![]() |
Cytuj:
|
Nowy Klient Juz Jest Zapraszam Do Zassysania!
|
@up
byłeś szybszy ;p |
I NG nie dziala czekamy na nowa wersje :?
@ The forums are down while we update the bots for the summer update. We will be done within 24 hours, usually much less. We will update this space with progress as we determine what needs to be changed. GOOD jutro juz pewnie bedzie ;) |
no oczywiscie sie nie da pobrac bo jest zapchana strona...:D
Użytkowników czytających ten temat: 83 (zarejestrowanych: 12, gości: 71) LOL edit 2 OMFG oczywiscie ten zje**** ekran startowy zostal taki sam -.- |
a ja już pobrałem przed sec się skończyło pobierało aż 2 min
|
Boski jest identyczny jak poprzedni tylko ma numerek 8.2 a nie 8.11 :/
|
Fajnie by bylo jak by zrobili trening monki zeby mozna bylo skillowac, tak jak jest na ots'a. B) ciekawe czy kiedys to zrobia.
|
Tak już nie czytałem do końca bo pierwsze dwie strony mnie zanudziły 'co drugim -lepszym' zdaniem, więc zadam pytanie od siebie - Czy wie może ktoś , czy wyjdą nowe servery i czy tak, jakiego rodzaju ( pvp czy non-pvp)
Pozdrawiam :) |
Nvm
Cytuj:
Dziękujemy za pozdrowienia xD :D:p @ down Popieram cię w 100%, lecz w regulaminie pisze, że nie wolno cytować takich linków. |
Cytuj:
Ogarnij sie :[ |
Cytuj:
Ogarnij się :[ |
Cytuj:
Może jeszcze non PK's place tam gdzie monki ? :D:D:D |
Cytuj:
exp rate 99999999 loot 9999999 Fast attcak!!!11 daje gieena za 10 lefel na rl!! albo za doladowanie w oryndż (100zl) serf 1h w miesioncuX( ow jea Użytkowników czytających ten temat: 109 (zarejestrowanych: 18, gości: 91) |
Cytuj:
|
No wreszcie dali tego upa 8o. Już myślałem , że we wrześniu dadza :cup:.
Niestety tibia robi sie z kazdym updatem coraz bardziej plastikowa ;( . |
Tak w ogóle, to które z nowych potworów będą dla facc?
|
Z tego co sie domyslam to zadne xD.
100odpowiedz? |
O ile wiem to te cockroath czy jakos tak beda dla facc :P
|
Znając Cipsoft - żadne , chociaz może sie zlituja i dadza tego karalucha co był teaser'ze. ;( ;( ;(
|
a wie ktoś może czy jak ściągałem klienta tibi z tydzień temu muszę pobierać znowy ze strony tibi bo coś tam jest o kliencie.
PS nie pamiętam jakiego mam klienta :( PS czy mi się wydaje czy tibia.pl przed chwilą zaczęła strasznieeeee muuuulić? X( |
Goblinki na facc będą
|
Ciekawe jaki bedzie loot ? Leather set ?
Ooo goblinki o jak sie ciesze a juz myślalem ze tylko te karaluchy se obejrze ;).
|
Cytuj:
co do zamulania tibi.pl to jest taj już ze 3 godziny |
Cytuj:
PS z tego mojego angielskiego na tibia.com zrozumiałem że prace trwają do 17:00 lub 18:00. czy tak jest? |
Karaluchy beda na rooku wiec bedzie mozna tam sobie z nimi powalczyc :) Na faccu na mainie tez beda!
|
Nie dziw się, jak tylko dział Niusy oblega niespełna 600 osób.
(Użytkownicy aktywni w ostatnich 10 minutach: 1393 (242 zarejestrowanych oraz 1151 gości)). |
nolife normalnie .... wylaczyli servery to na tibia.pl siedza ^^
|
Cytuj:
PS czekam na odpowiedź. czy jak chce mieć wszysko z nowego update to muszę pobierać tego klienta tibia co jest na stronie startowej tibia.com ? |
1) Kiedy będzie wiadomo czy wyjdą nowe serwerki?
2) Czy serwerki startują razem z updatem czy kilka dni po? #) Jaką profesje wybralibyście po update? |
@2UP
Tak musisz pobrac nowego klienta! 8.2 Zeby po upie odpalic Tibie @UP Nie wieadomo do konca czy beda jakies nowe serwery niby tak ale nie potwierdzam zapewne jesli beda jakies nowe to odpala je w tym tygodniu. Jaką profesje? Sorca pewnie |
rowerek, jeziorko , dziewczyna , piwko z kolegami... :D mozna duzo robić :D
tak - musisz pobrac nowego klijenta i zainstalowac... z tibii.com lub z innego źródła... np od kumpla któremu juz udało sie dopchać w tych kolejkach |
U mnie tylko troche sie zamula ;) , wiec nie narzekam szkoda tylko ze jestem w Thais se nawet goblinow nowych nie zobacze :cygaro:.:faceoff:.
|
Cytuj:
tak zapchany server że nie da się sciągnąć , a szkoda :S |
Cytuj:
|
Potwory dla FACC
Potwory dla FACC:
Ja pobrałem go przed tym jak wyświetlili linki na stronie. xP |
@2UP
Tak pobieralem go jako jeden z pierwszych! Zuploadowac go dla kogos? |
Potwory dla FACC
Potwory dla FACC: