![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
/Down : Biedaczku, nie dodali super extra mega armora dla Twojej profesji, idź się powieś/graj pallem. |
NO TAK ALE PALLE DOSTALI LŻEJSZĄ WERSJĘ KNIGHT ARMOR Z PLUSAMI DO SKILLI A WOJE DOSTALI WIELKIE GóW/!/o !!
|
o nieeeeeee!!!
|
Mówili mi to ale nie wierzylem...
TO BEDZIE KONIEC ŚWIATA TIBJI NASZA PRZYGODA SIĘ W TYM MOMĘCIE ZKOŃCZY ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(; |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam małe pytanko w sprawie kuszy The Devileye, może powie mi ktoś jak ją zdobyć, albo z czego leci??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@LNey
pro player z ciebie, nie ma co ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;]
dla mnie w uptade przegieli z tymi armorami itp. jedyne co by sie prztdalo z tego uptade to te nowe stwory i tereny . reszta tez jest nawet fajna ale troche przesadzili :P
|
LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ. ARMOR KTÓRY PALOWI DAJE +5 do dystansu jest z tego cholernego questa i do tego od 100 lvl.... Paladin Armor ma 12 armu i 60 oz ale będzie pewnie droższy od C armora (tak z 18k na początku) więc nie marudź bo knightem masz capa w 3 dupy a pal musi miec amunicije więc nosił blue robe a że teraz dostanie armorki to już się bużycie, chociaż i tak będzie capa brakować a ty masz obr za free. Dziwne że mając taki wybór knightem broni/zbroi burzysz się że pall dostał 3 zbroje. TY czyli knight dostaniesz zbroje z redukcją obrony a pall z dystansem. W KOŃCU NIE MA DISTANS RINGÓW więc nie rozumiem cie. TY zakładasz ring (axe 100gp) i masz po kłopocie +4 do skila a pall?....
Osobiście zawsze grałem knightem i jestem zadowolony bo te armory to część balansu...... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Polska trudny język :( Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Zal mi tych typow co pisza kup sobie slownik itd. Glowno was to interesuje jak on pisze to ze nie umie pisac to nie nie twoj zasrany interes!!!!!
|
Najbrzydsze grafiki jakie kiedykolwiek wprowadzono do tibi. Te palladyn armory i inne dziadostwa wyglądają jak narysowane w paincie. Wogule nie dopracowane. Tak samo ten nowy addon. Demonhunter. Tez chujowy..
|
Cytuj:
A z tymi dmg to nie przesadzaj owszem są duże, ale trzeba skilować xD. Kumpel 30lvl 75 distans miał draga na 4-6 shotów z bełta :D |
te buty i spodnie nowe czymś mi pachną.... >>>OTSem!!<<<
tibia staje się troche OTSem ale nic mi się dalej podoba :P |
Tym updatem sadze ze tibia poszla w dobra strone, wieksza ilosc broni dla palladyna, szereg nowych itemow. Ja bym jeszcze na wszystkie itemy wrzucicl ograniczenia lvl'owe, przydalo by sie troche poziom trudnosci podniesc, bo zle mi sie robi jak widze 50lvl ganiajacy w eq takim jak ja
|
jak by zrobili na lvl dany Item to wszyscy by jechali na Lvl a trzeba myśleć o ziomach. i z tym eq co 50lvl ma takie jak ty to pewno ma z allegro bo pewno ty masz MPA BOHy Demon Shiled albo Mastermind Shield itd. ty to sam zdobyłeś a tamten zdobył przez allegro
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kiedyś jakiś >>>NOOB<<< powiedział "tibia tobi się otsem" i tera ludzie bezmyślnie to powtarzają , ale do otsa tibii daleko , co te armory mają wspólnego z otsem ?? cipsoft ma prawo dodać nowe armory do swojej gry , mi się podobają a >>>dla cipsoftu nie ma czegoś takiego jak ots i żaden ots nawet nie dorasta tibii do pięt<<< |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Haha, wiesz co to ironia kolesiu? Masz miazgi we głowach. ED: takie 2 małe pytanie do uber knighta (lney). 1) Ile masz lat? 2) Zabiłbyś za Tibie? |
Cytuj:
2)nie |
Czy ktoś może wie czy jak dodadzą te różdżki od 22,37 i 42 lvla czy zlikwidują jakieś inne? A tak pozatym to update zapowiada się ciekawie:)
|
TO jest temat do gadania chyba o upie a nie o UBER king pro knighcie LNey-u :D Jak chcecie sobie o nim pogadać to zróbcie inny....
A te itemki nowe to czemu od razu ots pewnie grafikę elven legsów zrobił ktoś z cip tylko, że dopiero teraz je wprowadzili, a tak w ogóle to nie będą elven legsy 11 arm tylko ranger legsy 5 arm.... |
Cytuj:
|
Z tego co się dzowiedziałem up date ma przyjsc około 5-7 lipca a co do niego mi sie bardzo podoba pomysł wyspy przeznaczenia ale z drógiej strony noobek ktory pierwsz raz gra w tibie jest z polski ma małe prawdopodobieństwo zrozumienia chociaż słowa z tego co powie mu NPC a jak wiadomo ma on mówic bardzo szczegółowo, dobrze by było zeby zrobic kolor skóry jakies dodatkowe opcje do wyglądu a nie tylko addony, bardzo podoba mi sie tez pomysł itemków dodających umiejętności moim zdaniem to bedzie udany update
|
Kto ci to powiedział?? Wujaszek GM?? B)
|
Up: Pewnie tata CM, albo dziadek GOD.:D
|
Cipy maja teraz problemy z serverami dodatkowo patchuja test server (np jak pisano wyzej blue robe juz nie dodaje magicznego lvla) takze mozemy jeszcze poczekac kilka dni.Ale nie sadze zeby to bylo 5-7 jak ktos tam napisal.Mysle ze to bedzie do 1 lipca max.Ale to tylko moje zdanie...
|
Moja mam jest GM i mówiła mi ze nie będzie Update przykro mi to mówić ale moja mama jest GM i mam od niej Itemki za darmo ostatnio mi dala Plate Armor to sie zesrałem bo sprzedałem.
|
A moj fater wymyslil tibie i mam w domu serverownie, wiec uwazajcie bo jak sie wkurze to wam offne servy i pokasuje chary ;]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |