![]() |
O gustach sie nie dyskutuje ;) Sam mimo iż jestem Trancowym maniakiem, lubie tez słuchnąć czegoś innego czy to metal, czy rock, czy hh ;) Troszke tolerancji xD!
:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Re:
dno...................
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
I jeszcze mała uwaga do autora: krytyke przyjmuj ze spokojem, jeśli chcesz tworzyć dalej to taka umiejętnośc napewno Ci się przyda. |
Cytuj:
@up Ja tez xD! pr0 DJ lol |
Damn, uprzedzili mnie ; ).
|
ja widziałem ziomka który grał na gitarze explożyn ; p
|
łapki w góre i jedziemy!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wjal |
Ja tam wolę te "cięższe" klimaty trance, typu hardstyle, nie gardzę też hardore. Ale staram się też słuchać samego trance, etc. Po prostu wolę te mocniejsze klimaty... A ta pioseneczka nawet wpadła mi w ucho, muszę przyznać ;) Naprawdę dobre wykonanie, wg. mnie ;>
|
Cytuj:
IQ: 4 - hehe, ja to IQ: Pomidor xD! rofl |
Cytuj:
|
moja stara mowi ze slabe
|
Cytuj:
edit: STRUNA A! STRUNA A! |
@ UP
No tak się domyślam,że nie jest to trudne ; p (oczywiście jak się już umie grać). Ale i tak mnie to rozbawiło. |
Cytuj:
|
Nie znasz explożyn? : P Vivy nie oglądasz? :<
http://www.youtube.com/watch?v=AWPGXGO6r2c |
Cytuj:
Cytuj:
Niewiele trudniejsze od SO2 Zielonych Żabek, imho (5-3-1-0-0-0 na basowej E, ew. niepełnymi power chordami). edit: no, explołżyn nie brzmi identycznie, a SO2 zdaje się na basie jest, więc też nie do końca ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
czyli zamiast np. E - H - G - D 2 A 2 E 0 grasz: E - H - G - D - A 2 E 0 |
Cytuj:
@Hiey: wiem, że power chord to niepełny akord ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Można nagrać mnóstwo ścieżek na jednym instrumencie (jak np. Mike Oldfield),a le na żywo raczej Ci się nie uda na jednym instrumencie kilku ścieżek naraz :P
|
Omg, a kto powiedział, że ma to grać jedna osoba? I po cholere orkiestra, skoro wystarczy perka, basówka oraz syntezator? No i jakiś sampler, dla tego 'wiwatującego tłumu' na początku. Ehh, pieolona era techno.
|
no jakoś trzeba startować, ja siedzę w muzie od 3 lat i posłuchaj moich remixów (patrz opis) nadal nie są jakieś wspaniałe, ale jednak w miarę fajne są ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:01. |