowanie Itemy podnoszące staty kojażą mi się z runescape ale + Odtrutka i healt poitiony + Nowy outfil zobaczymy bo zależy jak będzie wyglądał Pieczenie + (jako urozmaicenie) Nowe łuki i kusze - Nowe bronie dla knighta - Nowe rody i wandy - Nowe zbroje(wszystkie) - Nowy system handlu WIELKI + Nowe jedzenie (tylko przydatne do kolekcionestwa) Mogło być gorzej... oooo ale post krótki mi wyszedł :o |
Skoro jest odpalony test server dla tutkow to podejrzewam ze niedlugo odpala dla nas (Paccow) a potem upek ! czyli UPEK naprawde niedlugo
P.S CIP dawaj nowe non-pvp swiaty ! |
Se juz to wyobrazam kiedy wprowadza ,, kusze maszynowa " strzelajaca 10 boltow na ture (jedna z kusz na fotce tak wyglada ) xD :D:D:D
|
Teaser OK.
Tibia zaczyna iść w stronę (w penym sensie ofc.) "rasowego" RPG. -Outfit, itemy - standard każdego kolejnego update - komentować nie trzeba. -Jedzenie - j.w -Nowy system sprzedaży - wieje komerchą, ale OK. (cały system rozmów z NPC jest przeciwko dzieciom krzyczącym 666 razy "hi" pod sklepem -czyli wielki +) -Rook - w końcu odtrutki i life fluidy były, ale mam mieszane uczucia co do tego... -Książki i inne magiczne bajery - typowe dla RPG, czyli na + -Piłki plażowe - DNO. Ja chcę pograć w MMORPG, nie w piłkę plażową. Jak będę chciał włączę Simsy. Zamiast tego mogli dać coś innego. Ogólnie update na + i naprawdę zaczynam wierzyć, że te wszystkie bezsensowne komentarze typu "Tibia traci swój klimat" są tylko dla spamu... |
8o8o8o KUSZE DLA PALKÓW TO JEST TO
RESZTA DO DUPY xDB) |
Wielu z moich znajomych gra w Tibię i odwołując się do tego, że pallek jest najlepszy to każdy z nich grał na pallk-u. Aż w końcu zobaczyli power-a którego posiada sorcerer;)
|
JA PIERD*LĘ!!! CIASTECZKA? To może jeszcze własna hodowla koszatniczek?!
Nowy system trade... ta gra jest dla 8 latków. Generalnie, to Tibia się w tym updacie zmieni nie do poznania. Moim zdaniem na gorsze... |
Moze znoobilem i niedopatrzylem ..wiadomo kiedy bedzie ten update?:) chodzi mi o dokladna date. pzdr
|
przecierz nie chodzi o to ze nowe kusze beda mocniejsze czy nie
poprostu po obrazku mozna sie zczaic ze z jednych lejesz ognistymi strzalami a z drugiego innym badziewiem , wiec hity mi sie wydaje beda podobne. Lub amunicja bedzie drozsza itd , napewno wszystko jakos z balansuja . po co sorkowi i drutowi nowe wandy ? zeby wiecej pizgac - juz duzo pizgaja .. Po co robili knightowi 9999 broni , skoro i tak uzywa 3-4 w ciagu swojej kariery, bo reszta mu sie nie oplaca. nowe grafiki armorow sa tak zalosne , ze na paincie nogą bym lepsze zrobil. WOW super bedziemy mogli piec placki i ciasteczka ? tylko kto z nas w rzeczywistosci upiecze chociaz jedno ciasteczko , skoro lepiej wbic w tym czasie 10k expa na frostach czy gdziekolwiek indziej. Ajj cipsoft poprostu robi ta gre pod dzieciakow 10-14 lat , bo wiekszosc z nich siedzi na OTSach i taka jest prawda. Ale w sumie dobrze niech siedza na OT , przynajjmniej mniej nobow na real . PS. w tibie powinny grac dzieci ktore ukonczyly 15 lat ( choc nawet tu nie jestem pewien ) :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |