![]() |
Cytuj:
@do tego nooba Człowieku jeżeli napisałeś że on wyłączył opcje tutora to NIE WEJDZIESZ KU**A NA TEST SERVA BO TO tylko DLA TUTKOOOF! |
oki znalazlem kartke zdalem test ale nie widze w tematach nic o testservie
|
Cytuj:
|
o0 jak mozna zdac test na tutora a jednoczesnie byc takim glabem.
Odpowiedz nasuwa sie sama...uzywa spisanych odpowiedzi. A na test i tak nie wejdziesz bo tutorem trzeba byc chyba miesiac przed testem a nie w tym samym dniu co zreszta pisze w ogloszeniach cipsoftu, ale jak sie nie umie czytac... tutor od siedmiu bolsesci. |
jaki ze mnie nup przeciez na mojej wlasnej postaci mam senior tutora ale jak przegladam to nic nie widze odnoscie testserva tylko som jakies info odnosnie teaserow
|
Cytuj:
|
Może ktoś wie coś na temat Oracle Figurine?
http://img517.imageshack.us/img517/5172/oraclejz3.png (Screen oczywiście nie mój ;P) |
Test Server 2008;]
A tutaj macie fajny filmik z Test Server 2008.Miłego oglądania.;)
http://pl.youtube.com/watch?v=pS0YLOKakdQ |
Cytuj:
A może to taka nadmuchiwana Oracle, wiecie... ten tego... ten cały Wolfy on Rook to taki mały kombinatorek tam z tyłu.. Wjal |
heh..
Mam zuy plan, a mianowicie:
Jeżeli ten item jest w grze, to nie da sie na niego wejść, nie? (sorry Vial, innym razem). Nasuwa się myśl... trapy? ; < Pozdro Sven |
Znalazłem chwile żeby ten spam skomentować
Po 1. Zignorujcie tego nooba, nawet jak ma tutora to nie wejdzie jeśli mu nie pomożecie, a tak będzie lepiej. Po 2. Żal mi tego człowieka, który napisał post o liście. Po 3. Na Test mogą wchodzić tutorzy z tygodniowym stażem Po 4. Tej figurki nie widziałem, pewnie fake. @down Następny agent którego czytać nie nauczyli. Więc powtórze, to prezent od GODa. ~Ameriov. |
Cytuj:
|
Taki jeden tutor mi mówił, że fajnie się dyma pajęczyny na ścianach i zara się zrespiają. ;] <dumny> I że dziury są w ścianach, ale nie da się wchodzić (zapchane kupom?)..
Wjal |
@Vial
[irońja]Nom, ten tótor to mósiau być bardzo mondry i wogule od dziś jest mojim miszczem.[/irońja] A te pajęczyny to chyba jedyna zabawa dla rookerów na tym TSie... <zieeew> |
Cytuj:
Wjal |
Ale te potworki są na Wyspie Newbie a nie na Wyspie Noobów (Rookgaardzie)!
A wyspa newbie sama w sobie jest bardzo nudna, szkoda, że nie ma tam nic dającego expa, bo wbijałbym tam lvl zamiast na Rooku o.O @Down Yyy... Właśnie napisałem, chyba nie zrozumiałeś posta. |
A na tej drugiej <ziew> wyspie da rade zdobywać EXPOO? Czy tylko dymanie pajęczyn i penisowe żuki?
Wjal |
Widzę, że zdjęcia poznikały :-\
|
moj blad..
|
Cytuj:
Edit: Slythia się kapnęła, a mi chodzi o Island of Destiny i jej expo i czy da radę stamtąd back na Rook. Wjal |
Na Destinejszyn właśnie da sie zdobyć exp ale tylko noobskim 8lvlem jak pójdziesz do podziemii pozabijać noobskie potworki dla eq, a ja tam wyruszyłem 16lvlem i teraz tam utknąłem o.O A na maina nie mam zamiaru wyjść.
Edit: Nawet GM nie mógł mnie z tamtąd tpnąc na rook, jedynie może to zrobić CM więc dla szarego tibijczyka to raczej niemożliwe aby powrócić... |
Tak napisaliście, że już nie rozumiem. Pajęczyny można jarać na Rookgaardzie? czy tylko na tej wyspie dla newb? Teraz sa tak jakby 3 terytoria tak? Rookgaard - WYspa dla newb - i co jeszcze? o.o
@down Tak dzięki, czyli dla lvl 8+ lepiej nie isc na wyspe przeznaczenia? Nie ma wyjścia? A i co z ORCALE? jezeli jest ta przeznaczenia to oracle znikla? czy nadal mozna przez nia wyjsc? @edit No tak, dzięki. Ostat. pytanie - Oracle została i nadal się nią wychodzi? @3edit Oks rozumiem dzięęęki. |
Jest Wyspa Newb, Rookgaard, oraz Wyspa Przeznaczenia.
Na newb dzięki questom uczysz się gry, zdobywasz podstawowe eq oraz 2gi lvl. Na Rookgaard to co zwykle, tyle, że Oracle wysyła teraz na isle of destiny BEZ profesji. Na Przeznaczenia uczysz się o profach, wybierasz profesje, dostajesz czar utevo lux, uczysz się używać antidote (tylko u druidów, ale jak pójdziesz tam lvl 15+ to i tak możesz korzystać z niekończącej się runy) Oraz są tam pokoiki dla wbicia pare exp i zdobycia eq (inne dla każdej profesji) Tam też znajduje się statek na mainland. Pajęczyny można rozwalać wszędzie, ale występują chyba tylko na Rooku i zapewne również na mainie. Wszystko jasne? Czyli nie jasne. Na isle of destiny TRZEBA IŚĆ NA 8 LVL, W PRZECIWNYM WYPADKU NIE BĘDZIESZ MIAŁ DOSTĘPU DO SALI Z EQ I POTWORAMI, NA DODATEK STRACISZ PKT HP/MP JEŚLI WYJDZIESZ NA 8+ TO Z ANTIDOTE TO TAKA CIEKAWOSTKA Teraz jasne? |
Pajęczyny? Chodzi o te jajka co Spidery/PSy wychodzą? jest ich wpizdu w podziemiach tiquandy.
A to z poziomem na IoD na pewno naprawią. A co, jakby aktualni rookstayerzy postanowili się nawrócić? ;p |
Chodzi o to:
http://i122.photobucket.com/albums/o...02008/Paj1.png http://i122.photobucket.com/albums/o...02008/Paj2.png Kthxbye Dobra photobucket sie zepsuł więc sobie sami musicie wejść: http://s122.photobucket.com/albums/o...Server%202008/ |
Aa, o to xd.
Taki bajer, chyba już teraz gdzieś jest xd. |
a te odtrutki to sa antidote rune? czy w ogole cos innego?
|
@up
Podobno ma być to coś inngo ale co stanie się z runkami które zostały to nie mam pojęcia. |
Cytuj:
|
A ja mam jeszcze takie pytanie do mondrego tutora. Skoro teraz nowi nie pojawiają się w świątyni, tylko przechodzą przez tą wyspę dla newbie mostem na Rook od południa to co oni tam mają? Szpadla dostają? A jabłka? Nie ma już? Coaty?
Wjal |
Jabłka, jak i prawdopodobnie wino będzie "rare".
(wino jest aktualnie za ladą u Normy, jesli będę miał czas to podlecę sprawdzić czy je sprzedaje... lub niech zrobi to ktoś inny) |
Dostają na start kurtaje z bagiem w zestawie, club, łopate... To chyba wszystko.
Antidote potiony to te butelki z niebieską cieczą jak już mówiłem. No i następna rzecz znaleziona, na północ od labiryntu MH widać kawałki nowej ziemi, prawdopodobnie pochodzą one z podziemi isle of destiny, ale jak już mówiłem nie mam do nich dostępu, jakiś inny tutor który tam był mógłby opowiedzieć coś na ten temat... |
Czyli LFy i jabłka staną się niedostępnymi już rarkami?
|
Cytuj:
@down psujesz zabawe, rozkrecalem atmosfere ;\ |
Cytuj:
@edit @up A to przepraszam :P |
te baloniki kolo Normy moze da sie sciagnac? ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie Ma Ss X(x(x(
kurcze ;/ nie pokazują mi sie ss y !!! ;////X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
moze mi ktos je wysle na maila?... pls .. ;) myśle ze znajdzie sie ktoś w miare normalnyy :PP Ameriov ...?? :):) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |