![]() |
Cytuj:
@Down: Za bilet na Euro nie dałbym złamanego grosza - ale za bilet na Emirates zrobiłbym niemalże wszystko. |
I są też ludzie, którzy za denny kawałek papieru w stylu CDA dadzą 15zł. Znajdź swoje teksty, boyo.
I tak cię to nie zamknie, Yoh, ale napiszę to nieco inaczej: ty byś pewno dał dużo za bilet na Euro (w końcu tak kochasz ten sport, itp.), podczas gdy mi musieliby raczej płacić. Ogółem obejrzałem kilka meczy z czystej przyzwoitości. |
Cytuj:
Co do Diablo III to na prezentacji ktoś wspomniał o tym że gra jest tworzona od 4 lat. I jest w stopniu niskim. Tak że myślę że poczekamy jeszcze z rok do 2 lat. Może więcej ;-)! |
@akty: na singlu najgorszy 3. i najfajniejszy 1. Na bnecie (rushowanie) - najgorszy 2., bo mało można ominąć ; )
@łamanie płytek na a3: cóż, na singlu owszem, ale na multi nie ma z tym problemu, po prostu prosisz kumpla o pomoc i po 3 minutach jesteś w a4 (który jest imo całkiem fajny). Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Za pierwszym, drugim, najwyżej trzecim razem, TES3 jest rzeczywiście świetny. Później wyłażą na wierzch niedoróbki i błędy, gra po prostu zaczyna męczyć. Życiowa rada: każdy mod ingerujący w rozgrywkę, a zwłaszcza w grafikę (czyli wszystko, oprócz nieprzkombinowanych house-modów, najlepiej w osobistym wykonaniu) rujnuje pierwotny klimat gry.
@Makuki. Ależ oczywiście, że Diablo 3 nie wyjdzie wcześniej niż dwa lata. Pamiętacie, ile świat czekał na WoW? Warcraft 3? Ile czekamy na Starcraft 2? Swoją drogą, Starcraft jakoś nigdy mnie nie porwał, IMO najsłabszy cykl od Blizzarda. I dobrze, zdążę coś odłożyć na boku. I może będę miał nowy sprzęt. |
Cytuj:
|
Release Date: 12/31/08
http://www.gamespot.com/ Na dole strony, w dziale Most Popular. Jeśli to prawda, to możemy świętować. :D @down Ale brzmi optymistyczniej niż 2009-2010. |
Cytuj:
|
Diablo 3 będzie hitem :P. Tyle wiem :).
Ja bardziej czekam na Fallout online niż na Fallouta 3 :), gdyż tego 1 będą robili twórcy 1 i 2 :). Chociaż z ciekawości i tak kupie Fallouta 3 :P. |
Cytuj:
|
Zoliax, tak było napisane, bo wtedy nie istniał w ogóle gatunek h'n's. To właśnie Diablo go zapoczątkował.
|
Mam dziwne przeczucie, że D3 to będzie najszybciej sprzedawana gra w dzień premiery, twórcom GTA IV pały zmiękną <lol>
|
Cytuj:
|
A jednak chciałbym zobaczyć jeszcze jeden hit, a mianowicie:
Ukryty tekst:
|
A tam były już jakieś Rogue(nawet kiedyś grałem w Nethacka:P) i inne. Przynajmniej tak twierdzi ciocia Wikipedia.
|
Cytuj:
Cytuj:
edit: gugyl mówi, że dodatek do WoWa. No w sumie jak te 10 czy 15 mln graczy się rzuci do sklepów, to idd im pały wybuchną. Choć sam w WoWie nic takiego nie widziałem (zignorujcie to zdanie, nie grałem na globalu). |
A tam, Dungeon Keeper, my chcemy trzecią część tego:
Ukryty tekst:
|
Omg ludzie, a ja chcę 3D Sex Villa 2. Nie spamujcie. D3 to D3.
|
JA HCE TIBIE 2! :(8o:cup::evul::evul:;(;(:baby:X(:confused::D:(B): dance::fuck::oks::creature::balwanek::ban::ban:
|
Co to diablo 3 to premiera jest przewidywana na jesień 2009.
|
Cytuj:
While I'm wishing: Ukryty tekst:
|
Abe, to była gra. Jak byłem młodszy, to zawsze bałem się tych stworów z karabinami.
No ale zbaczamy z tematu... Cytuj:
|
Jako, że jestem dzieckiem Blizzarda kupię. Ta firma w sumie mnie wychowała xD najpierw Warcraft 2, potem Diablo 2 razem ze Starcraftem... Potem Warcraft 3 no i WoW. Moje dzieciństwo jest kul dzieki nim ;p
|
Cytuj:
|
Tylko Diablo jedynki wam brakuje, bez tego ani rusz!:P
|
Cytuj:
|
Nie porównuję, tylko dla mnie nie jest aż tak dobry (ogólnie, nie w kwestii gatunku) jak Warcraft, Diablo, WoW. O ile w te trzy zagrywałem się miesiącami, Starcraft poszedł w niepamięć po przejściu misji fabularnych. Tu chodzi o gust.
|
Starcraft za tamtych czasów był grą JEDYNA W SWOIM RODZAJU!!!. Szczerze naprawdę nie rozumiem jak komuś mogła się ona nie podobać, ta grafa, dźwięk, fabuła miodzio!! W sumie ja też na sie wychowałem grach blizzarda każdy tytuł miałem i uważam, iż robią oni najlepsze gry ze wszystkich firm na całym świecie (chodzi mi o ilość hitów). Oczywiście poszczególne firmy robiły ciekawe gry "hity" porównywalne do gier Blizzarda, lecz one były jednorazówkami, gdyż później dana firma nic ciekawego nie wydawała.
|
Cytuj:
|
Wiesz przed Starcraftem był Warcraft 2. Jak wyszedł SC all grali w niego :), ponieważ Warcrafta przebijał w każdym calu.
|
Ehh, zmieńmy nazwę tematu na Blizzard. :P A ja ide dalej rozwijać moją zabójczynię w D2LoD. :P
|
Gry Blizzarda mógłbym kupować w ciemno. Nie wydają ich tak często jak np. Electronic Arts, ale jak już coś wypuszczą, to murowany hit. Diabełka 3 nie mogę się już doczekać:)
|
MAM! Znalazłem płytkę z dodatkiem. Dzisiaj zaczynam gre Pala hammerem msg me /w *metiuq69 .
|
No to niezly momecik sobie wybrales bo niedawno byl reset laddera =P A dokladnie 17 czy tamm 18 czerwca chyba.
|
http://www.gram.pl/news_8gvkHOe6_Nie...iablo_III.html
Co o tym sądzicie? Osobiście uważam, że gracze mają rację i ten drugi przerobiony screen jest o wiele lepszy i bardziej przypominający klimatem D2, który był wręcz satanistyczny i mroczny. PS: Chodzą też pogłoski jakoby zapowiedziane D3 było zwykłą mistyfikacją ... w co szczerze nie wierzę. |
I nie ma bata ja sie podpisalem pod ta petycja. Btw blizzard jest raczej na tyle powazna firma ze takiego skurwysynstwa by chyba nie zrobili.
|
Cytuj:
|
A tam, dadzą po prostu możliwość zwiększania kontrastu, zmniejszenia nasycenia kolorów i będze. Heh, próbowałem podpisać ale błąd był, a nie mam czasu na kombinowanie, bo trzeba wyjść z psem na spacer. :D
Ale faktycznie, jak jeszcze człowiek sobie przypomni mrok i gotyk jedynki to trójka wypada blado. I nie lubie serii Warcrafta. :P Nie wiem czemu. |
A ja mysle ze nawet jak wyda bardziej cukierkowy czyli taki jak jest teraz to na bank pojawia sie jakies mody od graczy ktore ingeruja z grafe i bedzie mozna dalej grac goth na bnecie.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47. |